توی بخش سینما داره به سیاق همین بخش پست می زنه ... یه ذره بهتر شده ؛ اما ... نه ؛ بهتر نشده ... ولی خب سرمون گرم میشه دیگه ... (تازه اونجا سر عده بیشتری رو گرم می کنه !!)![]()

توی بخش سینما داره به سیاق همین بخش پست می زنه ... یه ذره بهتر شده ؛ اما ... نه ؛ بهتر نشده ... ولی خب سرمون گرم میشه دیگه ... (تازه اونجا سر عده بیشتری رو گرم می کنه !!)![]()
به به همین نطق تو رو کم داشتیم که الحمدالله جنسمون جور شد...کی بهتر نشده؟من از حالا خدمتتون هستم..توی بخش سینما داره به سیاق همین بخش پست می زنه ... یه ذره بهتر شده ؛ اما ... نه ؛ بهتر نشده ... ولی خب سرمون گرم میشه دیگه ... (تازه اونجا سر عده بیشتری رو گرم می کنه !!)![]()
به به همین نطق تو رو کم داشتیم که الحمدالله جنسمون جور شد...کی بهتر نشده؟من از حالا خدمتتون هستم..
حالا نه خودت آدم پاکی هستی
یه وقت ناراحت نشیا...خداوکیلی خیلی باحات حال میکنم مخصوصا اینکه باهات دعوا کنم....پی تی بدون تو حال نمیده جیگر..
راستی یه لطفی کن اون تاپیک زبان شناسی رو قفلش رو باز کن ممنون میشم![]()
مخلصیم....به به ...
سلام،راه گم کردی رفیق .ذکر خیرت بود....![]()
مخلصیم....
قربون دستت این آواتورت رو هم عوض کن...(چه پررو)
راستی خیلی اکتیو شدی شیطون...
بیا یه کم با هم کل کل کنیم توی تاپیک ها..
پایه هستی یکی دوتا تاپیک رو ایندکس کنیم؟البته اگه وقت داری...![]()
با کمی تاخیر :دوستون L!zard ، کاربر فعال زبان شد ... تبریکات ..![]()
تبریک میگم لیزارد جان...
تازه شدیم 5 نفر..![]()
ممنونم...ممنون از شما! راستی این یکی عنوان کاربر فعالی جدیدت هم مبارک!![]()
!Sorry, I just saw your messageHello my dear friends ... I m back again ... ( after ages !!! lol )
LIZARD congrats on ur new title .....wish u the best
yo,wassup everybody
محمد کجاست،اثری نیست ازش ؟
من که زیاد نیستم...
همه موفق باشید
نمیدونم والا فکر نکنم زیاد جالب از اب در بیاد حالا میخوای بزن ببینیم چی میشهدوستان موافقید یه تاپیک بازی بزنیم و در اون یه عکس رو بذاریم و بگیم که اسم شی در تصویر چی هست...اینجوری هم باعث میشه که دوستان اسم چیزهایی رو که نمیدونن چون همراه با تصویره و در غالب بازی یاد بگیرن و کلمات در حافظه بلند مدتشون ثبت بشه..بازی جالبی خواهد بود..
اگه موافقین بگین تا تاپیک رو بزنیم و اگه هم مخالفین باز عنوان کنید تا تاپیک رو نزنیم..
مرسی از همکاری دوستان عزیز...
من هستم.دوستان موافقید یه تاپیک بازی بزنیم و در اون یه عکس رو بذاریم و بگیم که اسم شی در تصویر چی هست...اینجوری هم باعث میشه که دوستان اسم چیزهایی رو که نمیدونن چون همراه با تصویره و در غالب بازی یاد بگیرن و کلمات در حافظه بلند مدتشون ثبت بشه..بازی جالبی خواهد بود..
اگه موافقین بگین تا تاپیک رو بزنیم و اگه هم مخالفین باز عنوان کنید تا تاپیک رو نزنیم..
یه همچین چیزی نداشتیم؟ به نظرم قبلا بوددوستان موافقید یه تاپیک بازی بزنیم و در اون یه عکس رو بذاریم و بگیم که اسم شی در تصویر چی هست...اینجوری هم باعث میشه که دوستان اسم چیزهایی رو که نمیدونن چون همراه با تصویره و در غالب بازی یاد بگیرن و کلمات در حافظه بلند مدتشون ثبت بشه..بازی جالبی خواهد بود..
دوستان موافقید یه تاپیک بازی بزنیم و در اون یه عکس رو بذاریم و بگیم که اسم شی در تصویر چی هست...اینجوری هم باعث میشه که دوستان اسم چیزهایی رو که نمیدونن چون همراه با تصویره و در غالب بازی یاد بگیرن و کلمات در حافظه بلند مدتشون ثبت بشه..بازی جالبی خواهد بود..