ای بابا . چه به درد میخوره پس !
تا قبل از خرید همه ازش تعریف میکردن . ببین چی از آب در اومد .
شاتل چطوره شبا ؟
شبا شاتل خوبه ...
سایتش چیه؟ تعرفه هاش چه جوریه؟
فکر کنم از فاوانت البرز گرفتن.
ای بابا . چه به درد میخوره پس !
تا قبل از خرید همه ازش تعریف میکردن . ببین چی از آب در اومد .
شاتل چطوره شبا ؟
سایتش چیه؟ تعرفه هاش چه جوریه؟
قبل از خرید تحقیق میکردین متوجه میشدین که صبانت به درد دانلود نمیخورهسلام .
آره از همین شرکت گرفتم .
واسه دانلود میخواین دور صبانت نرین . سرعت شبانش مضخرفه . اگه هم خواستین از صبانت بگیرین از فاوا نگیرین . بی تربیت ترین پشتیبانی رو داره .
مخلصیم .
تو کرج بهترین ، شاتل هست من 13 ماهه دارم استفاده میکنم .
اگه به دانلود شبانه نياز نداري آسيانك بهترينه1.آقا پس یعنی شما و دوستان به جای صبا شاتل رو پیشنهاد میکنین؟
2.تعرفه هاش گرون نیست به نظرتون؟
3.سرعت-کیفیت-دانلود شبانه رایگان-پشتیبانی-مرام- چطوریاست؟...
4.یا آرت 128 یا 64 نامحدود
ما تو منطقه مخابراتی طالقانی هستیم
دم همتون گرم
عزیز راستش قیمت بالا نمی خوام ، به دانلود شبانه هم نیاز هست:happy:اگه به دانلود شبانه نياز نداري آسيانك بهترينه![]()
اگه به دانلود شبانه نياز نداري آسيانك بهترينه![]()
سلام به همگی وقتتون بخیر.
دوستان من میخوام ADSL بگیرم، کلی هم توی این فروم و فرومهای دیگه رو گشتم و ظاهرآ همه شرکتها یه عیب و ایرادی دارند...:hmm:
اما چیزی که برام مهمه قیمت مناسب و سرعت قابل قبول و هزینه ارزون واسه حجم اضافه هست.
اگه بشه میخوام از نمایندگی صبا تو کرج سرویس بگیرم. (ال آی تی-امپراتور- فاوانت البرز)- یکی از این 3 تا.
لطف کنین بگین کدوم رو پیشنهاد میکنین. "همه عینآ از قوانین صبا پیروی میکنن؟ مثل دانلود رایگان در شب و ...اینا"
شدیدآ ممنون :happy:
پس اگه میتونی از دانشگاه یا شرکت یا ... مدرکی جور کن ببر شاتل 512 اکو بگیر :blush:عزیز راستش قیمت بالا نمی خوام ، به دانلود شبانه هم نیاز هست:happy:
پردیس که قیمتاش در حد خداست :wacko:اگه ميخواي اذيت نشي فقط پرديس بگير . سرويساش يه خورده گرونه ولي از نظر پشتيباني عالي .در ضمن طرز برخوردشون عاليه . فقط گرونه .![]()
اينم سايتش : pardis.ir
شاتل که خوشحاله! با این سرویسهای اکو 3 ماهه فقط 5گیگ:blink:پس اگه میتونی از دانشگاه یا شرکت یا ... مدرکی جور کن ببر شاتل 512 اکو بگیر :blush:
پردیس که قیمتاش در حد خداست :wacko:
سلام .
به نظر من میارزه . چون واسه کشوری مثل ایران که فعلا دایل آپ جا افتاده ADSL آینده خوبی داره ( و البته مثل اینکه صبا داره وایمکس هم میاره )
حداقل شما بگیر که صبانتیا این همه زجر نکشن :دی
مخلصیم .
نمیشه هم خدا رو بخوای هم خرما. بعدشم مفت هم باشه :lol:شاتل که خوشحاله! با این سرویسهای اکو 3 ماهه فقط 5گیگ:blink:
پردیس هم که از گرونترین هاست، خسته است
ای داد بی داد همشون داغون...
لطف کنین بازم راهنمایی کنین، چاکریم
تنها کاری که میتونم بکنم جلو هک شدن یوزرا رو بگیرم (بلایی که خودم سر فاوانت البرز در اوردم)
فعلاً که موندم چی کار کنم
دانشگاه هم دارم. همینجوری هم دارم چندتا کار با هم انجام میدم. دنبال آدم باحال هستم که با هم استارتو بزنیم. فعلاً که یافت نشده
این مشکل سرعت شبانه از نمایندگیها نیست. از خود صبانت ـه که محدود میکنه پورت ها رو.
تنها کاری که میتونم بکنم جلو هک شدن یوزرا رو بگیرم (بلایی که خودم سر فاوانت البرز در اوردم)
نمیشه هم خدا رو بخوای هم خرما. بعدشم مفت هم باشه :lol:
سرعت - کیفیت - ساپورت - قیمت مناسب - دانلود رایگان. اینا با هم یه جا پیدا نمیشه. هر کدوم یه ضعفی دارن و مجبوری چندتا از فاکتورا رو بذاری کنار.
دنیانت شبانه ندارهآره خب درسته، آمّا قبلآ هم گفتم بیشتر برام قیمت مهمه دانلود شبانه هم لازمهراستی برای هر گیگ اضافه هم 3000 تومن بیشتر ستمه...
بچه ها من بعد از مدت ها میخوام از پارس آنلاین کوچ کنم به شاتل.
این کار رو میپسندید یا نه؟