• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارت گرافیک

mmasoudd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دارم سیستمم رو ارتقا میدم.

یه مین ازراک 770 یا 785 و 2 تا رم 2 گیگ و سی پی یو amd athlon 630 میخوام بگیرم.
کارت گرافیک رو یه مقدار دو دلم.
نظر خودم اینه که یه کارت ati 4670 فعلاً بخرم چون نسبت به کاراییش قیمتش خیلی مناسبه. و اگر خواستم بعداً یکی دیگه باهاش کراس فایر کنم، که در این صورت هم باز قیمتش مناسب در میاد!
نظر شما در این مورد چیه؟
و اینکه چه پاوری باید بخرم که بعداً تو ارتقا و کراس فایر هم کم نیاره؟ قیمت؟

مورد آخر هم اینکه کارت ati 4670 اگر تائید میشه! با چه برندی و چه قیمتی بخرم. در ضمن شنیدم که جعبه های افقی و عمودی با هم تفاوت دارند.
یه توضیحی در مورد اینها و اینکه محتویات جعبه چی هست بهم میدین؟!؟!

مرسی

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام

نظر خودم اینه که یه کارت ati 4670 فعلاً بخرم چون نسبت به کاراییش قیمتش خیلی مناسبه. و اگر خواستم بعداً یکی دیگه باهاش کراس فایر کنم، که در این صورت هم باز قیمتش مناسب در میاد!
نظر شما در این مورد چیه؟

مورد آخر هم اینکه کارت ati 4670 اگر تائید میشه! با چه برندی و چه قیمتی بخرم. در ضمن شنیدم که جعبه های افقی و عمودی با هم تفاوت دارند.

مرسی

برای یک گیمر عادی 4670 کاملا کافی هست! حتی 4650 هم کافی هست! ولی به 2 چیز باید توجه ویژه کنید:
1: گرافکی که میخرید رم DDR3 داشته باشه، چون نمونه هایی با رم DDR2 هم هست که مفت هم ارزش ندارند!
دو تا عکس میزارم که تفاوت کارایی رم DDR2 و DDR3 روی یک پردازنده گرافیکی یکسان رو مشخص میکنه!
2r2yypd.png

h77.png

نمونه ddr3 بیشتر از 2 برابر پهنای باند بیشتری داره! حتی من نمونه هایی با فرکانس دفالت 1100MHz دیدم با پهنای باند حدود 35GB!!!
پس 100% به این موضوع و قدرت کولینگ کارت دقت کن!
مارکهای زیادی در بازار هست که تقریبا قیمت یکسانی دارند به شرط داشتن کولینگ مشابه! مانند GIGABYTE / ASUS/ SAPPHIRE / CLUB .... (یک نمونه از مارک کلاب من استفاده کردم ،بجز کولینگ ضعیف مشکل خاصی نداشت)

2: توجه کنید که حالا سری HD5000 اومده احتمالا شما اگر 1 2 سال بعد بخواهید یک کارت از سری HD4000 بخرید برای کراسفایر ، شاید با مشکل مواجه بشید برای پیدا کردن کارت مورد نظر و احتمالا قیمت غیر منطقی خواهد داشت!

در مورد پاور نمیتونم نظر دقیقی بدم چون زیاد با سیستم AMD سرو کار نداشتم!
ولی چیزی که توی این چند سال در مونتاژ و استفاده از سیستم های الکتریکی(هر نوع سیستم مثل کامپیوتر / سیستم صوتی / سیستم صوتی ماشین /...) مهم تر از خود سیستم تامین برق سیستم هست! و برای همین توصیه میکنم شما در پاور هرچه قدر که توان مالیش رو دارید پاور قویتری بخرید! این کار هم مشکل ارتقاء سیستم رو در آینده حل میکنه، و هم فرسودگی پاور در طول زمان رو کاهش میده چون فشار روی پاور هم کمتر هست!

(درضمن اگر کسی به پیشنهادات من اعتماد نداره ،اجباری در توجه به پیشنهادات من نیست)

Last edited:

ramtin_d

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

نظر شما در این مورد چیه؟

مرسی

ازراک نگیر که هرکی گرفته پشیمون شده رفته پس داده خواستی با سند بهت میگم
جایگزین بهترش
msi 790 یا 785
ایسوز هم یکی دو مدل داره که دار میاد تا بهار ایشالا ا تابستون این شرکت الماس کلاهبردار هم ملت رو مسخره کرده !! دو تا مینبورد درست حسابی نیاوردهوگرنه ایسوز توی سایتش ترکونده ماشالا همه چی خوب و جایزه دار ولی دریغ از وارد کردن:(

mfarzanegan

Registered User
لایک‌ها
2
منم به این نتیجه رسیدم که 4670 بگیرم
با توجه به قیمتش و قدرت بالاش بهترین کارت گرافیکه
فقط الان نمیدونم بهترین سازنده این کارت کدوم شرکته؟

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
دوستانی که دارند از راهنمایی های یوزر babak1388 بهره می برند لطف کنند این تاپیک رو بخونن که بعدا از خریدشون پشیمون نشن

اقا من خوندم .
منظورتون چیه ؟
من همونطور که از پیشنهادات کاربر عزیز میکروسیستم استفاده کردم , از کاربر عزیز دیگرمون بابک1388 هم بهره وافر بردم.
به نظر من پیشنهادات نباید حالت ثابت و یکرنگ به خودش بگیره به نحوی که به همه یه چیز پیشنهاد بدیم .
من مورد خلافی یا اشتباهی در پیشنهادات بابک خان ندیدم .ازشونم ممنونم که وقت میزارن اینجا و کمک به دوستان میکنند .
ضمنا بی احترامی هم نکردند. نظرشونم در مورد لایت آن کاملا تایید میشه .
خودم لایت آن گرفتم و هرچند قیمت کمتری داره ولی خوب کار میکنه ولی هرچند تعداد زیادی باهاش رایت نکردم (حدود 250 تا) الان داره کمی سر و صدا میکنه و دیر در میاد و مسلما کارکرد یک قطعه تحت فشار مشخص میشه !

سیاست این فروم جذب حداکثری نیست ؟!

بازم میگم من از صحبت دوستان نفهمیدم با کجای پیشنهادات بابک1388 مخالفند که منطقی باشه .
صرفا از دوستاتون حمایت نکنید ؛ طرفدار حق باشید (حرف درست) .

Last edited:

mfarzanegan

Registered User
لایک‌ها
2
اقا من خوندم .
ضمنا بی احترامی هم نکردند. نظرشونم در مورد لایت آن کاملا تایید میشه .
خودم لایت آن گرفتم و هرچند قیمت کمتری داره ولی خوب کار میکنه ولی هرچند تعداد زیادی باهاش رایت نکردم (حدود 250 تا) الان داره کمی سر و صدا میکنه و دیر در میاد و مسلما کارکرد یک قطعه تحت فشار مشخص میشه !

صرفا از دوستاتون حمایت نکنید ؛ طرفدار حق باشید (حرف درست) .

اتفاقا من وقتی دیدم ایشون نوشتم لایت آن مفت گرونه دیگه اعتمادم به پست هاشون از بین رفت
از این حرفشون فهمیدم که زیاد تجربه تو سخت افزار ندارن که دارن بهترین ، تاکید میکنم بهترین دی وی دی رایتر دنیا رو زیر سوال میبرن

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
اتفاقا من وقتی دیدم ایشون نوشتم لایت آن مفت گرونه دیگه اعتمادم به پست هاشون از بین رفت
از این حرفشون فهمیدم که زیاد تجربه تو سخت افزار ندارن که دارن بهترین ، تاکید میکنم بهترین دی وی دی رایتر دنیا رو زیر سوال میبرن

ببینید من قبلا هم گفتم، من بر اساس تجربه خودم در استفاده ار دی وی دی رایتر لایتون به این نتیجه رسیدم! البته ممکنه نمونه هایی که من داشتم تقلبی بوده باشند هرچند فکر نمیکنم چون چند مدل مختلف بودند و همگی گارانتی داشتند!
من نمیگم لایتون بی کیفیت هست (اگه قبلا هم گفتم ، اصلاح میکنم)!!!

من میگم:

من شخصا از کیفیت و کارایی رایتر لایتون راضی نیستم!

از جناب Blueray هم تشکر میکنم بابت پستشون!

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با اجازه اساتید
هرچند ربطی به این تاپیک نداره اما در جواب دوستمون
بنظر من فکر نمیکنم لایتون هیچوقت بعنوان بهترین رایتر انتخاب شده باشه لااقل تا وقتی پایونیر و پلکستور هستند
البته رایتر بدی نیست سابقا زیاد مورد استفاده در داپلیکیتور ها بود
اما همه میدونید که در ایران هیچوقت نمیشه بر اساس سابقه عملکرد تصمیم گرفت چون هر پارتی از جنس معلوم نیست مثل پارتی دیگه باشه حتی با یک گارانتی چه برسه به الان که یه جنس با چندین گارانتی وجود داره و اصلا معلوم نیست کی راست میگه

Last edited:

mmasoudd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ازراک نگیر که هرکی گرفته پشیمون شده رفته پس داده خواستی با سند بهت میگم
جایگزین بهترش
msi 790 یا 785
ایسوز هم یکی دو مدل داره که دار میاد تا بهار ایشالا ا تابستون این شرکت الماس کلاهبردار هم ملت رو مسخره کرده !! دو تا مینبورد درست حسابی نیاوردهوگرنه ایسوز توی سایتش ترکونده ماشالا همه چی خوب و جایزه دار ولی دریغ از وارد کردن:(

در مورد مادر بورد هایی که گفتین یه قیمتی هم می دین؟
در مورد ازراک هم می شه بفرمایید دلیل این حرفتون چیه و مدرکش چیه؟؟؟
آخه من تعریف ازراک رو خیلی شنیدم.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
در مورد مادر بورد هایی که گفتین یه قیمتی هم می دین؟
در مورد ازراک هم می شه بفرمایید دلیل این حرفتون چیه و مدرکش چیه؟؟؟
آخه من تعریف ازراک رو خیلی شنیدم.

من نمیخواستم دوباره وارد بحث ازراک بشم چون قبلا سر این مارک یا بعضی از دوستان درگیر شدیم!
این موضوع به قدری واضح هست که نیاز به مدرک و سند نداره!
کمپانی ازراک حدود سال 2002 توسط یکی از اعضای رده بالای کمپانی ایسوس ایجاد شده و تا چند سال پیش (دقیق نمیدونم احتمالا یا 2007 یا 2006 ) عملا تولید مادربورد نداشت و فقط سفارش میداد به ایسوس تا براش تولید کنه، حتی اگه فیلم اموزشی یا اتوران توی سی دی درایور رو که نگاه کنید معمولا لوگوی ایسوس بود نه ازراک! ولی حدود 2 3 سال هست که ایسوس پشتیبانی خودشو برداشته و ازراک خودش داره بورد میسازه!
این تعریف هایی که میگید از ازراک میشه بنظر من 2 دلیل عمده داره:
1:اطلاعات کم کاربران که فقط دنبال ارزانترین هستند، مثلا 2 تا بورد با چیپ P43 یکی از ازراک یکی مثلا از ایسوس یا گیگا! وقتی کاربر میبینه چیپ هردو یکی هست ولی ازراک 30 هزار قیمت کمتری داره بی شک به سمت ازراک میره! ولی این کاربر به طراحی خود بورد توجه هی نمیکنه! به نوع قطعات روی برود توجه نمیکنه مثلا نوع خازن ها! به سیستم کولینگ توجه نمیکنه! به کیفیت مونتاز بورد توجه نمیکنه! و هزار و یک چیز دیگه!
2: احتمالا فروشندگان قطعات کامپیوتری که در اینجا هستند ناراحت بشوند ولی حقیقت هست!
فروشندگان بیشتر به سود خودشون توجه میکنند نه به کیفیت محصول و صلاح خریدار! ازراک به دلیل قیمت پایین پتانسیل بیشتری که برای افزایش قیمت داره ، فروشنده میتونه با سرمایه کمتر به سود بیشتری برسه! پس طبیعی هست که به تعریف و تمجید از برند ازراک اقدام کنند!

خوب بنظر شما کمپانی که فقط حدود 3 سال هست که شروع به طراحی و ساخت بورد کرده چه حرفی برای گفتن برابر بزرگترین تولید کننده های جهان مثل ایسوس داره که بیشتر از 17 18 سال سابقه طراحی و تولید مادربورد داره!؟

البته دلیل کلی این موضوع این هست که بازار ایران یک بازار بسته و کاملا کنترل شده و شدیدا انحصاری هست و هر برندی که نماینده اون قدرت بازاریابی بالاتری داشته باشه ، بین مردم محبوب تر میشه حتی اگه برند رده بالایی نباشه!
همین موضوع در مورد لپتاپ ها هم هست!

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
اینجا مثلا" تایپک کارت گرافیک است دوستان

شرمندم متوجه نبودم! فقط خواستم جواب سوال دوستان رو داده باشم!

چرا بعضی ها نمیخوان بفهمند
علمی بحث کنید

عزیز منظورتون ار بعضی ها من هستم!؟
اگه من هستم، و ایرادی در مطالب من می بینید با دلایل منطقی بیان کنید تا دوستان استفاده کنند!
شاید نظر خود من هم عوض شد، من پدر کشتگی با برند ازراک ندارم که!!

درضمن این امضای شما منو کشته داداش! بهتره قوانین امضا رو یه مطالعه ای بکنی!
امضای شما به اندازه 2 تا پست جا گرفته!:blink: ناقابل 40 سطر هست!

mfarzanegan

Registered User
لایک‌ها
2
میخواستم بپرسم کارت هایی که استاندارد باس اونا PCI Express 2.0 هست رو مادربرد من کار میکنن؟؟
مدل مادربرد : Asus M2N32_SLI Deluxe Wireless Edition
اصلا این استاندارد ربطی به slot مادربرد داره یا فقط یه استاندارده؟

راستی من بین این دو تا موندم
4670 که از نظر قدرت زیادمم هست ولی در آینده جواب نمیده و قیمت خوبی داره
5770 که آینده خیلی خوبی داره ولی قیمتشم گرونه و مطمئناً در آینده ارزونتر میشه

حالا اگه خواستم 4670 بگیرم یا 1GB DDR3 میگیرم یا 512MB DDR4 ، به نظر شما چطوره؟
راستی کدوم تولید کننده از نظر سخت افزار و کولینگ بهتره و تو ایران هم گارانتی خوبی داره؟

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
میخواستم بپرسم کارت هایی که استاندارد باس اونا PCI Express 2.0 هست رو مادربرد من کار میکنن؟؟
مدل مادربرد : Asus M2N32_SLI Deluxe Wireless Edition
اصلا این استاندارد ربطی به slot مادربرد داره یا فقط یه استاندارده؟

راستی من بین این دو تا موندم
4670 که از نظر قدرت زیادمم هست ولی در آینده جواب نمیده و قیمت خوبی داره
5770 که آینده خیلی خوبی داره ولی قیمتشم گرونه و مطمئناً در آینده ارزونتر میشه

حالا اگه خواستم 4670 بگیرم یا 1GB DDR3 میگیرم یا 512MB DDR4 ، به نظر شما چطوره؟
راستی کدوم تولید کننده از نظر سخت افزار و کولینگ بهتره و تو ایران هم گارانتی خوبی داره؟

اگه 4670 راضی میکنه شمارو بنظر من خریدن 5770 اشتباه هست! چون در آینده احتمال زیاد قیمت کمتری خواهد داشت! ولی اگه توانایی خریدش رو دارید 5770 بروزتر و خیلی قویتر هست!

بنظرمن هم 4670 با رم DDR3 کاملا راضی کننده هست! احتمالا پیدا کردن نمونه DDR4 کمی سخت باشه ولی من 100% ترجیح میدادم نمونه DDR4 رو با 512 مگ رم بخرم!

ولی چون مادربورد شما SLI ساپورت میکنه من پیشنهاد میکنم یه نظری هم به محصولات Nvidia بندازید! مثلا GTX260(البته اگه بخواهید کارتی در سطح 5770 و بالاتر بخرید)
انواع مارکها در بازار هست که فکر کنم از 220 هست به بالا! و روی بعضی هاشون کولینگ های خفنی هم نصب شده!

در کل اگه 4670 شما رو راضی میکنه همونو بخرید! و اگه DDR4 باشه بهتره ولی DDR3 هم ضعیف نیست!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

یه سوال دارم

من چند وقت پیش یک کارت گرافیکی گرفتم که روی خودش و سی دی برنامه ایش زده 5770 ولی وقتی سی دی برنامه اش رو نصب می کنم 5700 می شناسش
blinksmiley.gif
به نظرتون چیپست کارت گرافیکیم همون 5700 هست؟

برنامه ای هست که من بتونم دقیقا متوجه بشم کارت گرافیکم چه چیپستی داره؟

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
سلام دوستان

یه سوال دارم

من چند وقت پیش یک کارت گرافیکی گرفتم که روی خودش و سی دی برنامه ایش زده 5770 ولی وقتی سی دی برنامه اش رو نصب می کنم 5700 می شناسش
blinksmiley.gif

نه مشکلی نداره
گرافیک من 4850 هست ولی توی برنامه ی کاتالیست 4800 میشناسه (4800 series )
ولی تو برنامه ی اورست 4850 میشناسه و اطلاعات دقیقش هم هست

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام دوستان

یه سوال دارم

blinksmiley.gif

این طبیعی هست!
البته فکر کنم به سخت افزار هم ربط داشته باشه که درست مدل رو نشون بده یا فقط سری رو نشون بده، چون با GPUz گرافیک منو دقیق 4650 نشون میده ولی با همین ورژن نرم افزار+ همین ویندوز(از یک منبع نصب شدن) و درایور گرافیک یکسان ولی مال دوستمو فقط سری 4600 رو نشون میداد!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
نه مشکلی نداره
گرافیک من 4850 هست ولی توی برنامه ی کاتالیست 4800 میشناسه (4800 series )
ولی تو برنامه ی اورست 4850 میشناسه و اطلاعات دقیقش هم هست

//

این طبیعی هست!
البته فکر کنم به سخت افزار هم ربط داشته باشه که درست مدل رو نشون بده یا فقط سری رو نشون بده، چون با GPUz گرافیک منو دقیق 4650 نشون میده ولی با همین ورژن نرم افزار+ همین ویندوز(از یک منبع نصب شدن) و درایور گرافیک یکسان ولی مال دوستمو فقط سری 4600 رو نشون میداد!

ممنون دوستان

پس مشکل آنچنانی نداره:rolleyes:
اینم یه عکس از GPUz .

896808ec5913fd6cbbce84b9e7b637f1.jpg

بالا