• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

hamid19395

Registered User
لایک‌ها
73
با توجه به وقتی كه تا امتحان مونده كسی كه چيزی از فيزيك2 بلد نيست بايد چيكار كنه؟
سوالا از رو چی مياد؟بعضيا ميگن كتاب شمس بعضيای ديگه ميگن هاليدی
ميرسم همه رو بخونم؟اگه بخوام قيد بعضی فصلا رو بزنم كدوم فصلا مهم نيستن؟
اگه بدون اينكه درس رو درست و حسابی بلد باشم فقط سوالای ترمهای پيش رو بخونم پاس ميشه؟
سلام
سوالات پایان ترم رو از پاساژ بگیرید در همون سطح میاد هر ترم
کسی با اشتیانی ترمو, پازوکی استاتیک داشته
چطوری نمره و امتحان میگیرن؟
سلام
با پازکی استاتیک،مقاومت و دینامیک ماشین رو پاس کردم(هر سه ۱۵)
میشه راحت ازش نمره گرفت

آشتیانی ترمو ۲ داشتم افتضاح بود 10.5 داد بهم که 15 نوشته بودم !

amin dd

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
با پازکی استاتیک،مقاومت و دینامیک ماشین رو پاس کردم(هر سه ۱۵)
میشه راحت ازش نمره گرفت

آشتیانی ترمو ۲ داشتم افتضاح بود 10.5 داد بهم که 15 نوشته بودم !

چطوری از پازوکی 15 گرفتی ؟خر زدی؟
میگن ی هترم میده یه ترم همه رو میندازه.آره؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
خب معلومه وقت بيشتری داريم كه درس بخونيم.

خدا كنه واسه فيزيك اينجوری شه:p

بالاخره باید امتحانات رو بدی. می ره آخر امتحانا دیگه؟ مگه اون انتها امتحان ندارین؟ بالاخره نزدیک به اون ها میشه دیگه. بعدم مثلا 3 تا کنسل میشه نه همه اش.

کلا شک نکنید که دانشگاه این بار دیگه زیر بار لغو نمیره. مطمئن باشید. ببینید کی گفتم.

merite69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه بپرسم شما برای امتحان پایان ترم از رو چی می خونید؟

شما ازدرس دادنش راضی هستید؟

از نمره دادنش چطور؟ از سمینار گرفته تا پروژه؟؟

اصلا درس نمیده که بگم راضی ام یا ناراضی استاد خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی بدی است دارم از روی سی شارپ در 21 روز می خونم فکر کنم بیفتم نمره دادنش افتضاح است خیلی استد گندی است:(

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا درس نمیده که بگم راضی ام یا ناراضی استاد خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی بدی است دارم از روی سی شارپ در 21 روز می خونم فکر کنم بیفتم نمره دادنش افتضاح است خیلی استد گندی است:(

شما پروژه تحویل دادین؟ چند شدین؟

مگه نباید تو امتحان ویندوز بنویسیم؟ سی شارپ در 21 روز که کنسوله

منم میفتم...شاید هم حذف کنم...

Last edited:

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام

لیست اساتید رشته های مختلف
این لیست از تک تک صفحات این تاپیک جمع آوری شده است و نظرات دوستانی است که در این تاپیک فعالیت دارند
این لیست هر ترم آپدیت می شود

کامپیوتر - لینک دانلود

برق - لینک دانلود

مکانیک - لینک دانلود

عمران - لینک دانلود

صنایع - لینک دانلود

پایه - لینک دانلود
(درس های فیزیک 1 و 2 و آزمایشگاه - آمار-ریاضی 1 و 2 - ریاضی مهندسی- معادلات)

عمومی - لینک دانلود
درس های اندیشه 1 و 2 -زبان - فارسی - انقلاب - تربیت بدنی - قرآن - وصایا-اخلاق- تاریخ - تفسیر +برنامه نویسی برای رشته ای غیر از کامپیوتر

پی نوشت 1 : درسی مثل استاتیک بین رشته های مختلف مثلا عمران و صنایع ، مشترک هست، در لیست تهیه شده، اگر بچه های عمران جواب داده بودند در رشته عمران و اگر بچه های صنایع جواب داده بودند در رشته صنایع جایگذاری شده است، اگر درس مشترکی بین رشته شما و رشته های دیگر .جود دارد، اون یکی رشته هم دانلود کنید

پی نوشت2 : از دوستان خواهشمندیم که اول رشته خود را دانلود کنند، اگر استاد و درس مورد نظر موجود نبود، سوال بفرمایند که از سوال های تکراری جلوگیری شود

پی نوشت 3: این لیست اولین نسخه است، اگه کمبودی هست به بزرگی خودتون ببخشید و حتما یادآوری کنید که اون اشکال در آپدیت بعدی حتما بر طرف شه

آخرین تاریخ آپدیت : 22/ 10/ 88

Qt-io

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

لیست اساتید رشته های مختلف
این لیست از تک تک صفحات این تاپیک جمع آوری شده است و نظرات دوستانی است که در این تاپیک فعالیت دارند
این لیست هر ترم آپدیت می شود

کامپیوتر - لینک دانلود

برق - لینک دانلود

مکانیک - لینک دانلود

عمران - لینک دانلود

صنایع - لینک دانلود

پایه - لینک دانلود
(درس های فیزیک 1 و 2 و آزمایشگاه - آمار-ریاضی 1 و 2 - ریاضی مهندسی- معادلات)

عمومی - لینک دانلود
درس های اندیشه 1 و 2 -زبان - فارسی - انقلاب - تربیت بدنی - قرآن - وصایا-اخلاق- تاریخ - تفسیر +برنامه نویسی برای رشته ای غیر از کامپیوتر

پی نوشت 1 : درسی مثل استاتیک بین رشته های مختلف مثلا عمران و صنایع ، مشترک هست، در لیست تهیه شده، اگر بچه های عمران جواب داده بودند در رشته عمران و اگر بچه های صنایع جواب داده بودند در رشته صنایع جایگذاری شده است، اگر درس مشترکی بین رشته شما و رشته های دیگر .جود دارد، اون یکی رشته هم دانلود کنید

پی نوشت2 : از دوستان خواهشمندیم که اول رشته خود را دانلود کنند، اگر استاد و درس مورد نظر موجود نبود، سوال بفرمایند که از سوال های تکراری جلوگیری شود

پی نوشت 3: این لیست اولین نسخه است، اگه کمبودی هست به بزرگی خودتون ببخشید و حتما یادآوری کنید که اون اشکال در آپدیت بعدی حتما بر طرف شه

آخرین تاریخ آپدیت : 22/ 10/ 88
سلام .
دستت(چشمت) درد نكنه.خيلی زحمت كشيدی كه اين همه صفحه رو خوندی.خسته نباشی.:heart:

Qt-io

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره باید امتحانات رو بدی. می ره آخر امتحانا دیگه؟ مگه اون انتها امتحان ندارین؟ بالاخره نزدیک به اون ها میشه دیگه. بعدم مثلا 3 تا کنسل میشه نه همه اش.

کلا شک نکنید که دانشگاه این بار دیگه زیر بار لغو نمیره. مطمئن باشید. ببینید کی گفتم.
ميدونی چيه اصلا نظرم عوض شده همون بهتر كه امتحانات رو بديم تموم شه بره پی كارش.

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
alefba0098 جان بسیار ممنون بابت زحمتی که کشیدی
واقعا خسته نباشی:happy:

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی چارت کامپیوتر، برنامه سازی پیشرفته پیش نیاز زبان تخصصیه، اگه کسی برنامه سازی بیفته زبان چی میشه؟ اگه حذف کنه

چی؟

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
توی چارت کامپیوتر، برنامه سازی پیشرفته پیش نیاز زبان تخصصیه، اگه کسی برنامه سازی بیفته زبان چی میشه؟ اگه حذف کنه

چی؟

اگه یه بار برنامه سازی رو بیفتید یا حذف کنید توی ترم بعدش از حالت پیش نیازی در میاد بعدش میتونی زبان و برنامه سازی رو با هم برداری

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه یه بار برنامه سازی رو بیفتید یا حذف کنید توی ترم بعدش از حالت پیش نیازی در میاد بعدش میتونی زبان و برنامه سازی رو با هم برداری

نه، من از گروه پرسیدم و این ترم هر دو را با هم دارم، میخوام ببینم اگه پیشرفته بیفتم زبان چی میشه؟ اگه حذف کنم چی؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
دو روز من اینجا نبودما!ببین چه خبره!
------------------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که این ترم امتحان ریاضی 1 دارن فایل زیر رو دانلود کنن
تمام نکات انتگرالگیری به صورت خلاصه در 3 برگ A4 نوشته شده از روی چند کتاب
نکات انتگرالگیری برای درس ریاضی عمومی 1
آقا من عاشقتم!خیلی باحالی!
------------------------------------------------------------------------------------------
alefba0098 جون،مرسی!
ببخشید کسی میتونه بگه مبانی کامپیوتر رو چطوری میشه پاس کرد؟اصلا چطوری باید خوند؟من هیچ تصوری ندارم از امتحان و نحوه ی خوندن این درس!:(
و یک سوال دیگه!:( من آخرش نفهمیدم قضیه ی کارت و پرینت برای امتحان و اینا چیه!

Last edited:

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
بچه ها برای برنامه سازی پیشرفته (سی شارپ) تو محیط ویندوز کتاب خوب می شناسید؟؟؟

عنوان اثر : آموزش جامع ویژوال C#

موضوع : برنامه نويسي

نويسنده : محمد هاشمیان

کتاب خیلی خوبیه، میشه گفت بهترین کتاب فارسی که میتونی پیدا کنی، رو اینترنت سرچ کن نظر کسایی که این کتاب خوندن ببین:p

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
نه، من از گروه پرسیدم و این ترم هر دو را با هم دارم، میخوام ببینم اگه پیشرفته بیفتم زبان چی میشه؟ اگه حذف کنم چی؟

آخه اگه یه درس پیش نیاز یه درس دیگه باشه که نمیشه دوتاشو تو یه ترم برداشت مگر اینکه قبلا شما پیشرفترو برداشته باشی
شاید منظورت هم نیاز
اگه منظورت هم نیاز یه کم داستان پیچیده میشه
اگه شما هر درسی که قبلا پیش نیاز برنامه سازی بودرو پاس کرده باشی و این ترم برنامه سازی رو بیفتی یا حذف کنی زبان تخصصیت حذف نمیشه ولی فقط یه ترم (ترم بعدش) فرصت داری که برنامه سازی رو پاس کنی
ولی اگه ترم بعد هم نتونی برنامه سازی رو پاس کنی زبان تخصصیت هم حذف میشه
خیلی پیچیده شد امیدوارم متوجه شده باشی که چی گفتم :cool:

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عنوان اثر : آموزش جامع ویژوال C#

موضوع : برنامه نويسي

نويسنده : محمد هاشمیان

کتاب خیلی خوبیه، میشه گفت بهترین کتاب فارسی که میتونی پیدا کنی، رو اینترنت سرچ کن نظر کسایی که این کتاب خوندن ببین:p

لطف کردین واقعا ، مرسی

بالا