• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28

خواهش میشه

سلام .
دستت(چشمت) درد نكنه.خيلی زحمت كشيدی كه اين همه صفحه رو خوندی.خسته نباشی.:heart:
لطف داری ممنون

alefba0098 جان بسیار ممنون بابت زحمتی که کشیدی
واقعا خسته نباشی:happy:

Thank you
اسمم شهابه، راحت باش بابا:cool:

alefba0098 جون،مرسی!!

قربون دایی

خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی ممنون امیدوارم همیشه موفق باشی:lol:
ممنون شما هم همین طور

ببخشید دیر شد، ممنون از این همه همت...

خواهش می کنم کاری نبود که:blush:

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
بچه هایی که با وخشوری تئوری احتمالات داشتن ،میشه یه کمکی بکنید
من چه جوری بخونم واسه امتحانش؟!میترسم :(
چطوری سؤال میده؟ از کتاب جان فروند؟
من ترم پیش باهاش داشتم. سوالاش در حد همون کتاب فرونده. اگه همون کتاب فروندو خوب بخونی خیلی راحت با نمره بالا پاس میشی. هم از کاربردی های فروند داده بود هم از تمریناش. من خودم 19 شدم در حالی که فکر میکردم 20 بشم:hmm:.

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من خیالتو راحت کنم
همه بچه ها تمرینایی که استاد میگرو حفظ میکنن میرن امتحان میدن
دنبال این نباش که مبانی رو بفهمی توی وقت باقیمونده با مبانی مثل اندیشه رفتار کن:lol:
مطمئنی؟این مهدی جان :hmm:(استاد منشی جون:happy:) میگه حفظ کنین = شوت = اوت = 2 :(
تازه من که حفظیاتم در حد منفیه!:(مغزم برا حفظیات جا نداره!:(
و بصورت محال اگه بتونم،یه سوال فنی پیش میاد!چطوری باید این همه تمرین و برنامه رو حفظ کرد؟؟؟؟؟؟؟:hmm::hmm::hmm:

در ضمن،مهدی جان :hmm:فرمودن از تمرینا و چیزایی که حل کرده که عینش رو نمیده!:(اگه راست بگه برا چی حفظ کنم؟:(:hmm:

Last edited:

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
مشنی راست میگه، عین جزوه رو نمی گه، بخورده فرق داره، وای اگه مفهوم رو فهمیده باشی، خیلی آسونه امتحانش. بعد یه چیزی هم هست، اگه خودش فقط امتحان بگیره که سخته ولی اگه مشترک با استادای دیگه بگیرن این مبانی رو، یخورده رعایت حال بقیه رو می کنه، آسون تر میگیره

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
شکری خوب نمره میده جزوشو بخونی حله

تو جزوش 4 تا سوال آسون حل کرده، مخصوصا قسمت انتگرالا رو
من جزوش خوندم نتونستم سوالای ترم حل کنم، کتابش خوندم یه ذره یاد گرفتم
پیشنهاد میکنم اول جزوش بخون، بعد مثالای حل شده کتابش حل کن، بعد نمونه سوالای ترم بخون(این جوری شاید ریاضی رو پاس کنی:p)

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
من ترم پیش باهاش داشتم. سوالاش در حد همون کتاب فرونده. اگه همون کتاب فروندو خوب بخونی خیلی راحت با نمره بالا پاس میشی. هم از کاربردی های فروند داده بود هم از تمریناش. من خودم 19 شدم در حالی که فکر میکردم 20 بشم:hmm:.

ای بابا، شما چقد درس میخونی:D، همه نمره هات 19 یا 20

Last edited:

Qt-io

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا، شما چقد درس میخونی:D، همه نمره هات 19 یا 20
كريم زاده نقشينه مثل هلو نمره ميده خودم ترم پيش باهاش داشتم 19.5 شدم.امتحانشم آبكیه ولی خب همه جزوه رو بخون+قسمت هايی رو كه از كتاب درس داده.توی امتحان اصلا خالی نذار حتی اگر چرت و پرت هم شده بنويس.سعی كن قسمت های مهم رو بخونی.

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
من باهاش داشتم:wacko:.سوالات ترمش کاملا از روی کتاب جان فروند هستش،حتی عدداشم عوض نمی کنه.فقط دو سری سوال هستش،کاربردی و تمرین.که سابقه نشون داده تو درس تئوری از تمریناش میده.ولی خوب استادارو که میشناسی که یهو شیوه کاریشون عوض میشه:blink:.ولی درکل کتاب جان فروند حتما بخون.البته زمان ما اگه اشتباه نکنم از جزوشم یه سوال اومد.
مرسی

کلا" چندتا سؤال میده؟
تمریناش که سختن،همش اثباتیه

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
کلا" چندتا سؤال میده؟
تمریناش که سختن،همش اثباتیه

به ما 7 تا سوال داده بود. البته ترم قبل، میان ترم نگرفت و فصل 7 رو هم درس نداد و حذف کرد. ولی این ترم میان ترم گرفته. میان ترمشو چند گرفتی؟
اثباتی نمیده، از تمرین هایی میده که مثلا توزیع احتمال توام 2 تا متغیر رو داده و میانگین شرطی و واریانس شرطی هر متغیر رو میخواد. اونایی که اثباتی داره رو نمیده. تو بخش توزیع احتمال خاص و چگالی احتمال خاص هم قطعا از کاربردی ها میده. به ما 5 تا کاربردی و 2 تا تمرینی داده بود. از توزیع نرمال استاندارد هم قطعا یه سوال می یاد.

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
به ما 7 تا سوال داده بود. البته ترم قبل، میان ترم نگرفت و فصل 7 رو هم درس نداد و حذف کرد. ولی این ترم میان ترم گرفته. میان ترمشو چند گرفتی؟
اثباتی نمیده، از تمرین هایی میده که مثلا توزیع احتمال توام 2 تا متغیر رو داده و میانگین شرطی و واریانس شرطی هر متغیر رو میخواد. اونایی که اثباتی داره رو نمیده. تو بخش توزیع احتمال خاص و چگالی احتمال خاص هم قطعا از کاربردی ها میده. به ما 5 تا کاربردی و 2 تا تمرینی داده بود. از توزیع نرمال استاندارد هم قطعا یه سوال می یاد.

کم شدم!:eek: زیر 15:hmm:
واسه مارم فصل 7 رو درس نداده ا تا 4رم حذف کرده.
تمرینای فصل 5 و 6 هم خیلی سختن

amin dd

Registered User
لایک‌ها
0
کسی نیسس بگه من با این پازوکی چطوری استاتیکو پاس کنم؟

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
خب @gh@mahdi لطف کردن، لیست درس ها و اساتید رو گذاشتن صفحه اول تاپیک،
دستت درد نکنه مهدی جان

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم نگران تئوریم.با فلاحی دارم . نمره دادنش نیدونید چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
کم شدم!:eek: زیر 15:hmm:
واسه مارم فصل 7 رو درس نداده ا تا 4رم حذف کرده.
تمرینای فصل 5 و 6 هم خیلی سختن

میان ترمش از چند نمره بود که زیر 15 شدی؟
پایان ترمش چند نمره داره؟ پایان ترم فقط از فصل 5 و 6 میگیره؟
اتفاقا فصل های 5 و 6 خیلی آسونن، اگه از رو کتاب فروند بخونی خیلی راحت میتونی همه مسئله هاشو حل کنی. از این 2 فصل فقط کاربردی می یاد تو امتحان. حل المسائل هم داره میتونی بگیری از رو اون حل هارو ببینی و یاد بگیری. فصل های مهمی هم هستن چون تو آمار مهندسی هم ازشون خیلی استفاده میشه.

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
کسی نیسس بگه من با این پازوکی چطوری استاتیکو پاس کنم؟

پازکی کلا ادم خسته ای هست!
تا جایی که من یادمه سوال هاس حساب کتاب نداره!
شیوه ثابتی هم وجود نداره!
توصیه می کنم کتاال هیبلر رو یه نگاهی بندازی.
جزوه خودش هم که مهمه.

دستت درد نکنه مهدی جان
دست شما درد نکنه که زحمت اصلی رو کشیدی!

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
میان ترمش از چند نمره بود که زیر 15 شدی؟
پایان ترمش چند نمره داره؟ پایان ترم فقط از فصل 5 و 6 میگیره؟
اتفاقا فصل های 5 و 6 خیلی آسونن، اگه از رو کتاب فروند بخونی خیلی راحت میتونی همه مسئله هاشو حل کنی. از این 2 فصل فقط کاربردی می یاد تو امتحان. حل المسائل هم داره میتونی بگیری از رو اون حل هارو ببینی و یاد بگیری. فصل های مهمی هم هستن چون تو آمار مهندسی هم ازشون خیلی استفاده میشه.

از 20 نمره.بالاترین نمره ی کلاس ما 15 بود یه نفرم 5/14 شد.بقیه اکثرا" زیر 10 یا حتی 5 ! شدن .کدای دیگه شم تعریفی نداشت باز صد رحمت به کلاس ما
گفته 7،8 نمره میان ترمه بقیه ش پایانی.
اگه فقط کاربردی بده میتونم حل کنم ولی تمریناشو بلد نیستم سخته.همش اثباتیه
گفت 1تا 4 حذفه یعنی ازشون سؤال نمیده ولی باید فرمولاشو بلد باشیم.

parkour

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
شرمنده که بازم سوال میپرسم.
میخواستم بدونم درسهایی که تو شکوه میگذروندیم امتحانش تو خود مرکز شکوهه یا تو دانشکده فنی؟
:blush:خیلی پرتم نه؟
یه سوال دیگه ویرگول رو تو صفحه ی کیبورد با چه کلید یا کلیدهایی تایپ میکنن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wacko:
تو این 8 سالی که با کامپیوتر کار میکنم به جواب این سوال نرسیدم:p
.....................................................................................................................
آلبرت اینشتین:
زمانی یک مسئله را خوب فهمیده ای که بتوانی انرا برای مادربزرگت توضیح بدهی.

Last edited:

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
شرمنده که بازم سوال میپرسم.
میخواستم بدونم درسهایی که تو شکوه میگذروندیم امتحانش تو خود مرکز شکوهه یا تو دانشکده فنی؟
:blush:خیلی پرتم نه؟
یه سوال دیگه ویرگول رو تو صفحه ی کیبورد با چه کلید یا کلیدهایی تایپ میکنن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wacko:
تو این 8 سالی که با کامپیوتر کار میکنم به جواب این سوال نرسیدم:p

تو فنی برگزار میشه (در ضمن توی انرول تو شماره صندلی هم نوشته)
برای تایپ ویرگول تو فارسی باید shift رو بگیری ((ف)) رو بزنی

بالا