• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

amin dd

Registered User
لایک‌ها
0
کسی با منصور احمدی معادلات داشته؟

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
من این قضیه سفته و قسطی کردن کامل نفهمیدم.:wacko::p
تهران شمال وقتی شهریه ثابت بریزی به حساب، میتونی انتخاب واحد کنی، بعد انتخاب واحدم باید بقیه پول بریزی به حساب که اونم تا موقع امتحانا میریزی.
حالا دانشگاه ما واسه اینکه account ام باز شه و بتونم انتخاب واحد کنم باید چقد پول تو حسابم باشه؟؟
اگه شهریه ثابت باید بریزم به حساب، پس تا موقع امتحانا وقت دارم باقی پول بریزم ، چون من دیگه انتخاب واحدم کردم. درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی به من کامل و ساده توضیح بده:wacko:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
من این قضیه سفته و قسطی کردن کامل نفهمیدم.:wacko::p
تهران شمال وقتی شهریه ثابت بریزی به حساب، میتونی انتخاب واحد کنی، بعد انتخاب واحدم باید بقیه پول بریزی به حساب که اونم تا موقع امتحانا میریزی.
حالا دانشگاه ما واسه اینکه account ام باز شه و بتونم انتخاب واحد کنم باید چقد پول تو حسابم باشه؟؟
اگه شهریه ثابت باید بریزم به حساب، پس تا موقع امتحانا وقت دارم باقی پول بریزم ، چون من دیگه انتخاب واحدم کردم. درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی به من کامل و ساده توضیح بده:wacko:
سلام
خوب قضیه ش پیچیده نیست
qz70cww9nc193hgyhh.gif

قبل از انتخاب واحد نصف شهریه رو میریزی به حساب دانشگاه ، که حدود 250-300 میشه و میتونی انتخاب واحد کنی
و تا یه زمانی وقت داری که نصف بقیه شهریه رو بدی ، که اگه بعد از اون پرداخت کنی برای هر روز فکر کنم 100 تومن جریمه حساب میکنن،شما میتونی نصف ه دوم رو زمان انتخاب واحد ترم بعد پرداخت کنی (یعنی تا بعد از امتحانات اون ترم هم وقت هست)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سلام
خوب قضیه ش پیچیده نیست
qz70cww9nc193hgyhh.gif

قبل از انتخاب واحد نصف شهریه رو میریزی به حساب دانشگاه ، که حدود 250-300 میشه و میتونی انتخاب واحد کنی
و تا یه زمانی وقت داری که نصف بقیه شهریه رو بدی ، که اگه بعد از اون پرداخت کنی برای هر روز فکر کنم 100 تومن جریمه حساب میکنن،شما میتونی نصف ه دوم رو زمان انتخاب واحد ترم بعد پرداخت کنی (یعنی تا بعد از امتحانات اون ترم هم وقت هست)
البته اگه تقسیط کنه! اگه نکنه باید حدود 600 تومان بریزه.

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
استادا این ترم چرا زده به سرشون؟
هوش که شبیه المپیاد بود، همه درس ها فوق العاده سخت می گیرن،
استادا قاطی کردن بابا:hmm:

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باور کنید میخوان تلافی ترم پیشو دربیارن.دیوونن اینا

mahrane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شوخی نکن یعنی سوتی دادم؟؟؟؟؟:D:D:D
به این مسئله فکر نکرده بودم:p

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان

من نرم افزار می خونم . معماری کامپیوتر هم یکی از درسامون . می خواستم بدونم بچه هایی که قبلا با استاد جوان داشتن امتحانشون چه جوری بوده ؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان

من نرم افزار می خونم . معماری کامپیوتر هم یکی از درسامون . می خواستم بدونم بچه هایی که قبلا با استاد جوان داشتن امتحانشون چه جوری بوده ؟
من با جوان نداشتم ولی کلا بچه هایی که باهاش داشتن از درس دادنش و احتمالا! امتحانش راضی بودند.

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
استادا این ترم چرا زده به سرشون؟
هوش که شبیه المپیاد بود، همه درس ها فوق العاده سخت می گیرن،
استادا قاطی کردن بابا:hmm:

آره آره.... حق با شماست....

نمیدونم چرا اینجوری سوال میدن...!! حتی اساتید گروه نرم افزار درسی مثل محاسبات عددی رو هم پیچونده بودن...

امروز هم که امتحان اسمبلی بود... پدرم دراومد تا تونستم به سوالات جواب بدم...!!

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
البته اگه تقسیط کنه! اگه نکنه باید حدود 600 تومان بریزه.
یعنی اگه قسطی کنم روزی 100 تومن بابت دیرتر پرداخت کردنم و اگه قسطی نکنم روزی 600 تومن بابت پرداخت دیرتر پرداخت کنم؟؟؟(اگه این جوریه پس این چه قسطی کردنیه که بابتش باید پول بدیم!!!!!!):f34r:
حالا این سفته رو که خریدم به چه دردی میخوره؟ باید برم تو دانشگاه به کسی بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه اگه اینا رو بگید فکنم بگیرم:p

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
سلام
خوب قضیه ش پیچیده نیست
qz70cww9nc193hgyhh.gif

روزی 100 تومن فکر نکنم درست باشه!
من همیشه اخر ترم می ریختم و 2200 تومن جریمه می شدم!

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
باور کنید میخوان تلافی ترم پیشو دربیارن.دیوونن اینا
دقیقا منم همین فکرو میکنم. فکر کنم دستور دادن بهشون که این تیپی سوال بدن

هوش با کی داشتی؟ دقوقی؟
آره :wacko: خیلی سخت بود، حالم بد شد

آره آره.... حق با شماست....

نمیدونم چرا اینجوری سوال میدن...!! حتی اساتید گروه نرم افزار درسی مثل محاسبات عددی رو هم پیچونده بودن...

امروز هم که امتحان اسمبلی بود... پدرم دراومد تا تونستم به سوالات جواب بدم...!!

من محاسبات نداشتم، ولی دوستم با معین تقوی داشت، این که همه میگن هر ترم آسون میگیره این ترم ، یه سوال 4 نمره ای داده بوده که هیچ کس نتوسته حل کنه جز چند نفر، تو همه سوالاش هم یه نکته ای داشته، یعینی یه چیز روتین نداده که مطمئن بگی خب حالا الان 2 نمره نوشتم، بعد امتحان هیچ دونفری پیدا نشن که جواباشون یکی باشه
همه راضی شدن به ده، بعد از امتحان

خودم هوش داشتم با دقوقی، انقدر سخخخخخخخخخخخخت بود:wacko:
یکی دوتا از دخترا همه که با کارگرنژاد داشتن، گفتیم مال اون چطور بود،اونم مثل اینکه سخت داده بوده، فکر کن، کارگرنژاد:blink:

شیوه که انقدر درس خوبیه، امروز شیوه داشتم، شیوه که نمونه سوالاش تو پاساژ بود، خیلی آسون بود، یکی از موارد رو رد می کردی، یهو 3تا از گزینه هات می رفت کنار، این ترم اینطوری نبود،تو همه سوالاهم همه موارد داشت، جوابا هم فوق العاده شباهت داشت، هیچ تفاوتی نداشتن از نظر ماها

زبان ماشین با عباسپور داشتی شما؟ اونم شنیدم این ترم خیلی سخت گرفته بوده

زده به سر همه، اینم لابد بخشنامشونه که تلافی ترم پیش رو در بیارن

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
یعنی اگه قسطی کنم روزی 100 تومن بابت دیرتر پرداخت کردنم و اگه قسطی نکنم روزی 600 تومن بابت پرداخت دیرتر پرداخت کنم؟؟؟(اگه این جوریه پس این چه قسطی کردنیه که بابتش باید پول بدیم!!!!!!):f34r:
حالا این سفته رو که خریدم به چه دردی میخوره؟ باید برم تو دانشگاه به کسی بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه اگه اینا رو بگید فکنم بگیرم:p
بابا ما که چند بار واضح توضیح دادیم.

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
زبان ماشین با عباسپور داشتی شما؟ اونم شنیدم این ترم خیلی سخت گرفته بوده

زده به سر همه، اینم لابد بخشنامشونه که تلافی ترم پیش رو در بیارن

بله.... اسمبلی با عباسپور داشتم...خیلی سخت که نه ولی نسبتا سخت گرفته بود.. هرچند من تونستم همه 8 نمره برنامه نویسی اسمبلی رو حل کنم و حل هر مسئله برنامه نویسی اش یک صفحه امتحانی جا گرفت.... ولی بازهم نگرانم.... :hmm:

با کارگرنژاد منطقی پیشرفته دارم... ترمهای پیش میگفتند عینا مثل جزوه سوال میده... خدا کنه این ترم هم اینجوری باشه... مخصوصا اینکه گفته 5 تا سوال بیشتر نمیده...!!

Last edited:

parkour

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کسی با استاد صداقتی تربیت بدنی داشته؟
این بابا هنوز نمره ی منو نداده تو سایت.
یک ماه پیش امتحانشو گرفته اخه.
من میتر سم ایشون قاطی پاتی کنن من مجبور بشم 6 ماه دیگه دور سالن فوتسال بدوام.
اخه ما با ایشون این ترم داستان زیاد داشتیم.
از اشتباه گرفتن من با یکی دیگه تو یه کلاسه دیگه و نمره جا به جا گذاشتن یا الکی غیبت رد کردن گرفته تا دواندن من فلک زده 21 دور جای18 دور تو 6 دقیقه! اونم بعد از اینکه مجبور شدم کل امتحانارو تو یه روز بدم.
قیافم در پایان جلسه اینطوری شده بود-->:wacko:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
بله.... اسمبلی با عباسپور داشتم...خیلی سخت که نه ولی نسبتا سخت گرفته بود.. هرچند من تونستم همه 8 نمره برنامه نویسی اسمبلی رو حل کنم و حل هر مسئله برنامه نویسی اش یک صفحه امتحانی جا گرفت.... ولی بازهم نگرانم.... :hmm:

با کارگرنژاد منطقی پیشرفته دارم... ترمهای پیش میگفتند عینا مثل جزوه سوال میده... خدا کنه این ترم هم اینجوری باشه... مخصوصا اینکه گفته 5 تا سوال بیشتر نمیده...!!
شما چقد خرخونی!:(

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
شما چقد خرخونی!:(

خر خون کدومه عمو جون...!!!

منظورتون حل اون 8 نمره برنامه نویسی هست ؟؟
خودش اول ترم گفته بود هشت نمره بابت برنامه نویسی میده... منم اگه روز قبلش در اثر خوردن نسکافه فاسد مسموم نمیشدم شاید میتونستم رو بالای 17 حساب کنم....!! هرچند فکر کنم یکی دوتا قسمت از سوالاش اصلا خارج از جزوه بود و از کتاب نژاد قمی سوال داده بود از جمله دستور MOVSX که اصلا نمیدونم چی بود....!!!

ولی مطمئنم که هشت نمره برنامه نویسی رو حتما میگیرم... سه تا سوال بود که یکی تبدیل عدد دلخواه به مبنای 16 و اون یکی پیدا کردن کاراکتر ها در یک رشته و عوض کردن آنها با یک کاراکتر دیگه بود و آخری هم که با زیر برنامه گفته بود حل کنید و از پشته استفاده کنید میانگین پیدا کردن چهار تا عدد بود که من هم پشته و ثباتهای BP و IP رو براش رسم کردم و هم مسئله رو همونجوری که گفته بود حل کردم و اون سوتی هایی که برامون تعریف کرده بود رو هم دقت کردم که یه وقت خودم سوتی ندم...!! خداییش از حل مسئله های برنامه نویسی بیشتر از سوالات تشریحی خوشم اومد....!!!

بالا