سلاممن این قضیه سفته و قسطی کردن کامل نفهمیدم.:wacko:
تهران شمال وقتی شهریه ثابت بریزی به حساب، میتونی انتخاب واحد کنی، بعد انتخاب واحدم باید بقیه پول بریزی به حساب که اونم تا موقع امتحانا میریزی.
حالا دانشگاه ما واسه اینکه account ام باز شه و بتونم انتخاب واحد کنم باید چقد پول تو حسابم باشه؟؟
اگه شهریه ثابت باید بریزم به حساب، پس تا موقع امتحانا وقت دارم باقی پول بریزم ، چون من دیگه انتخاب واحدم کردم. درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی به من کامل و ساده توضیح بده:wacko:
فک کنم ایشون رشته شون کامپیوتره نه معماری! معماری هم یه درس ایشون هست.
البته اگه تقسیط کنه! اگه نکنه باید حدود 600 تومان بریزه.سلام
خوب قضیه ش پیچیده نیست![]()
قبل از انتخاب واحد نصف شهریه رو میریزی به حساب دانشگاه ، که حدود 250-300 میشه و میتونی انتخاب واحد کنی
و تا یه زمانی وقت داری که نصف بقیه شهریه رو بدی ، که اگه بعد از اون پرداخت کنی برای هر روز فکر کنم 100 تومن جریمه حساب میکنن،شما میتونی نصف ه دوم رو زمان انتخاب واحد ترم بعد پرداخت کنی (یعنی تا بعد از امتحانات اون ترم هم وقت هست)
شوخی نکن یعنی سوتی دادم؟؟؟؟؟
به این مسئله فکر نکرده بودم![]()
هوش با کی داشتی؟ دقوقی؟استادا این ترم چرا زده به سرشون؟
هوش که شبیه المپیاد بود، همه درس ها فوق العاده سخت می گیرن،
استادا قاطی کردن بابا:hmm:
من با جوان نداشتم ولی کلا بچه هایی که باهاش داشتن از درس دادنش و احتمالا! امتحانش راضی بودند.با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
من نرم افزار می خونم . معماری کامپیوتر هم یکی از درسامون . می خواستم بدونم بچه هایی که قبلا با استاد جوان داشتن امتحانشون چه جوری بوده ؟
استادا این ترم چرا زده به سرشون؟
هوش که شبیه المپیاد بود، همه درس ها فوق العاده سخت می گیرن،
استادا قاطی کردن بابا:hmm:
یعنی اگه قسطی کنم روزی 100 تومن بابت دیرتر پرداخت کردنم و اگه قسطی نکنم روزی 600 تومن بابت پرداخت دیرتر پرداخت کنم؟؟؟(اگه این جوریه پس این چه قسطی کردنیه که بابتش باید پول بدیم!!!!!!):f34r:البته اگه تقسیط کنه! اگه نکنه باید حدود 600 تومان بریزه.
سلام
خوب قضیه ش پیچیده نیست![]()
قبل از انتخاب واحد نصف شهریه رو میریزی به حساب دانشگاه ، که حدود 250-300 میشه و میتونی انتخاب واحد کنی
و تا یه زمانی وقت داری که نصف بقیه شهریه رو بدی ، که اگه بعد از اون پرداخت کنی برای هر روز فکر کنم 100 تومن جریمه حساب میکنن،شما میتونی نصف ه دوم رو زمان انتخاب واحد ترم بعد پرداخت کنی (یعنی تا بعد از امتحانات اون ترم هم وقت هست)
دقیقا منم همین فکرو میکنم. فکر کنم دستور دادن بهشون که این تیپی سوال بدنباور کنید میخوان تلافی ترم پیشو دربیارن.دیوونن اینا
آره :wacko: خیلی سخت بود، حالم بد شدهوش با کی داشتی؟ دقوقی؟
آره آره.... حق با شماست....
نمیدونم چرا اینجوری سوال میدن...!! حتی اساتید گروه نرم افزار درسی مثل محاسبات عددی رو هم پیچونده بودن...
امروز هم که امتحان اسمبلی بود... پدرم دراومد تا تونستم به سوالات جواب بدم...!!
بابا ما که چند بار واضح توضیح دادیم.یعنی اگه قسطی کنم روزی 100 تومن بابت دیرتر پرداخت کردنم و اگه قسطی نکنم روزی 600 تومن بابت پرداخت دیرتر پرداخت کنم؟؟؟(اگه این جوریه پس این چه قسطی کردنیه که بابتش باید پول بدیم!!!!!!):f34r:
حالا این سفته رو که خریدم به چه دردی میخوره؟ باید برم تو دانشگاه به کسی بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه اگه اینا رو بگید فکنم بگیرم![]()
زبان ماشین با عباسپور داشتی شما؟ اونم شنیدم این ترم خیلی سخت گرفته بوده
زده به سر همه، اینم لابد بخشنامشونه که تلافی ترم پیش رو در بیارن
شما چقد خرخونی!بله.... اسمبلی با عباسپور داشتم...خیلی سخت که نه ولی نسبتا سخت گرفته بود.. هرچند من تونستم همه 8 نمره برنامه نویسی اسمبلی رو حل کنم و حل هر مسئله برنامه نویسی اش یک صفحه امتحانی جا گرفت.... ولی بازهم نگرانم.... :hmm:
با کارگرنژاد منطقی پیشرفته دارم... ترمهای پیش میگفتند عینا مثل جزوه سوال میده... خدا کنه این ترم هم اینجوری باشه... مخصوصا اینکه گفته 5 تا سوال بیشتر نمیده...!!
شما چقد خرخونی!![]()
البته اگه تقسیط کنه! اگه نکنه باید حدود 600 تومان بریزه.