یکی لطف میکنه لینک آخرین فرم ور wd معمولی رو بزاره .
من مدل لايو رو امروز خريدم ...قبلا هم مدل معموليش رو داشتم از لحاظ سرعت كه خيلي بهتر شده و سرعتش بيشتر شده .....امروز تونستم مستند planet erth 1080 رو كه مدل قبلي نميتونست پخش كنه ببينم در ضمن يه قسمت هم براي فايل منيجر اضافه شده كه فكر كنم مربوط به حذف و كپي و ...........هست البته فكر كنم از لحاظ نرم افزاري كامل نشده يا من نتونستم باهاش كار كنم
لایو رو از کجا و چند خریدی برادر؟
مبارک باشهممنون دوست عزیز
رفتم خریدم منم 165 از طبقه اول ایران سمت راست پله برقی (170 میداد دیگه با چک و چونه 165 راضی شد)
عالیه هرچی که برای این دستگاه گذاشته بودم خوند و خیلی خیلی کوچولوئه:blink: تو جیب جا میشه
فقط چند تا مشکل دارم باهاش اولی اینکه رو ریموت فزرتیش دکمه ولوم چرا نداره؟
و دوم بخش نتورکش یکم ضعیفه مثلا اگه یه چیزی تو فلان فورد تو در توی هارد باشه پیدا نمیکنه
حتما باید تو Root درایوتون باشه تا ببینتش حالا نمیدونم مشکل منه یا مشکل هاب و مودم ADSL و ... هست که سر راهشه
و سوم دمش گرم iso میخونه! اما بعضی iso هارونه اما چیر معرکه ایه
کنترلشم قویه
در کل فایل های 20 تا 40 گیگی کلی داشتم خوند (iso و m2ts و..) و هر انچه فکرشو کرده بودم بهترین شکل ممکن خوند به همه پیشنهاد میکنم بگیرین
کابل HDMI + کابل شبکه هم جدا براش بگیرین
مبارک باشه
در مورد زیرنویس آیا امکان عقب جلو کردن زیرنویس رو برای سینک کردن با فیلم داره؟
کلا امکانات نرم افزاریش چطوره؟
ضمنا این lcd های مدل b690 سامسونگ ظاهرا از طریق یو اس بی اکثر فرمت های تصویری رو پخش میکنه و از همه جالب تر اینکه زیرنویس های srt فارسی رو هم با راحتی پخش میکنه که تا حد زیادی افراد رو از WD بی نیاز میکنه
کلا منظورم اینه که آپشن های خوبی برای مدیریت هنگام تماشای فیلم داره؟ عقب جلو کردن با زمان های کم و زیاد، تغییرات در فونت زیرنویس، تغییرات توی تصویر از قبیل aspect ratio یا نور و رنگ و کلا از این قبیل مسائلمرسی
بله 100 میلی ثانیه +- داره اما خوب زیرنویس هاشو از قبل باید با PC پیدا کرد قشنگ سینک باشه
امکانات نرم افزاریش یعنی چیا؟
B690 هم فکر کنم در حد دایوکس و چند تا کدک معمولی باشه تست کردین شما که مثل این فایل Full hd پخش کنه؟
خوب من یه مشکل دیگه هم پیدا کردم اونم زمانی که با شبکه داره کار میکنه قطع میشهاپدیت کنیم ببینیم چی میشه ، فیرمویری که روشه 1.01.00 که بعدش اینا امده: 1.01.11 و 1.01.12 و 4 روز پیشم این: 1.01.17
دانلود 1.01.17
اين مدل Live زيرنويس Sub فارسی را بدون مشكل پخش ميكنه ؟
دارهکلا منظورم اینه که آپشن های خوبی برای مدیریت هنگام تماشای فیلم داره؟ عقب جلو کردن با زمان های کم و زیاد
4-5 تا سایز داره که فقط روی تکست ها کار میکنه مثل srt مثلا روی idx/sub فونت و سایز و رنگ و ... از قبل تعیین شده و مثل عکس نشون میده که نمیشه بزرگ یا کوچیکش کرد اما سایز فونت فقط برای srt و توابعتغییرات در فونت زیرنویس
همزمان هنگام پخش نه نمیشه از قبل میشه تعریف کردتغییرات توی تصویر از قبیل aspect ratio
نه من اپشنی ندیدم بشه نور و رنگ و ایناشو عوض کردیا نور و رنگ و کلا از این قبیل مسائل
b690 هم تا جایی که خوندم رنج وسیعی از فرمت ها رو پشتیبانی میکنه (mkv , ...) و قابلیت آپدیت فریمور رو هم داره اما طبیعتا نباید به کاملی wd باشه
یه سووال اگه فایل تصویری در چند زیرشاخه باشد به راحتی پیدا و پخش می شود؟ یا باید آن رابه ریشه درایو منتقل کنیم؟
سووال دیگه اینکه اگر کل محتویات یک دی وی دی یعنی شاخه audio و video را در هارد کپی کنیم این دستگاه نشان می دهد؟