اين قانون طلاق مادرو پدر چجوريه؟؟
کسی میدونه چه قوانينی داره؟
زمانیکه فرد ذکور مشمول میشه باید از زمان طلاق 2 سال گذشته باشه.یعنی 16 سالگی باید طلاق گرفته باشن و معاف
اين قانون طلاق مادرو پدر چجوريه؟؟
کسی میدونه چه قوانينی داره؟
کسی میدونه این دیدارهای مردمی رییس سازمان وظیفه ی عمومی ناجا(سردار زاده کمند) چه روزاییه و چجوری میشه توش شرکت کرد؟
روزهای دوشنبه
صبح ساعت 6/30 باید اونجا باشید واقعا که صف طویلی داره از همه جای ایران میان
اینطوری هم نیست که به همه اجازه بدنا!! اولش یه ستوانه که خیلی هم ادمه :f34r::wacko: ....هست ازتون مشکلتون رو میپرسه اگه مسالتون عادی باشه و توی دفترچه هم بهش اشاره شده باشه بهتون اجازه نمیده در غیر اینصورت بهتون یه فرم میده میرید پیش سردار
بببین باید اونجا فیلم بازی کنی ها من خودم دو بار رفتم هر دفعه اولش یارو میگفت نمیشه ولی یه فیلمی بازی کردم که...![]()
سلام دوستان
با تشکر از مطالب جالبتون یه سوال مهم داشتم.
نامه دعوتنامه شورای پزشکی من تاریخش 5/11/88 بوده و من امروز از پست اونو گرفتم. الان چطوری میشه؟
توضیح اضافه اینکه :
ظاهرا" پستچی یه بار 3/11/88 اومده نبودیم.دوباره 4/11/88 اومده نبودیم اما اینبار نامه گذاشته که بریم اداره پست.
تاریخ ارسال نامه از **** وطیفه هم 29/10/88 به پست بوده.اروپا شده! 10/11/88 تازه میشد 20 روز بعد از معاینه بیمارستان.یعنی 10-15 روزه!!! من هفته بعد منتظرش بودم.
ممنون
سلام
خسته نباشید
من یک سئوالی داشتم ، از زمان ارائه مدارک معافیت کفالت به پلیس +10 تا زمان دریافت کارت معافیت چقدر طول می کشه ؟ آیا بعد از اینکه معافیت تایید شد برگه یا سندی به ما می دهند که بتونیم با اون پاسپورت بگیریم یا گواهینامه ؟
ممنون
سایتی یا شماره تلفنی هست که بشه غیر حضوری باهاش تماس گرفت ؟
سلام.اصلا نگران نباش.مدلش همینطوریه.تاریخی که روی برگه شورا هست اون تاریخی نیست که باید مراجعه کنی.شما از اون تاریخ یک ماه مهلت داری به بیمارستانی که تو نامه اومده بری ومعاینات رو انجام بدی.جواب معاینات رو یا خودشون میفرستن یا دستی خودت باید ببری که بستگی به بیمارستان داره.بعد از یک هفته تا 10 روز از انجام معاینه شما میری **** وظیفه مدارکت رو کامل میکنی تازه اونجا وقت شورای پزشکی به شما میدن.ممکنه فرداش باشه یا یک هفته یا یک ماه بعد.بستگی به بیماریت وروز مراجعت داره.ولی در کل حرفی که میزنی درسته.بعد از تابستون روال کارا سریعتر وهمه کارا کامپیوتری شده.موفق باشی.
سلام.ممنون از پاسخ سریعت. اما فکر کنم درست منظورم رو متوجه نشدین. من بیمارستان رفتم(20 روز پیش حدودا" - بقیه اله) و گفتن خودشون مدارک رو میفرستن و 20 روز منتظر باش.این نامه همونطور که گفتم دعوتنامه شورای پزشکی هست نه معرفی به بیمارستان... باید برم خود **** وظیفه که تصمیم بگیرین معاف هستم یا نه.
دوستان عزیز سلام.
من پدرم متولد آذر 1332 هستش اولین سوالم این بود که برای معافیت کفالت دقیقا چه تاریخی شامل این قانون میشم؟ آخه بعضیا میگن 59تمام بعضیا میگن 60 لطفا راهنمایی کنید. جواب اینکه چرا این 1سال برام مهمه از سوال دومم میشه فهمید.
2- اگر 59 سال تموم باشه من باید تا سال 91 صبر کنم. فکر کنم میشه 2 یا 2.5 سال. من دیروز آخرین امتحان ترم آخر کارشناسیم رو که تو دانشگاه آزاد می خونم دادم اما هنوز تصفیه حساب نکردم. می خواستم با شما دوستان مشورت کنم که بهترین راه کش دادن این دو سال و نیم چیه؟
امیدم به کارشناسی ارشد بود که چشمم با وضعیت خودم آب نمیخوره! من برای کارشناسی ارشد پیام نور هم ثبت نام کردم. اما یکی از کتاباشو گرفتم میبینم خیلی مضخرفه!! بعضیا میگن همین کارشناسیم رو کش بدم (بنظرم بعیده!) خودم دارم به کارشناسی پیام نور فکر می کنم (فکر کنم سبک تر باشه)
حالا از شما دوستان راهنمایی می خوام. به نظرتون کدوم راه معقول تر و سبک تره؟ نکته اینه که من مشغول کار هستم پس شرایط پیام نور برام بهتره.....
ممنونم اگر زودتر جواب بدید چون هر روز داره فرصتم کمتر میشه.:f34r:
سلام.همون 59 سال تمامه.شما که امتحانات کارشناسی رو تموم کردی.دیگه چرا 2.5سال کش بدی البته میتونی مرخصی بگیری.تعدیل معدل بگیری.باز بستگی داره از مهلت تحصیلیت نگذره وبیشتر از 6 سال نشه.در مورد کارشناسی پیام نور نمیتونی این کار رو انجام بدی .به این دلیل که **** وظیفه فقط یک بار برای هر مقطع تحصیلی معافیت تحصیلی صادر میکنه.شما یک بار برای کارشناسی از معافی تحصیلی استفاده کردی.پس دیگه نمیتونی برای کارشناسی استفاده کنی. کارشناسی ارشد پیام نور از طریق کنکور سراسری نه فراگیر راه خوبیه.چون فراگیر که معافی نداره.تنها راه شما اینه که ارشد قبول بشین.چرا ارشد آزاد شرکت نمیکنی؟البته سراسریم ناامید نباش.شاید قبول شدی.اگه میخوای کفالت بگیری روی همون ارشد پیام نور بیشتر فکر کن.بعدشم ارشد آزاد.به نظر من اشتباهه که کارشناسیت رو به هر صورتی کش بدی.پولت رو هدر میدی.چه بهتر که با کمی تلاش ارشد آزاد که راحتترم هست والانم تا 15 بهمن ثبت نامشه قبول بشی ضمن این که کارم میکنی.من مطمئنم چون تو دوستام دیدم شما 3 ماه درس بخونی میتونی ارشد آزاد قبول بشی.پولت رو هم به جای کارشناسی برای کارشناسی ارشد خرج میکنی.باز اگه ارشد نخواستی بری تنها راهش همون کش دادن کارشناسیه.2 ترم مرخصی میگیری.2 ترم هم تعدیل معدل میگیری(تعدیل معدل یعنی حداکثر 20 واحد از درسایی رو که زیر 12 شدی دوباره در 2 ترم میگیری واگه بالاتر شدی اون نمره ها از کارنامه ات حذف میشه ومعدلت بیشتر میشه وتا دو ترم میتونی این کارو بکنی).باز میگم اگه از مهلت تحصیلیت که 6ساله نگذره.ایشالا هر کاری میکنی در آخرخیر باشه وبه نفعت تموم بشه.موفق باشی.
شاید درست نباشه یه پست اینجوری بدم اما واقعا نمیتونم بخاطر راهنماییت ازت تشکر نکنم. ممنون... قضیه تعدیل معدل و اینکه 2بار نمیشه کارشناسی خوند رو نمی دونستم. راجع بهشون تحقیق میکنم