• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خسته نباشید

من یک سئوال دیگه هم دارم ، من همسرم شناسنامه اش رو در حال حاضر در دسترس نداره ولی کپی شناسنامه اش هست . چطور باید برای معافیت اقدام کنیم؟ آیا امکانش هست که من کارها رو انجام بدم ؟
ممننون:)

سلام.فکر میکنم برای مورد همسر شما که کفالت بود همراه داشتن اصل شناسنامه ضروریه.گرچه برگ استعلام از ثبت احوال هم ضمیمه پرونده میشه ولی اصل شناسنامه هم باید همراه متقاضی باشه.در ضمن اگر شما یک وکالت نامه محضری از همسرتون داشته باشین میتونین کارها رو انجام بدین.اگه همسرتون مقیم خارج از کشور هستن میتونن از طریق کنسولگریهای اون کشور هم اقدام کنن.

professor.H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
فراگیرپیام نور هم معافی داره به شرطی که دوره دانش پذیریت با قبولی در کنکورش که همون امتحانات ترم اولشه تبدیل به دانشجویی بشه. حساب کن امتحان پیام نور توی مرداده و جوابش اون موقع میاد . اگه بتونی توی پیام نور 89 شرکت کنی.

professor.H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم مشکلم اینه که بعد از لیسانس در حین انجام معاینات پزشکی که 3 ماه طول کشید الان ارشد قبول شدم.خود دانشگاه گفته می تونه معافیت تحصیلی بگیره . ولی می ترسم اکه بگیره روند معافیت پزشکی من باطل شه!! یکی بهم گفت تو توی ثبت نام بزن که دارای کارت معافیت هستم.اگه کفتن کو؟ بگو هنوز پست نشده. یه کم دست به سرشون کن.نظر شما چیه.خیلیا هم میگن روند معافیت قبل از قبولی سر جاش هست. به نظر شما من چه کنم؟

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
با سلام خدمت دوستان متخصص معافیت! :D

آقا یکی از دوستان ما میخواد به نا به این شرایط معافیت بگیره:

ایشون مادرشون مریض هستند (بیماریهای خاص) و همچنین فرزند دوم خانواده هستند (فرزند بزرگتر پسر و دارای معافیت تحصیلی هست) پدرشون هم در قید حیات هستند و 55 سال دارن.

حالا ایشون می تونند به خاطر این شرایط معافیت کفالتی چیزی بگیرن؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
من خودم مشکلم اینه که بعد از لیسانس در حین انجام معاینات پزشکی که 3 ماه طول کشید الان ارشد قبول شدم.خود دانشگاه گفته می تونه معافیت تحصیلی بگیره . ولی می ترسم اکه بگیره روند معافیت پزشکی من باطل شه!! یکی بهم گفت تو توی ثبت نام بزن که دارای کارت معافیت هستم.اگه کفتن کو؟ بگو هنوز پست نشده. یه کم دست به سرشون کن.نظر شما چیه.خیلیا هم میگن روند معافیت قبل از قبولی سر جاش هست. به نظر شما من چه کنم؟

سلام
معمولا معافیتهای تحصیلی خیلی دیر به **** وظیفه ارسال میشند
من شهریور ثبت نام کردم تازه آذرماه معافیت رو فرستادند حتی برگه سفید و کد محل آموزشم هم اومد

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام دوستان کد محل آموزش من شده 20
کسی میدونه این کد دقیقا کجاست و شرایطش چه جوریه اونجا ؟
من خودم یه جا دیدم نوشته بود نیروی هوایی شهید ستاری تهران ... کسی میدونه چه جوریه ؟ خوبه ؟ بده ؟

professor.H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان متخصص معافیت! :D

آقا یکی از دوستان ما میخواد به نا به این شرایط معافیت بگیره:

ایشون مادرشون مریض هستند (بیماریهای خاص) و همچنین فرزند دوم خانواده هستند (فرزند بزرگتر پسر و دارای معافیت تحصیلی هست) پدرشون هم در قید حیات هستند و 55 سال دارن.

حالا ایشون می تونند به خاطر این شرایط معافیت کفالتی چیزی بگیرن؟

کفالت تنها در شرایطی میشه گرفت که یگامه فرزند ذکور باشه. که نیست.
ولی یه راه داره که بهش میگن کفالت بهزیستی. اگه مادرشون بیماریش طوربه که باعث معلولیت شده باشه.
حالا معلولیت به معنی نقص دست و پا نه.بلکه معلولیت بینایی شنوایی عصبی و حتی اعصاب و روان که حالت از کار افتادگی پیدا کرده باشه. اینطوری به انتخاب خود مادر یکی از پسر ها معاف میشه. اگه معلولیت ندارند بهترین روش اینه که توی بهزیستی عنوان کنند به علت بیماری خاص دچار مشکلات شدید اعصاب شدند که توانایی اداره خودشونو ندارند.

باید برن بهزیستی منطقه خودشون. اگه بالا شهرین باید برین بهزیستی شمیرانات روبروی بیمارستان خاتم الانبیا

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
کفالت تنها در شرایطی میشه گرفت که یگامه فرزند ذکور باشه. که نیست.
ولی یه راه داره که بهش میگن کفالت بهزیستی. اگه مادرشون بیماریش طوربه که باعث معلولیت شده باشه.
حالا معلولیت به معنی نقص دست و پا نه.بلکه معلولیت بینایی شنوایی عصبی و حتی اعصاب و روان که حالت از کار افتادگی پیدا کرده باشه. اینطوری به انتخاب خود مادر یکی از پسر ها معاف میشه. اگه معلولیت ندارند بهترین روش اینه که توی بهزیستی عنوان کنند به علت بیماری خاص دچار مشکلات شدید اعصاب شدند که توانایی اداره خودشونو ندارند.

باید برن بهزیستی منطقه خودشون. اگه بالا شهرین باید برین بهزیستی شمیرانات روبروی بیمارستان خاتم الانبیا
شورای بهزیستی مو رو از ماس میکشن!به این راحتی نمیشه سرشون کلاه گذاشت!

professor.H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میکشن ولی مادر شون بیماری خاص دارن. واقعا هم شاید از نظر روانی تحت فشار و ناراحتی باشه 90 در صد. در هر صورت میره اونجا معاینه می شه بهش می گن.ضرر نداره. نمی خوایم سرشونو شیره بمالیم. میخوایم یه جوری فروووو کنیم به زور.

Last edited:

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
میکشن ولی مادر شون بیماری خاص دارن. واقعا هم شاید از نظر روانی تحت فشار و ناراحتی باشه 90 در صد. در هر صورت میره اونجا معاینه می شه بهش می گن.ضرر نداره. نمی خوایم سرشونو شیره بمالیم. میخوایم یه جوری فروووو کنیم به زور.

والا اگه این جوره به هر حال همه تو این مملکات از لحاظ روانی تحت فشارن!! وقتی به کسی برچسب معلولیت روانی
میزنن که فانکشن فرد مختل شده!به طور خلاصه یعنی این فرد اگر قتل کنه میتونه تبرعه بشه! به علاوه
شرط معافیت باید فرد دارای درجه معلویت شدید و خیلی شدید باشه.

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
می گن درجه لیسانس ها به استواری کاهش پیدا کرده راست می گن؟؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
معافیت سربازی سه برادری اجرا نمی شود
مدیر کل امور مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: مصوبه مجلس در خصوص معافیت برادر سوم که دو برادر قبلی وی به خدمت سربازی رفته اند بر اساس تصمیم ستاد نیروهای مسلح اجرا نمی شود.

سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: سال گذشته نمایندگان در پی اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی در مجلس اعلام کردند که طبق قانون جدید فرزند سوم خانواده ای که دو فرزند آنها پیشتر به خدمت رفته باشند از سربازی معاف خواهند شد که همان زمان اعلام کردیم چنین مصوبه ای قابل اجرا نیست و در نهایت مجوزی برای عدم اجرای آن نیز گرفته شد.

این مقام ارشد در ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: اما بازهم برخی از رسانه ها به این موضوع دامن زدند و عنوان کردند که تصمیم نیروهای مسلح با مصوبه مجلس در تعارض است و حتی موجب غیبت عده ای از مشمولان سربازی بدین واسطه شدند که دائم مراجعه می کردند که ما به دلیل مصوبه مجلس غیبت کرده ایم. در حالی که ما همان زمان از طریق رسانه ها تاکید کرده بودیم که این مصوبه اجرا نمی شود و هم اکنون نیز این موضوع را اعلام می کنیم.

سردار کمالی تصریح کرد: متاسفانه عده ای با طرح چنین مسائلی جامعه را دچار سردرگمی می کنند و هر بارهم ما این موضوع را تکذیب کنیم بازهم حرف خودشان را تکرار می کنند.

مدیرکل امور مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح در پاسخ به این سئوال که "چرا هماهنگی لازم از سوی ستاد نیروهای مسلح با نمایندگان مجلس برای اعلام نظر نهایی در این باره صورت نگرفت تا چنین شبهاتی به وجود نیاید؟" گفت: چنین مسائلی در حوزه تخصصی نیروهای مسلح است.

این مقام ارشد نظامی درباره معافیت فرزند چهارم خانوار در صورت انجام خدمت سه بردار قبلی گفت: این مصوبه که طرح آن از سوی ستاد کل نیروهای مسلح تهیه شده و به تائید مقام معظم ***** نیز رسیده است تا پایان سال 1389 مهلت دارد و در پایان سال آینده تصمیم گرفته می شود که این مصوبه در سالهای بعد اجرا شود یا متوقف شود.

amirepsilon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
اگر یک نفر از تحصیل انصراف بده میتونه دانشگاه دیگری قبول بشه و درس بخونه ؟
یا اول باید بره سربازی ؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام
اگر یک نفر از تحصیل انصراف بده میتونه دانشگاه دیگری قبول بشه و درس بخونه ؟
یا اول باید بره سربازی ؟

سلام
خیر دیگه نمی تونه و حتما باید تکلیف سربازیش رو مشخص کنه
برای هر فرد در هر مقطع فقط یک بار معافیت تحصیلی صادر می شود.

amirepsilon

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی چی ؟
حالا اگر درس تموم بشه و دانشگاه دیگری قبول بشیم فرق داره ؟
یعنی انصراق با فارق التحصیل فرق داره ؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
یعنی چی ؟
حالا اگر درس تموم بشه و دانشگاه دیگری قبول بشیم فرق داره ؟
یعنی انصراق با فارق التحصیل فرق داره ؟

بله فرق داره
وقتی فارغ التحصیل می شی بعدش دانشگاه دیگه قبول می شی، مقطع تحصیلیت فرق می کنه، منم توی پست قبلیم گفتم برای هر مقطع فقط یک بار معافیت تحصیلی صادر می شه.

amirepsilon

Registered User
لایک‌ها
2
الان وضعیت من یه جوریه که ممکنه انصراف از تحصیل بدم ( مثلا همین ماه)
راه هایی که برام میمونه چیه ؟
نمیتونم برم خودمو معرفی کنم و ازشون برای ادامه تحصیل وقت بگرم ؟
یا 45 روز آموزشی رو برم و بقیه رو بزارم برای بعد از درس ؟

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
الان وضعیت من یه جوریه که ممکنه انصراف از تحصیل بدم ( مثلا همین ماه)
راه هایی که برام میمونه چیه ؟
نمیتونم برم خودمو معرفی کنم و ازشون برای ادامه تحصیل وقت بگرم ؟
یا 45 روز آموزشی رو برم و بقیه رو بزارم برای بعد از درس ؟
بهتره بری یه دفترچه رو بخری و بخونی
البته دانشجوهای انصرافی یا اخراجی 4 ماه وقت دارن تا دفترچه رو بفرستن

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
با برگه سبز میشه رفت مدرک لیسانس رو از دانشگاه(آزاد) گرفت ؟
برای گرفتن مدرک لیسانس چی لازمه ، چون میدونم پایان خدمت ضروری نیست، یکی از دوستای خودم وسط سربازی رفت مدرکش رو گرفت

fdhg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما اول اسفند عازمیم. کد 226
نوشتند ساعت 3 بعد از ظهر بیا
حالا سوالم اینه که باید وسایل ببرم یا نه؟ یعنی از اونجا مستقیم اعزام میشیم یا نه؟

بالا