• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
سلام.دوست عزیز گرچه منم مثل دوست عزیزم معتقدم برای اینکه 100% مطمئن بشین باید مشاوره حضوری صورت بگیره حالا تهران نه تو **** وظیفه شهرستان محل سکونت یا از طریق راهای ارتباطی که هست با تلفن های مرکز مشاوره تماس بگیری یا ایمیل بزنین ولی در هر صورت اون چیزی که به نظر میاد میگم خدمتتون :شامل حال کفالت مادر که نمیشه.به خاطر اینکه مادرشون دارای همسر هستن ومطلقه یا بیوه نیست.تازه برادر مادری دیگه ای هم دارن.در مورد قانون 3 برادری در صورتیکه تمام برادرها خدمت رفته بودند ایشون معاف میشد.مشکلی نبود که از مادر جدا هستن تمام فرزندان ذکور پدر محاسبه میشه ولی متاسفانه یکی از برادرها از معافیت عفو ***** استفاده کرده.فکر میکنم با توجه به قانون موجود احتمال معاف شدنشون خیلی کمه.
مركزمشاوره و پاسخگويي سازمان وظيفه عمومي ناجا باشماره تلفن هاي 73941739 و 73941735 آماده راهنمايي و ارائه مشاوره تخصصي به مشمولان و خانواده هاي آنها در زمينه قوانين و مقررات خدمت وظيفه عمومي مي باشد.
ساعات پاسخگويي: همه روزه در ايام غير تعطيل صبح ها از ساعت 7 تا 13:30 و بعد از ظهرها از ساعت 14:30 تا 18

ضمناً ساعات پاسخگويي در روزهاي پنج شنبه از ساعت 9 تا 11:30 خواهد بود.

ممنونم دوست عزيز از اينكه به سوالاتم پاسخ دادي خيلي خيلي متشكّرم

اين دوست ما پدرش فوت كرده و الان با مادرش ميمونه. يه برادري ناتني داره از طرف مادر كه پدراشون جدا هست پدر اون پسر زنده هست ولي پدر اين دوست من فوت كرده حالا ميخوام بدونم راهي هست اين دوست ما واسه مادرش كفالت بگيره و درضمن غيبت هم دراه جون متولد 66 هست.

از طرف پدر هم كه 3 تا برادر داره كه با اينا هم پدر يكي هستن و مادراشون جداست كه 2 تاشون سرهنگ نيروي هوائي هستن كه بازنشسته شدن ولي يكيشونم عف رهبري شده الانم خارج از ايرانه همشونم بالاي 50 سال هستن برادراش...

ممنونم ميشم راهنمائي كنين در اين مورد با تشكّر فراوان از دوستاني كه جواب ميدن

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
برادران يك سوال فني دارم
براي معافيت پزشكي اون برگه شماره5 بايد پزشك خودت پر كنه ؟
يا بايد بري خودشون يك پزشك معرفي ميكنن اون پر كنه اگر اينطوره كجا بايد بري تو تهران ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
برادران يك سوال فني دارم
براي معافيت پزشكي اون برگه شماره5 بايد پزشك خودت پر كنه ؟
يا بايد بري خودشون يك پزشك معرفي ميكنن اون پر كنه اگر اينطوره كجا بايد بري تو تهران ؟

دوست عزیز.اون برگه رو بایدیک پزشک پرکنه.فرقی نمیکنه چه پزشکی باشه.فقط شماره **** پزشکی مهمه.بله معمولا همه به پزشک خودشون مراجعه میکنن.اگه میخوای معافیت پزشکی بگیری بهتره که پزشکی که در زمینه مورد نظر شما تخصص داره پرکنه.گرچه پزشک عمومی هم مشکلی نداره.تمام این برگه ها موقع تشکیل پرونده شما برای کمیسیون لازم میشه واون موقع از دفتر چه جدا میکنن.موقعی که شما مدارک رو کامل کردی ودفترچه رو پر کردی ومهر پزشک هم خورد دفتر پلیس+10 میبرین ثبت میکنه دفترچه رو بهتون برمیگردونه.بعد از 10 تا 15 روز نامه میاد درب منزل که به کدوم بیمارستان باید مراجعه کنی.شاید اون موردی که نوشته پزشک معتمد **** وظیفه ومورد تایید و این حرفا نگرانت کرده.نه شما هر پزشکی دوست داری میتونی بری..

Last edited:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

ممنونم دوست عزيز از اينكه به سوالاتم پاسخ دادي خيلي خيلي متشكّرم

اين دوست ما پدرش فوت كرده و الان با مادرش ميمونه. يه برادري ناتني داره از طرف مادر كه پدراشون جدا هست پدر اون پسر زنده هست ولي پدر اين دوست من فوت كرده حالا ميخوام بدونم راهي هست اين دوست ما واسه مادرش كفالت بگيره و درضمن غيبت هم دراه جون متولد 66 هست.

از طرف پدر هم كه 3 تا برادر داره كه با اينا هم پدر يكي هستن و مادراشون جداست كه 2 تاشون سرهنگ نيروي هوائي هستن كه بازنشسته شدن ولي يكيشونم عف رهبري شده الانم خارج از ايرانه همشونم بالاي 50 سال هستن برادراش...

ممنونم ميشم راهنمائي كنين در اين مورد با تشكّر فراوان از دوستاني كه جواب ميدن

دوست عزیز.در مورد سه برادری خدمتتون عرض کردم.یکی از برادرها چون عفو ***** گرفته امکانش نیست.باید هر 3 برادر خدمت رو گذرونده باشن.حالا به هر صورتی یا نیروهای نظامی وانتظامی عادی یا در جایی مامور شدن مثل دانشگاه ها یا امریه بالاخره باید کارت پایان خدمت دوره **** وظیفه عمومی دستشون باشه.اگر قانون 2 برادری رو که متاسفانه حذف کردن بود شاید میشد کاری کرد.غیبت رو تازه مدنظر نگرفتم.در مورد کفالت مادر هم گفتم مادر ایشون همسر داره فرقی نمیکنه پدر ایشون که خدا رحمتش کنه باشه یا مرد دیگه ای.کفیل مادر شدن شرطش اینه تک فرزند ذکور مادر بیوه یا مطلقه..بنابراین کفالت مادر منتفیه.من تمام این قوانین رو برای وقتی عرض کردم که مشمول غیبت نداشته باشه.غیبت که تمام این موارد رو تحت الشعاع قرار میده.داخل وخارج از کشور بودن اثری نداره.**** وظیفه فقط از روی کارت پایان خدمت بررسی میکنه.

Last edited:

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز.در مورد سه برادری خدمتتون عرض کردم.یکی از برادرها چون عفو ***** گرفته امکانش نیست.باید هر 3 برادر خدمت رو گذرونده باشن.حالا به هر صورتی یا نیروهای نظامی وانتظامی عادی یا در جایی مامور شدن مثل دانشگاه ها یا امریه بالاخره باید کارت پایان خدمت دوره **** وظیفه عمومی دستشون باشه.اگر قانون 2 برادری رو که متاسفانه حذف کردن بود شاید میشد کاری کرد.غیبت رو تازه مدنظر نگرفتم.در مورد کفالت مادر هم گفتم مادر ایشون همسر داره فرقی نمیکنه پدر ایشون که خدا رحمتش کنه باشه یا مرد دیگه ای.کفیل مادر شدن شرطش اینه تک فرزند ذکور مادر بیوه یا مطلقه..بنابراین کفالت مادر منتفیه.من تمام این قوانین رو برای وقتی عرض کردم که مشمول غیبت نداشته باشه.غیبت که تمام این موارد رو تحت الشعاع قرار میده.داخل وخارج از کشور بودن اثری نداره.**** وظیفه فقط از روی کارت پایان خدمت بررسی میکنه.

ممنون دوست عزيز خوب مادر اين دوست ما بيوه هست و دوست ما از مادرش مواظبت ميكنه. اون يكي برادرش جاي ديگه اي زندگي ميكنه بازم نميشه كاري كرد؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون دوست عزيز خوب مادر اين دوست ما بيوه هست و دوست ما از مادرش مواظبت ميكنه. اون يكي برادرش جاي ديگه اي زندگي ميكنه بازم نميشه كاري كرد؟

دوست عزیز مشکل اول مشکل غیبتشون هست که خودش داستان داره.فکر نمیکنم به این راحتی بشه ازش صرف نظر کرد.باز اگه غیبت نبود قضیه فرق میکرد شاید امید بیشتری بودچون به پرونده معافیت کفالت مشمولانی رسیدگی میشه که فاقد غیبت باشن.حالا فارغ از غیبت اگر مادر ایشون در حال حاضر مجرد هستن اونطور که شما گفتین در حال حاضر فاقد همسر هستن باید ببینیم پسر دیگشون از نظر وضعیت سربازی در چه وضعیتی هستن؟اگه برادر دوست شما مثلا کفیل پدرش شده (پدر بالای 59 سال تک فرزند ذکور یا زیر 59 سال وعدم توانایی مراقبت از خود)یا زیر 18 سال باشن وضعیت فرق میکنه.اونطور که شما توضیح دادین هیچ کدوم از این شرایط نیست.حالا هر کجای دنیا زندگی کنن فرقی نمیکنه.باز میگم برای اطمینان 100% با مراکز مشاوره **** وظیفه تماس بگیرین یا به مرکز **** وظیفه شهرستانتون مراجعه ومشاوره بگیرین.

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
برادران عزيز باز يك سوال ديگر ديابت هم معافيت داره يعني ميدن جزو بيماري هاي خاصه ها

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام

معافیت تحصیلی برای لیسانس چقدره ؟؟؟

من 1 سال و نیم دیگه درسم تموم میشه ولی پدرم 3 سال دیگه 59 سالش میشه !میتونم بیشتر طولش بدم ؟ مشکلی از نظر **** وظیفه ینست ؟چون از طرفی شنیدم اگه درس بیشتر از 5 سال طول بکشه دیگه بعدش نمیشه معافیت کفالت گرفت ؟ ایا درسته این قضیه ؟

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
سلام

من 1 سال و نیم دیگه درسم تموم میشه ولی پدرم 3 سال دیگه 59 سالش میشه !میتونم بیشتر طولش بدم ؟ مشکلی از نظر **** وظیفه ینست ؟چون از طرفی شنیدم اگه درس بیشتر از 5 سال طول بکشه دیگه بعدش نمیشه معافیت کفالت گرفت ؟ ایا درسته این قضیه ؟
تاشش ماه بعد از گرفتن مدرك ليسانس معاف هستيد

koloch62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید

میشه لطفا من رو راهنمایی کنید؟ دوست عزیز ما پلیس +10 رو رفتیم و بعد هم رفتیم **** وظیفه که برگه های ثبت احوال و کلانتری رو گرفتیم . بعد از اینکه این مدارک کامل شد، مرحله بعدی چیه ؟ باید همسرم با پدرش بره **** وظیفه ؟ چقدر زمان می بره. من زمانم کمه چطور می تونم این روند رو تسریع کنم؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

معافیت های تحصیلی هر سال بر طبق پیشنهاد **** وظیفه و وزارت علوم در مجلس تصویب میشه.معافیت برای لیسانس زمان ما 6 سال بود که پیشنهاد دادن به 5 سال کاهش پیدا کنه ولی در هر صورت با دو ترمی که به عنوان شرایط خاص برای کارشناسی تمدید میکنن میشه 6 سال..حداکثر برای پایان دوره کارشناسی 6 سال مهلت دارین که بعدا برگه معافیت تحصیلی وپرونده شما برای تعیین تکلیف از سوی دانشگاه به **** وظیفه ارسال میشه.در **** وظیفه ممکنه بین 1 تا 2 ترم مهلت داده بشه ممکنه هم مهلت ندن.ولی برای بچه های هم ورودی ما که درسشون تا پایان تابستان 88 تموم نشده بود پرونده فرستاده شد به **** وظیفه ونظام وظیفه تا پایان تابستان 89 بهشون مهلت داد.دوستمون هم درست فرمودن بعد از فارغ التحصیلی شما 6 ماه برای مراجعه به مراکز پلیس + 10 زمان دارید.برای اطلاعات بیشتر میتونن به بخش **** وظیفه واحد دانشگاهیتون مراجعه کنین .

Last edited:

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز مشکل اول مشکل غیبتشون هست که خودش داستان داره.فکر نمیکنم به این راحتی بشه ازش صرف نظر کرد.باز اگه غیبت نبود قضیه فرق میکرد شاید امید بیشتری بودچون به پرونده معافیت کفالت مشمولانی رسیدگی میشه که فاقد غیبت باشن.حالا فارغ از غیبت اگر مادر ایشون در حال حاضر مجرد هستن اونطور که شما گفتین در حال حاضر فاقد همسر هستن باید ببینیم پسر دیگشون از نظر وضعیت سربازی در چه وضعیتی هستن؟اگه برادر دوست شما مثلا کفیل پدرش شده (پدر بالای 59 سال تک فرزند ذکور یا زیر 59 سال وعدم توانایی مراقبت از خود)یا زیر 18 سال باشن وضعیت فرق میکنه.اونطور که شما توضیح دادین هیچ کدوم از این شرایط نیست.حالا هر کجای دنیا زندگی کنن فرقی نمیکنه.باز میگم برای اطمینان 100% با مراکز مشاوره **** وظیفه تماس بگیرین یا به مرکز **** وظیفه شهرستانتون مراجعه ومشاوره بگیرین.

ممنون اين برادرش سربازي رفته...

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
من دیروز رفتم شورای پزشکی (به خاطر کم کاری تیروئید) و بهم معافیت 6 ماهه دادن و دکتره گفت 6 ماه دیگه بیام تا دوباره بررسی بشم و اگه خوب نشده بودم دوباره 6 ماهه دیگه معافیت بدن و دوباره 6 ماه بدش برم تا اگه بازم بیماریم باشه بهم معافیت دائم بدن.
اینجوری حساب کردم که میتونم برم سربازی و برگردم چون 6 ماه میتونم کسری بگیرم و دیگه مشکلات معافیت پزشکی رو هم ندارم
حالا میتونم برم تغییر وضعیت بدم و بکنشم اعزام یا دوباره باید برم شورا تا اونا برام تغییر وضعیت بدن؟ لطفا یکی بهم توضیح بده خیلی برام واجبه

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
دوستان امروز كارت من اومد بعد از 4 ماه كه از طريق بهزيستي اقدام
كرده بودم...ميخواستم بگم نا اميد نباشد معافيت دير و زود داره ولي سوخت وسوز نداره...

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
این معافیت پزشکی 2 زار نمی ارزه هرجا بخای بری کار کنی میگن معاف پزشکی نمی گیرن

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
به سلامتی منم امروز معاف دایم شدم واسه چشم.کمیسیون پزشکی هم چیز خاصی نبود

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان گرامي.
اين اولين مرتبه اي است كه بنده در يك تاپيك مطلبي قرار مي دم به هر حال اگر احيانا اشتباهي در جايي رخ داد از بنده به بزرگواري خود ببخشيد.
حدود 2 ساعت نيم است كه دارم پاسخ هاي دوستان گرامي رو مشاهده مي كنم.تقريبا جواب رو گرفتم.
سوالي كه دارم اينه كه در رابطه با معافيت 3 خواهر و تك فرزند پسر در مطالب مختلف سايت ها نتايج مختلف به دست مي آمد .اينكه تحت حمايت كميته باشيم يا نه تاثير داره!يه جا گفته بود نمي شود جاي ديگر گفته مي شود كه معافيت گرفت از تك فرزندي و داشتن سه خواهر مجرد.
حال لطفا مشخص كنيد كه اين قانون همانطور كه بنده شنيدم و ديدم از سال 89 به بعد اجرا مي شود ؟به نظر شما در چه موقعي از سال؟براي اينكه بدانم بنده تحت اين قانون معاف مي شوم يا نه به كجا بايد مراجه كنم؟البته شماره هاي تلفني كه قرار داده بوديد طبق معمول بوق اشغالي مي زند.

بالا