• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

حذف 3 تا درس 3 واحدی مشکلی پیش نمیاره؟؟((خواهشا سریع بگید!))

چه موقعی کلا مشکل دار میشه

سلام.تا 10 واحد شما میتونی حذف کنی(غیبت در جلسه امتحان:غیبت غیر موجه حذف ماده 35 )بیشتر از 10 واحد رو برای شما در اون درس صفر قرار میدن.اگه بخوای بیشتر حذف کنی باید نامه معتبر پزشکیت به تایید برسه.اونوقت غیبتت میشه موجه وشما تا n واحد میتونی غیبت موجه بکنی.

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
آره!:(ولی من بدون بچه های آی تی هیچ جا نمیرم!:(:(:(
من یونیه خودمونو از همه یونیا بیشتر میدوستم!:(

من رشتم صنایع ست.اونموقع که میخواستن مارو جدا کنن منم مثل شما بودم.
میگفتم من بدون بچه های مکانیک هیچ جا نمیرم!!!!ولی رفتم!!!!

راستش من خودم هنوز نگرفتم ولی دوستان که داشتن میگن تا حدی شبیه همین ارزیابی کار و زمان هستش.یعنی همون fpc و opcو...اکثرا پروژه دارن.مثلا هراتیان نژاد پروژش 15 نمره+پایان ترم 5 نمره(البته برگش 20 نمره) هستش.ولی در کل فکر کنم غضنفری از همشون راحتتر و بهتر باشه...

ممنون

شما ارزیابی کار و زمان رو پاس کردید ؟

بله پاس کردم.
---------------

دوستان دیگه هم اگه راجع به طرحریزی میدونن لطفا" بگن.

Last edited:

g.s87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید بری گروه و برگه مربوطه رو بگیری و پر کنی. همین. لازم نیست استاد رو پیدا کنی برای روند اعتراض. مگر اینکه بخواهی بهش التماس و اینا بکنی.

ممنون از راهنماییتون!مگه با التماس و اینا هم نمره می دن؟
نه من می خوام یه سوال ازشون بپرسم.آخه سر جلسه گفت دوتا سوال رو حذف می کنه و نمره اش رو بین بقیه سوال ها تقسیم می کنه چون درس نداده.با این حساب من 20 می شدم اما حالا کمتر شده.می خوام بپرسم سوال ها رو حذف کرده یا نه.حالا چه جوری باید پیداشون کنم؟

Last edited:

Tohiid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای، نگین تورو خدا....

آخه یه روزه چه جوری این همه مبحثو بخونم؟

ای بابا ما که 6 روز وقت داشتیم و تو کل ترم نا اشنا با این درس نبودیم ازش می ترسیم وای به حال شما به نظرم با توجه به سوال های ترم های قبل مباحث مهم را مطالعه کنید که لااقل پاس شه بره:f34r:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من رشتم صنایع ست.اونموقع که میخواستن مارو جدا کنن منم مثل شما بودم.
میگفتم من بدون بچه های مکانیک هیچ جا نمیرم!!!!ولی رفتم!!!!
خب پس سال بعد منو میتونی اعلامیه ی فوت من رو با عنوان دانشجوی فدایی در راه عشق ببینی!:(
چون اگه آی تی ها با ما نیان من عملا مردم!:(

:eek:نه بابا چیچی ای تی رو ببرن!!!!!!!!!!!!
ما تازه اومدیم.کجا یکاره پاشیم بریم شهرک غرب.
من نارمک میشینم بیچاره میشم تا اونجا برم برگردم.
من همینطوری که دانشگاه تا خونه 30 دقیقه فاصله داره همیشه با 20 دقیقه تاخیر میرسم سر کلاس.
خوب شما 1ساعت زودتر راه بیفت انقد نگیر بخواب که بموقع برسی!:hmm:
من خونمون تجریشه،دانشگامم فنی!!!!!1ساعت ،1ساعت و نیم هم راهه!انقد غر نمیزنم!و تازه خیلی هم دانشگامو دوس دارم!
منم دوس ندارم از فنی برم هر چند که شهرک غرب خیلی به من نزدیکتره!ولی از شهرک غرب بدم میاد!و اگه بخوان کامپیوتر رو ببرن،من فقط با آی-تی ها میام!:(البته اونم به زور!:(
من فنی خودمونو میخوام!
----------------------------------------------------------------------------------

چرا نمره ی مبانی رو نمیدن؟روانی شدم!اه!:(:(:(

Last edited:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام دوستان....:f34r:

کسی هست که این ترم درسی رو حذف کرده باشه و نرفته باشه سر جلسه؟

من یک سوال دارم...

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام.تا 10 واحد شما میتونی حذف کنی(غیبت در جلسه امتحان:غیبت غیر موجه حذف ماده 35 )بیشتر از 10 واحد رو برای شما در اون درس صفر قرار میدن.اگه بخوای بیشتر حذف کنی باید نامه معتبر پزشکیت به تایید برسه.اونوقت غیبتت میشه موجه وشما تا n واحد میتونی غیبت موجه بکنی

ممنون شهیادجان

کسی هست که این ترم درسی رو حذف کرده باشه و نرفته باشه سر جلسه؟

من یک سوال دارم...

تا الان 2 تا 3 واحدی رو نرفتم !

چه سوالی؟ اگه دیدی صفر گزاشتند نترس بعدا خودشون درست میکنند آخر سر (تجربه از ترمهای پیش):دی

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
تا الان 2 تا 3 واحدی رو نرفتم !

چه سوالی؟ اگه دیدی صفر گزاشتند نترس بعدا خودشون درست میکنند آخر سر (تجربه از ترمهای پیش):دی

مرسی که جواب دادی....

نه...قضیه صفر رو که می دونم و خودم قبلا تجربه کردم.....قبلا وقتی نمی رفتی همون روز غیبتت رو رد می کردن و تو کارنامه جلو درس می زدن غیبت غیر موجه.....اما الان خیلی وقته که از امتحان گذشته و هیچی جلوش ننوشته...

مال شما هم جلوش خالیه یا زده غیبت غیر موجه؟

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا ما که 6 روز وقت داشتیم و تو کل ترم نا اشنا با این درس نبودیم ازش می ترسیم وای به حال شما به نظرم با توجه به سوال های ترم های قبل مباحث مهم را مطالعه کنید که لااقل پاس شه بره:f34r:

حالا که شما اینقدر وقت داشتید، کتاب ادوین کریزینگ هم خوندید؟

آخه نمیشه از روی سوالای ترمای قبل خوند ، چون کسایی که ریاضی 1و2 دادند، میگفتند اصلا شبیه ترمهای پیش

نیست.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
ممنون از راهنماییتون!مگه با التماس و اینا هم نمره می دن؟
نه من می خوام یه سوال ازشون بپرسم.آخه سر جلسه گفت دوتا سوال رو حذف می کنه و نمره اش رو بین بقیه سوال ها تقسیم می کنه چون درس نداده.با این حساب من 20 می شدم اما حالا کمتر شده.می خوام بپرسم سوال ها رو حذف کرده یا نه.حالا چه جوری باید پیداشون کنم؟
خب برو گروه ببین جوابی بهت می دن یا نه. به این سادگی نمیشه استاد رو پیدا کرد دیگه!

آقا با لطف علی شمیرانی هر چی ارائه کرد بردارین که هلویی هست که دومی نداره. مدار الکترونیکی بهم داده 20 !!!

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
مرسی که جواب دادی....

نه...قضیه صفر رو که می دونم و خودم قبلا تجربه کردم.....قبلا وقتی نمی رفتی همون روز غیبتت رو رد می کردن و تو کارنامه جلو درس می زدن غیبت غیر موجه.....اما الان خیلی وقته که از امتحان گذشته و هیچی جلوش ننوشته...

مال شما هم جلوش خالیه یا زده غیبت غیر موجه؟
اولی رو زده غايب (غيرموجه)

دومی رو هنوز جلوش چیزی ننوشته!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
حالا که شما اینقدر وقت داشتید، کتاب ادوین کریزینگ هم خوندید؟

آخه نمیشه از روی سوالای ترمای قبل خوند ، چون کسایی که ریاضی 1و2 دادند، میگفتند اصلا شبیه ترمهای پیش

نیست.
آره!ریاضی 1 که فضایی بود!
من یه نیم نگاه به سوالای ترمای قبل انداختم قبل امتحان،خودم نمونه سوال نداشتم،ولی به نظرم خیلی بد بود.شبیه نبود!

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
میشه تجزیه رو با مزینان برداشت سره کلاس دیگه رفت منظورم اینه که بهحضور و غیاب گیر میده؟؟؟؟؟؟؟؟
بقیه چطورن لدم بیسواد بار نمیاد که؟؟؟؟؟؟:f34r:

نه اصلا حاضر غایب نمیکنه
اگه میخوای درس یاد بگیری برو سر کلاس غفرانی

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
خب آقا با لطف علی شمیرانی هر چی ارائه کرد بردارین که هلویی هست که دومی نداره. مدار الکترونیکی بهم داده 20 !!!

:blink: آقا زیادیت نشه یه وقت!!!!!:p

چرا نمره ها نمی یاد؟! کلا الان دو تا از درسا امده، استادا چیکار میکنن تو این دانشگاه؟! دانشگاه گیر نمیده که یارو 2 هفته و خورده ای گذشت، بردار نمره ها رو بیار؟!!!!!!!!

بعدم مگه انتخاب واحد از 14 هم شروع نمیشه،هنوز که تو انرول چیزی نزده، حتی تقویم آموزشی و لیست کلاس های جدید رو نداریم، مبلغ شهریه رو هم مشخص نکردن
معلوم نیست چی تو اون دانشگاه میگذره:hmm:

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
:blink: آقا زیادیت نشه یه وقت!!!!!:p

چرا نمره ها نمی یاد؟! کلا الان دو تا از درسا امده، استادا چیکار میکنن تو این دانشگاه؟! دانشگاه گیر نمیده که یارو 2 هفته و خورده ای گذشت، بردار نمره ها رو بیار؟!!!!!!!!

بعدم مگه انتخاب واحد از 14 هم شروع نمیشه،هنوز که تو انرول چیزی نزده، حتی تقویم آموزشی و لیست کلاس های جدید رو نداریم، مبلغ شهریه رو هم مشخص نکردن
معلوم نیست چی تو اون دانشگاه میگذره:hmm:

خوبه واسه شما 2 تا از دزسا اومده نمرش،واسه من که هیچ نمره ای نیومده.
واقعا معلوم نیست چه غلطی میکنن استادای این خراب شده!

merialen

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشيد
براي بچه هاي صنايع نمره درسي اومده.
برا من و دوستام كه حتي يه نمره هم نيومده.
بعدشم انتخاب واحد صنايع كي شروع ميشه.و برنامش چطوريه؟ ترم پيش كه با فني يكي نبود.

amin dd

Registered User
لایک‌ها
0
چرا این نمره های لعنتی هیچیش نمیاد؟
اینا دارن چه غلطی میکنن تو اون خراب شده...

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
سلام و خسته نباشيد
براي بچه هاي صنايع نمره درسي اومده.
برا من و دوستام كه حتي يه نمره هم نيومده.
بعدشم انتخاب واحد صنايع كي شروع ميشه.و برنامش چطوريه؟ ترم پيش كه با فني يكي نبود.

نه هیچکدوم نیومده

بالا