• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

- - مشكلات و سوالهای نرم افزاري و سخت افزاري - -

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
چطور فونت جدید رو تو ورلد 2007 وارد کنم

:blink:

اگه منظورت اینه که فونت رو تو ویندوز نصب کنی ؟؟ واسه این باید رو فونت کلیک راست کنی، گزینه install رو بزنی، در همین حد. ولی اگه منظورت چیز دیگس که لطفا توضیح بده.

mohmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
2-فایل های صوتی یا تصویری زنده که با مدیا پلیر پخش میشن رو چجوری سیو کنم؟

این چیزه خوبیه:
http://www.kamyabonline.com/article2045.html

ولی کلا فایلی رو که با مدیا آنلاین باز می کنی، یه نسخه ازش تو temp می مونه، یه سری بزن، البته اگه بتونی پیداش کنی. به نظر من قبلش temp رو خالی کن، از توی disk clean up ویندوز.

hosseinpoor_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من روی سیستمم کارت تی وی Axtrom دارم قبلا روی ویندوز ایکس پی خوب کار می کرد ولی از روزی که ویندوزم رو عوض کردم وویندوز 7 بولد 7600 نصب کردم تصویر نمیده (موقع سرچ تصاویر میاد ولی بعد از سرچ فقط صداش میاد)با تشکر

mahsa vorooojak

Registered User
لایک‌ها
38
کسی میدونه این پیغام ینی شی؟؟؟

چیکارباید بکنم؟ویندوز عوض کنم باید آیا؟

http://img4.************/files/df8o2tl2jq85say71mj0.jpg

1408

Registered User
لایک‌ها
57
سلام من روی سیستمم کارت تی وی Axtrom دارم قبلا روی ویندوز ایکس پی خوب کار می کرد ولی از روزی که ویندوزم رو عوض کردم وویندوز 7 بولد 7600 نصب کردم تصویر نمیده (موقع سرچ تصاویر میاد ولی بعد از سرچ فقط صداش میاد)با تشکر

شما روی درایور راست کلیک کنید و properties رو انتخاب کنید و در کادر باز شده برگه compatibility رو انتخاب کنید و در بخش compatibility mode ویندوزی مثل xp sp3 رو انتخاب کنید

mohmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی میدونه این پیغام ینی شی؟؟؟

چیکارباید بکنم؟ویندوز عوض کنم باید آیا؟

http://img4.************/files/df8o2tl2jq85say71mj0.jpg

ویندوز رو اکتیو کنید. ویندوزتون چیه که فایلش رو بزارم ؟!

Azitaaaa

Registered User
لایک‌ها
1
یه فایل mp4 که 44 مگ هستش رو حداکثر چقدر میشه حجمش رو کم کرد که کیفیتش هم زیاد تغییر نکنه؟ فرق نداره پسوندش چی بشه فقط کوچیک شه (ابعادش هم یه مقدار کوچیک شد اشکال نداره) با چه برنامه ای؟

C Y R U S

Registered User
لایک‌ها
25
امروز یه هارد اکسترنال سی‌گیت ا ترا گرفتم. الآن که به سیستم وصلش کردم پیغام خطای زیر رو بهم میده و اصلاً نصب نمیشه. سیستم با یک هارد دیگه مثل این هیچ مشکلی نداره و فقط با این هارد جدیده که مشکل داره. ممنون میشم اگه دوستان بتونند راهنمایی کنند که چطور این مشکل رو حل کنم.

فایل های ضمیمه

• 1a.jpg
    1a.jpg
    27.2 KB · نمایش ها: 2

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان

دیروز یک سیستم جدید گرفتم. الان دوتا مشکل کوچیک باهاش دارم. میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم:

1- فونتها یک کمی سایه دار هستند. نمیدونم منظورم رو میتونم برسونم یا نه. قبلا توی کامپیوترهای اینور و اونور دیده بودم این مشکل رو، ولی نمیدونم مشکل از کجاست؟ تنظیم خاصی رو باید عوض کنم؟ کارت گرافیک من آنبورد هست، مادربوردم هم گیگابایت G31M ES2C

2- وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم، چراغهای کیبورد و ماوس (ماوسم چراغ داره توش) با نور کم روشن میمونه. مشکلی هست یا باید تنظیم خاصی رو دست بزنم؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
در مورد اول منظورت متوجه نشدم
اما در مورد دوم عادیه تا اونجا که من میدونم

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان

دیروز یک سیستم جدید گرفتم. الان دوتا مشکل کوچیک باهاش دارم. میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم:

1- فونتها یک کمی سایه دار هستند. نمیدونم منظورم رو میتونم برسونم یا نه. قبلا توی کامپیوترهای اینور و اونور دیده بودم این مشکل رو، ولی نمیدونم مشکل از کجاست؟ تنظیم خاصی رو باید عوض کنم؟ کارت گرافیک من آنبورد هست، مادربوردم هم گیگابایت G31M ES2C

2- وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم، چراغهای کیبورد و ماوس (ماوسم چراغ داره توش) با نور کم روشن میمونه. مشکلی هست یا باید تنظیم خاصی رو دست بزنم؟

یک سوال دیگه هم داشتم: هاردم صدا میده، آیا طبیعیه یا هارد نو اصلا نباید صدا بده؟
هاردم یک seagaet 500 هست، اومدم با نرم افزار HDTune تستش کنم، بین 60-70 درصد ارور میده میگه دسترسی به هارد ندارم و تست رو متوقف میکنه، سه بار و بعد از ریستارت هم تست کردم، باز هم همین ارور رو میده. این یعنی هارد مشکل داره؟ میتونم به همین ارور استناد کنم برای عوض کردنش (البته اگر بکنند)؟

در مورد اول منظورت متوجه نشدم
اما در مورد دوم عادیه تا اونجا که من میدونم

خیلی ممنون دوست عزیز

Last edited:

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
هر موقع در حال دیدن ویدئو در یوتوب هستم اطلاعات قطع میشه و دوباره باید رفرش کنم که ویدئو لود بشه و باز هم تا یه حدودی(ممکنه چند ثانیه و ممکنه کامل) لود بشه
البته بعد ریستارت و چند مدت که با اینترنت کار می کنم اینطور میشه(از همون اول دچار مشکل نیست) و لود شدن ویدئو قطع و وصل میشه و دوباره برای رفع مشکل و یکسره لود شدن ویدئو مجبورم کامپیوترم رو ریستارت کنم

حتی موقع لود شدن وب هم این مشکل داره و وب تا نصفش لود میشه

همه مرورگر ها این مشکل رو دارند

سیستم کامل ویروس یابی شده ولی هنوز دچار مشکل است

مشکل از کجاست که بعد از چند مدت این مشکل پیدا میشه؟

با تشکر

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
همه جور كابلي گرفتم. كابل پشت به پشت و... كه لب تاب رو به ال سي دي وصل كنم. نميشه! مي تونيد كمكم كنيد؟ لطفاً

ghanari_ghermez

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
كامپيوتر يكي دوستام اين مشكل داره كه به بايوس رمز گذاشته و حالا رمز رو يادش نيست ، راهي هست كه رمز رو ريست كنه؟ با در آوردن بايوس اين مشكل حل نميشه ؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام
كامپيوتر يكي دوستام اين مشكل داره كه به بايوس رمز گذاشته و حالا رمز رو يادش نيست ، راهي هست كه رمز رو ريست كنه؟ با در آوردن بايوس اين مشكل حل نميشه ؟
سلام
باتری مادربرد رو در بیارید 1-2 دقیقه بذارید باتری توش نباشه ...
بعد باتری رو بذارید ...
پسورد از بین رفته ;)

ghanari_ghermez

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
باتری مادربرد رو در بیارید 1-2 دقیقه بذارید باتری توش نباشه ...
بعد باتری رو بذارید ...
پسورد از بین رفته ;)

من خودم هم همين رو بهش گفتم ولي ميگه يه بار قبلا اين كارو كردم ديگه ويندوز بالا نيومده

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
من خودم هم همين رو بهش گفتم ولي ميگه يه بار قبلا اين كارو كردم ديگه ويندوز بالا نيومده
بگو دوباره بکنه :دی

اول این که بی خود گفته :دی

دوم اینکه 1% هم اگه این جوری بشه بهتر از اینه که کلا دیگه به چیزی دسترسی نداشته باشی که !

البته !

تو بایوس میشه یه پسورد داد برای ستاپ بایوس اگه اونو داشته باشه که احتمالا نداره میشه با اون بری عوض کنی پسورد رو ...

ghanari_ghermez

Registered User
لایک‌ها
6
بگو دوباره بکنه :دی

اول این که بی خود گفته :دی

دوم اینکه 1% هم اگه این جوری بشه بهتر از اینه که کلا دیگه به چیزی دسترسی نداشته باشی که !

البته !

تو بایوس میشه یه پسورد داد برای ستاپ بایوس اگه اونو داشته باشه که احتمالا نداره میشه با اون بری عوض کنی پسورد رو ...

خيلي ممنون :cool:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا