• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
دوست من بازم میگم مواظب باشین ار نظرتون رفت سمت مگان ۱۶۰۰ حتما از سری وارداتی بگیرید چون اینایی که تولید داخله کیفیت مونتاژش افتضاحه و اینکه منم با اقا وحید موافقم مگان ۱۶۰۰ هیچی نداره یعنی واقعا ارزش پرداخت ۲۵ ملیون رو نداره

ممنونم. تو اين رنج قيمت اگر نخوام سمت ماكسيما برم چي پيشنهاد مي كني؟

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
مگان خیلی بهتره
sportcar3.gif

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
ممنونم. تو اين رنج قيمت اگر نخوام سمت ماكسيما برم چي پيشنهاد مي كني؟
پروتون جنتو (بسیار ماشین عالی هستش فقط افت قیمت داره و بازار خیلی خوبی نداره برا فروش )
مگان ۲۰۰۰ مدل ۲۰۰۶ تمیز (بهترین انتخاب )
مزدا ۳ تیپ ۲ مدل ۸۷

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
پروتون جنتو (بسیار ماشین عالی هستش فقط افت قیمت داره و بازار خیلی خوبی نداره برا فروش )
مگان ۲۰۰۰ مدل ۲۰۰۶ تمیز (بهترین انتخاب )
مزدا ۳ تیپ ۲ مدل ۸۷

ممنونم;)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
رو جنتو حساب نکن ! افت قیمتش زیاده و سخت می تونی بفروشیش
قیمتشم الکی بالاست
من بودم ضبط و اینه برقی و شیشه بالابر برقی برام زیاد مهم نبود
بستگی داره چه امکاناتی برات مهم باشه

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
خب اینا مهم نباشه پرایدم خوب ماشینیه که !!!!
ضبطو میشه باهاش کنار امد اما ادم ۲۵ ملیون بده برا ماشین شیشه دستی با کولر معمولی با اینه بازم ساده و .......
جنتو که منم عرض کردم افتش بالاس و بازار بدی داره اما شدید ماشین راحتیه و لذت رانندگیش به مراتب بالاتر از مگان ۱۶۰۰ هست

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
خب اینا مهم نباشه پرایدم خوب ماشینیه که !!!!
ضبطو میشه باهاش کنار امد اما ادم ۲۵ ملیون بده برا ماشین شیشه دستی با کولر معمولی با اینه بازم ساده و .......
جنتو که منم عرض کردم افتش بالاس و بازار بدی داره اما شدید ماشین راحتیه و لذت رانندگیش به مراتب بالاتر از مگان ۱۶۰۰ هست

موافقم. 206 تيپ 5 يا SDV8 رو با مگان مقايسه كني 10-9 ميليون فرق قيمتش غيرمنطقيه!
موتور 1600 با تمام امكانات مگان بعلاوه كولر اتومات، آينه ها برقي، شيشه بالابر برقي، ضبط CD تازه مونتاژش هم از مونتاژ داخل مگان بهتره.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
رو جنتو حساب نکن ! افت قیمتش زیاده و سخت می تونی بفروشیش
قیمتشم الکی بالاست
من بودم ضبط و اینه برقی و شیشه بالابر برقی برام زیاد مهم نبود
بستگی داره چه امکاناتی برات مهم باشه

همين آينه برقيش يا كولر اتوماتش خيلي آسايش داره. براي آينه ها تو موقعيت خودت هستي و نمي خواد تا كمر چندبار دولاشي تا تنظيم كني. كولر يا بخاري هم مجبور نيستي هي خاموش و روشن كني.

وقتي يه امكاناتي رو ازش استفاده كني عادت مي كني و اگر بعدش پول بيشتري بدي و اينها رو از دست بدي يه جورائي تو ذوقت مي خوره. بازهم ازت ممنونم.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
داشتم تو ارشیوم یه چرخی میزدم که با این عکس روبرو شدم
این عکس مربوط به مگانه (تو پارکینگ دانشگاهمون گرفتم )
برام عجیب بود چون گلگیرش شکسته :blink: بود.خودتون ببینید

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
مگان ..
ایمنی
زیبایی
تکنولوژی

5 ستاره ی ایمنی رو گرفته .. البته نوع وارداتی که 29 تومان ایناس ... وگرنه 1600 سی سی مونتاژ ایران 25 تومانه و 5 ستاره رو نخواهد گرفت ...

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
مگان ..
ایمنی
زیبایی
تکنولوژی

5 ستاره ی ایمنی رو گرفته .. البته نوع وارداتی که 29 تومان ایناس ... وگرنه 1600 سی سی مونتاژ ایران 25 تومانه و 5 ستاره رو نخواهد گرفت ...

دوستم با مگان 2000 بعد از كندوان رفت تو دره. بعد از 2 ساعت از تو ماشين آوردنش بيرون. فقط دستش آسيب ديده بود. از ماشين هيچي نمونده بود ولي Air Bag ها حفظش كرده بود.

موضوع اينه كه 2000 با وجود اينكه كمي گرونه عاليه اما 1600 هيچي نداره. فقط 2 ايربگ اونهم با 25 تومان هزينه!

s e v d a

Registered User
لایک‌ها
1,500
شک نکن که مگان

البته 2000

اگه میخوای 1600 بگیری لوگان بگیر (اصلا به قیمتش نمیارزه)

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
شک نکن که مگان

البته 2000

اگه میخوای 1600 بگیری لوگان بگیر (اصلا به قیمتش نمیارزه)

موافقم. 206 خيلي بهتر از مگان 1600 است.

2000 كاركرده چي؟ افت قيمتشو كرده باشه.

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر دو تا تون دارید درست میگید، اما یه چیز رو توجه نمیکنید. این پارس اتوماتی که موتور 206 روشه مدل جدیدشه مثلا. قبلا هم پارس اتومات بود (همینطور 405 اتومات) البته سفارشی. یعنی همون پارس معمولی رو روش گیربکس اتومات میذاشتن که احتمالا این متن واسه اون زمانه. اما اینی که جدیدا زدن موتور 206 چپوندن روش، نیازی هم به سفارشی بودن نیست، خودشون تولید میکنن، یعنی بدون سفارش!

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
هر دو تا تون دارید درست میگید، اما یه چیز رو توجه نمیکنید. این پارس اتوماتی که موتور 206 روشه مدل جدیدشه مثلا. قبلا هم پارس اتومات بود (همینطور 405 اتومات) البته سفارشی. یعنی همون پارس معمولی رو روش گیربکس اتومات میذاشتن که احتمالا این متن واسه اون زمانه. اما اینی که جدیدا زدن موتور 206 چپوندن روش، نیازی هم به سفارشی بودن نیست، خودشون تولید میکنن، یعنی بدون سفارش!

خدا خيرت بده بابا:wacko:

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
خدایا چرا هیچکی منظور منو متوجه نمیشه!؟!؟!؟:grrr:

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدایا چرا هیچکی منظور منو متوجه نمیشه!؟!؟!؟:grrr:

ببين دوست عزيز، اين موضوع اونقدر هم پيچيده نيست اينطورى گير داديد. پژو پارس معمولى يا همون 405 موتور 1800 سى سى دارن با قدرت حدودا 100 اسب چه گيربكس معمولى چه اتومات. خب، حالا ايرانخودرو اومده پارس اتومات مدل جديد زده با موتور 206. باز هم تاكيد ميكنم، قبلا هم اتوماتش بود، همون پارس معمولى موتور 1800 سى سى رو گيربكسشو اتومات ميذاشتن(سفارشى). اما حالا تو اين مدل جديدش نه تنها گيربكسش عوض شده، بلكه موتورشم عوض شده. آيا اين خيلى گنگ بود؟ ضمنا من 405 دارم، خانمم هم پارس معمولى اما گيربكس اتوماتيك، يعنى سفارشى. پس نگران نباشيد كه كسى منظور شما رو متوجه نميشه.

بالا