• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام.
خب شماره آخر رو الان خوندم.
به نظر من مجله اینترنتی و پی دی افی باید کوتاه، مختصر و مفید باشه. هر چی مطالب بیشتر و طولانی تر باشه بخش های خوانده نشده اون هم بیشتر میشه! مثلا خودم رو مثال میزنم. شماره هایی رو کار کردید که کوتاه بوده و کم مطلب و من همه مطالبش رو خوندم اما در چند شماره اخیر 25 در صد مطالب رو شاید خونده باشم. خواندن مطلب پشت مانیتور حوصله میخواد که خیلی ها ندارن. مثلا اگه همه این مطالب در یک روزنامه چاپی میبود، من همش رو میخوندم اما در پشت مانیتور اصلا حسش نیست! پس فکر کنم این که مطالب مجله بیشتر بشه مناسب نباشه.
اینارو گفتم به خاطر اینکه بدونید الان میخوام نظر بدم فقط در مورد قسمت هایی که خوندم نظر میدم.

مصاحبه با علی رو خوندم. به نظر من سوالها زیاد جذاب نبود. سوال باید طوری باشه که بعد از خوندن سوال آدم مشتاق بشه ببینه مصاحبه شونده چی جواب میده. که اصلا این حس به وجود نمی اومد.

متن میلان منچستر یونایتد افتضاح بود حسام!
تو نباید چون دوست داشتی میلان ببره از زاویه یک طرفدار میلان بازی رو تحلیل کنی! به نظر من یک کلمه مینوشتی: حق ما رو خوردن سنگین تر بودی!

تو حتی گل زدن های منچستر رو نقطه قوت نمیدونی بلکه باعث اون رو ضعف میلان میدونی!

شما در آخرش نوشتی: میلان میتواند با اختلاف فلان گل در اونجا منچستر رو ببره و صعود کنه و از این حرفها. در صورتی که میتونستی بنویسی حالا منچستر برای صعود تنها به یک تساوی نیاز دارد و یا نباختن با اختلاف دو گل و ...
نکن آقا جان!
از این کارها نکن.
قلم مقدس برادر من! قلم خودت رو نفروش به این میلانی ها!

اون نوشته خاطره خودم هم یک ایراد داشت، اونم اینکه در خط آخر به جای پرسپولیسی ها نوشته بودن پسپولیسی ها! که همینجا عذر خواهی میکنم.
اما در مورد عنوانش که گفته بودی این چیه :دی
عزیز من این که میگن فلانی مردی برای تمام فصول بر میگرده به یک ضرب المثل قدیمی. اون قدیما یک سری شغل ها محدود بوده. مثل کشاورزی، فصلی بوده، یعنی اینکه مرد کشاورز 6 ماه کار داشته و 6 ماه بیکار بوده و در فصل زمستون کاری نداشته. در این بین بعضی شغل ها بودن که همیشگی و در چهار فصل وجود داشتن. و مردی که اون شغل رو داشته همیشه کار داشته و به این جور آدم ها میگفتن مردی برای تمام فصول! اما امروزه این اصطلاح رو به کسانی میگن که تموم نشدنی هستن و همیشه مفید و به درد بخور هستن.

صفحه بندی و چینش نوشته ها خیلی خوب بود و دیگه مشکلات در هم بودن قبل رو نداشت.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
و تشکر از تیم تهیه مجله این شماره :دی
خب من هم الان مجله رو خوندم . به نظرم شماره خوبی از کار در اومده بود و یواش یواش آثار پخته شدن مجله رو شاهد هستیم.
اما یک پیشنهاد در خصوص مصاحبه ها : خیلی خوب میشه اگر فونت سوالها با جوابها متفاوت باشه . به قول یوسف خوندن مجله از پشت مانیتور مشکلات خاص خودش رو داره که ما باید برای کم کردن این مشکلات راه حل پیدا کنیم.
درباره انتقاد یوسف در خصوص تحلیل حسام از بازی میلان منچستر من هم تا اندازه ای موافقم . البته نه با اون غلظتی که یوسف گفت:دی مشخصه یوسف هم داره از دید یک منچستری به قضیه نگاه میکنه ولی به نظرم باید در نقدها اگر قراره حرفی بزنیم به تیم برنده بیشتر پرداخته بشه یا حداقل به صورت مساوی درباره تیمها صحبت بشه و این هم در نظر داشته باشیم که نباید مقالاتمون با طرفداری صرف از یک تیم باشه.
خلاصه دست همه بچه ها درد نکنه . خیلی وضعیت بهتر شده . شاد باشید

پ.ن: تشکر ویژه از علی عزیز برای شرکت در مصاحبه

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام ساسان جان.

البته نه با اون غلظتی که یوسف گفت:دی مشخصه یوسف هم داره از دید یک منچستری به قضیه نگاه میکنه

البته من چاشنی شوخی هم بهش اضافه کرده بودم. فراموش نشه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام ساسان جان.

سلام مجدد یوسف عزیز

البته قسمت اول صحبت من هم تم شوخی داشت ولی به هر حال این حسام هست که باعث شد این همه انتقاد بشه از یک بخش مجله :دی

پ.ن: نظرسنجی هم با تاخیر آپدیت شد . دوستان رای بدن لطفا . شاد باشید

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام.
خب شماره آخر رو الان خوندم.
به نظر من مجله اینترنتی و پی دی افی باید کوتاه، مختصر و مفید باشه. هر چی مطالب بیشتر و طولانی تر باشه بخش های خوانده نشده اون هم بیشتر میشه! مثلا خودم رو مثال میزنم. شماره هایی رو کار کردید که کوتاه بوده و کم مطلب و من همه مطالبش رو خوندم اما در چند شماره اخیر 25 در صد مطالب رو شاید خونده باشم. خواندن مطلب پشت مانیتور حوصله میخواد که خیلی ها ندارن. مثلا اگه همه این مطالب در یک روزنامه چاپی میبود، من همش رو میخوندم اما در پشت مانیتور اصلا حسش نیست! پس فکر کنم این که مطالب مجله بیشتر بشه مناسب نباشه.
اینارو گفتم به خاطر اینکه بدونید الان میخوام نظر بدم فقط در مورد قسمت هایی که خوندم نظر میدم..

قبول میکنیم !

مصاحبه با علی رو خوندم. به نظر من سوالها زیاد جذاب نبود. سوال باید طوری باشه که بعد از خوندن سوال آدم مشتاق بشه ببینه مصاحبه شونده چی جواب میده. که اصلا این حس به وجود نمی اومد.

این رو هم شخصا قبول میکنم. باید با امیراحمدی بشینیم یه فکری به حال این سوال و جوابها بکنیم.

متن میلان منچستر یونایتد افتضاح بود حسام!
تو نباید چون دوست داشتی میلان ببره از زاویه یک طرفدار میلان بازی رو تحلیل کنی! به نظر من یک کلمه مینوشتی: حق ما رو خوردن سنگین تر بودی!

تو حتی گل زدن های منچستر رو نقطه قوت نمیدونی بلکه باعث اون رو ضعف میلان میدونی!

شما در آخرش نوشتی: میلان میتواند با اختلاف فلان گل در اونجا منچستر رو ببره و صعود کنه و از این حرفها. در صورتی که میتونستی بنویسی حالا منچستر برای صعود تنها به یک تساوی نیاز دارد و یا نباختن با اختلاف دو گل و ...
نکن آقا جان!
از این کارها نکن.
قلم مقدس برادر من! قلم خودت رو نفروش به این میلانی ها!

به هیچ عنوان قبول نمیکنم !

خواهش میکنم توجه کنید :

میزبان میلان بود.

میلان بازی برده رو باخت !

میلان حمله کرد و منچستر گل زد.

و مهم تر اینکه میلان بازنده بود !

من از نگاه یک هوادار ننوشتم. اول نوشته من یک آنالیز یا نقد بازی نبود (مثل چیزی که بهروز برای رئال نوشت) همینجوری گزارش وار نوشتم.

دوم اینکه تمام اتفاقات مهم بازی که میشد دربارش بیشتر نوشت برای میلان افتاد نه منچستر.

سوم اینکه تیمی که 2-3 در بازی رفت برده (در خانه حریف) همه میدونن اگر 1-0 هم ببیازه باز صعود میکنه پس خیلی نیازی به مانور دادن روش نیست، ولی این میلان هست که کارش به اما و اگر و استدلالات عجیب افتاده !

بعد ! من تو قسمتی اومدم نظرم رو درباره بازیکنان مختلف گفتم. در قسمت بازیکنان منچستر درباره بازیکنانی که خوب بودند، خوب گفتم و بقیه هم همونجوری که بودن گفتم !

الان من دقیقا نمیدونم مشکلت با کجای این متن، دقیق بگو بنده جواب دندان شکنی به شما خواهم داد !:دی

اما در مورد عنوانش که گفته بودی این چیه :دی
عزیز من این که میگن فلانی مردی برای تمام فصول بر میگرده به یک ضرب المثل قدیمی. اون قدیما یک سری شغل ها محدود بوده. مثل کشاورزی، فصلی بوده، یعنی اینکه مرد کشاورز 6 ماه کار داشته و 6 ماه بیکار بوده و در فصل زمستون کاری نداشته. در این بین بعضی شغل ها بودن که همیشگی و در چهار فصل وجود داشتن. و مردی که اون شغل رو داشته همیشه کار داشته و به این جور آدم ها میگفتن مردی برای تمام فصول! اما امروزه این اصطلاح رو به کسانی میگن که تموم نشدنی هستن و همیشه مفید و به درد بخور هستن.

صفحه بندی و چینش نوشته ها خیلی خوب بود و دیگه مشکلات در هم بودن قبل رو نداشت.

در هر صورت به نظر من تیتر خوبی نبود ! ولی خب بعضی اتفاقات دست به دست هم داد نا نتونیم اون تیتر رو عوض کنیم آقا ! :دی

این مهدی .... :دی

اما یک پیشنهاد در خصوص مصاحبه ها : خیلی خوب میشه اگر فونت سوالها با جوابها متفاوت باشه . به قول یوسف خوندن مجله از پشت مانیتور مشکلات خاص خودش رو داره که ما باید برای کم کردن این مشکلات راه حل پیدا کنیم.

بسیار پیشنهاد خوبی بود !

من اون رنگ نوشته ها رو سبز تیره میکنم معمولا، ولی خب فونتش رو هم عوض میکنم که بهتر بشه ! مرسی !

درباره انتقاد یوسف در خصوص تحلیل حسام از بازی میلان منچستر من هم تا اندازه ای موافقم . البته نه با اون غلظتی که یوسف گفت:دی مشخصه یوسف هم داره از دید یک منچستری به قضیه نگاه میکنه ولی به نظرم باید در نقدها اگر قراره حرفی بزنیم به تیم برنده بیشتر پرداخته بشه یا حداقل به صورت مساوی درباره تیمها صحبت بشه و این هم در نظر داشته باشیم که نباید مقالاتمون با طرفداری صرف از یک تیم باشه.

بنده در این مورد کلا مخالفم ! :دی

سلام ساسان جان.

همین شوخی شوخی جدی میشه یوسف جان :دی

سلام مجدد یوسف عزیز

البته قسمت اول صحبت من هم تم شوخی داشت ولی به هر حال این حسام هست که باعث شد این همه انتقاد بشه از یک بخش مجله :دی

پ.ن: نظرسنجی هم با تاخیر آپدیت شد . دوستان رای بدن لطفا . شاد باشید

میبینم که شوخی شوخی همینجوری سر تیم ما رو بریدن ! :دی

ای آقا ! رم رو بچسبید، منچستر کیلو چنده ؟! :دی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
حسام!
تو برو خود را باش! شر مرسان! :دی
اینجا کل کل نمیکنم باهات که جو تاپیک با آوردن اسم رم مسموم نشه!
همه جای دنیا وقتی یک تیمی نتیجه خوب میگیره میگن این تیم خیالش از صعود راحت شد و حالا میتونه با یک مساوی هم به مرحله بعد بره.
اما اینجا ما یک چیز جدید از تو یاد گرفتیم!
برو دنبال کارت.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حسام!
تو برو خود را باش! شر مرسان! :دی
اینجا کل کل نمیکنم باهات که جو تاپیک با آوردن اسم رم مسموم نشه!
همه جای دنیا وقتی یک تیمی نتیجه خوب میگیره میگن این تیم خیالش از صعود راحت شد و حالا میتونه با یک مساوی هم به مرحله بعد بره.
اما اینجا ما یک چیز جدید از تو یاد گرفتیم!
برو دنبال کارت.

البته اون قسمت رو بنده شوخی کردم :دی

ولی اگر میخواستم درباره منچستر بنویسم، حداکثر سه خط میشد، چون این تیم بازی رو برده بود و هیچ حرفی هم نبود ! با یک مساوی هم میره بالا و تمام !

ولی این بازی میلان بود که "چرا" داشت و جوابی برای "چرا" !

این نظر من بود بهرحال. نظر شما هم محترم هست. سعی میکنم از این به بعد به اون طرف قضیه هم نگاه بیشتری داشته باشم ;)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
البته نویسنده مختاره نظرات خودش رو بنویسه ... به شرطی که حق رو به طرف مقابل هم بده
یعنی خب برای بازی برگشت هم میشه گزارش بازی رو طوری نوشت که بیشتر کفه ترازو به نفع منچستر باشه
...
این رو کلی گفتم .. منم به عنوان کسی که این مجله رو میخونم دوست دارم که جذابیت اون بیشتر بشه ... البته فکری در این باره نکردم ( خواسته نشده ازم ) ، اما فکر میکنم اگر دوست داریم ، دیگران فکر کنن و ایده بدن برای اینکه مجله جذابتری داشته باشیم :
جنبه عمومی مجله رو بیشتر کنیم . توضیح :
نمیدونم این احساس منه یا دیگران هم همین احساس رو دارن ، یه جوری انگار جو مجله خصوصیه ! ( امیدورام من اشتباه کنم ) برای همین تا الان تقریبا نظری در این باره نداشتم و یه جورائی به نظر دخالت میومده ( متاسفانه هنوز هم همین احساس رو دارم اما خب اینبار دلم رو به دریا زدم )

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
البته اون قسمت رو بنده شوخی کردم :دی

ولی اگر میخواستم درباره منچستر بنویسم، حداکثر سه خط میشد، چون این تیم بازی رو برده بود و هیچ حرفی هم نبود ! با یک مساوی هم میره بالا و تمام !

ولی این بازی میلان بود که "چرا" داشت و جوابی برای "چرا" !

این نظر من بود بهرحال. نظر شما هم محترم هست. سعی میکنم از این به بعد به اون طرف قضیه هم نگاه بیشتری داشته باشم ;)

حالا شدی پسر خوب.
حالا من تا تنور داغه دو تا پیشنهاد هم بدم.
اول از همه اینکه همیشه بر روی جلد یکی از عناصر منچستر حضور داشته باشه تا بار فنی مجله بالا بره. مثلا عکس بازیکن ها یا هوادارا یا آرم باشگاه و یا مربیان.
دوم چند صفحه اختصاصی بزارید برای منچستر من خودم پر میکنمش.
عنوان صفحات هم بزار:
فراتر از دیگر تیمها.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
در هر صورت به نظر من تیتر خوبی نبود ! ولی خب بعضی اتفاقات دست به دست هم داد نا نتونیم اون تیتر رو عوض کنیم آقا ! :دی

این مهدی .... :دی

آقا شما کم کاری خودت رو گردن من ننداز
qz70cww9nc193hgyhh.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
البته نویسنده مختاره نظرات خودش رو بنویسه ... به شرطی که حق رو به طرف مقابل هم بده
یعنی خب برای بازی برگشت هم میشه گزارش بازی رو طوری نوشت که بیشتر کفه ترازو به نفع منچستر باشه
...
این رو کلی گفتم .. منم به عنوان کسی که این مجله رو میخونم دوست دارم که جذابیت اون بیشتر بشه ... البته فکری در این باره نکردم ( خواسته نشده ازم ) ، اما فکر میکنم اگر دوست داریم ، دیگران فکر کنن و ایده بدن برای اینکه مجله جذابتری داشته باشیم :
جنبه عمومی مجله رو بیشتر کنیم . توضیح :
نمیدونم این احساس منه یا دیگران هم همین احساس رو دارن ، یه جوری انگار جو مجله خصوصیه ! ( امیدورام من اشتباه کنم ) برای همین تا الان تقریبا نظری در این باره نداشتم و یه جورائی به نظر دخالت میومده ( متاسفانه هنوز هم همین احساس رو دارم اما خب اینبار دلم رو به دریا زدم )

این جوی که هست، بخاطر عدم حضور سایر دوستان مثل شما هست !

ببینید ما اولش که مجله رو شروع کردیم، یک طراحی بسیار بد داشتیم، با مطالب نه چندان خوب !

ولی به مرور زمان با تک و توک پیشنهاداتی که رسید کار رو بهتر کردیم.

امیر احمدی رو من قبل از اینکه اینجا پست بزنه اصلا نمیشناختمش، ولی اومد پیشنهاد مصاحبه رو مطرح کرد و ما هم استقبال کردیم.

چندین بار شده من اومدم، برای بازی X گفتم هر کی دوست داشت میتونه یک مقاله ای درباره بازی بنویسه، تو مجله بنام خودش استفاده کنیم.

بارها شده به سایر کاربرا (غیر از اعضاء مجله) پی ام زدیم و درخواست مقاله کردیم. یک سری قبول کردن و یک سری قبول نکردن.

مصاحبه ها اکثرا با بچه هایی که عضو نیستن انجام میشه (غیر از 2 مورد).

همون اوایل گفتیم هر کس تمایل داشت به همکاری بگه، یک سری گفتن، یک سری هم نگفتن ! بحث جمع خصوصی هم نیست.

کاربر 1408 که من اونهمه باهاش مشکل داشتم و دارم، گفت من هم هستم، به گروه دعوتشون کردم، بعد از 3 روز هیچی نگفتن فهمیدیم سر کاری هست !

ببینید اصلا این شکل نیست که این مجله رو ما مثلا درست میکنیم برای چند نفر ! اصلا این شکلی نیست !

بنده شده چند بار تو قسمت سخن سردبیر خودزنی کردم ! :دی گفتم بیاید نظر بدید، ولی وقتی هیچ کس چیزی نمیگه دیگه مشکل از ما نیست که !

4 نفر مثل شما شروع کنن، همفکری کنن، در صورت تمایل بخوان همکاری دائم داشته باشن و ... مطمئنا از این جوی که میفرمایید هم خارج میشیم.

ولی این مشکل مطمئنا تقصیرش بعهده کاربران فعال و غیر فعال بخش هست، مثل شما ! :دی

اما در این مورد :

این رو کلی گفتم .. منم به عنوان کسی که این مجله رو میخونم دوست دارم که جذابیت اون بیشتر بشه ... البته فکری در این باره نکردم ( خواسته نشده ازم )

شما کاربر بخش فوتبال هستی و این مجله هم مجله بخش فوتبال !

بعید میدونم نیازی باشه ازتون خواسته بشه که این کار رو لطفا انجام بدید !

یه بار همینجا بگید، یا مثلا پی ام بزنید که آقا فلان !

من اگر جواب شما رو ندادم از De Monarch کمترم :دی

حالا شدی پسر خوب.
حالا من تا تنور داغه دو تا پیشنهاد هم بدم.
اول از همه اینکه همیشه بر روی جلد یکی از عناصر منچستر حضور داشته باشه تا بار فنی مجله بالا بره. مثلا عکس بازیکن ها یا هوادارا یا آرم باشگاه و یا مربیان.
دوم چند صفحه اختصاصی بزارید برای منچستر من خودم پر میکنمش.
عنوان صفحات هم بزار:
فراتر از دیگر تیمها.

برو بچه !

برو خونتون دیگه زیادی بازی کردی !

آقا شما کم کاری خودت رو گردن من ننداز
qz70cww9nc193hgyhh.gif

صحبت نباشه ! مسائل درون خانواده رو رسانه ای نمیکنن آقا !

من و شما کلیه با هم صمیمی هستیم ! این حرفها چیه ؟! :دی

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
این جوی که هست، بخاطر عدم حضور سایر دوستان مثل شما هست !

ببینید ما اولش که مجله رو شروع کردیم، ..................

یه مقداریش رو قبول دارم و یه مقداریش رو نه . . .
بهرحال من از این به بعد هر چی به ذهنم برسه رو پخ میکنم ... اگه نکردم از ---- :blink: نه من با Monarch شوخی ندارم ... من وارد حاشیه نمیشم
:دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
یه مقداریش رو قبول دارم و یه مقداریش رو نه . . .
بهرحال من از این به بعد هر چی به ذهنم برسه رو پخ میکنم ... اگه نکردم از ---- :blink: نه من با Monarch شوخی ندارم ... من وارد حاشیه نمیشم
:دی

خیلی ممنون ! منتظر هستیم بهرحال !

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
صحبت نباشه ! مسائل درون خانواده رو رسانه ای نمیکنن آقا !

من و شما کلیه با هم صمیمی هستیم ! این حرفها چیه ؟! :دی

اسم آوردی باید از خودم دفاع میکردم :دی ، الان اگه بیشتر رسانه ای ش کنی بیانه شماره 1 رو میدم :دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اسم آوردی باید از خودم دفاع میکردم :دی ، الان اگه بیشتر رسانه ای ش کنی بیانه شماره 1 رو میدم :دی

@ پارسا

پسر یه 2 تا لیوان چایی بردار بیار یه سری اختلافات رو حل کنیم آقا ! :دی

رسانه ای نکن فقط شما قضیه رو ! :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ميگ اين آقا مهرداد كل مجله رو به چالش طلبيد.
در مورد مصاحبه به شما حق ميدم.خيلي ضعيف است و جاي كار داره.البته خودم قبلا از دوستان خواستم كه در اين مورد نظر بدن اما خبري نشد. اما به خاطر گل روي شما باشه چشم.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ميگ اين آقا مهرداد كل مجله رو به چالش طلبيد.
در مورد مصاحبه به شما حق ميدم.خيلي ضعيف است و جاي كار داره.البته خودم قبلا از دوستان خواستم كه در اين مورد نظر بدن اما خبري نشد. اما به خاطر گل روي شما باشه چشم.

نه آقا ... جسارت به زحمات شما و دوستان جایز نیست اصلا ... نیت ما خیره و لاغیر

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
دوستان بخاطر مشکلات پیش اومده،شماره 14 مجله فوتبال فردا منتشر میشه

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب !

بعلت بوجود اومدن یک سری مشکلات که متاسفانه همش هم از طرف من بود (از خرابی شاتل در محدوده ما بگیرید تا مشکلی که برای آفیس پیش اومده و فیلتر شدن 4shared و ... !) متاسفانه تصمیم گرفتیم این شماره رو آنلاین نکنیم تا کار بی کیفیتی رو الکی ندیم بیرون !

بنابراین، شماره بعدی ما شماره پایانی در سال 88 خواهد بود ! شب عید مجله میدیم ! :دی

قصد هم داریم بهمراه شماره اصلی یک ویژه نامه برای عید هم منتشر کنیم، از تمامی دوستان دعوت میشه ایده های خودشون رو برای این ویژه نامه بگن تا یک کار جالب بتونیم انجام بدیم.

من باز هم معذرت خواهی میکنم، از تمامی اعضای مجله و صد البته یک معذرت خواهی اساسی از hamed731 که وقت گذاشت، برای سپاهان و ذوب آهن مقاله داد، ولی نشد دیگه ... !

من معذرت میخوام.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
از تمامی دوستان دعوت میشه ایده های خودشون رو برای این ویژه نامه بگن تا یک کار جالب بتونیم انجام بدیم.

مرسی مرسی !:rolleyes:

من الان موندم کدوم چجوری این همه پیشنهاد رو بررسی کنم ! :rolleyes:

واقعا مرسی ! :rolleyes:

بالا