• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
نه .. لباس ها برای خودتونه ...3 دست میدن ...2 جفت پوتین ... (پوتین بهمن خوبه) لباس زیر .. گرم کن ... در کل هر چی میدن ماله خودتونه...
16 ماهه دیگه رو از اونا استفاده می کنید...

پس اون یگانهایی که لباسشون فرق میکنه چی؟
مثلا نیروی انتظامی لباس راهنمایی و رانندگی ، مرزبانی متفاوته
یا ارتش

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
پس اون یگانهایی که لباسشون فرق میکنه چی؟
مثلا نیروی انتظامی لباس راهنمایی و رانندگی ، مرزبانی متفاوته
یا ارتش

نیرو دریایی **** هم فرق می کنن .. یه روزای خاصی با یه لباس میرن ..
بستگی داره به کرمشون . که چند دست از هر کدوم بدن .. ولی لباسی رو ازتون نمی گیرن .. حتی لازم نداشته باشیدش .. لباس کهنه می خوان چی کار ؟!!
فقط توی **** وقتی دژبان شدی چون لباست فرق داره با بقیه (لجنی) باید خودت بخری ...

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من 2/1 اعزام هستم به اردکان برای نیروی هوایی ****
قرار هست در اون تاریخ ساعت 7 صبح در ورزشگاه انقلاب کرج باشیم
آیا همون موقع می برند به سمت اردکان؟ آیا باید با ساک آماده و لوازم رفت سر قرار یا هینجوری فقط بریم بینیم چی میگند؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
روز اول که توی برگه نوشته خودت رو معرفی کنی هیچ چیزی لازم نیست با خودت ببری :) خیلی راحت و معمولی به همراه برگه اعزامت برو محل اعزام :) حدود نیم ساعت طول میکشه اونجا هستی بعدش هم میگن برو خونه :)

همان روز بهت میگن که چه روزی و چه ساعتی و کجا باید بری تا اعزام بشوی به پادگان :)

البته بازم دقت کن روز اول که میری پادگان بازم هیچ خبری نیست اصلا چیزی نمیخواد ببری فقط برو پادگان و لباس و پوتین و این جور چیزا رو بگیر دوباره ولت میکنن که برگردی خونه تا لباست را اندازه کنی و یکسری کارها که بهت گفتن رو انجام بدی ...

از این مرحله به بعد یعنی وقتی با لباس برمیگردی به پادگان دیگه جدی میشه :)
وسایل زیادی نمیخواد با خودت ببری فقط خوردنی وسایل بهداشت شخصی و کتاب و اینجوری چیزا ببر بقیه وسایل لازم رو توی ارتش میدن :) **** را جدیدا نمیدونم :)

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان در مورد بردن کیف و وسایل در روز اول همیشه بدترین حالت رو در نظر بگیرید
من خودم 1 اسفند ماه حوزه وظیفه عمومی شهرمون بودم
تمامی کسانی که 1 اسفند قرار بود اعزام بشن رو با اتوبوس به محل خدمت اعزام کردن
یعنی اتوبوسها از قبل آماده بودن و افرادی که با هم یه کد داشتن هر گروه رو سوار اتوبوس کردن و راه انداختن

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان تاریخ اعزامم 89/2/1 هست کسی نبود ؟
جالب اینجاست که من 3 بار تاریخ اعزامم رو عوض کردم

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
اقا راستی برای حقوق سربازی باید در بانک سپه حساب باز کرد؟

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
نه .. لباس ها برای خودتونه ...3 دست میدن ...2 جفت پوتین ... (پوتین بهمن خوبه) لباس زیر .. گرم کن ... در کل هر چی میدن ماله خودتونه...
16 ماهه دیگه رو از اونا استفاده می کنید...
3 دست لباس رو تو **** ميدن و تو يگان هاي ديگه فكر كنم كمتره
رفيقم افتاده پايگاه چهارم شكاري تو دزفول ، يه لباس بهش دادن كاملا سياه با كلاه كج ، دقيقا شبيه همونائي كه ريگي رو از هواپيما كشيدن بيرون ، آخر كماندو
لباس **** واقعا جنسش بده چون تو تابستون پوست آدم رو ميكنه ، من دوتا از لباس هامو دادم به يه چوپون و يكي از پوتين هامم بردم گمرك و 13000 تومن فروختم

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
**** که خودش برات توی بانک انصار حساب باز می کنه و از طریق کارت می تونی برداشت کنی ..
و اينم بگو كه يه چند ماهي هم طول ميكشه كه كارت صادر بشه و بتوني ازش برداشت كني و يك ماه حقوقم ميره براي لباس و ناهار و شام و كافوري كه تو آموزشي زدي به بدن
من كارتم دقيقا 6 ماه طول كشيد كه صادر بشه

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
آقا این درجه ها توی خدمت جدیدا تنزل پیدا کرده؟ برای کاهش حقوق
لینک خبر دارید ذکر کنید؟

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
آقا این درجه ها توی خدمت جدیدا تنزل پیدا کرده؟ برای کاهش حقوق
لینک خبر دارید ذکر کنید؟
نزديكي هاي خونه ي ما راهنمائي و رانندگي هستش و يه 30 نفري هستن كه ستوان سوم هستن
تو خدمت به كسي ستوان سومي نميدن ، يا استوار يا ستوان دوم ، مگه طرف يا تشويقي درجه گرفته باشه يا تنبيه شده باشه ولي جديدا انگار براي اينكه اينارو بفرستن تا جريمه بنويسن يه درجه ارتقا پيدا كردن ولي بدون حقوق و مزايا و آخر خدمت هم درجه ازشون كسر ميشه و ميشن همون استوار

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
و اينم بگو كه يه چند ماهي هم طول ميكشه كه كارت صادر بشه و بتوني ازش برداشت كني و يك ماه حقوقم ميره براي لباس و ناهار و شام و كافوري كه تو آموزشي زدي به بدن
من كارتم دقيقا 6 ماه طول كشيد كه صادر بشه

برا من کامل بود .. اذیتم نشدم .. شانست بد بوده ...

اگر کسی خودش شماره حساب انصار و کارتش رو داره چی ؟
میشه بگیم دیگه صادر نکنند.

نمی دونم والاه .. اونا خود به خود صادر می کنن ...:eek:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
تو خدمت كه شانسم بد بود ولي 1 ماه حقوق بابت لباس و غذاي آموزشي كم ميشه

نه ... برای من بعد آموزشی .. 80 و خورده ای ریختن .. یعنی ماله 2 ماه بود .. بعدشم که 3ماه شد شد 111 تومان اینا ...
لباس و جیرمون هم کامل کامل بود !

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نزديكي هاي خونه ي ما راهنمائي و رانندگي هستش و يه 30 نفري هستن كه ستوان سوم هستن
تو خدمت به كسي ستوان سومي نميدن ، يا استوار يا ستوان دوم ، مگه طرف يا تشويقي درجه گرفته باشه يا تنبيه شده باشه ولي جديدا انگار براي اينكه اينارو بفرستن تا جريمه بنويسن يه درجه ارتقا پيدا كردن ولي بدون حقوق و مزايا و آخر خدمت هم درجه ازشون كسر ميشه و ميشن همون استوار

نه خیر. من الان سرباز ناجا هستم. ستوان سوم هم شدم. نه ارتقایی نه تشویقی. وقتی حکم را به من دادند توش نوشته بود درجه: ستوان سوم.

توی دوره ما خیلی از لیسانس ها استوار شدند. اما ستوانی دوز از دسترس نبود. در ضمن خیلی از کادری های ناجا این رو نمی دونه. مثلا امروز به من گفتند فوق دیپلم که من روشنگری کردم :lol:

در ضمن ارتش و **** کم نکردند.:(

test84

Registered User
لایک‌ها
2
**** هم کم کردن، من استوار یکم شدم. البته شایعه شده که از این دوره میخوان برگردونن به قبل.
ضمنا این درجه به حقوق هیچ ربطی نداره، حقوق سرباز بر اساس مدرک تحصیلیشه چون شما درجه ات کم شده ولی جایگاهت، جایگاه لیسانسه.

arash6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان درجه ها کم شده، ناجا که کم کرده! (مطمئنا برای حقوق بوده)
لیسانس : استوار دو و یک و ستوان سه
فوق دیپلم : گروهبان دو و یک

بالا