خب تسلیت میگم ! حیف شد.
جالبه که یهو روحیه ات از اینور به اون ور شد.
دیگه از این حرفا نزنی
فقط بذار میلان یه بازی ببازه بعد بهت میگم تسلیت رو
خب تسلیت میگم ! حیف شد.
جالبه که یهو روحیه ات از اینور به اون ور شد.
رم 2-3 پاناتینایکوس
چی شد که ما ظرف 5 دقیقه 3 گل خوردیم یقینا مساله ای هست که رانیری باید دربارش توضیح بده !
فقط و فقط و فقط امیدوارم این روند بردها تو سری آ مشکلی براش پیش نیاد !
بازی بعدی در ایتالیا رو ببریم میشه گفت این باخت فراموش خواهد شد !
بعد هم که میلان رو به جایگاه واقعیش یعنی زیر ما(به اون در :دی) برمیگردونیم :دی
دیگه از این حرفا نزنی
فقط بذار میلان یه بازی ببازه بعد بهت میگم تسلیت رو
رم قهرمان ایتالیا سلطان قلبها
بذارید این جام مسخره برسه به یونان اگه زمان هخامنشی ها بودم میدونستم امشب با اسکندر چی کار کنم
عیب نداره فدای سر تمام بچههای رمی
تام کوروز عزیز آخه اصلا این میلان تیم هستش که راجع بهش حرف میزنی ؟
زنده باد رم و طرفدران رم
اتفاقا دقیقا همین بحث تو میلان-فن بود که آیا این باخت برای ما (میلان) خوب هست یا بد.آخه این دقیقا از اون باخت هایی بود که میزنه پدر روحیه تیم رو در میاره !
من میتونم.هیچکسی هم نمیتونه بگه این موضوع غلط هست !
من میتونم.
محض اطلاع، به عنوان یک طرفدار روزتی (خوشم میاد ازش کلا!) باید بگم همین روزتی و ریتزولی بارها دهن میلان رو سرویس کردن. همین پارسال آدریانو مثل یه والیبالیست با ساعد بهمون گل زد کی داور بود؟! روزتی.یا پنالتی 100% که همون بازی روی پیپو اعلام نکرد... . تو مهم ترین بازی فصل مون رسما داور نابودمون کرد.![]()
اگه کنجکاو باشی میتونم باز هم مواردی که همین آقایانی که نویسنده ی مطلب (خودت که نبودی؟ :دی) خیلی سعی داره نشون بده میلان رو مورد لطف قرار میدن ! به میلان ضرر زدن برات بیارم. ولی ظاهرا همه منتظر بودن دو تا بازی داور به ضرر میلان پنالتی نگیره (که قبول دارم اینطور بود) تا شروع کنن به داستان نویسی که آی رم مظلوم واقع میشه و میلان مورد لطف قرار میگیره. کلیشه، کلیشه!
راست گفت اون بابایی که گفت ما فقط قضاوت های بد داور ها رو به خاطر میسپاریم. اگه همون داور در بازی ای به نفع ما سوت زده باشه، فراموش میکنیم.
همیشه گفتن اگه کسی نخواد چیزی رو ببینه و حقایق رو اونجوری که میخواد جلوه بده، کاریش نمیشه کرد! اگه نویسنده ی مطلب ذره ای انصاف تو وجودش بود به این موارد هم اشاره میکرد. معلومه نمیکنه چون مطلبش credibility اش رو از دست میده! پنالتی ناپولی دقیقا چه مشکلی داشت؟ سخت گیرانه بود ولی درست. ولی چرا به پنالتی 100% ای که ریتزولی قبل تر از این یکی به نفع ناپولی نگرفت اشاره نشده؟ تشریف ببر حداقل هایلایت بازی رو ببین برادر! نه آقا.. با این مقاله ها حقیقت عوض نمیشه!
ولی خب، فوتبال هست و دیدن همه چیز از پشت عینک تعصب!
پی نوشت: مخاطب پست من H-C هست!
(خودت که نبودی؟ :دی)
فکر کنم لئوناردو بهترین جواب رو داد: یک اشتباه و دو اشتباه قهرمان رو تعیین نمیکنه! هر فصل 38 بازی داره و هر کدوم 3 امتیاز.آقا !
میلان تا الان اسکودتو رو سر داوری از دست داده ؟ بنده یادم نمیاد !
ولی یادم میاد رم چطوری از دست داده !
بازی های مستقیم تیم ها رو ببین ! رم با اینتر/میلان/یووه ! ببین چقدر ناداوری علیه رم بوده !
الان داستان 2006 این چه ربطی به بحث داوری های امسال داره؟ نپیچون بحث رو آقا! خوب نیست!اصلا نمیتونی بگی نبوده ! برای چی اون همه امتیاز ازتون کم شد آقا ؟! :دی
قبول. همونطور که بالاتر گفتم یک لیگ 20 تیم داره. 16 تیم دیگه چی؟ شما هم در برابر اونها تیم بزرگ محسوب میشید خب.نه آقا ! رم در بین 4 تیم بزرگ ایتالیا همیشه مظلوم تر از 3 تیم دیگه بوده، هیچوقت هم نمیشه کتمان کرد این موضوع رو !
گفتید روزتی میلان رو مورد لطف قرار میده و من هم نمونه آوردم که نه، نمیده! چرا بحث رو هی میپیچونی! عجبا :دیبه هندبال آدریانو اشاره میکنی، به هندبال اینزاگی اشاره نمیکنی ؟!
شما هم میخواستید جلوی مافیای ناپل کم نیارید و بیشتر سبیل داور رو چرب کنید که اینجوری دقیقه آخر به ضررتون پنالتی نگیره :دیدیگه بازی رو در رو اینتر و میلان داور به نفع اینتر گرفته، به ما مربوط نیست ! میخواستید پول بیشتر بدید :دی
OK!خدایی هیچ قهرمانی ای تو این چند سال اخیر مثل قهرمانی سال 2000 ما بی حرف و حدیث نبود ! شک نکن !
فکر کنم لئوناردو بهترین جواب رو داد: یک اشتباه و دو اشتباه قهرمان رو تعیین نمیکنه! هر فصل 38 بازی داره و هر کدوم 3 امتیاز.
برای اینکه فهمیده بشه واقعا تیمی قهرمانی اش کاملا بی حرف و حدیث بوده یا برعکس تیمی که قهرمان نشده واقعا میتونه بندازه تقصیر داور ها باید داوری های کل فصل رو نگاه کنه نه دو تا بازی مقابل اینتر و میلان رو! شاید اصلا جلوی میلان یا اینتر یا یووه جانب اون ها گرفته شده باشه. ولی از کجا معلوم در یک بازی شما مقابل یک تیم کوچیک ته جدولی جانب شما به عنوان تیم بزرگ گرفته نشده باشه؟
دِ یک جانبه نگاه نکن به قضایا دیگه!
الان داستان 2006 این چه ربطی به بحث داوری های امسال داره؟ نپیچون بحث رو آقا! خوب نیست!
همین الان چرا جوابی برای پنالتی ای که داور برای ناپولی "نگرفت" ندادی؟ یه کارت زرد هم داد به کوالیارلا. این داوری به نفع رم نیست؟ هست یا نیست؟!
اون پنالتی سخت گیرانه ی آخر بازی رو احتمالا برای جبران این یکی اعلام کرد. قضاوت داور مشکلی نداشت و شما ور میدارید مقاله مینویسید که داشت! میگید داور ما رو بازوند ولی نمیگید کلا ناپولی در اون بازی تیم برتر بود و 3 برابر شما موقعیت های گل داشت. ضعف خودتون رو میندازید گردن داور. همین پاناتینایکوس دو بازی باهاتون اینجوری کرد هم تقصیر داور بود؟
از ما یاد بگیرید. تو مقطعی از فصل بدترین نتیجه ها رو میگرفتیم ولی من خودم یادم نمیاد اصلا از داوری گله میکردم. میگفتم خودمون بد هستیم. ولی شما (و تازگی اینتر) تا نتیجه نمیگیرید شروع میکنید به صحبت از دست های پنهان و توطئه های داوری!
قبول. همونطور که بالاتر گفتم یک لیگ 20 تیم داره. 16 تیم دیگه چی؟ شما هم در برابر اونها تیم بزرگ محسوب میشید خب.
گفتید روزتی میلان رو مورد لطف قرار میده و من هم نمونه آوردم که نه، نمیده! چرا بحث رو هی میپیچونی! عجبا :دی
شما هم میخواستید جلوی مافیای ناپل کم نیارید و بیشتر سبیل داور رو چرب کنید که اینجوری دقیقه آخر به ضررتون پنالتی نگیره :دی
المپیکو هم انگار sold out شده. معلومه تو شهر رم همه یه چیز میخوان از این بازی، برد!
حیف که قراره همه شون نا امید بشن :دیشک نکن !
واقعا کی تا این حد احمق بوده که تشخیص داده بارسا-آلمریا باید جای این بازی پخش بشه؟... البته بار های بار شده قرار بود یه بازی ای پخش بشه و نشده، یا جاش یه بازی دیگه پخش شده. بعید نیست امشب همون رم-میلان پخش شه.شبکه سه احمق امشب به جای بازی به این حساسی بازی آلمریا با بارسا رو پخش میکنه !!! حماقت تا چقدر واقعا !