• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
رم 2-3 پاناتینایکوس

چی شد که ما ظرف 5 دقیقه 3 گل خوردیم یقینا مساله ای هست که رانیری باید دربارش توضیح بده !

فقط و فقط و فقط امیدوارم این روند بردها تو سری آ مشکلی براش پیش نیاد !

بازی بعدی در ایتالیا رو ببریم میشه گفت این باخت فراموش خواهد شد !

بعد هم که میلان رو به جایگاه واقعیش یعنی زیر ما(به اون در :دی) برمیگردونیم :دی

رم قهرمان ایتالیا سلطان قلبها

بذارید این جام مسخره برسه به یونان اگه زمان هخامنشی ها بودم میدونستم امشب با اسکندر چی‌ کار کنم

عیب نداره فدای سر تمام بچه‌های رمی

تام کوروز عزیز آخه اصلا این میلان تیم هستش که راجع بهش حرف میزنی‌ ؟

زنده باد رم و طرفدران رم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دیگه از این حرفا نزنی‌

فقط بذار میلان یه بازی ببازه بعد بهت میگم تسلیت رو

منظور بدی نداشت کلا !

رم قهرمان ایتالیا سلطان قلبها

بذارید این جام مسخره برسه به یونان اگه زمان هخامنشی ها بودم میدونستم امشب با اسکندر چی‌ کار کنم

عیب نداره فدای سر تمام بچه‌های رمی

تام کوروز عزیز آخه اصلا این میلان تیم هستش که راجع بهش حرف میزنی‌ ؟

زنده باد رم و طرفدران رم

شما مسلط باش به اعصاب خودت !

میلان هم از خودمون هست ! الان کلا تو جامهای اروپایی ماها طرفدار تیمهای ایتالیایی هستیم ! شما ببین الان مثلا من طرفدار اینتر هم هستم !

کلا باخت بدی بود. جام هم جام مسخره ای نبود. جامی که مارسی و لیورپول و اتلتیکو و یووه و .... توش هستن مسخره نیست !

ما 180 دقیقه با پاناتینایکوس بازی کردیم و جمعا توی 15 دقیقه به این تیم باختیم !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کنترل اعصاب و زبان! در زمان باخت هنری هست که متاسفانه همه ازش ازش بو نبردن...

-

آخه این دقیقا از اون باخت هایی بود که میزنه پدر روحیه تیم رو در میاره !
اتفاقا دقیقا همین بحث تو میلان-فن بود که آیا این باخت برای ما (میلان) خوب هست یا بد.
بعضی ها موافق هستن و بعضی ها مخالف.

من کلا فکر نمیکنم تاثیر خیلی خاصی داشته باشه و یا اگر هم داشته باشه مثبت هست. یه برد تو سری آ همه چیز رو به فراموشی میسپاره!

Last edited:

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
درود بر فوتبال ایتالیاییییییییییییییی.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ناپولی - رم
میلان - آتلانتا
اودینزه - اینتر

خب بعد از حذف از یورولیگ باید ببینیم در سری آ چه اتفاقی میفته !

بسیار در زمان بدی حذف شدیم !

این بازی میهمان ناپولی هستیم و بازی بعد میزبان میلان. دو بازی فوق العاده سرنوشت ساز هست.

امشب اینتر با اودینزه بازی داره در خانه حریف. با توجه به محرومیتهایی هم که برای اینتر بوجود اومده میشه توقف اینتر رو متصور بود. از این ور اگر ناپولی رو بزنیم روحیه تیم به حالت نورمال برمیگرده !

توتی - تونی و پیزارو هم امشب غایب هستند ظاهرا ولی به بازی هفته بعد با میلان میرسن یقینا !

فوق العاده این 2 هفته حساس هست !

واقعا بد موقعی حذف شدیم از اروپا ! من نگرانم کلا !

میلان هم امروز میزبان آتلانتا هست. در هر صورت پیش بینی من پیروزی میلان و توقف اینتر هست و اگر ما بتونیم این بازی رو ببریم، من اطمینان دارم هفته بعد در المپیکو خود میلان رو هم میبریم و رتبه دوم رو پس میگیریم.

جدا بازی امشب فوق العاده حساس هست !

mehran0072009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سری آ ایتالیا
یکشنبه
17:30 ایران
ناپل ایتالیا

ناپولی - آ اس رم

361291_grasscopyqu3.jpg

ناپولی کاملا آماده - رم عصبانی و خشمگین

توتی و تونی و پیزارو به این بازی هم نرسیدند

mehran0072009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سری آ ایتالیا
یکشنبه
17:30 ایران
ناپل ایتالیا

ناپولی 2 - آ اس رم 2

حیف شد .....
رم نیمه دوم 15 دقیقه آخر کم آورد و بد بازی کرد نسبتا
حیف شد ...

capt.8a8f6a7a047546eb82a0fd92c6851436.italy_soccer_serie_a_nap101.jpg

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ناپولی 2-2 رم

در خانه حریف 2-0 جلو بیفتی، بعد ...

...f !

نمیدونم مشکل تیم از لحاظ بدنی هست، چی هست مشکل تیم ولی بدون شک این تیم یک کاپیتان بزرگ نیاز داره در این مواقع !

د روسی کلا نشون داده نمیتونه تیم رو جمع کنه این جور مواقع !

حیف شد !

الان اختلاف با میلان 3 هست و با اینتر 7 !

هفته بعد اگر بزنیم میلان رو مساوی میکنیم باهاشون ! ولی بهرحال تفاضل اوها 4 تا از ما بهتره !

نمیدونم !

مساوی بدی بود واقعا ! واقعا بد بود !

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
انسان به امید زنده هست من هنوز شک ندارم رم قهرمان میشه
هفته دیگه نزنیم باید قطع امید کرد اما می‌زنیم .
توتی کجایی که منتظرتیم
تام عزیز من عصبانی‌ نبودم ولی‌ توهین به رم بخشودنی نیست برای من
یکی‌ هم گفت شما طرفدار رم نیستی‌ یا از رم چیزی نمیفهمی باید لبخند زد فقط جز این جوابی‌ نمیمونه:medieval:
ولی‌ بی‌خیال دعوا که نداریم رم قهرمان میشه
آقای VERSACEخیلی‌ ممنون که انقدر به رم ارادت داری من کوچیکتم زنده باد همتون
:wub:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
این هم یک مطلب توپ از AS-Roma.ir که شدیدا بنده تاییدش میکنم ! هیچکسی هم نمیتونه بگه این موضوع غلط هست !

خیلی از اتفاقاتی رو که تو این مقاله بهش اشاره شده رو من به وضوح یادمه ! به اون بازی رم - اینتر که 3-3 شد اشاره کرده ! باز هم به بازی با اینتر که زلاتان گل 3 متر آفساید زد توی کوپا ایتالیا اشاره کرده و البته اشاره ای هم به اون بازی معروف که اینزاگی رسما هندبال بازی میکرد داشته !

این مقاله رو به مناسبت پنالتی دقیقه 90 بازی با ناپلی نوشته که به جز داور، فرد دیگه ای اعتقاد به پنالتی نداشت !

حتما کامل بخونید :

attachment.php

نابخشوده

شاید در چند سال اخیر نام هیچ مربی مانند لوچانو اسپالتی مربی سابق و دوست داشتنی رم بر سر زبان‌ها نیفتاده باشد. محبوبیت قابل توجه‌ای كه او كسب كرد، تنها مدیون جسارت و ارائه‌ی فوتبال زیبای تیمش نبود، بلكه او در كنار زمین بسیار آرام و فروتن نشان می‌داد و هرگز به تصمیمات داوران اعتراض نمی‌كرد. اما او این مشخصه‌ی خوب خود را در روز یك مارس سال 2008 خدشه دار كرد. رم در حالی كه نمایش دل‌پذیری در سن سیرو داشت، علی‌رغم شایستگی با كسب تنها یك امتیاز، بازی را به پایان برد و تأثیر اشتباهات ریتزولی در كسب این تساوی انكار ناپذیر بود. اسپالتی كه قبلا نظیر این كم لطفی‌ها را زیاد دیده بود این بار تحمل نكرد و بعد از پایان بازی به سمت ریتزولی رفت و با گفتن این جمله كه "قضاوتت آشغال بود" دق و دلی خودش را خالی كرد! اسپالتی صبرش لبریز شد تا نامش در لیست محرومین سری آ قرار گیرد. مربی رم، سال گذشته از ضعف داوران زیان بسیار دید و این مسئله در حساس‌ترین بازی‌های فصل خسارات بدی به او و تیمش وارد كرد. كنار رفتن از كوپا ایتالیا هم اوج شاهكار داوری بود كه توسط دنیل اورساتو رقم خورد، كه همه از دیدن صحنه‌های آن بازی كذایی سرخورده شدیم.

روزی كه پیرلوئیجی كولینا ترجیح داد به خاطر قراردادش با اُپل از قضاوت در مستطیل سبز كناره‌گیری كند، به عنوان یك هوادار رم نفس راحتی كشیدم. (اُپل با میلان هم قرارداد داشت و همین موضوع باعث بوجود آمدن این موضوع شد)

در بازی با ناپلی، ریتزولی نشان داد كه مثل مرد مریخی علاقه‌ی زیادی به رم دارد و می‌رود تا در كنار روزتی و با همكاری او نفس ما را بند بیاورد!

نیكولا ریتزولی كه به نظر بعضی كارشناسان و با استناد به آمار، بهترین داور حال و حاضر ایتالیا معرفی می‌شود، باز هم در زمین مسابقه وجود خودش را اثبات كرد و نشان داد كه ما اشتباه می‌كردیم كه كوآیارلا را خطرناك‌ترین دشمنمان در زمین می‌دانستیم!

در روزگاری كه از اتریش تا برزیل داوران دست بند زده می‌شوند و محكوم به فساد و رشوه‌گیری هستند، كمیته‌ی داوران ایتالیا، نمایندگان خود را در مخمل سبز تطهیر می‌كند و این مسئله را كتمان می‌كند كه آنها فرشتگان نجات سه تیم خاص هستند؛ كه البته نام این تیم ها معرف حضور همگان هست!

كولینا كه به همراه روزتی (وجه اشتراك هر دو علاقه‌ی شدید به رم است) از كالچوپولی جان سالم به در بردند و موجی نتوانست آنها را با خودش پایین بكشد و البته این مسئله چندان جای تعجب ندارد، چون این موجی نبود كه آنها را راضی می‌كرد و فوتبال دوستان ایتالیا همواره شاهد قضاوت‌های عجیب این دو داور برای تیم های شهر میلان بودند و هستند و نكته‌ی دیگر این است كه روزتی به علت تورینی بودن برای دیدارهای تیم های تورینی انتخاب نمی‌شود.

داوران سوت به دهان، آماده‌ی واریز امتیازهای گران‌بها به حساب‌های سه غول هستند و ناجوانمردانه آماده‌ی اجرای هر تصمیم نادرستی بر ضد جیالورسی هستند. افرادی كه دیگر نزد همگان رسوا شده‌اند، داستان رم را تمام شده می‌دانستند، اما اكنون ترس عظیمی وجودشان را فرا گرفته است. گالیانی این روباه پیر در عرض شش روز شش امتیاز حساس را از دو دیدار سخت به حساب میلان واریز كرد و در مقابل دوربین های خبرنگاران از رقابت با اینتر سخن گفت، همان تیمی كه در دو دربی میلان، شش گل به آنها زد و آنها حتی توان بازكردن دروازه حریف را نداشتند!

كیست كه مفهوم عرق‌های سرد روزتی و كلوزآپ‌های تلویزیون اسكای از گالیانی را در فلورانس درك نكند؟ در دورانی كه جیالوروسی با غیرت مثال‌زدنی مرد اول سرزمین مونته‌نگرو پشت حریفان را به خاك می‌مالد، بیانكونری برای برد مقابل جنوا محتاج پنالتی اهدایی داور است و هواداران روسونری باید دست به دعا بنشینند كه قاضی میدان خطاهای بچگانه سیلوا و بونرا را پنالتی اعلام نكند! بله آنها به دردسر افتاده‌اند، آنهایی كه در ابتدای فصل با نمایش و تبلیغ خریدهایشان سعی در تضعیف روحیه‌ی تیم اول پایتخت داشتند، اكنون برای شكست رم متوسل به روش های غیراخلاقی شده‌اند.

البته گرگها با این مسائل غریبه نیستند. مشابه این اتفاقات را قبلا زیاد دیده‌ایم. مگر در دهه‌ی هشتاد، اسكودتو را به پیراهن یوونتوس سنجاق نكردند، مگر میلان آخرین اسكودتوی خود را با حمایت داوران كسب نكرد و ما هنوز صحنه‌هایی كه كاپلو تیفوسی‌های رم كه در سن سیرو آتش به پا كردند را به آرامش دعوت می‌كرد، فراموش نكرده ایم. شاید ریتزولی هم مثل مسینا از داوری محو شود، اما اشتباهات او در یاد ما خواهد ماند.

اما ما از این روزهای پر از ستم زیاد دیده‌ایم. از پاس گلهای با دست كه در مقابل دیدگان داوران به ضرر ما داده شد، آرنج‌ها و لگدهای خشنی كه به ساق و صورت بازیكنانمان زده شده و جریمه‌ای در بر نداشته، و البته آفسایدهای اشتباه و هوشمندانه‌ای كه به ضرر ما گرفته شده زیاد دیده‌ایم.

شاید اگر تیم محبوب ما هم مثل بعضی از تیم‌ها به كج روی و قهرمانی به هر وسیله‌ای اعتقاد اشت، ما هم اكنون از ستاره‌ای كه روی پیراهنمان بود حرف می‌زدیم، اما موضوعی كه هر رمی از آن آگاه است، كسب پاك‌ترین قهرمانی‌ها است و این موهبتی است كه خدا به ما عطا كرده و دشمنان جیالوروسی از آن بی‌بهره هستند.

اما بعد از بازی دیروز برونو كونتی بزرگ‌مرد شهر رم اعلام كرده به تصمیمات داور مسابقه احترام می‌گذاریم و با قدرت به كارمان ادامه خواهیم داد.

رمی‌ها به خوبی می‌دانند كه ورود به حاشیه تنها به ضرر آنها تمام خواهد شد، هر چند زنجیر هفت حلقه‌ای بردهای پی در پی رم در سری آ‌ از هم گسست، اما گرگها هنوز شانزده بازی در سری آ است كه شكست نخورده‌اند و در صورت حفظ فرم مطلوبشان و با توجه به برنامه‌ی مناسبی كه در دیدارهای آینده دارند، می‌توانند تا پایان فصل شكست ناپذیر باقی بمانند.

فایل های ضمیمه

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    45.7 KB · نمایش ها: 24
Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
هیچکسی هم نمیتونه بگه این موضوع غلط هست !
من میتونم.
محض اطلاع، به عنوان یک طرفدار روزتی (خوشم میاد ازش کلا!) باید بگم همین روزتی و ریتزولی بارها دهن میلان رو سرویس کردن. همین پارسال آدریانو مثل یه والیبالیست با ساعد بهمون گل زد کی داور بود؟! روزتی.
rolleyes.gif
یا پنالتی 100% که همون بازی روی پیپو اعلام نکرد... . تو مهم ترین بازی فصل مون رسما داور نابودمون کرد.
اگه کنجکاو باشی میتونم باز هم مواردی که همین آقایانی که نویسنده ی مطلب (خودت که نبودی؟ :دی) خیلی سعی داره نشون بده میلان رو مورد لطف قرار میدن ! به میلان ضرر زدن برات بیارم. ولی ظاهرا همه منتظر بودن دو تا بازی داور به ضرر میلان پنالتی نگیره (که قبول دارم اینطور بود) تا شروع کنن به داستان نویسی که آی رم مظلوم واقع میشه و میلان مورد لطف قرار میگیره. کلیشه، کلیشه!

راست گفت اون بابایی که گفت ما فقط قضاوت های بد داور ها رو به خاطر میسپاریم. اگه همون داور در بازی ای به نفع ما سوت زده باشه، فراموش میکنیم.

همیشه گفتن اگه کسی نخواد چیزی رو ببینه و حقایق رو اونجوری که میخواد جلوه بده، کاریش نمیشه کرد! اگه نویسنده ی مطلب ذره ای انصاف تو وجودش بود به این موارد هم اشاره میکرد. معلومه نمیکنه چون مطلبش credibility اش رو از دست میده! پنالتی ناپولی دقیقا چه مشکلی داشت؟ سخت گیرانه بود ولی درست. ولی چرا به پنالتی 100% ای که ریتزولی قبل تر از این یکی به نفع ناپولی نگرفت اشاره نشده؟ تشریف ببر حداقل هایلایت بازی رو ببین برادر! نه آقا.. با این مقاله ها حقیقت عوض نمیشه!

ولی خب، فوتبال هست و دیدن همه چیز از پشت عینک تعصب!

پی نوشت: مخاطب پست من H-C هست!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من میتونم.
محض اطلاع، به عنوان یک طرفدار روزتی (خوشم میاد ازش کلا!) باید بگم همین روزتی و ریتزولی بارها دهن میلان رو سرویس کردن. همین پارسال آدریانو مثل یه والیبالیست با ساعد بهمون گل زد کی داور بود؟! روزتی.
rolleyes.gif
یا پنالتی 100% که همون بازی روی پیپو اعلام نکرد... . تو مهم ترین بازی فصل مون رسما داور نابودمون کرد.
اگه کنجکاو باشی میتونم باز هم مواردی که همین آقایانی که نویسنده ی مطلب (خودت که نبودی؟ :دی) خیلی سعی داره نشون بده میلان رو مورد لطف قرار میدن ! به میلان ضرر زدن برات بیارم. ولی ظاهرا همه منتظر بودن دو تا بازی داور به ضرر میلان پنالتی نگیره (که قبول دارم اینطور بود) تا شروع کنن به داستان نویسی که آی رم مظلوم واقع میشه و میلان مورد لطف قرار میگیره. کلیشه، کلیشه!

راست گفت اون بابایی که گفت ما فقط قضاوت های بد داور ها رو به خاطر میسپاریم. اگه همون داور در بازی ای به نفع ما سوت زده باشه، فراموش میکنیم.

همیشه گفتن اگه کسی نخواد چیزی رو ببینه و حقایق رو اونجوری که میخواد جلوه بده، کاریش نمیشه کرد! اگه نویسنده ی مطلب ذره ای انصاف تو وجودش بود به این موارد هم اشاره میکرد. معلومه نمیکنه چون مطلبش credibility اش رو از دست میده! پنالتی ناپولی دقیقا چه مشکلی داشت؟ سخت گیرانه بود ولی درست. ولی چرا به پنالتی 100% ای که ریتزولی قبل تر از این یکی به نفع ناپولی نگرفت اشاره نشده؟ تشریف ببر حداقل هایلایت بازی رو ببین برادر! نه آقا.. با این مقاله ها حقیقت عوض نمیشه!

ولی خب، فوتبال هست و دیدن همه چیز از پشت عینک تعصب!

پی نوشت: مخاطب پست من H-C هست!

آقا !

میلان تا الان اسکودتو رو سر داوری از دست داده ؟ بنده یادم نمیاد !

ولی یادم میاد رم چطوری از دست داده !

بازی های مستقیم تیم ها رو ببین ! رم با اینتر/میلان/یووه ! ببین چقدر ناداوری علیه رم بوده !

اصلا نمیتونی بگی نبوده ! برای چی اون همه امتیاز ازتون کم شد آقا ؟! :دی

بعد از اون اتفاق هم که روند داوری ها کلا به سمت اینتر رفت ! من کلا یادم نمیره فصلی رو که قهرمانی حق مسلم ما بود ولی اینتر جام رو برد !

و ...

نه آقا ! رم در بین 4 تیم بزرگ ایتالیا همیشه مظلوم تر از 3 تیم دیگه بوده، هیچوقت هم نمیشه کتمان کرد این موضوع رو !

به هندبال آدریانو اشاره میکنی، به هندبال اینزاگی اشاره نمیکنی ؟!

دیگه بازی رو در رو اینتر و میلان داور به نفع اینتر گرفته، به ما مربوط نیست ! میخواستید پول بیشتر بدید :دی

خدایی هیچ قهرمانی ای تو این چند سال اخیر مثل قهرمانی سال 2000 ما بی حرف و حدیث نبود ! شک نکن !

(خودت که نبودی؟ :دی)

خیر آقا !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آقا !

میلان تا الان اسکودتو رو سر داوری از دست داده ؟ بنده یادم نمیاد !

ولی یادم میاد رم چطوری از دست داده !

بازی های مستقیم تیم ها رو ببین ! رم با اینتر/میلان/یووه ! ببین چقدر ناداوری علیه رم بوده !
فکر کنم لئوناردو بهترین جواب رو داد: یک اشتباه و دو اشتباه قهرمان رو تعیین نمیکنه! هر فصل 38 بازی داره و هر کدوم 3 امتیاز.
برای اینکه فهمیده بشه واقعا تیمی قهرمانی اش کاملا بی حرف و حدیث بوده یا برعکس تیمی که قهرمان نشده واقعا میتونه بندازه تقصیر داور ها باید داوری های کل فصل رو نگاه کنه نه دو تا بازی مقابل اینتر و میلان رو! شاید اصلا جلوی میلان یا اینتر یا یووه جانب اون ها گرفته شده باشه. ولی از کجا معلوم در یک بازی شما مقابل یک تیم کوچیک ته جدولی جانب شما به عنوان تیم بزرگ گرفته نشده باشه؟

دِ یک جانبه نگاه نکن به قضایا دیگه!
اصلا نمیتونی بگی نبوده ! برای چی اون همه امتیاز ازتون کم شد آقا ؟! :دی
الان داستان 2006 این چه ربطی به بحث داوری های امسال داره؟ نپیچون بحث رو آقا! خوب نیست!

همین الان چرا جوابی برای پنالتی ای که داور برای ناپولی "نگرفت" ندادی؟ یه کارت زرد هم داد به کوالیارلا. این داوری به نفع رم نیست؟ هست یا نیست؟!

اون پنالتی سخت گیرانه ی آخر بازی رو احتمالا برای جبران این یکی اعلام کرد. قضاوت داور مشکلی نداشت و شما ور میدارید مقاله مینویسید که داشت! میگید داور ما رو بازوند ولی نمیگید کلا ناپولی در اون بازی تیم برتر بود و 3 برابر شما موقعیت های گل داشت. ضعف خودتون رو میندازید گردن داور. همین پاناتینایکوس دو بازی باهاتون اینجوری کرد هم تقصیر داور بود؟

از ما یاد بگیرید. تو مقطعی از فصل بدترین نتیجه ها رو میگرفتیم ولی من خودم یادم نمیاد اصلا از داوری گله میکردم. میگفتم خودمون بد هستیم. ولی شما (و تازگی اینتر) تا نتیجه نمیگیرید شروع میکنید به صحبت از دست های پنهان و توطئه های داوری!
نه آقا ! رم در بین 4 تیم بزرگ ایتالیا همیشه مظلوم تر از 3 تیم دیگه بوده، هیچوقت هم نمیشه کتمان کرد این موضوع رو !
قبول. همونطور که بالاتر گفتم یک لیگ 20 تیم داره. 16 تیم دیگه چی؟ شما هم در برابر اونها تیم بزرگ محسوب میشید خب.

به هندبال آدریانو اشاره میکنی، به هندبال اینزاگی اشاره نمیکنی ؟!
گفتید روزتی میلان رو مورد لطف قرار میده و من هم نمونه آوردم که نه، نمیده! چرا بحث رو هی میپیچونی! عجبا :دی

دیگه بازی رو در رو اینتر و میلان داور به نفع اینتر گرفته، به ما مربوط نیست ! میخواستید پول بیشتر بدید :دی
شما هم میخواستید جلوی مافیای ناپل کم نیارید و بیشتر سبیل داور رو چرب کنید که اینجوری دقیقه آخر به ضررتون پنالتی نگیره :دی

خدایی هیچ قهرمانی ای تو این چند سال اخیر مثل قهرمانی سال 2000 ما بی حرف و حدیث نبود ! شک نکن !
OK!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
فکر کنم لئوناردو بهترین جواب رو داد: یک اشتباه و دو اشتباه قهرمان رو تعیین نمیکنه! هر فصل 38 بازی داره و هر کدوم 3 امتیاز.
برای اینکه فهمیده بشه واقعا تیمی قهرمانی اش کاملا بی حرف و حدیث بوده یا برعکس تیمی که قهرمان نشده واقعا میتونه بندازه تقصیر داور ها باید داوری های کل فصل رو نگاه کنه نه دو تا بازی مقابل اینتر و میلان رو! شاید اصلا جلوی میلان یا اینتر یا یووه جانب اون ها گرفته شده باشه. ولی از کجا معلوم در یک بازی شما مقابل یک تیم کوچیک ته جدولی جانب شما به عنوان تیم بزرگ گرفته نشده باشه؟

لئو رو ولش کن ! اون خودش روی هوا هست آقا ! :دی

ببین. من الان دقیقا مثلا میزنم !

فصل 2007-2008 . رقابت قهرمانی بین اینتر و رم هست. اینتر در نهایت هفته آخر با گل های زلاتان قهرمان شد. شما ببین در طول فصل چقدر داوری به اینتر لطف کرد و چقدر به رم ضربه زد !

بازی های رو در رو رو باید ببینی ! بازی های تعیین کننده فصل !

دِ یک جانبه نگاه نکن به قضایا دیگه!

الان داستان 2006 این چه ربطی به بحث داوری های امسال داره؟ نپیچون بحث رو آقا! خوب نیست!

این بحث فقط مربوط به داوری امسال نیست ! متن رو کامل بخون شما ! عرض کردم ! به هندبال های سال های گذشته هم اشاراتی شده !

همین الان چرا جوابی برای پنالتی ای که داور برای ناپولی "نگرفت" ندادی؟ یه کارت زرد هم داد به کوالیارلا. این داوری به نفع رم نیست؟ هست یا نیست؟!

تو داری یک بازی رو مثال میزنی !

همین این فصل !

3 تا بازی مثال بزن داور به نفع رم اشتباه کرده باشه ! فقط سه تا بازی !

اون پنالتی سخت گیرانه ی آخر بازی رو احتمالا برای جبران این یکی اعلام کرد. قضاوت داور مشکلی نداشت و شما ور میدارید مقاله مینویسید که داشت! میگید داور ما رو بازوند ولی نمیگید کلا ناپولی در اون بازی تیم برتر بود و 3 برابر شما موقعیت های گل داشت. ضعف خودتون رو میندازید گردن داور. همین پاناتینایکوس دو بازی باهاتون اینجوری کرد هم تقصیر داور بود؟

خب دستش درد نکنه ! :دی

این ضعف نیست ! ما در خونه حریف بازی میکردیم ! تیم حریف تا همین چند وقت پیش بالاتر از ما بود، حالا 10 پوئن عقب تره ! باید حمله کنه ! سیستم تیم همین بود !

بازی با فیورنتینا هم همین بود. حمله رو فیورنتینا کرد ولی بازی رو ما بردیم !

در ضمن ! من مساوی تو این بازی رو گردن داور نمیندازم ! در کل دارم میگم ! بهرحال بازی میلان - فیورنتینا هم یک پنالتی سخت گیرانه میشد برای فیورنتینا گرفت :دی

در مقابل پانا هم حقمون باخت بود ! تیمی که 5 دقیقه 3 تا بخوره حقش باخت هست ! شک نکن !

از ما یاد بگیرید. تو مقطعی از فصل بدترین نتیجه ها رو میگرفتیم ولی من خودم یادم نمیاد اصلا از داوری گله میکردم. میگفتم خودمون بد هستیم. ولی شما (و تازگی اینتر) تا نتیجه نمیگیرید شروع میکنید به صحبت از دست های پنهان و توطئه های داوری!
قبول. همونطور که بالاتر گفتم یک لیگ 20 تیم داره. 16 تیم دیگه چی؟ شما هم در برابر اونها تیم بزرگ محسوب میشید خب.

خدایی دیگه تو نتیجه بد کل کل نکن :دی

از وقتی این تاپیک استارت شد رم بد نتیجه گرفته تا اواخر 2009 که تیم دیگه خودش رو بالا کشید !

من یک بار اومدم این ها رو بگم ؟ خیر ! ولی این مقاله رو امروز دیدم، و دیدم واقعا هم خوب نوشته شده، به حق هم نوشته شده !

ما شکست ها رو گردن داور نمیندازیم !

مگه 4 تا از اینتر خوردیم گفتیم تقصیر داور بود ؟! خیر !

ولی بازیهایی بوده که همین اینتر و همین تیم شما به کمک داور از شکست فرار کردن !

گفتید روزتی میلان رو مورد لطف قرار میده و من هم نمونه آوردم که نه، نمیده! چرا بحث رو هی میپیچونی! عجبا :دی

شما هم میخواستید جلوی مافیای ناپل کم نیارید و بیشتر سبیل داور رو چرب کنید که اینجوری دقیقه آخر به ضررتون پنالتی نگیره :دی

حالا اون بازی که مورد لطف قرار نداد، جلوی اینتر بود، پارتی اونها کلفت تر بوده :دی

بازی های دیگه چی ؟!

من هی دارم به گل هایی که اینتر و میلان به ما زدن در این چند فصل اخیر فکر میکنم ! حقیقتا یک سری درست بوده، ولی قبول کن یک تعداد که زیاد هم بوده یا هند بوده، یا آفساید بود ! یا قبلش خطا بوده یا .... !

قبول کن آقا !

سر تیم ما رو بریدن ! :دی

ولی من تو پستهای قبلی هم گفتم ! دلیل تساوی مقابل ناپولی و شکست مقابل پانا، عدم وجود یک کاپیتان که واقعا لیدر باشه در زمین بود !

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم - میلان

این بازی یه جورایی برای ما End ه حساسیت هست ! چرا ؟

1- فقط در صورت برد میتونیم هنوز امیدوار باشیم به اسکودتو ! کسب هر نتیجه دیگه ای مساوی هست با از دست رفتن اسکودتو بدون شک !

2- با پارمو 8 تا اختلاف داریم. اگر ببازیم و پالرمو ببره اختلاف میشه 5 و این یعنی خطر !

3- اگر ببریم هم امتیاز میشیم با میلان و این یعنی در ادامه راه خیلی آسون تر هست گرفتنشون در رتبه 2 ! تفاضل گل اونها بهتر از مال ما هست !

///////

از بازیکنان هم که پاتو اونور نمیرسه، اینور هم احتمال زیاد توتی و پیزارو نیستن ولی تونی ظاهرا میرسه به بازی !

من شدیدا استرس دارم کلا !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
المپیکو هم انگار sold out شده. معلومه تو شهر رم همه یه چیز میخوان از این بازی، برد!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
المپیکو هم انگار sold out شده. معلومه تو شهر رم همه یه چیز میخوان از این بازی، برد!

شک نکن !

///////////

شبکه سه احمق امشب به جای بازی به این حساسی بازی آلمریا با بارسا رو پخش میکنه !!! حماقت تا چقدر واقعا !

mehran0072009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Serie-A.jpg

سری آ ایتالیا
شنبه شب
ساعت 23:15
المپیکو رم

بازی حساس و نیاز به هر 3 امتیاز
غایبان اصلی توتی و پاتو

آ اس رم - آث میلان

as-roma-jersey-09-10.jpg
Ac-milan-09-10-home-soccer-jersey-A6a26b.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
حیف که قراره همه شون نا امید بشن :دی
خودت دیدی که من معمولا آیه یاس سر میدم.. ولی به دلم افتاده این یکی رو ما میبریم!

شبکه سه احمق امشب به جای بازی به این حساسی بازی آلمریا با بارسا رو پخش میکنه !!! حماقت تا چقدر واقعا !
واقعا کی تا این حد احمق بوده که تشخیص داده بارسا-آلمریا باید جای این بازی پخش بشه؟... البته بار های بار شده قرار بود یه بازی ای پخش بشه و نشده، یا جاش یه بازی دیگه پخش شده. بعید نیست امشب همون رم-میلان پخش شه.
ولی کانال فری روی هاتبرد ترکست گیر آوردی ما رو بی نصیب نذار.

بالا