بازیای آسیایی استقلال رو که نگاه میکنید ؟ !!!!!!
آره نگاه میکنیم.
اگه این دفعه هم آخر جدول بشید یک سهمیه آسیایی ایران رو کم میکنن!
بازیای آسیایی استقلال رو که نگاه میکنید ؟ !!!!!!
حالا خوبه الهلال یا الاتحاد رو نبردن!
من خداییش بازی بازیکنان رقیب عربستانی استقلال رو نگاه میکردم (و همچنین بقیه عرب هایی که با 3 تا تیم دیگر ایرانی بازی کردن) واقعا سطح پایین بازی میکردن! صد رحمت به تیم محلات
از بس استقلالی ها پارسال به هر تیم عربی ضعیفی که جلوشون بازی کردن نه نگفتن! خوب معلومه که از پیروزی در همچین بازی و مقابل همچین تیمی اینقدر خوشحال میشن
حالا خوبه الهلال یا الاتحاد رو نبردن!
آره نگاه میکنیم.
اگه این دفعه هم آخر جدول بشید یک سهمیه آسیایی ایران رو کم میکنن!
اره بابا راست میگی
الغرافه قطر تیم درپیت قطر 5 - پرسپولیس 1 !
اره بابا راست میگی
الغرافه قطر تیم درپیت قطر 5 - پرسپولیس 1 !
جناب واعظ که خیلی دوسش دارم خیلی داره به تیم ما گیر میده هااااا
عاشق این بشرم منخیلی باحاله
میگه چرا سپاهان با صبا توی جام حذفی بازی نکرده ولی ما بازیمون رو با اسیتل آذین انجام دادیم
6 تا نامه و بیانیه با فدراسیون رد و بدل کرده فقط سر همین قضیه :lol:
جناب واعظ که خیلی دوسش دارم خیلی داره به تیم ما گیر میده هااااا
میگه چرا سپاهان با صبا توی جام حذفی بازی نکرده ولی ما بازیمون رو با اسیتل آذین انجام دادیم
اتفاقآ منم باهاش خیلی حال می کنمجناب واعظ که خیلی دوسش دارم خیلی داره به تیم ما گیر میده هااااا
شما ها دیگه چرا !؟
عزیزان من ... وقتی استقلال با ذرت کاران بازی کرد سپاهان بازی عقب مونده شو با مقاومت انجام داد !
بازی سپاهان توی جام حذفی با کاوه قرار بود روزی که استقلال با استیل آذین بازی میکنه انجام بشه ولی باشگاه سپاهان از جایی که خیلی حرفه ایه و خیلی با مدیریت و برنامه ریزی دقیق همه کاراشو انجام میده پیشنهاد داد بازیش 1 اسفند برگزار بشه با اینکه سپاهان 3،4 روز بعد توی آسیا بازی داشت ! یعنی سپاهان از تعطیلی ای که سازمان لیگ برنامه ریزی کرد نخواست استفاده کنه
شما ها هم برین به مدیر عاملتون بگین به جای توجیه کردن باختش بیاد یکم از این کارهای اتبکاری و برنامه ریزی های خوب انجام بده
در ضمن ، ایشون خیلی داره به سپاهان تهمت میزنه و دری وری میگه ... دفعه اولشم نیس
فدراسیون هم قربونش برم هیچ کاری نمیکنه ، ایشون هرچی دلش میخواد میگه و هیچ کس هم نیس بهش بگه حرف میزنی با مدرک بزن و تهمت الکی نزن ... فوتبال کثیفیه ، پول میدین که کاریتون نداشته باشن دیگه ؟؟؟ باندتون پشتتونه که هرچی دلتون میخواد بگین و هیچ کس هم هیچی بهتون نگه ؟؟؟؟
شما ها دیگه چرا !؟
عزیزان من ... وقتی استقلال با ذرت کاران بازی کرد سپاهان بازی عقب مونده شو با مقاومت انجام داد !
بازی سپاهان توی جام حذفی با کاوه قرار بود روزی که استقلال با استیل آذین بازی میکنه انجام بشه ولی باشگاه سپاهان از جایی که خیلی حرفه ایه و خیلی با مدیریت و برنامه ریزی دقیق همه کاراشو انجام میده پیشنهاد داد بازیش 1 اسفند برگزار بشه با اینکه سپاهان 3،4 روز بعد توی آسیا بازی داشت ! یعنی سپاهان از تعطیلی ای که سازمان لیگ برنامه ریزی کرد نخواست استفاده کنه
شما ها هم برین به مدیر عاملتون بگین به جای توجیه کردن باختش بیاد یکم از این کارهای اتبکاری و برنامه ریزی های خوب انجام بده
در ضمن ، ایشون خیلی داره به سپاهان تهمت میزنه و دری وری میگه ... دفعه اولشم نیس
فدراسیون هم قربونش برم هیچ کاری نمیکنه ، ایشون هرچی دلش میخواد میگه و هیچ کس هم نیس بهش بگه حرف میزنی با مدرک بزن و تهمت الکی نزن ... فوتبال کثیفیه ، پول میدین که کاریتون نداشته باشن دیگه ؟؟؟ باندتون پشتتونه که هرچی دلتون میخواد بگین و هیچ کس هم هیچی بهتون نگه ؟؟؟؟
اختلاف امتیاز (موجود سه پا، هان) الان با ذوب آهن و پرسپولیس شد چهار امتیاز (سه امتیاز بازی آخر که مال ماست. پس هفت میشه چهار)
اون موقع که بیانیه میدادید با اختلاف بیست سی امتیاز در اوج اقتدار! باید فکر الان رو میکردید.
چه بازی هایی هم پیش رو دارید :دی
با استیل آذین تو تهران بازی دارید. و کلی بازی سخت که تو نیم فصل اول تو خونه داشتید.
میبینم اون روزی رو که پرسپولیس و سپاهان فینال لیگ برتر رو تو آزادی انجام میدند ... کور بشه هرکی نیمیتونه ببینه اشالا زهر مار بره تو گلوش خون بالا بیاره ...هر چی فکر کردم جمله قشنگتر از این پیدا نکردم:
آرزو بر جوانان عیب نیست
البته بگم من طرفدار سپاهان نیستم! کلا میگم