• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
حالا خوبه الهلال یا الاتحاد رو نبردن!

من خداییش بازی بازیکنان رقیب عربستانی استقلال رو نگاه میکردم (و همچنین بقیه عرب هایی که با 3 تا تیم دیگر ایرانی بازی کردن) واقعا سطح پایین بازی میکردن! صد رحمت به تیم محلات

از بس استقلالی ها پارسال به هر تیم عربی ضعیفی که جلوشون بازی کردن نه نگفتن! خوب معلومه که از پیروزی در همچین بازی و مقابل همچین تیمی اینقدر خوشحال میشن

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

من خداییش بازی بازیکنان رقیب عربستانی استقلال رو نگاه میکردم (و همچنین بقیه عرب هایی که با 3 تا تیم دیگر ایرانی بازی کردن) واقعا سطح پایین بازی میکردن! صد رحمت به تیم محلات

از بس استقلالی ها پارسال به هر تیم عربی ضعیفی که جلوشون بازی کردن نه نگفتن! خوب معلومه که از پیروزی در همچین بازی و مقابل همچین تیمی اینقدر خوشحال میشن

اره بابا راست میگی

الغرافه قطر تیم درپیت قطر 5 - پرسپولیس 1 !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

نه قصد كل كل دارم و نه حوصله ، ولي منصور جان مگه به اسم هست ؟
الان قدرتشون نصف الاهلي هم نيست ...
الاتحاد 3 تا از پاختاكور خورده ! البته پاختاكور مربيش اسكولاري هست ...

آره نگاه میکنیم.
اگه این دفعه هم آخر جدول بشید یک سهمیه آسیایی ایران رو کم میکنن!

باشه اين دفعه قول ميديم يك كاري كنيم سهميه زياد بشه ! آخه پارسال كه 4 تا مي خواستند پرسپوليس نيومد !‌

پ.ن : خوب شد حوصله كل كل نداشتم !

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اره بابا راست میگی

الغرافه قطر تیم درپیت قطر 5 - پرسپولیس 1 !

آقا خجالت بکش به ویترین افتخارات پرسپولیس تو جام باشگاه ها توهین نکن :cool:
کم الکی نیست برای خودش :happy:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
حالا یه بازی اتفاقی بوده اون

شما به یه بازی نگاه میکنید فقط؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هی میخوام کل کل نکنم نمیزارید به خدا ... اگه پرسپولیس تفریحی رفت و 5 تا خورد در عوض تیم اول صعود کرد

شما که تپ و تپ باختید و از 4 تا تیم پنجم گروهتون شدید ! این خیلی زشته عزیزم !

این زشته مربیتون بگه ما برای تصاحب هر 3 جام میجنگیم :lol: دونه دونه اوت داره میشه !

لیگ برتر که هیچی ! حذفی هم که حذف شدید ! باشگاه ها هم خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

هنر کنید شایدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد از گروه اومدید بالا ... همین و بس ! ;)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
صمد مرفاوی ( یک هفته قبل ) : هر 3 جام در اولویت ماست .
صمد مرفاوی ( همین یکی دو روز پیش ) : هر 1-3 جام در اولویت ماست
...
..
.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
جناب واعظ که خیلی دوسش دارم خیلی داره به تیم ما گیر میده هااااا :D

عاشق این بشرم من :D خیلی باحاله

میگه چرا سپاهان با صبا توی جام حذفی بازی نکرده ولی ما بازیمون رو با اسیتل آذین انجام دادیم :D:D

6 تا نامه و بیانیه با فدراسیون رد و بدل کرده فقط سر همین قضیه :lol:

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

میگه چرا سپاهان با صبا توی جام حذفی بازی نکرده ولی ما بازیمون رو با اسیتل آذین انجام دادیم :D:D

خب راست میگه :دی
دلیل نمیشه هر تیم منفوری که پولداره هر کاری میخواد بکنه که :دی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

خيلي موضوع كوچيكي راست ميگي‌!
شما كاراي بزرگتري كرديد ... اين كار كه كوچيك بود !
سپاهان قطب خيانت فوتبال ايران !

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40

اتفاقآ منم باهاش خیلی حال می کنم :D
چون حرفایی که در مورد سپاهان و فوتبال کثیف میزنه خیلی هاش واقعیت داره :)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
:D:D:D

شما ها دیگه چرا !؟

عزیزان من ... وقتی استقلال با ذرت کاران بازی کرد سپاهان بازی عقب مونده شو با مقاومت انجام داد !
بازی سپاهان توی جام حذفی با کاوه قرار بود روزی که استقلال با استیل آذین بازی میکنه انجام بشه ولی باشگاه سپاهان از جایی که خیلی حرفه ایه و خیلی با مدیریت و برنامه ریزی دقیق همه کاراشو انجام میده پیشنهاد داد بازیش 1 اسفند برگزار بشه با اینکه سپاهان 3،4 روز بعد توی آسیا بازی داشت ! یعنی سپاهان از تعطیلی ای که سازمان لیگ برنامه ریزی کرد نخواست استفاده کنه

شما ها هم برین به مدیر عاملتون بگین به جای توجیه کردن باختش بیاد یکم از این کارهای اتبکاری و برنامه ریزی های خوب انجام بده
در ضمن ، ایشون خیلی داره به سپاهان تهمت میزنه و دری وری میگه ... دفعه اولشم نیس
فدراسیون هم قربونش برم هیچ کاری نمیکنه ، ایشون هرچی دلش میخواد میگه و هیچ کس هم نیس بهش بگه حرف میزنی با مدرک بزن و تهمت الکی نزن ... فوتبال کثیفیه ، پول میدین که کاریتون نداشته باشن دیگه ؟؟؟ باندتون پشتتونه که هرچی دلتون میخواد بگین و هیچ کس هم هیچی بهتون نگه ؟؟؟؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

شما ها دیگه چرا !؟

عزیزان من ... وقتی استقلال با ذرت کاران بازی کرد سپاهان بازی عقب مونده شو با مقاومت انجام داد !
بازی سپاهان توی جام حذفی با کاوه قرار بود روزی که استقلال با استیل آذین بازی میکنه انجام بشه ولی باشگاه سپاهان از جایی که خیلی حرفه ایه و خیلی با مدیریت و برنامه ریزی دقیق همه کاراشو انجام میده پیشنهاد داد بازیش 1 اسفند برگزار بشه با اینکه سپاهان 3،4 روز بعد توی آسیا بازی داشت ! یعنی سپاهان از تعطیلی ای که سازمان لیگ برنامه ریزی کرد نخواست استفاده کنه

شما ها هم برین به مدیر عاملتون بگین به جای توجیه کردن باختش بیاد یکم از این کارهای اتبکاری و برنامه ریزی های خوب انجام بده
فدراسیون هم قربونش برم هیچ کاری نمیکنه ، ایشون هرچی دلش میخواد میگه و هیچ کس هم نیس بهش بگه حرف میزنی با مدرک بزن و تهمت الکی نزن ... فوتبال کثیفیه ، پول میدین که کاریتون نداشته باشن دیگه ؟؟؟ باندتون پشتتونه که هرچی دلتون میخواد بگین و هیچ کس هم هیچی بهتون نگه ؟؟؟؟

خيلي ببخشيد ولي سپاهان غلط كرد !
مگه خونه ي خالست ؟ مگه مسابقه ي ستاره هاست ،‌ كه از ستارش استفاده كرده ؟

سپاهان بايد طبق برنامه 3 روز بعد از اومدن از عربستان بازي كنه ! نميخوام و نميشه و بازي رو 4 روز زود ميكنم ، ندارم ! اگر سپاهان با استيل اذين بازي داشت جرائت مي كرد تو يك هفته 3 تا بازي كنه ؟ ديد كاوه آسونه گفت من فردا بازي ميكنم !

حامد خان ، داداش ، تيممونم يك عمره داره مسابقه ميده ، مثل سپاهان نيست كه 2 روزه داره اومده تو ليگ ،‌ با پول بيت المال بازيكن ميخره 15 ميليارد ...

در مورد واعظ هم همين بس كه ، حرف حق جواب نداره ! فعلا كه فدراسيون خفه شده !

Last edited:

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شما ها دیگه چرا !؟

جک سال بود
loudlaff.gif

معنی مدیریت قوی یعنی فوتبال کثیف بازی کردن یعنی داور خریدن

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
حامد کجایی که ببینی پیشبینی های فوتبالی ما درست در اومد و خوش بینی های شما برای قهرمانی زیر سوال رفته.
اختلاف امتیاز (موجود سه پا، هان) الان با ذوب آهن و پرسپولیس شد چهار امتیاز (سه امتیاز بازی آخر که مال ماست. پس هفت میشه چهار)
اون موقع که بیانیه میدادید با اختلاف بیست سی امتیاز در اوج اقتدار! باید فکر الان رو میکردید.
چه بازی هایی هم پیش رو دارید :دی
با استیل آذین تو تهران بازی دارید. و کلی بازی سخت که تو نیم فصل اول تو خونه داشتید.

بدا به حال تیمتون.
یعنی من اطمینان دارم حتی اگه پرسپولیس هم قهرمان نشه، ذوب آهن این عنوان رو میگیره.
تیم قلعه نوعی مال این حرف ها نیست.

پ.ن:
24.gif

Last edited by a moderator:

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
اختلاف امتیاز (موجود سه پا، هان) الان با ذوب آهن و پرسپولیس شد چهار امتیاز (سه امتیاز بازی آخر که مال ماست. پس هفت میشه چهار)
اون موقع که بیانیه میدادید با اختلاف بیست سی امتیاز در اوج اقتدار! باید فکر الان رو میکردید.
چه بازی هایی هم پیش رو دارید :دی
با استیل آذین تو تهران بازی دارید. و کلی بازی سخت که تو نیم فصل اول تو خونه داشتید.

هر چی فکر کردم جمله قشنگتر از این پیدا نکردم:
آرزو بر جوانان عیب نیست ;)
البته بگم من طرفدار سپاهان نیستم! کلا میگم

Last edited:

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
هر چی فکر کردم جمله قشنگتر از این پیدا نکردم:
آرزو بر جوانان عیب نیست ;)
البته بگم من طرفدار سپاهان نیستم! کلا میگم
میبینم اون روزی رو که پرسپولیس و سپاهان فینال لیگ برتر رو تو آزادی انجام میدند ... کور بشه هرکی نیمیتونه ببینه اشالا زهر مار بره تو گلوش خون بالا بیاره ... :D:D:D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
لعنت به فدراسيون اصفهاني !
مرگ بر مافياي فوتبال ايران ...
باز بيايد بگيد ما فوتبال پاك بازي ميكنيم ، طرح جديدي براي مهدوي كيا نداريد ؟

----------------------

کمیته انضباطی رای داد
محرومیت علی کریمی و از دست دادن بازی با سپاهان

خبرگزاری فوتبال ایران- کمیته انضباطی فدراسیون از محرومیت دو بازیکن استیل آذین و سایپا کرج خبر داد و با این حکم،علی کریمی بازیکن تاثیرگذار استیل آذین در دیدار حساس با سپاهان اصفهان نمی تواند تیمش را همراهی کند.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران از سوی کمیته انضباطی فدراسیون ،علی کریمی به دو جلسه از همراهی تیم خود در مسابقات و جریمه 100 میلیون ریالی و مجید ایوبی به یک جلسه از همراهی تیم خود در مسابقات و 10 میلیون ریال جریمه نقدی، محروم و محکوم شدند.با این حکم کریمی در بازی با سپاهان که دو هفته بعد برگزار خواهد شد غایب بزرگ تیمش خواهد بود.گفتنی است،حکم فوق در خصوص مجید ایوبی قطعی بوده و درخصوص جریمه نقدی علی کریمی ،وی مهلت دارد تا به مدت یک هفته نسبت به 100 میلیون ریال اعتراض کند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا