• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من به یکی از دوستام توی روسیه دادم یه حساب کاملا قانونی و وریفای شده ساخت
اما یه مشکلی هست

مشکل من اینه که دوستم که پی پال برای امریکا داره نمی تونه به حسابم پول بفرسته و می گه اکانت شما مال روسیه هست

پول از هیچ اکانتی نمی گیره؟(مگه می شه اخه)
اصلا گزینه ی Request Money هم نداره

دوستان لطفا کمک کنند

با تشکر-منتظرم

Last edited:

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان من دو تا سایت خارجی پیدا کردم که اکانت پی پل وریفای شده امریکایی میفروشند.

میخواستم ببینم به نظر شما ایا میشه به اینها اطمینان کنم و اکانت رو بخرم؟ قیمتش 50 دلاره!

ادرسشون هم اینه

http://www.ppvcc.com/paypalvcc/

http://vbayshop.com/

خواهش میکنم که جواب بدید . چون احتیاج شدیدی به این اکانت دارم.ممنون

hadiam

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من دو تا سایت خارجی پیدا کردم که اکانت پی پل وریفای شده امریکایی میفروشند.

میخواستم ببینم به نظر شما ایا میشه به اینها اطمینان کنم و اکانت رو بخرم؟ قیمتش 50 دلاره!

ادرسشون هم اینه

من میتونم با هزینه کمتر براتون وریفای کنم منتها نه آمریکا اگر به چیز پی ان استاتیک آیپی هم براش احتیاج داشتید موجوده...
خواستید اعلام بفرمایید پخ بدم

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
اولا من فقط برای وریفای کردن این پیشنهاد رو دادم و ربطی به واریز و برداشت نداره که کسی بخواد کلاه برداری کنه ! :blink:
ثانیا بر فرضی هم که من بیام و امکان واریز و برداشت رو در اختیار افراد بزارم کی گفته که بسته میشه یا پول برگشت می خوره و ... ؟؟؟ :blink::blink::blink:
ثالثا این خساب ها ب کل دنیا فروخته میشه جهت Paypal و Adwords و Adsense و Amazone و 1000 جای دیگه که از سیستم های ACH و ETF استفاده میکنن. حالا چون بانک به من اجازه صدور برای ایران و ایرانی رو نمیده من هم مشخصات حساب رو در اختیارشون قرار نمیدم که بعدا بخواد مشکل ساز بشه وگرنا من خودم از این نوع حساب بیشتر از 2 ساله که دارم بدون مشکل استفاده میکنم. ( حتی حسابی هست که 2 سال پیش بسته شده ولی هنوز رو پیپالی هست که برای تست باز کرده بودم و هنوز پیپال Remove نکردتش)

من بیشتر پست های شما رو خوندم. یه مقداری اطلاعات دارید ولی خیلی کامل نیست.
مخصوصا این که برای وریفای Address پیپال در هر صورت AVS رو قبول خواهد کرد و فقط وقتی کار به قبض و فرستادن نامه میرسه که AVS توسط صادر کننده کارت Decline بشه و پیپال هم احساس کنه که یه Third party person به اکانت دسترسی پیدا کرده و ... (من الان 16-17 ماهه که اصلا همچین درخواستی رو روی حساب های امریکایی ندیدم ) از وقتی هم که Green Dot قراردادشو بسته اصلا جریان وریفای و چک کردن حساب های پیپال کاملا یه جور دیگه شده .
حالا جهت اطلاعات عمومیتون میشه از بانک ها و کمپانی ای صادر کننده کارت توی امریکا به راحتی با هر اسمی Statement تهیه کرد که ارزش اونا برای پیپال خیلی بیشتر از هر نوع قبض و ... هست. ولی اولا فقط روی حساب های پیپال امریکایی جواب میده و دوما میبینید من این کارو انجام نمیدم فقط به خاطر اینه که دنبال دردسر های بعدیش نیستم.
"ما با یه بانک و شرکت امریکایی کار میکردیم انقدر این هموطنانمون لطف دارن (مخصوصا رقیب های کاری) انقدر زنگ زدن به بانک و اون شرکته و شرکت ویزا کار که اقای فلان با سایت فلان داره اینو تو ایران میفروشه دیگه کل بانک و اون شرکت Audit شد و هر چیزی که به ایران و کوبا و ... داده بودن بسته شد. حالا ما که نمیدونیم دوستان گرامی از این حرکت چی نصیبشون شد ولی بقیه هموطنان که از این سرویس استفاده میکردن دیگه از این خدمات محروم شدن. یه همچین جریانی هم برای ویزا کارت های دبی به وجود اومد که بازم لطف دوستان بود.
حالا این دوستان گرامی الان خودشون دارن روی 4 تا بانک ورشکسته اذربایجانی و ... کار میکنن که با یه پیگیری ساده اون بانک با این وسعت تخلف و ... ارز 1 هفته متلاشی میشه و الان میبینید ما اقدامی نمیکنیم فقط و فقط برای اینه که ما نمی خوایم کلی هموطن ایرانی پول و امکان استفاده از ویزا و مستر کارت رو تو ایران از دست بدن"

کسایی هم که با من کار میکنن اکثرا چندین بار با من کار کردن و بیشترشون هم از بچه های PT هستن وگرنا من اصلا خدماتی برای ایرانیها ارایه نمیدم. (دلیل اینکه کسی با من کار کنه به خاطر اعتمادش هست)

الانم میبینید من زیاد تو PT نمیام و جواب سوالات دوستان رو نمیدم برای اینه که اکثرا میان رو Messenger میپرسن و جایی که من پست میزنم فقط برام استفاده تجاری داره ;)

سلام عزیزم،

ممنون بابت نظر و اطلاعاتتون اما مطالب شما جواب سوال من نبود.(ضمنا هر جا از راهنمایی های من به دوستان متوجه اشتباهی شدید لطفا همون موقع به من گوشزد کنید البته من در مورد موضوعی که اطلاعات نداشته باشم همونطور که در پست های قبلی میبینید چیزی نمیگم و از دوستان میخوام که کمک کنن)
سوال من اینست که تقریبا همه حساب ها رو پی پل در اوایل افتتاح حساب لیمیت میکنه حتی حساب های وریفای شده رو و مدرک میخواد حالا چرا باید کسی همچنین حسابی باز کنه که البته پولش هم از بین میره و حتی اگر بر اساس حرفی که زدید که بعد از 180 روز پولشو میتونید پس بگیرید (البته گفتید شرایط داره) باز هم ضرر مالی داره و هم کلی دردسر کار با پی پل رو کشیده و آیا همه این ضرر ها فقط برای اینکه داشتن حساب پی پل رو چند روزی تجربه کنه؟ و آیا واقعا میتونه برای این دوستان مفید باشه؟ و حساب پی پل اگه بدون پشتیبانی بعد از لیمیت شدن باشه حساب یک بار مصرفه البته همونطور که در پست قبلی هم اشاره کردم گروهی از همین حساب یک بار مصرف دست به کلاه برداری میزنن که البته بیشترین ضرر این کلاه برداری رو دوستان خریدار دلار ما که تو همین سایت کار میکنن متحمل میشن.
(در پست های قبلیم توصیه کردم که اگر دوستان برای خریدهای خودشون میخوان حساب پی پل باز کنن کار اشتباهیه و بهتر اینه که بدن دوستان دیگری که خرید انجام میدن با هزینه ناچیز و زمان کوتاه انجام بدن البته بیشتر به خاطر خودشون که از دردسرهای کار با پی پلو پرداخت هزینه هایی که بازگشت براشون نداره و موارد دیگه آسوده باشن و ظرف چند دقیقه خریدشونو انجام بدن)

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
من میتونم با هزینه کمتر براتون وریفای کنم منتها نه آمریکا اگر به چیز پی ان استاتیک آیپی هم براش احتیاج داشتید موجوده...
خواستید اعلام بفرمایید پخ بدم

من به پی پل با ادرس امریکایی احتیاج دارم. ولی به هر حال ممنون از شما

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
اما یه مشکلی هست

مشکل من اینه که دوستم که پی پال برای امریکا داره نمی تونه به حسابم پول بفرسته و می گه اکانت شما مال روسیه هست
یا خود دوستم که اکانت مال روسیه داره خواست پول بفرسته می گفت پی پال اجازه ارسال USD رو نمی ده و باید روپیه(واحد پول روسیه) ارسال کنی

دوستان لطفا کمک کنند

سلام،
ممکنه پی پل محدودیت هایی برای ارسال و دریافت پول به و از روسیه اعمال کرده باشه.
از دوستان اگر کسی اطلاعات دقیق تری در این رابطه داره لطفا بگه.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان اکانت من هم لیمیت شد.
حالا نمیدونم به خاطر واریز پول از حسابم به حساب دیگه بوده،یا نه.

اما احتمال قوی میدم به دلیل این بوده که از یک ip مختص شهر دیگری از کشوری که توش باز کردم وارد شدم.
چون توی علت لیمیت شدن هم نوشته که "ما احتمال میدهیم که اکانت شما توسط شخص ثالثی مورد استفاده واقع شده"

دیگه پس باید بیخیال بشم دیگه ؟

چون آدرس رو هم الکی داده بودم،

یک گزینه Confirm your credit card هم موجوده، اما اون رو که انتخاب میکنم، بعدش میگه
Invalid or missing credit card ID. Please select again.

!!!

اما کردیت کارت من هنوز توی حساب موجود هست.
چه کنم ؟!!

پ.ن: به نظر میاد بهترین راه این باشه که فامیلتون توی کشور خارجی با آدرس خودش یک اکانت براتون باز کنه...با یک چیز پی ان مخصوص همون شهر که بعدا شما هم از همون استفاده کتید...درسته ؟

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
دوستان اکانت من هم لیمیت شد.
حالا نمیدونم به خاطر واریز پول از حسابم به حساب دیگه بوده،یا نه.

اما احتمال قوی میدم به دلیل این بوده که از یک ip مختص شهر دیگری از کشوری که توش باز کردم وارد شدم.
چون توی علت لیمیت شدن هم نوشته که "ما احتمال میدهیم که اکانت شما توسط شخص ثالثی مورد استفاده واقع شده"

دیگه پس باید بیخیال بشم دیگه ؟

چون آدرس رو هم الکی داده بودم،

یک گزینه Confirm your credit card هم موجوده، اما اون رو که انتخاب میکنم، بعدش میگه
Invalid or missing credit card ID. Please select again.

!!!

اما کردیت کارت من هنوز توی حساب موجود هست.
چه کنم ؟!!

پ.ن: به نظر میاد بهترین راه این باشه که فامیلتون توی کشور خارجی با آدرس خودش یک اکانت براتون باز کنه...با یک چیز پی ان مخصوص همون شهر که بعدا شما هم از همون استفاده کتید...درسته ؟
موجودی توش داشتی ؟

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0

ادرسشون هم اینه

استفاده نکن که خیلی خطرناکه.
داشتم میخوندم دیدم یه جا نوشته از SSN هم استفاده میکنه که این از نظر تکنیکال امکان نداره مگر اینکه Fake باشه.
حالا این Fake بودنش الان ممکنه برات مشکل ایجاد نکنه ولی همه این SSN ها همواره در حال چک شدن هستن و بالاخره میفههمن و اون لحظه که بفهمن یه جوری لیمیت میکنن که به جای 180 روز 1800 روز باید دنبال Refund پول تو CC یا حساب بانکی بدویی.
اسمی هم که به اون حساب پیپال دادی Flag میشه و یه Report هم به FBI میدن که بعده ها اگر به اسم خودت باشه ممکنه برات مشکل به وجود بیارن.

امروز یه نمونه دیدم که هرکی میدید شاخ در میاورد. به خاطر 2 تا حساب بانکی یه دفعه بانک برداشت زوم کرد روشون تا فی خالدونشون رو کشید بیرون. از پیپال درخواست گزارش کرد و همه پیمنت هاشون رو داره دونه به دونه با Merchant ها چک میکنه.
یه دستور پیگیری هم به کمپانی مسترکارت و یه درخواست هم به FBI فرستاد.
دقیقا نمیدونم چرا همچین کاری رو کردن ولی اگر برای بزرگواران این فروم جالبه میتونم یه تاپیک بزنم و موضوع کامل رو شرح بدم تا نظراتشون رو بزارن !
فقط اینو بگم که این سیستم ها چک نمیکنن، چک نمیکنن ولی وقتی چک کنن تا اخرش میرن !!!

Last edited:

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
موجودی توش داشتی ؟
نهایتها در حد چند 10 دلار، خیلی زیاد نبود...
اما مسئله اصلی اینه که آخر سر ما چطوری از این استفاده کنیم !
(خدا لعنتشون کنه که ما رو تحریم کردند !)

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0
سلام،
ممکنه پی پل محدودیت هایی برای ارسال و دریافت پول به و از روسیه اعمال کرده باشه.
از دوستان اگر کسی اطلاعات دقیق تری در این رابطه داره لطفا بگه.

از دوستان کسی نمی دونه این محدودیت برای چیه؟
چه طور می شه برداشت؟

اینم متن مشکلم:
سلام
اما یه مشکلی هست

پول از هیچ اکانتی نمی گیره؟(مگه می شه اخه)
اصلا گزینه ی Request Money هم نداره

دوستان لطفا کمک کنند

با تشکر-منتظرم

Last edited:

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
استفاده نکن که خیلی خطرناکه.
داشتم میخوندم دیدم یه جا نوشته از SSN هم استفاده میکنه که این از نظر تکنیکال امکان نداره مگر اینکه Fake باشه.
حالا این Fake بودنش الان ممکنه برات مشکل ایجاد نکنه ولی همه این SSN ها همواره در حال چک شدن هستن و بالاخره میفههمن و اون لحظه که بفهمن یه جوری لیمیت میکنن که به جای 180 روز 1800 روز باید دنبال Refund پول تو CC یا حساب بانکی بدویی.
اسمی هم که به اون حساب پیپال دادی Flag میشه و یه Report هم به FBI میدن که بعده ها اگر به اسم خودت باشه ممکنه برات مشکل به وجود بیارن.

امروز یه نمونه دیدم که هرکی میدید شاخ در میاورد. به خاطر 2 تا حساب بانکی یه دفعه بانک برداشت زوم کرد روشون تا فی خالدونشون رو کشید بیرون. از پیپال درخواست گزارش کرد و همه پیمنت هاشون رو داره دونه به دونه با Merchant ها چک میکنه.
یه دستور پیگیری هم به کمپانی مسترکارت و یه درخواست هم به FBI فرستاد.
دقیقا نمیدونم چرا همچین کاری رو کردن ولی اگر برای بزرگواران این فروم جالبه میتونم یه تاپیک بزنم و موضوع کامل رو شرح بدم تا نظراتشون رو بزارن !
فقط اینو بگم که این سیستم ها چک نمیکنن، چک نمیکنن ولی وقتی چک کنن تا اخرش میرن !!!

اقا ممنون از توضيحاتت.

يعني من بايد به طور كامل قيد داشتن اكانت امريكايي پي پل رو بزنم؟

يعني هيچ كس يا شركتي نيست كه حتي با گرفتن هزينه ش اين كار رو برام بكنه؟ چه دوستان داخل وچه خار كشور؟ البته پشتيباني بعدي هم كاملا داشته باشه.

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
اقا ممنون از توضيحاتت.

يعني من بايد به طور كامل قيد داشتن اكانت امريكايي پي پل رو بزنم؟

يعني هيچ كس يا شركتي نيست كه حتي با گرفتن هزينه ش اين كار رو برام بكنه؟ چه دوستان داخل وچه خار كشور؟ البته پشتيباني بعدي هم كاملا داشته باشه.
اگر میخوای داشته باشی از یه اسم مجازی استفاده کن چون اون مطلبی که در بالا توضیح دادم واقعا داره بیخ پیدا میکنه.
هیچ کس، هیچ جای دنیا نمیتونه هیچ تعهدی بده. هرکی اینو میگه بدون استثنا داره دروغ میگه.
ممکنه حتی بعد از لیمیت شدن توی یه شرایط خاص بتونن از لیمیت در بیارن ولی مطمئن باش هیچ تضمینی نیست.
بگرد یکی از این حساب های مجازی بانکی پیدا کن با یه گیفت کارت معمولی خودت وریفای کن بعدا هم هرچی پیش اومد پای خودت. لازم نیست پول الکی به کسی بدی !

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یه سوال دارم
اگر مثلا من یه ویزا کارت مجازی 100 دلاری بگیرم بعد توی اکانت پی پالم ادد کنم و وریفای هم بکنم بعد می شه اون 100 دلار رو از کارت به حساب پی پالم انتقال بدم

ممنون اگر توضیح بدید

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
من یه سوال دارم
اگر مثلا من یه ویزا کارت مجازی 100 دلاری بگیرم بعد توی اکانت پی پالم ادد کنم و وریفای هم بکنم بعد می شه اون 100 دلار رو از کارت به حساب پی پالم انتقال بدم

ممنون اگر توضیح بدید

سلام.
نمیتونید پول موجود در کارت رو به پی پل منتقل کنید، تنها در زمان خرید یا انتقال، پی پل مبلغ مورد نظر رو از کارت برمیداره.

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0
تنها در زمان خرید یا انتقال، پی پل مبلغ مورد نظر رو از کارت برمیداره
این رو بیشتر توضیح می دید
دقیق متوجه نشدم

پس تورو خدا یکی بگه من به اکانت پی پال روسیه ام چه طور پول منتقل کنم
چون نمی زاره از اکانت امریکا بهش انتقال بدی
و حتی گزینه ی Request money هم نداره

اخه مگه می شه:blink:

Last edited:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
عجب

پس تورو خدا یکی بگه من به اکانت پی پال روسیه ام چه طور پول منتقل کنم
چون نمی زاره از اکانت امریکا بهش انتقال بدی
و حتی گزینه ی Request money هم نداره

اخه مگه می شه:blink:

حسابتونو وریفای کردید؟

انتقال پول به حساب شما کاری نداره فقط حسابتون باید وریفای باشه. وریفای هست؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
بله حساب من وریفای شده و کاملا قاونی هست

ولی اجازه دریافت پول رو نمی ده

خوب پس مشکلی نیست، میتونید به لینک زیر برید و از دوستان به هر مقدار که نیاز دارید دلار خریداری کنید تا به حساب پی پل شما واریز کنن.

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2685274#post2685274

برای امتحان میخواستم مقداری به حساب پی پلی که دادید واریز کنم که خطای زیر رو داد:

Currently PayPal accounts in Russia are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds.

بنابر این شما تنها میتونید پول از حسابتون به حسابهای دیگر انتقال بدید و امکان دریافت برای شما نیست.
(احتمالا این یه نوع تحریم علیه روسیه باشه، البته مطمئن نیستم و تنها یه احتماله)

بالا