• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام.

احتمالا این ارور رو به دلایل امنیتی میده و اول باید یک حساب بانکی اد و وریفای و کارت ها رو وریفای کنید تا بتونید هر کدوم رو که خواستید حذف کنید.(احتمالا اول باید ثابت بشه کارت هایی رو که اد کردید مال شماست)

سلام
من یه سوال دارم
من الان داخل اکانت پی پالم مشخصات دو تا کارت رو زدم که وریفای هم نشده الان می خوام یکی از مشخصات کارت هام رو بردارم ولی نمی زاره و اررور می ده که باید مشخصات یه حساب بانکی رو بدید
چرا؟
چه طور می تونم مشخصات رو بردارم بدون دردسر؟

RapidShare2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی از دوستان در کانادا هستش
که لطف کنه
قبظ
برق
یا
آب
خونشون
رو واسه من اسکن کنه
و بده

متاسفانه پون الان کانادا نیستم
نمیتونم خودم این کار رو بکنم

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام.

نام و آدرسی که توی قبض نوشته شده باید با آدرس و نامی که در پی پل معرفی کردید یکی باشه در غیر اینصورت پی پل قبول نمیکنه.

سلام
کسی از دوستان در کانادا هستش
که لطف کنه
قبظ
برق
یا
آب
خونشون
رو واسه من اسکن کنه
و بده

متاسفانه پون الان کانادا نیستم
نمیتونم خودم این کار رو بکنم

RapidShare2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

نام و آدرسی که توی قبض نوشته شده باید با آدرس و نامی که در پی پل معرفی کردید یکی باشه در غیر اینصورت پی پل قبول نمیکنه.

سلام
بله میدونم

ادیتش میکنم
به آدرسه کردیت کارتم

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.

احتمالا این ارور رو به دلایل امنیتی میده و اول باید یک حساب بانکی اد و وریفای و کارت ها رو وریفای کنید تا بتونید هر کدوم رو که خواستید حذف کنید.(احتمالا اول باید ثابت بشه کارت هایی رو که اد کردید مال شماست)

اره فکر کنم حق باش شما هست
ولی من مشخصات یه بانک از کجا گیر بیارم
لطفا کمک کنید

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
اگه کارت هارو وریفای کنید دیگه نیازی به حساب بانکی نیست و فکر نمیکنم دیگه اینو ازتون بخواد.
بنابراین شما کارت هارو وریفای کن و هر کدوم رو خواستی بعدا حذف کن.

لطفا کمک کنید

hamed_m

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا کمک کنید

اگر نمی تونی کارتی که می خواهی حذف کنی رو وریفای کنی
بهتره یا از پاک کردنش منصرف بشی و یا از خیر این اکانت پی پالت

sondeesther

Registered User
لایک‌ها
0
من یه اکانت پی پل با برنامه‌ی فیلترشکن برای خودم باز کردم. یه ویزا کارت هم از موسسه اعتباری توسعه گرفتم. آدرس دبی رو هم برای خرید وارد کردم. موقعی که می‌خواستم از Ebay خرید کنم، اکانتم لیمیت شد. هم باید آدرسم رو تایید کنم، هم کارتم رو.

برای کارتم، گفته که از حساب من پول برمی‌داره و کد 4 رقمی رو می‌فرسته. الان 5-6 روزه که این کد رو نگرفتم.

اونو باید چطور به دست بیارم؟
کارت من، کارت هدیه هست. باید با موسسه تماس بگیرم؟

برای تایید کارتم هم باید حساب بانکی تو آمریکا داشته باشم یا قبض بدم. من خودم تو ایرانم، آدرس دبی رو دادم و ویزا کارتم از بانک باکو هست.

می‌تونم آدرس و حساب بانکی از آمریکا برای وریفای اکانتم بدم؟
آیا امکان داره دوباره منو لیمیت کنه؟
حساب بانکی که برای وریفای اکانتم می‎دم، فقط برای وریفای هست یا پی پل باهاش کار هم می‌کنه؟
آدرسی رو که برای وریفای می‌دم، چی؟ پی پل قبضی به اون آدرس می‌فرسته؟
بعد از وریفای کردن می‌شه آدرس آمریکا رو پاک کرد؟

من تنها برای خرید از Ebay می‎خوام از پی پل استفاده کنم. قصد دریافت پول رو هم ندارم. می‌شه دوستان منو راهنمایی کنن. شدیداً نیاز به کمک دارم.

Last edited:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
من یه اکانت پی پل با برنامه‌ی فیلترشکن برای خودم باز کردم. یه ویزا کارت هم از موسسه اعتباری توسعه گرفتم. آدرس دبی رو هم برای خرید وارد کردم. موقعی که می‌خواستم از Ebay خرید کنم، اکانتم لیمیت شد. هم باید آدرسم رو تایید کنم، هم کارتم رو.

برای کارتم، گفته که از حساب من پول برمی‌داره و کد 4 رقمی رو می‌فرسته. الان 5-6 روزه که این کد رو نگرفتم.

اونو باید چطور به دست بیارم؟
کارت من، کارت هدیه هست. باید با موسسه تماس بگیرم؟

برای تایید کارتم هم باید حساب بانکی تو آمریکا داشته باشم یا قبض بدم. من خودم تو ایرانم، آدرس دبی رو دادم و ویزا کارتم از بانک باکو هست.

می‌تونم آدرس و حساب بانکی از آمریکا برای وریفای اکانتم بدم؟
آیا امکان داره دوباره منو لیمیت کنه؟
حساب بانکی که برای وریفای اکانتم می‎دم، فقط برای وریفای هست یا پی پل باهاش کار هم می‌کنه؟
بعد از وریفای کردن می‌شه آدرس آمریکا رو پاک کرد؟

من تنها برای خرید از Ebay می‎خوام از پی پل استفاده کنم. قصد دریافت پول رو هم ندارم. می‌شه دوستان منو راهنمایی کنن. شدیداً نیاز به کمک دارم.

سلام.
اشتباهات شما:

1 . با ف ی ل ت ر ش ک ن وارد پی پل شدید.
2 . کارت شما صادره از یه کشوره و آدرسی که به پی پل دادید از یه کشوره دیگست.
3 . برای کار کردن با eBay باید آدرس شما حتما واقعی باشه و حتما باید اون رو تایید کنید.
4 . کارتی رو که میگیرید باید امکان این رو داشته باشه که شما بتونی به صورت آنلاین تراکن های انجام شده با اون رو چک کنید، این امکان رو باید داشته باشی تا بتونی شماره 4 رقمی رو از توضیحات مربوط به تراکنش انجام شده از طرف پی پل رو یادداشت کنی و در بخش مربوطه در سایت پی پل وارد کنید. البته اگر کارت رو از بانکی براتون گرفته باشن میتونید شماره 4 رقمی رو در گزارش حساب که بانک، دوره ای برای شما به آدرسی که معرفی کردی ارسال میکنه ببینی.

وریفای کردن از بانک های آمریکا رو فراموش کنید چون شرایط و مشکلات خاص خودش رو داره.
بله امکان لیمیت شده برای حتی خیلی از کاربر های قدیمی پی پل نیز وجود داره.
اگر حساب بانکی معرفی کنی و تاییدش کنی میتونی از طریق پی پل با موجودیش اینترنتی خرید کنی.
اگر از eBay بخواید خرید کنید کالاتون به اون آدرس میاد از اینرو باید حتما آدرس واقعی باشه. اگر لازم باشه پی پل هم به اون آدرس ممکنه چیزی ارسال کنه(بسته به فعالیت شما) ولی در روال معمول پی پل قبضی به اون آدرس نمیفرسته.
هیچ اطلاعات وارد شده در پی پل رو به دلایل امنیتی نمیتونید به راحتی از پی پل حذف کنید.(این شامل آدرس نیز میشه)

و به عنوان حرف آخر کار کردن با پی پل سخته و اگر خریدی میخواید انجام بدید بهترین و بی دردسرترین راه اینه که به دوستان در لینک زیر بدید براتون انجام بدن:

http://forum.persiantools.com/t92527.html

یا حق.

sondeesther

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم از راهنمایی‌تون. چند سوال دیگه برام ایجاد شد:

در شماره‌ی 2 گفتید که کارتم از یک کشور و آدرسم مال کشور دیگه‌س. یعنی برای خرید از پی پل، باید حتماً از کشور محل آدرس کارتم رو بخرم؟ در این صورت، نمی‌تونم با این کارت، خریدی انجام بدم؟

من کارت و آدرسم حقیقی هست. فقط زمانی که خواستم پول رو بپردازم، لیمیت شدم.

در پایین‌تر، دو سوال کرده بودم که فکر می‌کنم خوب منظورم رو متوجه نشده بودید. پرسیده بودم:

منظورم این بود که چون من حساب و آدرس آمریکا رو برای وریفای اکانتم می‌دم، می‌خوام بدونم پی پل با اون‌ها کاری داره یا نه. چون من خودم کارت و آدرس خرید دارم و نمی‌خوام برای کسی که ساکن آمریکا هست، دردسری بابت خرید من ایجاد بشه.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
ممنونم از راهنمایی‌تون. چند سوال دیگه برام ایجاد شد:

در شماره‌ی 2 گفتید که کارتم از یک کشور و آدرسم مال کشور دیگه‌س. یعنی برای خرید از پی پل، باید حتماً از کشور محل آدرس کارتم رو بخرم؟ در این صورت، نمی‌تونم با این کارت، خریدی انجام بدم؟

من کارت و آدرسم حقیقی هست. فقط زمانی که خواستم پول رو بپردازم، لیمیت شدم.

در پایین‌تر، دو سوال کرده بودم که فکر می‌کنم خوب منظورم رو متوجه نشده بودید. پرسیده بودم:

منظورم این بود که چون من حساب و آدرس آمریکا رو برای وریفای اکانتم می‌دم، می‌خوام بدونم پی پل با اون‌ها کاری داره یا نه. چون من خودم کارت و آدرس خرید دارم و نمی‌خوام برای کسی که ساکن آمریکا هست، دردسری بابت خرید من ایجاد بشه.

خواهش میکنم.

خوب اجازه بدید روشن تر توضیح بدم،
شما یه کارت و یک آدرس رو باید به پی پل معرفی کنید بعد از اون چیزی که پی پل نیاز داره اینه که ثابت کنید کارت و آدرس متعلق به شما هستند بنابراین کارهای زیر رو باید انجام بدید:

1 . برای اثبات مالکیت شما بر کارت، پی پل مبلغی رو از کارت شما برداشت میکنه (تراکنشی رو صورت میده) و میگه برو از روی گزارش حسابت که بانک بهتون دوره ای(ماهانه، هفته ای و یا روزانه به شما) میده یا میتونید اینترنتی یعنی از طریق اینترنت بانک گزارش حساب رو ببینید در توضیحات تراکنش های انجام شده مربوط به پی پل کد 4 رقمی رو بخونید و وارد بخش مربوطه در سایت پی پل کنید که خوب اگر شما واقعا صاحب حساب باشید به این گزارش حساب دسترسی دارید، بنابراین کارت شما وریفای میشه(البته درصد خیلی بالا کپی پاسپورت شما رو میخواد که باید نام ذکر شده در پاسپورت با نام حک شده روی کارت یکی باشه).

2 . حالا باید آدرس رو وریفای کنید، برای این کار پی پل از شما قبض یا رسید خرید فروشگاهی یا هر چیزه دیگه ای که در اون نام شما با آدرستون با هم و یکجا ذکر شده بهشون ارائه بدید که مشخص بشه همچین آدرسی وجود داره و شما از مراکز دولتی یا فروشگاهی به این آدرس قبض و موارد دیگه دریافت میکنید بنابراین ثابت میشه که این آدرس متعلغ به شماست و آدرس نیز وریفای میشه.

حالا با دو مورد بالا که ذکر شد شما خودت تصور کن که اگه شما برای وریفای کردن آدرس، قبضی رو به پی پل بدید که نام یاد شده در اون با نام حک شده بر روی کارت یکی نباشه مسلما پی پل به این مضنون میشه که یا کارت دزدیه و یا آدرس متعلق به شخص دیگریست و شما دروغ گفتید بنابراین نمیتونید از پی پلتون استفاده کنید و لیمیت میمونه.

و اما در مورد دو سوال آخر که شما میخواید مطمئن بشید که مشکل و دردسری متوجه صاحب حساب بانکی در آمریکا نمیشه باید عرض کنم که نه هیچ مشکلی براشون نداره مگر اینکه شما تخلفی صورت بدید یا اینکه مانده حساب پی پل شما برای خریدی کافی نباشه که در این صورت پی پل ما به تفاوت رو از کارت یا حساب بانکی برداشت میکنه (البته خودش مشخص میکنه که در صورت کمبود موجودی از کجا برداشت میکنه) که در این صورت مسلما از حساب دوستتون مبلغ باقی مانده برداشت میشه و باید در خریدها به مبلغ خرید و ارز مبلغ توجه داشته باشید.

اگر باز هم شبهه ای وجود داره بپرسید.

یا حق.

Last edited:

sondeesther

Registered User
لایک‌ها
0
سپاس‌گزارم ازتون. الان برای چک کردن کارتم رفتم، دیدم پی پل مبلغ رو برداشته و کد چهار رقمی رو داده. ولی الان مقدار حسابم رو 2.45 نوشته. کارت من 100 دلار توش بوده. یعنی کسی کارتم رو خالی کرده؟ :worried:

اینم عکسش

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سپاس‌گزارم ازتون. الان برای چک کردن کارتم رفتم، دیدم پی پل مبلغ رو برداشته و کد چهار رقمی رو داده. ولی الان مقدار حسابم رو 2.45 نوشته. کارت من 100 دلار توش بوده. یعنی کسی کارتم رو خالی کرده؟ :worried:

اینم عکسش

نه اینطور نیست این 2.45$ همون مقداریست که پی پل برای وریفای کردن از کارت شما برداشت کرده بود و در نهایت به حساب پی پل شما واریز خواهد شد و اما الباقی پولی که در کارت داشتید همچنان در کارتتون هست و همونطور که قبلا هم گفتم اگر بخواید خریدی انجام بدید(بر فرض اینکه الان پی پل 2.45$ رو به حساب پی پل شما واریز کرده که البته یا تا الان این کارو کرده یا بزودی واریز مکنه) و مبلغ خرید از این 2.45$ بیشتر باشه اونوقته که پی پل میره سراغ موجودی کارت و کسری رو از اون کم میکنه.

اگر باز هم سوالی بود بپرسید.

ashkan 261

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من شماره حساب بانک امریکایی ندارم ، میخوام اکانت بسازم اما اینجا به مشکل برخوردم
میشه بگید چه کار باید کنم ؟
1303848546.png

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
من شماره حساب بانک امریکایی ندارم ، میخوام اکانت بسازم اما اینجا به مشکل برخوردم
میشه بگید چه کار باید کنم ؟
1303848546.png

محل خودتون رو زمان عضویت چه کشوری معرفی کردید؟

نیازی به معرفی حساب بانکی آمریکا نیست، با کارت اعتباری مثل (Visa, Master card) می تونید عضو بشید.

ashkan 261

Registered User
لایک‌ها
25
لس انجلس رو زدم ادرس یکی از دوستان ....
من مستر کارت و ویزا هم ندارم به عبارتی اکه مستر داشته باشیم اصلا پی پال نیاز نمیشه . بدون حساب بانکی و اعتباری نمیتونم پی پال بسازم ؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
لس انجلس رو زدم ادرس یکی از دوستان ....
من مستر کارت و ویزا هم ندارم به عبارتی اکه مستر داشته باشیم اصلا پی پال نیاز نمیشه . بدون حساب بانکی و اعتباری نمیتونم پی پال بسازم ؟

پی پل مزایایی داره که اگر کارت هم داشته باشید به اون نیاز دارید.
بدون داشتن کارت یا حساب بانکی میتونید عضو پی پل بشید اما نمیتونید ازش استفاده کنید.

ashkan 261

Registered User
لایک‌ها
25
دوستم مستر کارت داره اما فکر کنم مال هند باشه ، ازون طریق پیگیری میکنم ببینم شماره رو میپذیره یا خیر
ممنون از کمک شما دوست عزیزم

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
دوستم مستر کارت داره اما فکر کنم مال هند باشه ، ازون طریق پیگیری میکنم ببینم شماره رو میپذیره یا خیر
ممنون از کمک شما دوست عزیزم

خواهش میکنم، فقط یک موضوع قابل ذکر:

پی پل تراکنشهای که از طریق حساب شخصی پی پل(Personal) به یا از هند انجام میشه رو جلوگیری کرده و اگر با کارت هند میخواید ثبت نام کنید باید حتما حساب Business یا حساب Premium پی پل رو باز کنید.

farhad1036

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
كسي ميدونه تفاوت انواع حساب هاي پي پال (از نظر ميزان مجاز موجودي و ترانسفر ) چي؟

بالا