• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان گرامي.
اين اولين مرتبه اي است كه بنده در يك تاپيك مطلبي قرار مي دم به هر حال اگر احيانا اشتباهي در جايي رخ داد از بنده به بزرگواري خود ببخشيد.
حدود 2 ساعت نيم است كه دارم پاسخ هاي دوستان گرامي رو مشاهده مي كنم.تقريبا جواب رو گرفتم.
سوالي كه دارم اينه كه در رابطه با معافيت 3 خواهر و تك فرزند پسر در مطالب مختلف سايت ها نتايج مختلف به دست مي آمد .اينكه تحت حمايت كميته باشيم يا نه تاثير داره!يه جا گفته بود نمي شود جاي ديگر گفته مي شود كه معافيت گرفت از تك فرزندي و داشتن سه خواهر مجرد.
حال لطفا مشخص كنيد كه اين قانون همانطور كه بنده شنيدم و ديدم از سال 89 به بعد اجرا مي شود ؟به نظر شما در چه موقعي از سال؟براي اينكه بدانم بنده تحت اين قانون معاف مي شوم يا نه به كجا بايد مراجه كنم؟البته شماره هاي تلفني كه قرار داده بوديد طبق معمول بوق اشغالي مي زند.

سلام دوست عزیز.ضمن خوش آمد گویی باید بگم اون چیزی که به تصویب نمایندگان مجلس در مورد این ماده(سه خواهر وتک پسر)رسیده فقط وفقط برای خانواده های تحت پوشش کمیته امداد وسایر ارگان های حمایتی صدق میکنه وشامل خانواده های عادی به هیچ وجه نمیشه.این لایحه در مجلس تصویب شده والان برای بررسی در اختیار شورای نگهبانه که ایراداتی رو به اون وارد کردن وباید مجلس اصلاح کنه.چون الان مجلس درگیر لایحه بودجه هست تصویب کامل لایحه وابلاغ اون به **** وظیفه فکر میکنم تا نیمه اول سال آینده طول میکشه.(البته بعضی تغییرات ومعافیت های جدید مثل قانون سه برادری جدا از این لایحه بوده وتغییراتیه که خود **** وظیفه با کسب اجازه از فرماندهی کل قوا قبل از تصویب مجلس راسا اعمال کرده) به هر حال صد درصد از نیمه دوم سال آینده قانون جدید **** وظیفه اجرا میشه.چون این قانون ابلاغ نشده شما برای مطالعه کامل میتوانید به سایت پلیس وقسمت **** وظیفه مراجعه کنین.به طور کامل توضیح داده شده.www.police.ir

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوستان

شرایط من کمی پیچیده هست ، میشه لطفا یک نفر کمی به من کمک کنه ؟

من دانشجوی فوق هستم الان، اما هنوز برای من معافیت رد نشده است، قبل از اینکه دانشجو بشوم برگه اعزام داشتم. چون الان برای من معافیت تحصیلی رد نشده، من غیبت خورده ام.
حالا موضوع اصلی این هست که من سنگ کیسه صفرا گرفته ام و آنطوری که در سایت ها خوانده ام ، نوشته بودند که معاف پزشکی می شوم. می خوام ببینم که :
1) آیا من می توانم یک پرونده پزشکی به تاریخ همان اقدام به اعزامم (که قبل از مهرماه) هست تشکیل بدهم تا روی آن اقدام کنم ؟
2) اگر برای اقدام پزشکی انصراف بدهم، آیا واقعا معاف می شوم ؟ آیا کسی بوده است که با داشتن سنگ کیسه صفرا و یا جراحی برروی صفرا معاف شود ؟

ممنون

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
با اجازتون کار اجرایی هم بهتون نمیدن:D
من پروژه ای کار میکنم

نه آقا بنده خودم چند ساله پروژه ای کار میکنم.هم خصوصی هم دولتی.مشکلی هم کارت پایان خدمتم که معافیت پزشکی بوده نداشتم.معافیت پزشکیه کد داره و طبق بند و ماده خودش معاف میشی که معمولا شرکت ها و یا ادارات که دولتی ها بیشتر اون رو چک میکنن و اگه برای کارت مانعی نباشه مشکلی نداره.

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
سلامی گرم خدمت شما دوستان.
متشکرم از جناب shahyad2000 بابت پاسخ کاملشون.
از شما دوستان گرامی سوالی در رابطه با **** داشتم.
اگر بنده در **** بخواهم دوره خدمت وظیفه رو بگذرونم به صورت 5 سال پیمانی , آیا 2 سال اول این 5 سال دوره خدمت سربازی رو به پایان رسوندم یا بعد از 5 سال؟
بنده شنیده بودم که خدمت پیمانی 5 سال نیست و 2 سال است , آیا این صحت داره؟

ostadoo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان

من كارشناسي ميخوندم و از معافيت تحصيلي استفاده ميكردم ولي انصراف دادم و مدرك كارداني بهم تعلق ميگيره.
نامه ي دانشگاه به **** وظيفه رو هم گرفتم.

سوالم اينه كه بايد دوباره مدارك پست كنم به **** وظيفه يا اينكه برم خودمو معرفي كنم ؟:eek:

اگر بايد دفترچه پست كنم چقدر زمان دارم ؟

ممنون

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من كارشناسي ميخوندم و از معافيت تحصيلي استفاده ميكردم ولي انصراف دادم و مدرك كارداني بهم تعلق ميگيره.
نامه ي دانشگاه به **** وظيفه رو هم گرفتم.

سوالم اينه كه بايد دوباره مدارك پست كنم به **** وظيفه يا اينكه برم خودمو معرفي كنم ؟:eek:

اگر بايد دفترچه پست كنم چقدر زمان دارم ؟

ممنون

میری پلیس+10 دفترچه میگیری پر میکنی میبری همونجا برات ثبت میکنن بعدش منتظر میمونی تا برگ سبزت بیاد

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ... واسه دیسک کمر معافی میدم ؟؟؟

Amir Yousof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من الان ترم 5 کاردانی رو تموم کردم و فارغ التحصیل میشم تو دفترچه کنکور کارشناسی ناپیوسته خوندم که کسی که از تاریخ فارغ التحصیلیش 6 ماه نگذشته باشه نیازی به گرفتن دفترچه اعزام به خدمت نداره ولی من که این ترم فارغ التحصیل شدم تا زمان ثبت نام در دانشگاه در دوره کارشناسی بیش از 6 ماه زمان وجود داره یعنی چیزی حدود 7 ماه میخواستم ببینم که چه باید بکنم ؟ دوستان خیلی خوشحال میشم کمکم کنید . :wub:

mohsen_star

Registered User
لایک‌ها
16
کسی که برادرش27ماه خدمت کرده باشه
و 24ماه جبهه باشه
برادرش هم چند ماه بعد خدمت فوت کرده باشه ایا میشه از جبهه برادرش استفاده کنه یا نه؟

harab1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت شما
من حسین هستم، فارغ التحصیل مهندسی مکانیک و الان حدودا 10 روز هست که دوره آموزشی سربازی رو توی پادگان 01 افسریه(یگان 523) تموم کردم و قراره پنج شنبه(13 اسفند) واسه گذروندن دوره کد به پادگان توپخانه اصفهان(مرآتو) برم، از کسانی که سابقه دوره کد اصفهانو دارن خواهشمندم که اگر امکانش هست به این چند تا سوال من جواب بدین :
1- توی این پادگان طی این مدت موبایل میتونم ببرم؟
2- وسایل و تجهیزات استحقاقی رو که توی 01 بهمون دادن(پتوها و ملحفه و...) باید ببرم یا اونجا بهمون میدن؟
3- لباسی که اونجا باید بپوشیم کدوم لباس هست، لباس کویری 01 یا لباس استتار؟

فقط خواهشمنمدم در اسرع وقت جواب منو بدید چون من 2-3 روز دیگه عازمم و خیلی هم استرس دارم.پیشاپیش از لطف شما ممونم، موفق باشید.
[email protected]

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من الان ترم 5 کاردانی رو تموم کردم و فارغ التحصیل میشم تو دفترچه کنکور کارشناسی ناپیوسته خوندم که کسی که از تاریخ فارغ التحصیلیش 6 ماه نگذشته باشه نیازی به گرفتن دفترچه اعزام به خدمت نداره ولی من که این ترم فارغ التحصیل شدم تا زمان ثبت نام در دانشگاه در دوره کارشناسی بیش از 6 ماه زمان وجود داره یعنی چیزی حدود 7 ماه میخواستم ببینم که چه باید بکنم ؟ دوستان خیلی خوشحال میشم کمکم کنید . :wub:

دفترچه رو یک ماه آخر بگیر دست کم برای 4-3 ماهه دیگه تاریخ اعزامته بعدش اگه قبول شدی برگه سبزت رو بده دانشگاه برات معافیت تحصیلی رد میکنن :cool:

60million sabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه عضو شدم
از دوستان ریش سفید چند تا سوال داشتم
18 اسفند همین ماه(اسفند) اعزامم حالا چون میخوره به عید و این حرفا اصلا نسبت به ماهای دیگه فرقی میکنه یعنی ممکنه بیشتر بهمون مرخصی بدن و کارمون راحت تر باشه؟
افتادم کد 47 ارتش گروه 33 توپخانه ی پرندک چه جور جاییه؟؟
ظاهرا اونجوری که من متوجه شدم جای خوبی نباید باشه؟
اصلا آموزشی خوب وابسته به ارتش تو تهران پیدا میشه؟
اگه امریه وزارت دفاع رو بگیرم اموزشی ارتش قبول میکنه؟؟یا حتمی باید آموزشی وزارت دفاع بیفتم؟!
حالا اگه قبول بکنند امریه رو میشه تو اواسط آموزشی رفت گرفت؟
اگه جواب بدید ممنون میشم
اجرتون با آقا (محمد رضا)

armin69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
رفقا من شرایط کلی ام رو میگم شما بگید معافم یا نه؟ :D
آقا من یه برادر دارم که از خودم 6 سال بزرگتره سال 85 خدمتش تموم شد ، 2 تا خواهر دارم و خودم متولد 69 ام پدرم 60 رو گذرونده و وضعیت تحصیلی منم ترم آخر کاردانی ام که اگه خدا بخواد تابستون فوق دیپلم می گیرم راستی برادرم هنوز مجرده. معافم؟!
با فوق دیپلم همه جا گروهبان میشی یا فقط تو ارتش گروهبانی؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه
رفقا من شرایط کلی ام رو میگم شما بگید معافم یا نه؟ :D
آقا من یه برادر دارم که از خودم 6 سال بزرگتره سال 85 خدمتش تموم شد ، 2 تا خواهر دارم و خودم متولد 69 ام پدرم 60 رو گذرونده و وضعیت تحصیلی منم ترم آخر کاردانی ام که اگه خدا بخواد تابستون فوق دیپلم می گیرم راستی برادرم هنوز مجرده. معافم؟!
با فوق دیپلم همه جا گروهبان میشی یا فقط تو ارتش گروهبانی؟

سلام.با توجه به مطالب گفته شده شما شرایط هیچ کدام از موارد معافیت رو ندارید.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
کاهش سربازی براساس مدرک تحصیلی حذف شد

اگرچه نمایندگان مجلس کاهش دوره سربازی براساس مدرک تحصیلی را مصوب کرده بودند، به دلیل ایراد شورای نگهبان، این موضوع را حذف کردند.

به گزارش خبرآنلاین، براساس مصوبه مجلس دوره سربازی برای دارندگان مدرک دیپلم، 2ماه و برای دارندگان مدرک فوق‌دیپلم، 4 ماه و برای مدارک کارشناسی و کارشناسی‌ارشد به ترتیب 6 و 8 ماه و دارندگان مدرک دکترا 10ماه کاهش یافته بود اما شورای نگهبان به این موضوع ایراد گرفته بود.

نمایندگان مجلس هم بی‌هیچ بحث و بررسی‌ای در جلسه امروز، این موضوع را بنا به توافق صورت گرفته با شورای نگهبان حذف کردند به این ترتیب کاهش دوره سربازی براساس مدرک تحصیلی تنها با نظر **** انقلاب اعمال خواهد شد.

minkooch

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من تازه عضو شدم
از دوستان ریش سفید چند تا سوال داشتم
18 اسفند همین ماه(اسفند) اعزامم حالا چون میخوره به عید و این حرفا اصلا نسبت به ماهای دیگه فرقی میکنه یعنی ممکنه بیشتر بهمون مرخصی بدن و کارمون راحت تر باشه؟
افتادم کد 47 ارتش گروه 33 توپخانه ی پرندک چه جور جاییه؟؟
ظاهرا اونجوری که من متوجه شدم جای خوبی نباید باشه؟
اصلا آموزشی خوب وابسته به ارتش تو تهران پیدا میشه؟
اگه امریه وزارت دفاع رو بگیرم اموزشی ارتش قبول میکنه؟؟یا حتمی باید آموزشی وزارت دفاع بیفتم؟!
حالا اگه قبول بکنند امریه رو میشه تو اواسط آموزشی رفت گرفت؟
اگه جواب بدید ممنون میشم
اجرتون با آقا (محمد رضا)

کلا به اعزام اسفند میگن دوره طلایی ! و البته بستگی به جایی که میری هم داره.
پرندک یه حای معمولیه! نه افتضاحه نه مثل 01 :D ( من خودم 01 بودم )
01 بهترین پادگان آموزشی کشوره ( تو همه نیروها ) احترام بالا - فضای خوب - پرسنل فهمیده و ..............
اگر اشتباه نکنم این دو تا نیرو از هم جدا هستن و اگر رفتی ارتش باید برای یه قسمتی از ارتش امریه بگیری.
تو آموزشی با شرایطی بسیار سخت مرخصی میدن. البته 01 روز برگ بود وقتی ما بودیم. الان رو نمی دونم. ( روز برگ یعنی هر روز بعد از ساعت آموزش میری خونه!!! آموزشی اینطوریشنیده بودین؟!!!!!!!!! )
یه توصیه: کلا زیاد سخن نگیر .... توکل کن ، بقیش حله :) مال ما که همینطوری شد! :happy:

60million sabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا به اعزام اسفند میگن دوره طلایی ! و البته بستگی به جایی که میری هم داره.
پرندک یه حای معمولیه! نه افتضاحه نه مثل 01 :D ( من خودم 01 بودم )
01 بهترین پادگان آموزشی کشوره ( تو همه نیروها ) احترام بالا - فضای خوب - پرسنل فهمیده و ..............
اگر اشتباه نکنم این دو تا نیرو از هم جدا هستن و اگر رفتی ارتش باید برای یه قسمتی از ارتش امریه بگیری.
تو آموزشی با شرایطی بسیار سخت مرخصی میدن. البته 01 روز برگ بود وقتی ما بودیم. الان رو نمی دونم. ( روز برگ یعنی هر روز بعد از ساعت آموزش میری خونه!!! آموزشی اینطوریشنیده بودین؟!!!!!!!!! )
یه توصیه: کلا زیاد سخن نگیر .... توکل کن ، بقیش حله :) مال ما که همینطوری شد! :happy:

ممنون
02 هم به همین ترتیبه؟
چون تا اون جایی که متوجه شدم( 01 مخصوص فوق دیپلم به بالاست

بالا