shahyad2000
Registered User
سلام دوستان گرامي.
اين اولين مرتبه اي است كه بنده در يك تاپيك مطلبي قرار مي دم به هر حال اگر احيانا اشتباهي در جايي رخ داد از بنده به بزرگواري خود ببخشيد.
حدود 2 ساعت نيم است كه دارم پاسخ هاي دوستان گرامي رو مشاهده مي كنم.تقريبا جواب رو گرفتم.
سوالي كه دارم اينه كه در رابطه با معافيت 3 خواهر و تك فرزند پسر در مطالب مختلف سايت ها نتايج مختلف به دست مي آمد .اينكه تحت حمايت كميته باشيم يا نه تاثير داره!يه جا گفته بود نمي شود جاي ديگر گفته مي شود كه معافيت گرفت از تك فرزندي و داشتن سه خواهر مجرد.
حال لطفا مشخص كنيد كه اين قانون همانطور كه بنده شنيدم و ديدم از سال 89 به بعد اجرا مي شود ؟به نظر شما در چه موقعي از سال؟براي اينكه بدانم بنده تحت اين قانون معاف مي شوم يا نه به كجا بايد مراجه كنم؟البته شماره هاي تلفني كه قرار داده بوديد طبق معمول بوق اشغالي مي زند.
سلام دوست عزیز.ضمن خوش آمد گویی باید بگم اون چیزی که به تصویب نمایندگان مجلس در مورد این ماده(سه خواهر وتک پسر)رسیده فقط وفقط برای خانواده های تحت پوشش کمیته امداد وسایر ارگان های حمایتی صدق میکنه وشامل خانواده های عادی به هیچ وجه نمیشه.این لایحه در مجلس تصویب شده والان برای بررسی در اختیار شورای نگهبانه که ایراداتی رو به اون وارد کردن وباید مجلس اصلاح کنه.چون الان مجلس درگیر لایحه بودجه هست تصویب کامل لایحه وابلاغ اون به **** وظیفه فکر میکنم تا نیمه اول سال آینده طول میکشه.(البته بعضی تغییرات ومعافیت های جدید مثل قانون سه برادری جدا از این لایحه بوده وتغییراتیه که خود **** وظیفه با کسب اجازه از فرماندهی کل قوا قبل از تصویب مجلس راسا اعمال کرده) به هر حال صد درصد از نیمه دوم سال آینده قانون جدید **** وظیفه اجرا میشه.چون این قانون ابلاغ نشده شما برای مطالعه کامل میتوانید به سایت پلیس وقسمت **** وظیفه مراجعه کنین.به طور کامل توضیح داده شده.www.police.ir