تو مملكتي كه ادم حتي توي خونش هم حق انتقاد از دولت و حكومت نداره بايد از اين فرصتها استفاده كرد و اظهار نظر سياسي كرد.من از حسام دفاع مي كنم.شما برگرد به چند سال پيش بازي استقلال تو ليگ قهرمانان اسيا كه فراز فاطمي بعد گل پيراهنش رو بالا زد و يا زهراي رو عرقگيرش(!) رو نشون داد.چنان تحويلش گرفتن كه تا 2 هفته تيتر روزنامه ها بود و چپ و راست شيريني و... مي گرفت.تمام سياسي-مذهبي ها از اين حركت حمايت كردن و به نفع سياست دينيشون استفاده كردن اما حالا زير پيرهن سبز داشته باشي،جات تو كهريزكه!
شمايي كه ميگي فروم رو بدون دليل فيلتر ميكنن؛پس چه دليلي داره كه سياسي نباشيم و سياسي حرف نزنيم؟!اينا كه بالاخره مي خوان كار خودشون رو بكنن!
بگذريم...
اقا حسام كه از زمين و زمان ايده و مقاله مي خواي چرا مقاله من رو كه هفته پيش فرستادم و بعدا هم ياداوري كردم چاپ نكردي؟؟؟درسته كه ما با هم اختلافاتي داريم ولي اين نبايد به مجله لطمه بزنه:دي
@پارسا
در مورد لوگوي منچستر يونايتد علت وجود شيطان در لوگو رو نگفتي!يعني اصل مطلب رو نگفتي.شما كه خودت اوانگاردشون هستي بايد اين چيزا رو خوب بدوني:دي نكنه اينا از جهنم ميان:دي
نمي دونم شياطين هم عيد مي گيرن يا نه ولي به هر حال ما وظيفمونه بهت تبريك بگيم:دي
@حسام
تو مجله هم خوب ما رو سوژه كرديا:دي
اين عيد باستاني را هم به همه بچه هاي فروم ورزش تبريك ميگم و ارزوي پيروزي و سربلني براي همه دارم.جنبش سبز پيروز است:دي