• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اخريشم بازي
obelivon
تو ديسكش ايكون نصب وجود نداره!!
اينا هست ولي باهاشون عملي انجام نميگيره (با موبايل هستم شرمنده وگرنه عكس ميذاشتم):
setup.isn
setup.inx
setup.ibt
بايد كار خاصي با اين گزينه ها انجام بدم كه setup ‎‏ شروع بشه ?
اینجا لیست فایلهای بازی رو نوشته.باید حتما فایل setup.exe رو در فولدر setup داشته باشید تا بتونید نصب کنید.اگه این فایل رو ندارید،می تونید از همین تورنت فقط همون فایل یا فایلهایی که ندارید رو بگیرید.
کد:
 http://www.torrentroom.com/torrent/2488028-The-Elder-Scrolls-IV-Oblivion-GOTY.html

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
اینجا لیست فایلهای بازی رو نوشته.باید حتما فایل setup.exe رو در فولدر setup داشته باشید تا بتونید نصب کنید.اگه این فایل رو ندارید،می تونید از همین تورنت فقط همون فایل یا فایلهایی که ندارید رو بگیرید.
کد:
 http://www.torrentroom.com/torrent/2488028-The-Elder-Scrolls-IV-Oblivion-GOTY.html

مرسی استاد
/
gears of war
کار کرد ولی یه ضد حال دیگه زد بازی رو نمیشه save کرد
همین مشکل رو با بازی بتمن هم داشتم که بیخیال بازی کردن شدم
gta 6 هم باز این مورد بود

در کل بازم مرسی;)

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
مرسی استاد
/
gears of war
کار کرد ولی یه ضد حال دیگه زد بازی رو نمیشه save کرد
همین مشکل رو با بازی بتمن هم داشتم که بیخیال بازی کردن شدم
gta 6 هم باز این مورد بود

در کل بازم مرسی;)

بايد microsoft x-live رو سيستمت نصب باشه . تو اين بازي ها ، بايد از طريق ساختن اكانت تو x-live ، بازي رو save كني . وقتي رفتي تو بازي ، ( البته اگه x-live رو سيستم نصب شده باشه ) ، كليد home رو بزن . اون جا بايد اكانت بسازي . :)

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
بايد microsoft x-live رو سيستمت نصب باشه . تو اين بازي ها ، بايد از طريق ساختن اكانت تو x-live ، بازي رو save كني . وقتي رفتي تو بازي ، ( البته اگه x-live رو سيستم نصب شده باشه ) ، كليد home رو بزن . اون جا بايد اكانت بسازي . :)
برای Dirt2 هم این عمل میکنه؟
یعنی لازم نیست آنلاین باشی تا ذخیره کنی؟

mehdi7533

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من از يكي از دوستام شنيدم كه براي رفع اين مشكل نياز به يه پچ هست.و مشكلشو رفع كرده.
اگه تونستم داخل همين تاپيك لينكشو ميدم.

من دو سه روزه کل اینترنت و گشتم نتونستم یه راه حلی برا این مشکل پیدا کنم هر کی می دونه خواهش می کنم تو همین تایپیک توضیح بده

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
من دو سه روزه کل اینترنت و گشتم نتونستم یه راه حلی برا این مشکل پیدا کنم هر کی می دونه خواهش می کنم تو همین تایپیک توضیح بده
حقيقتش دوستم درستش كرده بود...
اون گفت يه پچ حدود 800 مگي دانلود كرده كه يكي از فايده هاش همين بود كه درست شد...
شماره ي پچ رو بعدا ازش ميپرسم توي همين تاپيك اعلام ميكنم...

شماره: 1.03

Last edited:

Satrianism

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بازی manhunt2مرحله4 red light گیر افتادم .توی دستش یک عنبر دسته .توی توضیحش نوشته باید با عنبر دست کابل را ببرم و لی کابلی نیست :(

humanaga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هنگام اجرای بازی Shaun White Snowboarding این ارور میده unable to load [local.dll] invalid access to memory location

shahramowen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستای گلم من بازی jusy cause 2 ریختم ولی رو ایکونش تو دکستاپ کلیک میکنم بعد ده ثانیه این ارورو میده
the specified program requires a newer version of Windows
من باید چی کار کنم کمکم کنید.

baktash70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
آقا من توی یکی از مراحل بازی just cause 2 گیر کردم
باور کنید نه میدونم مرحله چنده نه اینکه اسمش چنده آخه الان وسط مرحله هستم اسم هم که اونجا نمینویسه
حالا از اولش میگم شاید یادتون بیاد
اول این مرحله از پیش رفیقش آريالای شلدون شروع میشه که کنار ساحل قرار داره که بهش میگه دختره رو گروگان گرفتن و باید بری military base پیداش کنی اونجا که میرم 3 تا چیز رو منفجر میکنم بعد میرم پایگاه که برای اولین باز با 3 تا نینجا میجنگم:f34r: بعد میره روی فیلم بازی که یه زیردریایی شروع به پرتاب موشک له طرفم میکنه بعد باید از بالای پایگاه بپرم پایین و دنبال اون 3 تا ماشینی که دختر رو دارند میبرند و باید ماشین رو بدزدم اما نمیدونم چجوری .جاهای دیگه واسه دزدی میپریی روی ماشین بعد کلید E رو میزدی میدزدیدش اما کار نمیده
حالا کسی میدونه چکار کنم؟:(

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام من درگیر بازی riddik2 هستم یه جای بازی یه اژدهایی میاد که با تفنگش آتیش پرتاب می کنه چطور باید کشک کسی کمکم می کنه؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
شما همه ي نرم افزار هاي جانبي توش رو نصب كنيد.
به خصوص directX
اگه Direct X رو نداشته باشه که اصلا بازیش نمیاد بالا..
4628.gif

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
امروز metro 2033 رو نصب كردم . همه ي فايل هاي توش رو هم نصب كردم . ولي يه مشكلي داره . بازي اجرا مي شه . دموي اولش هم بدون مشكل پخش مي شه . ( همون كه خودش رو معرفي مي كنه و يه صحنه هايي از مترو رو نشون مي ده ) . ولي بعد از اينكه تموم مي شه ، يه صفحه ي آبي مي ياد و يه سري كد روش نوشته . بعد سيستم ريست مي شه .
مشكل از بازيه يا سيستم . كاري مي شه كرد ؟:(

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
امروز metro 2033 رو نصب كردم . همه ي فايل هاي توش رو هم نصب كردم . ولي يه مشكلي داره . بازي اجرا مي شه . دموي اولش هم بدون مشكل پخش مي شه . ( همون كه خودش رو معرفي مي كنه و يه صحنه هايي از مترو رو نشون مي ده ) . ولي بعد از اينكه تموم مي شه ، يه صفحه ي آبي مي ياد و يه سري كد روش نوشته . بعد سيستم ريست مي شه .
مشكل از بازيه يا سيستم . كاري مي شه كرد ؟:(
توی همون فولدری که بازی رو نصب کردی یه سری نرم افزار هست برو اوناره نصب کن و ورژن درایورت رو چک کن من هم همین مشکل رو داشتم اون برنامه های توی فولدر رو نصب کردم حل شد و بازی خیلی محشری هستش

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
توی همون فولدری که بازی رو نصب کردی یه سری نرم افزار هست برو اوناره نصب کن و ورژن درایورت رو چک کن من هم همین مشکل رو داشتم اون برنامه های توی فولدر رو نصب کردم حل شد و بازی خیلی محشری هستش

اين كارم كردم . ولي مشكل حل نشد . راستي شما ويندوزتون 7 هست يا xp . چون يه جا خوندم كه اين بازي رو xp بالا نمي ياد . درسته يا نه ؟

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
آقا مشكل تو level دوم بازي bioshock 2 هست . بعد از اين كه تو قسمت el dorado اون يارو غوله رو كشتم و دختره رو ازش دزديدم ، وقتي R رو نگه مي دارم تا دختره مسير رو بهم نشون بده ، مسير مي رسه به زمين . به يه جنازه كه جلوي يه دري افتاده . نمي دونم بايد چيكار كنم . بايد برم زير زمين ؟ در هم قفله. يكي يه راهنمايي برسونه.:wacko:

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اين كارم كردم . ولي مشكل حل نشد . راستي شما ويندوزتون 7 هست يا xp . چون يه جا خوندم كه اين بازي رو xp بالا نمي ياد . درسته يا نه ؟
من رو کامپیوترم xp دارم و روی لب تاپ ویستا که تو هر دو سیستم همین مشکل رو داشتم اولش درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم بعدش از توی اون فولدر اینهارو نصب کردم
1-D3DInstall
2-Mega:البته احتمال داره این اسمش تو فولدر شما فرق کنه ولی آیکونش آیکون بازی مترو که تو دسکتابه هستش
3-Physx
4-Stem Insatller
5-Vcredist
6-Windows Live که احتمالا حین بازی نصب شده جهت محکم کاری باز نصب کن.

بالا