سلام
کسی کرک این رو داره
sims 3 high end loft stuff
من فقط کرکش رو می خوام
کسی پیدا کنه خیلی لطف کرده
[URL]http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_sims_3_high-end_loft_stuff.shtml#The%20Sims%203:%20High-End%20Loft%20Stuff%20v3.1.7%20[/URL][MULTI21]%20No-DVD/Fixed%20EXE
خواهش ميكنم.ببخشید دیر جواب میدم آخه دیشب باز سایت یکساعتی رفت تو کما!
سیستمم لپتاپه Core2Duo 2.0GHz
GForce 8600 M GT 250Mb Ded 1G share
Ram 4G
یعنی CoD 4,5 رو راحت بازی کردم
اینو روی ویندوز دیگه هم امتحان کردید ممکنه مشکل با ویندوز ویستا داشته باشه.blacksite : area 51
بازي رو نصب كردم كامل هم اجرا ميشه وارد بازي كه ميشي شخصيتت خود به خود اسلحه رو بالاي سرش ميكيره و شروع ميكنه به جرخيدن !!
اول فك كردم از موس هستش ولي بعد از كار انداختن موس هم بازم دور خودش ميجرخه :دي
كسي به اين مشكل برخورده?
مرسي
فکر نکنم از هارد باشه چون اگر مشکل داشت اصلا هیچی کار نمی کرد...اگه واقعا همه ي مراحل نصب رو درست طي كرده باشيد و بازم مشكل داره ، پس يا سيستمتون براي اين بازي ضعيفه ، يا هاردتون يه مشكلي داره ( مثلا bad sector يا كابل هارد يا ... ) كه اگه مشگل از خود هارد باشه ، بايد موقع روشن بودن دستگاه ، از هارد صداي خر خر شديد بلند بشه و سرعت عمومي خود ويندوز هم پاييين اومده باشه . البته يه احتمال خيلي ضعيف هم وجود داره كه مشكل از ويندوز باشه . احيانا نسخه ي ويندوزتون media center يا SP3 كه نيست ؟ چون چند وقت پيش كه رو سيستمم ويندوز media center داشتم ، به يه همچين مشكلي برخورده بودم كه بعدا فهميدم از ويندوز بوده .![]()
ویندوز ویستای هوم بیسیکه ارجینالهخواهش ميكنم.
والا،مشكل سخت افزاري كه نداريد.
ويندوزتون چيه؟
اخيرا ويندوزتون غير عادي نشده؟
مثلا كند بياد؟
شايد هم واقعا بازي همينه ولي براي شما به نظر كند مياد؟
فكر كنم از ويندوزه.ویندوز ویستای هوم بیسیکه ارجیناله
البته بدون سرویس پک
ممکنه از نداشتن سرویس پک باشه؟
مشکل کندی خاصی ندیدم
اگر بود رو بقیه هم تاثیر میذاشت
فکر نکنم از هارد باشه چون اگر مشکل داشت اصلا هیچی کار نمی کرد...
سیستم عامل ویستاست ولی سرویس پک روش نصب نشده
منظورتون از media center چیه؟
یک راهش اینه که از اخرین جایی که save کردید بازی رو دوباره لود کنید.ممکنه بازی کامل لود نشده باشه.اگه نشد از اینجااقا من batman arkham asylum رو تا درصد 54 رفتم . ولي رسيدم به يه اتاقي كه وقتي در رو بازميكنم كه برم تواتاق ، تو يه فضاي گرافيكي عجيب سقوط مي كنم . راه حلي نداره ؟:wacko:
خوب می تونید save یک مرحله بعدش روبگیرید.هر دو فايل رو دانلود كردم و كپي كردم . ولي جواب نداد . فكر كنم بايد بي خيال ادامه اش بشم .![]()
خوب می تونید save یک مرحله بعدش روبگیرید.
http://filesandstuffs.blogspot.com/2010/02/batman-arkham-asylum-saved-games.html
سلام تازگي چند تا بازي گرفتم هركدوم يه ارور ميدن موقع نصب
the sims 3 world adventure
با اينكه شماره سه رو نصب شده دارم رو كامپوتر ولي هر چي ميخوام نصب كنم بازي رو بازم ازم ميخواد كه سيمز سه رو نصب كنم رو دستكاه! قضيش جيه?
Gears of war
بازي كامل نصب شده ولي موقع اجرا اين ارور رو ميده:
crogram files\microsoft games\gears of war\binaries\wargame-g4wlive.exe: you cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game
اخريشم بازي
obelivon
تو ديسكش ايكون نصب وجود نداره!!
اينا هست ولي باهاشون عملي انجام نميگيره (با موبايل هستم شرمنده وگرنه عكس ميذاشتم):
setup.isn
setup.inx
setup.ibt
بايد كار خاصي با اين گزينه ها انجام بدم كه setup شروع بشه ?
مرسي رفقا!
سلام تازگي چند تا بازي گرفتم هركدوم يه ارور ميدن موقع نصب
the sims 3 world adventure
با اينكه شماره سه رو نصب شده دارم رو كامپوتر ولي هر چي ميخوام نصب كنم بازي رو بازم ازم ميخواد كه سيمز سه رو نصب كنم رو دستكاه! قضيش جيه?
Gears of war
بازي كامل نصب شده ولي موقع اجرا اين ارور رو ميده:
crogram files\microsoft games\gears of war\binaries\wargame-g4wlive.exe: you cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game
اخريشم بازي
obelivon
تو ديسكش ايكون نصب وجود نداره!!
اينا هست ولي باهاشون عملي انجام نميگيره (با موبايل هستم شرمنده وگرنه عكس ميذاشتم):
setup.isn
setup.inx
setup.ibt
بايد كار خاصي با اين گزينه ها انجام بدم كه setup شروع بشه ?
مرسي رفقا!