موافقمببخشيد اين جمله رو ميگم ، به خودمم ميگم ولي :
به نظر من لياقت تماشاگراي اين فصل استقلال قهرماني نيست ...
تماشگري كه صبر نكنه لياقت جام نداره !
اگر فكر ميكنيد چرند ميگم بازي استقلال الغرافه رو ببينيد و تعداد پاسهاي صحيحش رو بشماريد و هر بازي از پارسال رو ميخوايد پاس هاش رو بشماريد !
من نميخوام مربيان رو مقايسه كنم ولي اين تيم انقدر حقش ناسزا نيست ...
ببخشيد اين جمله رو ميگم ، به خودمم ميگم ولي :
اگر فكر ميكنيد چرند ميگم بازي استقلال الغرافه رو ببينيد و تعداد پاسهاي صحيحش رو بشماريد و هر بازي از پارسال رو ميخوايد پاس هاش رو بشماريد !
تو اینه استقلال الان داره خوب بازی میکنه شکی نیست ولی یه نگاه به بازیهای استقلال قبل از اومدن محصص و نامجو مطلق داشته باش تا متوجه بشی تماشاگر تقصیری نداره وقتی تیم اول فصل تو تهران جلو ضعیف ترین تیمها نود دقیقه میکشید زیر توپ انتظار داشتی تماشاگر چیکار کنه؟
نه داداش صمد و واعظ اینکاره نیستن.
به امید قهرمانی اس اس
الان همين حرف ها رو زديد كه مرفاوي شد سر مربي استقلال !
پس پارسالم استقلال خوب نتيجه ميگرفت به خاطر مرفاوي بود ...
اين 2 سالم استقلال داره خوب كار ميكنه به خاطر واعظه ...
داداش اين حرف ها ديگه خريدار نداره !
مسئوليت كادر فني با مرفاويه مسئوليت باشگاه با واعظ ! ديدگاهتون بايد انتزاعي تر باشه ! :blush:
خبری نیست که مصدومیت مجیدی چقدر جدیه؟ [/URL]
مثل اینکه جباری این بازی نیستامروزم که ایشالا صبا رو میزنیم و داداش مجتبی (جباری) هم بازی میکنه و تیم میاد رو فرم ..
همین بازی همیشگیت رو بکن اما اخر فصل بازی در نیار تا قیمت رو ببری بالا همین بهترین کمکه :hmm:هافبک استقلال خاطر نشان کرد: مسئولان و مربیان استقلال همواره از من حمایت کرده اند، به همین علت در نظر دارم بازى هاى تاثیرگذارى براى این تیم انجام دهم.
http://www.esteghlaltehranfc.com/newsdetail-8823-fa.html
مثل اینکه جباری این بازی نیست
استقلال جوان زده که جباری و مجیدی نرفتن قم
چاره دیگه ای نداره. :lol:رفته چیکار اونجا؟ رفته خواهش که تورو خدا ببرین امروز که ما سوم بمونیم؟ :lol:
نمی دونم حین بازی همش این حرفت تو فکرم می اومد! خداوکیلی حسین کاظمی و جانوآریو چنتا پاس درست دادند؟ببخشيد اين جمله رو ميگم ، به خودمم ميگم ولي :