• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب بچه ها با باخت پرسپوليس اگه سپاهان و ذوب نتيجه نگيرين جدي جدي ما دوباره مدعي قهرماني ميشيمااااا

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ببخشيد اين جمله رو ميگم ، به خودمم ميگم ولي :‌
به نظر من لياقت تماشاگراي اين فصل استقلال قهرماني نيست ...
تماشگري كه صبر نكنه لياقت جام نداره !

اگر فكر ميكنيد چرند ميگم بازي استقلال الغرافه رو ببينيد و تعداد پاسهاي صحيحش رو بشماريد و هر بازي از پارسال رو ميخوايد پاس هاش رو بشماريد !
من نميخوام مربيان رو مقايسه كنم ولي اين تيم انقدر حقش ناسزا نيست ...

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43

اگر فكر ميكنيد چرند ميگم بازي استقلال الغرافه رو ببينيد و تعداد پاسهاي صحيحش رو بشماريد و هر بازي از پارسال رو ميخوايد پاس هاش رو بشماريد !
موافقم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مرفاوي: هر سه امتياز را از صبا مي‌گيريم
غيبت مجيدي تاثيرگذار است

362.jpg

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در آستانه ديدار تيمش با صباي قم در هفته سي‌ام ليگ برتر گفت: بازي مهمي پيش رو داريم كه اميدوارم با ارائه يك فوتبال ديدني، هر سه امتياز را بگيريم.

عبدالصمد مرفاوي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: ديدار با صبا آن هم در قم بازي سخت و بسيار مهمي است. اميدوارم با ارائه يك بازي خوب، هر سه امتياز ممكن را كسب كنيم. خوشبختانه در اين ديدار هيچ محرومي نداريم.

سرمربي استقلال تهران با تاكيد بر اينكه هاشم بيك زاده و فرهاد مجيدي تنها مصدومان تيم هستند، خاطرنشان كرد: اين دو بازيكن را در اين ديدار حساس در اختيار نداريم. البته نبود مجيدي، تاثيرگذار است ولي بازيكنان خوب ديگري داريم كه جايگزين او بشوند و جاي خالي اين مهره مهم را پر كنند. فكر نمي‌كنم در نبود او كمبودي را حس كنيم.

وي در مورد تيم صبا گفت: آنها تيم خوبي هستند و شرايط روحي خوبي هم دارند. اميدوارم بتوانيم بازي خوبي را برابر آنها ارائه كنيم.

مرفاوي در پاسخ به اين سوال كه آيا خستگي بازيكنان استقلال مي‌تواند روي عملكرد آنها تاثير بگذارد يا نه گفت: خستگي چيزي است كه وجود دارد اما ما سعي كرده‌ايم ريكاوري خوبي داشته باشيم. تابع برنامه سازمان ليگ هستيم و بايد بازي كنيم.

وي گفت: تلاش مي‌كنيم از تمام بازي‌هاي باقي مانده امتيازهاي لازم را كسب كنيم. قولي به هواداران نمي‌دهيم اما تمام تلاش خود را انجام مي‌دهيم.

مرفاوي در پاسخ به اين سوال كه جناح چپ اين تيم در بازي‌هاي گذشته، عملكرد خوبي از خود ارائه كرده است، گفت: اين برنامه‌اي بود كه از خيلي وقت قبل به فكر آن بوديم و برنامه‌ريزي كرده بوديم. در مراحل مقدماتي در ديدار برابر استقلال اهواز يوسفي را امتحان كرديم و سپس اين برنامه خود را به مراحل نهايي رسانده و آرام آرام او را به اين سطح رسانديم.

وي در مورد تحول تاكتيكي در استقلال و انجام بازي‌هاي روان يادآور شد: بايد روي مساله تاكتيك‌پذيري بازيكنان كار مي‌كرديم. خوشبختانه تلاش‌هاي ما جواب داد و تا اندازه‌اي اين مساله را جا انداختيم. البته هنوز كامل نشده و تا نهايي شدن اين موضوع و رسيدن به حد مطلوب مورد نظر من فاصله داريم.

وي در مورد ديدار حساس استقلال با الاهلي عربستان در تهران گفت: اين ديدار بسيار مهم است و پايان كار نيست. ما دو بازي مهم را پيش رو داريم و بايد با تمام توان به ميدان برويم. در ديدار با الاهلي بايد بسيار منطقي و اصولي بازي كنيم. براي اين ديدار حساس برنامه ويژه‌اي داريم و پس از بازي با صبا تمرين‌ها را براي آن مسابقه انجام خواهيم داد.

تمرين استقلال در غياب فرهاد مجيدي

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006

تو اینه استقلال الان داره خوب بازی میکنه شکی نیست ولی یه نگاه به بازیهای استقلال قبل از اومدن محصص و نامجو مطلق داشته باش تا متوجه بشی تماشاگر تقصیری نداره وقتی تیم اول فصل تو تهران جلو ضعیف ترین تیمها نود دقیقه میکشید زیر توپ انتظار داشتی تماشاگر چیکار کنه؟
نه داداش صمد و واعظ اینکاره نیستن.
به امید قهرمانی اس اس

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
تو اینه استقلال الان داره خوب بازی میکنه شکی نیست ولی یه نگاه به بازیهای استقلال قبل از اومدن محصص و نامجو مطلق داشته باش تا متوجه بشی تماشاگر تقصیری نداره وقتی تیم اول فصل تو تهران جلو ضعیف ترین تیمها نود دقیقه میکشید زیر توپ انتظار داشتی تماشاگر چیکار کنه؟
نه داداش صمد و واعظ اینکاره نیستن.
به امید قهرمانی اس اس

الان همين حرف ها رو زديد كه مرفاوي شد سر مربي استقلال !
پس پارسالم استقلال خوب نتيجه ميگرفت به خاطر مرفاوي بود ...
اين 2 سالم استقلال داره خوب كار ميكنه به خاطر واعظه ...
داداش اين حرف ها ديگه خريدار نداره !

مسئوليت كادر فني با مرفاويه مسئوليت باشگاه با واعظ ! ديدگاهتون بايد انتزاعي تر باشه ! :blush:

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
الان همين حرف ها رو زديد كه مرفاوي شد سر مربي استقلال !
پس پارسالم استقلال خوب نتيجه ميگرفت به خاطر مرفاوي بود ...
اين 2 سالم استقلال داره خوب كار ميكنه به خاطر واعظه ...
داداش اين حرف ها ديگه خريدار نداره !

مسئوليت كادر فني با مرفاويه مسئوليت باشگاه با واعظ ! ديدگاهتون بايد انتزاعي تر باشه ! :blush:

واعظ دو شغله شد و رفت مکه :) دقیقا از اون زمان استقلال از صدر افتاد پایین بعد خودش فهمید چی کار کرده از سازمان تربیت بدنی بیرون اومد یکم وضع بهتر شد...

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امیدوارم فردا با یه بازی خوب سومی لیگ رو مال خودمون کنیم:happy:

خبری نیست که مصدومیت مجیدی چقدر جدیه؟ [/URL]

خدا کنه زیاد جدی نباشه و به بازی های اسیایی برسه واقعا اگه فرهاد رو از دست بدیم کل امیدمون از بین می ره:(

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام به همه ی دوستان گل استقلالی مخصوصا بلبل ها (چقد بی نمکم من)

اول که با کمی تاخیر حلول سال ... (ولش کن بابا ... سال نو مبارک)

دوم که بابت موفقیتای استقلال تبریک میگم به همه ....

راجع به آخرین بازی میگم که استقلال خیلی خوب بازی میکرد .... واقعا از لحاظ پاسکاری و مخصوصا پاسکاری تکضرب بچه ها پیشرفت خوبی داشتن ....

با حرف علیرضا هم موافقم که تماشاچیای استقلال امسال خوب پشت تیم نبودن ...

یکی دیگه از دوستان هم گفته بود که استقلال اول فصل مقابل ضعیفترین تیما هم فقط تاکتیک بکش زیرش رو بکار میبرده که باید بگم "وای بر ما":D .... دیگه بی انصافی نکنید ....

قلعه نوعی هم که افتاده توی دردسر و معلوم نیست بتونه بیاد بالا .... ولی اگه نیاد خدائیش آخر ضایع بازاره ... نه ؟

ما هم که امیدمون به خداست .... بازی استقلال و الاهلی میرم ورزشگاه .... (البته همین الان بگم از تا حالا نشده برم توی آزادی و استقلال ببره الا فقط یه بار)

امروزم که ایشالا صبا رو میزنیم و داداش مجتبی (جباری) هم بازی میکنه و تیم میاد رو فرم ... فقط حیف که بچه ها یه کمی خسته هستن ... ولی من دلم روشنه که این هفته مقام سومی لیگ از آن پسران آبیست .

درود بر آبی دلان

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مجتبی جبارى: براى بازى کردن عجله ندارم

showimage.aspx

مجتبى جبارى هافبک مصدوم استقلال گفت: شرایط پاى مصدوم من ایده آل است و هر زمانى که مربیان صلاح بدانند در ترکیب استقلال به میدان مى روم.
وى افزود: عجله اى براى بازى کردن ندارم، زیرا هر وقت براى حضور در زمین مسابقه عجله کردم دوباره با آسیب دیدگى طولانى مدت روبرو شدم، به همین علت از مربیان و پزشک تیم درخواست کردم که هر زمانى که از شرایط ایده آل برخوردار شدم مرا در ترکیب تیم قرار دهند تا این بار مشکل براى پاى مصدومم ایجاد نشود.جبارى تصریح کرد: این بار قصد دارم کل ناکامى هاى گذشته را جبران کنم و به همین علت باید محتاط باشم و همه جوانب را در نظر بگیرم تا شرایط ایده آل فعلى ادامه داشته باشد و بتوانم روند رو به رشدم را ادامه دهم و به تیم استقلال کمک کنم.هافبک استقلال خاطر نشان کرد: مسئولان و مربیان استقلال همواره از من حمایت کرده اند، به همین علت در نظر دارم بازى هاى تاثیرگذارى براى این تیم انجام دهم.

ﺟﺮﺍﺣﻰ ﺭﻭﺍﻧﺨﻮﺍﻩ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖﺁﻣﻴﺰ ﺑﻮﺩ‬ .ﺗﻤﺮﻳﻨﺎﺕﻓﻴﺰﻳﻮﺗﺮﺍﭘﻰ‬ آغاز شد

اخبار کوتاه باشگاه استقلال تهران

به امید موفقیت پسران آبی در بازی امروز

آقا مصطفی خوش آمدی ، سال نو ی شما هم مبارک ..

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
امروزم که ایشالا صبا رو میزنیم و داداش مجتبی (جباری) هم بازی میکنه و تیم میاد رو فرم ..
مثل اینکه جباری این بازی نیست
استقلال جوان زده که جباری و مجیدی نرفتن قم

هافبک استقلال خاطر نشان کرد: مسئولان و مربیان استقلال همواره از من حمایت کرده اند، به همین علت در نظر دارم بازى هاى تاثیرگذارى براى این تیم انجام دهم.
http://www.esteghlaltehranfc.com/newsdetail-8823-fa.html
همین بازی همیشگیت رو بکن اما اخر فصل بازی در نیار تا قیمت رو ببری بالا همین بهترین کمکه :hmm:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
مثل اینکه جباری این بازی نیست
استقلال جوان زده که جباری و مجیدی نرفتن قم

تو استقلال جوان زده حضور غیر منتظره دایی در تمرینات صبا ! :lol:

رفته چیکار اونجا؟ رفته خواهش که تورو خدا ببرین امروز که ما سوم بمونیم؟ :lol:

خیلی باحال بود !

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
همه نتایج توپ و به نفع استقلال.
یه گل دیگه اگه این پیکان بزنه چه شود.

رفته چیکار اونجا؟ رفته خواهش که تورو خدا ببرین امروز که ما سوم بمونیم؟ :lol:
چاره دیگه ای نداره. :lol:

خدا رو شکر تلویزیون اعلام کرد که الجزیره پیشنهادش به فرهاد رو تکذیب کرده :D اینشالله هیچوقت هم پیشنهاد نده بمونه توی استقلال ;)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
گل اول رو که زدیم .... خدا کنه که گل بعدی رو هم بزنیم .... این بازی رو باید ببریم ...

سپاهان اگه بازی بعدیش توی اصفهان رو امتیازات کاملش رو نگیره باید فاتحه ی قهرمانی رو بخونه ....

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
15 دیقه اول خیلی ضعیف بود تیم. اگه محمدی نبود خدا میدونه ....
بعدش استقلال بازی رو در دست گرفت. اما به خاطر خستگیش به نظر ریسک نکرد که حمله کنه. و خوشبختانه (جزئ عجایب هستش) که از تک موقعیت هم استقلال هم برهانی یه گل ساختن :دی

hastia

Registered User
لایک‌ها
14
باز استخلال باخت

o4bi3czdbsb0szmhky3.gif

ديگه دوستش ندارم
smilie_winke_010.gif

Last edited:

kamion

Registered User
لایک‌ها
604

نمی دونم حین بازی همش این حرفت تو فکرم می اومد! خداوکیلی حسین کاظمی و جانوآریو چنتا پاس درست دادند؟
اصلا یک موقعیت گل هم نداشتیم! ضعیفترین بازی استقلال بهترین موقعیت برای صعود رو مفت از دست دادن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا