• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

rieshsevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شهاب جان اصلا معلوم نیست که استرس داری:p:p:p بابا بیخیال ...... چون میگذرد غمی نیست .....;);)

ته استرسی بخدا

فدات

به خدا چیزی که ندارم استرس این سوالات رو به حساب ترس نزار بزار به حساب کنجکاوی به خداوندی خدا کوچکترین استرسی ندارم چون اصلا دیگه چیزی که برام مهم نیست اینده است

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گروهبان جان این روزها اینقدر زندگی یکنواخت شده که واقعا برام زنده بودن با نبودن فرقی نداره به هر حال من تقریبا در تمام برنامه های که ریختم ناموفق بودم و شکست خوردم از دانشگاه بگیر تا کار و معافیت حالا هم که سر از بیرجند در اوردیم تقریبا بعد ازعجب شیر 05 کرمان یگان ویژه زاهدان ولیعصر تبریز و مازاد بدترین جای ممکن افتادم البته در این 150 صفحه ای که خوندم تقریبا همه از بیرجند بد گفتن در این مملکت کسی پارتی پول و مدرک نداشته باشه از سگ کمتر بلا نسبت

اینو هستم بات شدید .... من اگر میخواستم خیلی راحت واسه کارشناسی قبول میشدم ولی اصلا نرفتم امتحان بدم

واقعا زندگی یکنواخت شده بود خواستم برم سربازی تا حال و هوام عوض بشه . . .:eek::eek::eek:
فدات

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
ای ولا بروبچه های **** ...;);)

مارو هم دریاب:( اگر شانس منه که عجب شیرم .... شما از تهرانی؟؟؟ مدرکت چیه؟؟

فدات

سلام بر گروهبان عزیز که کد مازاد خورده و مرد فعال این تاپیک هست.
من لیسانس برق الکترونیک هستم و از شوشتر اعزام میشم همونطور که میدونید کد 256 خوردم گفته میشه پادگان شپاه شهید مدرسی کرج است . جای خوبیه ؟؟؟ ;)چه دیدی شاید شما هم اونجا کد بخوری. آقا یه سوال من دوستم برچ 4 اعزامش هست ولی میخواد برچ2 بره الان اگه دوشنبه بیاد تهران قبول میکنند.؟؟ من اون سری که اومدم این کارو میکردن ولی عقب نمی انداختند.

هنوز اعزام نشدیم یه وبلاگ واسه بچه های پادگان مدرس درست کردم به آدرس http://hotelmodares16.blogfa.com/خوشحال میشم سر بزنید

Last edited:

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

هر کدوم از دوستان که کد 256 خورده و اعزامش 1389/2/1 هستش رو مسنجر پيام بده . گفته میشه پادگان **** شهیدمدرس کرج می باشد.
هنوز اعزام نشدیم یه وبلاگ واسه بچه های پادگان مدرس درست کردم به آدرس http://hotelmodares16.blogfa.com/ خوشحال میشم سر بزنید
فعلا دوتا همسفر پیدا کردم

karim1111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

باز هم از دوست عزیز گروهبان ممنون

من هم برای شما آرزومندم که جای خوبی اعزام بشی

شما درست می فرماید من هم چنین مواردی را شنیدم حالا تا ببینیم تو مشهد چطور پیش میاد

انشاالله که همینطور باشه .

فقط دوستان اگر اطلاعی از این پادگان ( نیروی هوایی مشهد کـــــــــــد 181 ) دارند ما رو هم بی خبر نگذارند آخه 12 روز دیگه بیشتر نمونده

با سپاس فراوان

Last edited:

Lufthansa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

خب امروز روز مراجعه ما به **** وظیفه و به نوعی روز اول خدمتمون هم بود! فقط خواستم وضعیت رو براتو شرح بدم که قبل از رفتن از استرستون کاسته بشه:

برای رفتن بهترین وسیله مترو هست (ایستگاه دروازه شمیران)، اگر ماشین ببرید احتمالا به دلیل شلوغی اون منطقه برای جای پارک به مشکل بر میخورید. روی برگه سفید ما نوشته بود 6 صبح اونجا باشید، من یک ربع به 6 اونجا بودم و جمعیت به حدی زیاد بود که باورش برام سخت بود! بودند کسانی که از ساعت 5 اومده بودند... اما در هر حال به هیچ عنوان درب رو زودتر از ساعت 6 باز نخواهند کرد.

وقتی رفتیم داخل حیاط باید جلوی ساختمان "شهدای گمنام" روبروی اون سکوی معروف صف می ایستادیم. یه سرباز هم اون بالا وایستاده بود و مرتب مزه می انداخت! ساعت 6:15 یه نفر اومد و بعد از اینکه دستور به نشستن روی زمین رو داد شروع کرد به صحبت کردن و خیر مقدم گفتن. (البته بلندگو هم داشت و صدا به همه میرسید!) بعد از اون گفت "هر کُدی که خوندم میره بخش بالایی حیات جایی که میگم مستقر میشه، برگه سفیدش رو تحویل میده و یه برگه ای میگیره که روی اون آدرس ترمینال و زمان مراجعه رو نوشته" ضمنا گفت هیچکس حق نداره خودش بیاد پادگان و همه باید از سرویسی که توی ترمینال قرار داده شده استفاده کنند!

خوند و خوند تا رسید به کد ما، مثل بقیه رفتیم بالاتر نشستیم، برگه سفیدهامون رو جمع کردند و یه برگه خیلی باریک بهمون دادند که روی آدرس ترمینال، نام پادگان، زمان مراجعه (برای ما شنبه ساعت 9 صبح) و مدارک مورد نیاز (برگه سبز، برگه واکسن و همین برگه) رو نوشته بودند. بعدشم گفتند آقایون تشریف ببرن کیک و ساندیسشون رو بگیرن و خیر پیش...! به همین راحتی!

وقتی از **** وظیفه اومدم بیرون ساعت 6:35 بود که فکر میکردم خیلی بیشتر معطل بشیم.

*حالا اجازه بدید چندتا توصیه خدمتتون داشته باشم:

- اصلا نیاز به کچل کردن نیست! امروز که من بودم هیج احدی رو از **** وظیفه نفرستادن پادگان! این در حالی بود که جمعیت قابل توجهی از بچه ها موهاشون رو زده بودند و طبیعتا باید تا روز اعزام کچل میموندند:hmm:

- اصلا نیازی به بار و بندیل آوردن نیست! دقیقا به همون دلیل و توضیح بالا!

- اگر برگه واکسنتون رو گم کردید با همون برگه سبز باید برید به مرکزی که واکسن زدید تا براتون مهرش کنند!

- شما رو به خدا پدر و مادرها رو نذارید دنبالتون بیان، مجددا این چیزی بود که من امروز زیاد دیدم! (زشته بابا، بزرگ شدیم مثلا:p)

- و در آخر اینکه اصلا اضطراب به خودتون راه ندید که روز مراجعه به **** وظیفه هیچ خبر خاصی نیست و من راحتی امروز صبح خودم رو شدیدا مدیون مطالب خیلی خوبی که توی این تاپیک درج شده بود هستم:blush:

خوش باشید...

tohid_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا چرا هیشکی از کد 176 و پادگان شهید خضرایی تهران هیچی نمیگه؟همش شده مشهد و بیرجند:rolleyes:

seebchee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی میدونه وضعیت مرخصی تو 01 چه جوریه
یه جا خوندم از صبح تا ساعت 4 عصر باهامون کار دارن بعدشم در اختیار خود هستیم این درسته
هرکی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه
راستی میشه موبایل برد چون می گن زیاد تو 01 کاری به آدم ندارن
بازم ممنون
:f34r:

rieshsevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

خب امروز روز مراجعه ما به **** وظیفه و به نوعی روز اول خدمتمون هم بود! فقط خواستم وضعیت رو براتو شرح بدم که قبل از رفتن از استرستون کاسته بشه:

برای رفتن بهترین وسیله مترو هست (ایستگاه دروازه شمیران)، اگر ماشین ببرید احتمالا به دلیل شلوغی اون منطقه برای جای پارک به مشکل بر میخورید. روی برگه سفید ما نوشته بود 6 صبح اونجا باشید، من یک ربع به 6 اونجا بودم و جمعیت به حدی زیاد بود که باورش برام سخت بود! بودند کسانی که از ساعت 5 اومده بودند... اما در هر حال به هیچ عنوان درب رو زودتر از ساعت 6 باز نخواهند کرد.

وقتی رفتیم داخل حیاط باید جلوی ساختمان "شهدای گمنام" روبروی اون سکوی معروف صف می ایستادیم. یه سرباز هم اون بالا وایستاده بود و مرتب مزه می انداخت! ساعت 6:15 یه نفر اومد و بعد از اینکه دستور به نشستن روی زمین رو داد شروع کرد به صحبت کردن و خیر مقدم گفتن. (البته بلندگو هم داشت و صدا به همه میرسید!) بعد از اون گفت "هر کُدی که خوندم میره بخش بالایی حیات جایی که میگم مستقر میشه، برگه سفیدش رو تحویل میده و یه برگه ای میگیره که روی اون آدرس ترمینال و زمان مراجعه رو نوشته" ضمنا گفت هیچکس حق نداره خودش بیاد پادگان و همه باید از سرویسی که توی ترمینال قرار داده شده استفاده کنند!

خوند و خوند تا رسید به کد ما، مثل بقیه رفتیم بالاتر نشستیم، برگه سفیدهامون رو جمع کردند و یه برگه خیلی باریک بهمون دادند که روی آدرس ترمینال، نام پادگان، زمان مراجعه (برای ما شنبه ساعت 9 صبح) و مدارک مورد نیاز (برگه سبز، برگه واکسن و همین برگه) رو نوشته بودند. بعدشم گفتند آقایون تشریف ببرن کیک و ساندیسشون رو بگیرن و خیر پیش...! به همین راحتی!

وقتی از **** وظیفه اومدم بیرون ساعت 6:35 بود که فکر میکردم خیلی بیشتر معطل بشیم.

- اصلا نیاز به کچل کردن نیست! امروز که من بودم هیج احدی رو از **** وظیفه نفرستادن پادگان! این در حالی بود که جمعیت قابل توجهی از بچه ها موهاشون رو زده بودند و طبیعتا باید تا روز اعزام کچل میموندند:hmm:

- اگر برگه واکسنتون رو گم کردید با همون برگه سبز باید برید به مرکزی که واکسن زدید تا براتون مهرش کنند!

- شما رو به خدا پدر و مادرها رو نذارید دنبالتون بیان، مجددا این چیزی بود که من امروز زیاد دیدم! (زشته بابا، بزرگ شدیم مثلا:p)

- و در آخر اینکه اصلا اضطراب به خودتون راه ندید که روز مراجعه به **** وظیفه هیچ خبر خاصی نیست و من راحتی امروز صبح خودم رو شدیدا مدیون مطالب خیلی خوبی که توی این تاپیک درج شده بود هستم:blush:

خوش باشید...

اقا دستت درد نکنه خیلی ممنون بسیار به نکات خوبی اشاره کردی خیلی بدرد من یکی خورد ازت خیلی ممنونم

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
دوستان منم بگم اينو الاف نشيد
اگر برا معافيت پزشكي در تهران به مراكز زير بايد مراجعه بشه دقت كنيد
مركز گلستان = چشم پزشكي = فقط روزاي شنبه و سه شنبه ساعت 7 بايد در محل حضور داشته باشيد
بيمارستان شريعتي = مركز غدد= فقط روازي سه شنبه و يكشنبه ساعت7 در محل حضور داشته باشيد ( بخش درمانگاه غدد پشت اورژانس)

rieshsevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسافرین بیرجند پادگان 04 بیرجند امام رضا من شهاب هستم هر کی با ما هم سفر و 6 صبح اول اردیبهشت باید میدان **** باشه به ایدی من در یاهو پی ام بزاره خوشحال میشم اشنا بشیم باهم
[COLOR="Red"][email protected][/COLOR]

Last edited:

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
برگه سفید ما هم ok شد
کد 88
هتل اردکان
کسی هست pm bede

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
تقریبا بعد ازعجب شیر 05 کرمان یگان ویژه زاهدان ولیعصر تبریز و مازاد بدترین جای ممکن افتادم
آقا شما مگه اطلاعاتی در مورد ولیعصر تبریز داری که میگی بده ؟
من چندتا تحقیق کردم همه میگن جای خوبیه که!

rieshsevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شما مگه اطلاعاتی در مورد ولیعصر تبریز داری که میگی بده ؟
من چندتا تحقیق کردم همه میگن جای خوبیه که!
Zدوست عزیز من در عصر جوان خوندم که یکی از بچه ها گفت به من دیسیپلین خودش رو داره کلا ارتش و اموزشیش اسان نیست حالا سخت و سخت تر داره

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

خوش باشید...

دوست من ازت خیلی خیلی ممنونم که توضیح دادی . . . بچه ها و خودم خیلی استفاده کردیم . .

چند تا نکته . . . ***مهمترین مسئله رو نگفتی کجا افتادی شما ؟ ؟ ؟ ؟

*** واقا راست میگی که بچه ها با مامان باباشون اومده بودن ؟ ؟ ؟ :eek::eek::eek::eek::eek::blink:(واقعا که . . . )

خب پس حدس من درست بود که گفتم حتمالا بگن چند روز دیگه بیاین ؟؟؟ قابل توجه شهاب جان که کنجکاو بود بدونه;)

خیالم راحت شد پس زیاد معطلی نداریم ؟؟؟ خوبه . . .

بچه ها یادتون نره بیاین مثل این دوستمون بگین چه خبر بود . . . .استرس کم میشه:)

خدمت خوش بگزه:):)

فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Zدوست عزیز من در عصر جوان خوندم که یکی از بچه ها گفت به من دیسیپلین خودش رو داره کلا ارتش و اموزشیش اسان نیست حالا سخت و سخت تر داره

نمیدونم خدا کجا خوندم درباره تبریز ؟؟؟؟ همین جا بود ؟؟؟ :blink::blink::blink:

خوندم که تنبیه فیزیکی میکنن . . . . ولی راست و دوروغشو نمیدونم . . . .

به شخصه میگم که غلط کردن . . . و ترکای تبریز ادمای بسیار خوبین فقط غریب کشن . . .:hmm::hmm::hmm::hmm:

فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر گروهبان عزیز که کد مازاد خورده و مرد فعال این تاپیک هست.
من لیسانس برق الکترونیک هستم و از شوشتر اعزام میشم همونطور که میدونید کد 256 خوردم گفته میشه پادگان شپاه شهید مدرسی کرج است . جای خوبیه ؟؟؟ ;)چه دیدی شاید شما هم اونجا کد بخوری. آقا یه سوال من دوستم برچ 4 اعزامش هست ولی میخواد برچ2 بره الان اگه دوشنبه بیاد تهران قبول میکنند.؟؟ من اون سری که اومدم این کارو میکردن ولی عقب نمی انداختند.

هنوز اعزام نشدیم یه وبلاگ واسه بچه های پادگان مدرس درست کردم به آدرس http://hotelmodares16.blogfa.com/خوشحال میشم سر بزنید

مخلص حاج جلالم هستم . . . . بسلامتی میری و برمیگردی . . :)

فدات

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
نمیدونم خدا کجا خوندم درباره تبریز ؟؟؟؟ همین جا بود ؟؟؟ :blink::blink::blink:

خوندم که تنبیه فیزیکی میکنن . . . . ولی راست و دوروغشو نمیدونم . . . .

به شخصه میگم که غلط کردن . . . و ترکای تبریز ادمای بسیار خوبین فقط غریب کشن . . .:hmm::hmm::hmm::hmm:

فدات

اگه تو **** کسی بهتون توهین کرد یا دست بلند کرد حتما خجالت و ترس رو بگذارین کنار یه سر برین بازرسی یا عقیدتی شکایت طرف رو بکنین. دیگه جرات این غلطا رو به خودش نمیده. نمیدونم که خبر دارین یا نه ولی اگه تو عقیدتی یا حفاظت از کسی شکایت باشه حتی اگه سروان و سرهنگ هم باشه برا حقوق و حتی بازنشستگیش براش مشکل درست میشه.

h055ein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا منم 01 تهران افتادم 1 اردیبهشت اعزام میشم بچه هایی که تو این تاریخ 01 اعزام میشم اعلام کنن:blush:

بالا