• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

goodboyiniran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
كد آموزشي 11 اعزام 1/2/89 هر كي هست خبر بده ؟

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من الان در حال خدمت هستم. 4 ماه خدمت به اصطلاح
توی دو سال اخیر فشار خون من تا حد زیادی رفت بالا و الان روی 15 هست
1- الان در حین خدمت می تونم واسه معافی پزشکی اقدام کنم؟
2- آیا راهی هست که بشه این فشار خون را یک درجه دیگه برد بالا و یه مدتی نگه داشت ( به اصطلاح تشدید کرد) تا معافی بگیرم؟

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گروهبان عزیز من که بی خیال امریه گرفتن و عقب انداختن شدم
منم کد مازاد خوردم شاید با هم افتادیم
حالا دنبالشم اگه بشه برم **** کرمانشاه .خدا کنه جور بشه
فدات!!!

به نظر من امریه ارزش شش ماه عقب انداختن رو داره
با اینکه من شانسی تو شهر خودم خدمت می کنم و 99% روزها ساعت 2:30 میام خونه (نه پست و نه پاسبخشی) ولی بازم پشیمونم که امریه نگرفتم

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من الان در حال خدمت هستم. 4 ماه خدمت به اصطلاح
توی دو سال اخیر فشار خون من تا حد زیادی رفت بالا و الان روی 15 هست
1- الان در حین خدمت می تونم واسه معافی پزشکی اقدام کنم؟
2- آیا راهی هست که بشه این فشار خون را یک درجه دیگه برد بالا و یه مدتی نگه داشت ( به اصطلاح تشدید کرد) تا معافی بگیرم؟

مگه سخت میگزره؟؟؟ کجایی شما ؟؟؟ مدرکت چیه ؟؟؟:)

ای بابا تو دلمو خالی کردی .....:eek::(:(

فدات

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من امریه ارزش شش ماه عقب انداختن رو داره
با اینکه من شانسی تو شهر خودم خدمت می کنم و 99% روزها ساعت 2:30 میام خونه (نه پست و نه پاسبخشی) ولی بازم پشیمونم که امریه نگرفتم

دوست من صد در صد امریه بگیری بهتره من به خاطر امریه 4ماه عقب انداختم. چون تو امریه لباس **** تنت نیست و کار یاد میگیری و احتمال استخدام شدنت زیاده... اگه اطلاعات بیشتری میخوای بام در ارتباط باش [email protected] .

هر کدوم از دوستان که کد 256 خورده و اعزامش 1389/2/1 هستش رو مسنجر پيام بده . گفته میشه پادگان **** شهیدمدرس کرج می باشد.
هنوز اعزام نشدیم یه وبلاگ واسه بچه های پادگان مدرس درست کردم به آدرس http://hotelmodares16.blogfa.comخوشحال میشم سر بزنید
فعلا سه همسفر پیدا کردم که آخریش آقا حامد بود.

Last edited:

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
حالا میفهمم چرا میگند بهترین دوران آموزشی هست
خداییش دارم گاییده میشم
اقتادم دانشکده هوافضا عاشورا توی چیتگر تهران
جاش بد نیست زیاد کارمون ندارند ولی همش باید پست بدیم
رو برجک آدم سرویس میشه
البته خدا رو شکر من موقتا اینجام اگه خدا بخواد تا یک ماه دیگه منتقل میشم اونجا

بچه ها خدایی قدر آموزشی رو بدونید
مخصوصا اگه کد 88 بهتون بخوره و بیفتید نیرو هوایی اردکان (****) که واقعا هتله ما که خیلی حال کردیم

الان هم مرخصی شهری گرفتم اومدم تو تهران خیابون آزادی یه کافینت نشستم وقت هدر میدم
از ساعت 14 تا 19

راستی پستهامون هم یه روز در میون هستش اون یه روز هم که باید پست بدیم 2 ساعت پست میدیم 4 ساعت استراحت میکنیم
دهن سرویسیش فقط همین 2 ساعت روی برجک هستش که خیلی دیر میگذره
همین
فعلا بای

بسلامتی باید الان نصف خدمتو تمام کرده باشی ما اش خورا چه کنیم؟؟:(

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کد 176 پادگان شهید خضرایی تهران،نیرو هوایی ارتش واسه 89/2/1 نبود؟همچنان منتظر.....

یکی از بچه ها پاسخشو در صفحه 73 داده بود گشتم بات پیدا کردم ....
دوستانی که خضرایی قراره خدمت بکنن بگم که من الان مدتیه اونجا مشغول خدمتم. لیسانسم و توی اداری هستم.
آموزشی رو ازه از دوره قبل شروع کردن و شما در واقع دوره دوم هستنین. دوره قبل هم فقط فوق دیپلم و لیسانس کرفت.
۲ هفته اول نمیزارن پنجشنبه جمعه بیاین خونه. در ضمن دوره قبل از پنجشنبه بعد از ظهر باید میرفتین تا جمعه ساعت ۳ ! از این دوره قراره بشه شنبه صبح. پس برید خدا رو شکر کنید.
هر روز اونجا هستید و عصرها هم همونجا هستید . مرخصی هم فقط برای پارتی ها.
نگهبانی هم بسته به تعدادتون ۲-۳ بار حتما آخر هفته باید نگهبانی بدید و حتما هستید.
۸۰۰۰ تومن هم که گرفتند حتما برید اعتراض کنید به بازرسی. به هیچ عنوان پادگان حق گرفتن پول بابت لباس رو نداره.
آموزش اصولا دوره سختیه. برای دیپلمه ها خیلی سخت تر. ولی خضرایی پادگان سختی نیست. البته به تسبت بقیه جاها. مثلا نیروی زمینی رس سرباز رو میکشن. اردو داره و هزار مصیبت که اینا توی نیروی هوایی بخصوص خضرایی وجود نداره.

در ضمن دوستای دیپلمه اون روز بچه هاتون رو دیدم توی پادگان. خیلی خیلی مواظب اینا باشین. از اون تیپ هایی هستند که آدم شدنشون طول میکشه و دودش توی چشم شما هم میره.
فقط اینو بگم که توی خضرایی مهمترین مساله نظم و دیسیپلین هست. آنکارد تخت و لباس و مو و احترام قوی نظامی. بعدش هم نظافت. اینا رو داشته باشید دیگه مشکلی برای ادامه خدمت وجود نداره.
به خاظر جا به جا شدن ساختمون های پادگان هم بهتون بیگاری و حمالی و اینا زیاد خواهد خورد احتمالا. غر نزنید که پدرتون رو در میارند.
غذاش به نسبت پادگان های دیگه عالیه. باورش نمیشه هرکسی من در مورد غذاش میگم براش.
با دژبان هم کل کل نکنید (اینو در مورد دوستان لیسانس هم میگم که ممکنه فکر کنن ۲ ماه بعد ستوان ۲ هستند و دژبان سرباز صفر نباید با اونا کاری داشته باشه) دژبانهای خضرایی نسبتا سگند.
بچه های لیسانس فرماندشون آدم خوش اخلاقی نیست و خیلی خیلی لج بازه. خودتون رو جلوش تابلو بکنید تا آخر دوره آخر هفته ها در خدمت گردانتون هستید. بسیار هم به همون آنکارد و لباس و نظافت حساسه. سنش هم زیاد نیست و لج بازیش زیاده. پرتون به پرش نگیره.

این توصیه دوستانه من به همه اینکه از همون روز اول سعی کنید منشی گروهانتون یشید. میتونید اکثر روزها واسه خودتون مرخصی رد کنید و از صبح تا شی در خالی که همه در خال بیگاری و بدو بدو هستند توی اتاق بخاری دار در حال چرت زدن هستید.

آها ! نماز توی خضرایی اجباریه و همیشه آمار گرفته میشه. سعی نکنید بپیچونید. کوچکترین خطایی در خضرای باید آخر هفته رو نگهبان باشید یا اصلا لغو مرخصی تا پایان دوره میشید. کاملا هم جدیه. هیچ چیز در خضرایی بی خودی برای ترسوندن گفته نمیشه.
:):):):):):)

Last edited:

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من صد در صد امریه بگیری بهتره من به خاطر امریه 4ماه عقب انداختم. چون تو امریه لباس **** تنت نیست و کار یاد میگیری و احتمال استخدام شدنت زیاده... اگه اطلاعات بیشتری میخوای بام در ارتباط باش [email protected] .

هر کدوم از دوستان که کد 256 خورده و اعزامش 1389/2/1 هستش رو مسنجر پيام بده . گفته میشه پادگان **** شهیدمدرس کرج می باشد.
هنوز اعزام نشدیم یه وبلاگ واسه بچه های پادگان مدرس درست کردم به آدرس http://hotelmodares16.blogfa.comخوشحال میشم سر بزنید

اینم ادرس پادگان شما ... حالشو ببر
:)
جاده مخصوص تهران کرج - قبل از پل پردیس - جنب شهرک خاتم النبیاء - ایستگاه اتمسفر(مترو)

paul2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای ولا .... اشنا دراومدین ؟؟؟:)

تک و تنها غریب فقط منم:( کسی مازاد نیست؟؟؟ ساعت 33 میدون ****:goatee::goatee::goatee::goatee::goatee:

غصه نخور داداش
منم مازادم یه موقع دیدی هر دومون یه جا افتادیم.
یه جای خوب ایشالا:):lol:

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
سلام
در مورد کسری جبهه پدر یه سوال دازم اگه کسی 100% مطمئن هست جواب بده....

Last edited:

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
آقا مگه براي فشار خون بالا هم معاف ميكنن ؟؟؟ فشار خون من 19.4
من الان 1 سال از خدمتم ميگذره و 4 ماه ديگه بيشتر نمونده

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مگه براي فشار خون بالا هم معاف ميكنن ؟؟؟ فشار خون من 19.4
من الان 1 سال از خدمتم ميگذره و 4 ماه ديگه بيشتر نمونده

شوخی می کنی. 19.4 که نزدیک سکته می شه.آقا یا عدد رو اشتباه می گی. یا اشتباه فشار می گیری.

بله معاف دائم می کنند

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته جهرمه اما شنيدم نيرو انتظامي جاي خيلي تخمي هستش اموزشيش سخته اره ؟
كسي اموزشي نيروم انتظامي نبوده ؟

بستگی به فرمانده پادگانتون داره
شاید حتی پنجشنبه و جمعه ها هم براتون کلاس و تمرین رژه بزارند که خدای نکرده بیکار نشید و تقاضای مرخصی و فکر فرار نکنید!:D شاید هم بهتون حال بده و زیاد واستون سخت نگیره.
فرمانده پادگان ادیبی (محمدفانی فلان فلان شده) برای ما پنجشنبه و جمعه ها کلاس میزاشت (رژه) و حتی به شهرستانی ها (بجز بروبچ شمال و تهران) مرخصی شهری نیم ساعته هم نمی داد.

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شوخی می کنی. 19.4 که نزدیک سکته می شه.آقا یا عدد رو اشتباه می گی. یا اشتباه فشار می گیری.

بله معاف دائم می کنند

خدا نصیب نکنه البته .... دایی من فشارش 16/5 بود سکته کرد ..... فیل هم فشارش 19 باشه کله پا میشه;)

فدات

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوره آموزش نیروی انتظامی واسه لیسانس و فوق دیپلم کجاها هست؟

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
:(نیکی و پرسش ؟؟؟؟:(

امید الکی نده بهم حاج جلال اگر منم که عجب شیرم:wacko::wacko:

فدات

به امید خدا جای خوبی میفتی اینقدر به دلت بد نده:) ...

هر کدوم از دوستان که کد 256 خورده و اعزامش 1389/2/1 هستش رو مسنجر پيام بده . پادگان **** شهیدمدرس کرج می باشد.

بالا