hamid-digital
Registered User
- نوشتهها
- 728
- لایکها
- 42
تا جایی که من میدونم اضافه خدمت میخورید.
تشکر . تایید شد.![]()
یعنی چند روز غیبت محاسبه میشه؟یک هفته ویا 2ماه؟
تا جایی که من میدونم اضافه خدمت میخورید.
تشکر . تایید شد.![]()
دقیق نمیدنم . شاید با گواهی پزشکی گیر ندند.یعنی چند روز غیبت محاسبه میشه؟یک هفته ویا 2ماه؟
سلام بچه ها
من کد 75 خوردم
کسی می دونه کجاست؟ چه جور جاییه ؟ بعدش کجا می ندازدمون؟
اگه کسی هست که این کد را خورده بهم پیام خصوصی بزنه
در ضمن لباس را چیکار کنیم؟ اونجا بهمون می دهند؟
ممنون اگه راهنمایی کنید
راستی ایا امکان تغییر این کد ها هست؟
خیر علی جان تمام شرکت ها و نهاد های دولتی وقتی میخوان امریه بگیرن باید از 2 تا 4 ماه قبل اقدام کنی چون باید حتما کد آموزشی مخصوص به خود همون شرکت بخوری. و حتی بعضی شرکت ها برای امریه به صورت اینترنتی ثبت نام میکنن من چند تا از دوستام تو سازمان انرژی اتمی و شرکت نفت امریه گرفته اند.
حتی من یکی رو میشناسم که خیلی خوشانس هست که خود پادگان فرستادش تو یه شرکت .
دوستانی که کد 256 خوردند تعدادشون به 8 نفرسیدو همگی عضو وبلاگ شدند. http://hotelmodares16.blogfa.com
ضمنا کلی مطلب جدید گذاشتیم روی وبلاگ از جمله عکسهایی از پادگان
دوستان کد 256 میتونن به یاهو مسنجرم پی ام بند [email protected]
دوستان سلام . . . .
برای اولین بار گفتم بزار یه سری به وبلاگ جلال بزنم که اینقدر تبلیغ میکنه . . . .
امروز یه سر زدم چون میدونید خب منم مازادم شاید رفتم پیش اونا:happy::happy:
یه چیزی رو که واقعا متوجه شدم این بود که بی نهایت زحمت کشیده شده برای وبلاگ . . . کامل کامل بود . .
از تاریخ شروع به کار بگیر تا شعر و عکس از پادگان . . . دستشون درد نکنه . . . (اینم تو پرانتز بگم که احتمال خیلی زیاد وبلاگشون فیلتر میشه بخاطر عکس ها . . . اخه شنیدم غیرقانونیه گزاشتن عکس از پادگان)
خیلی جالب بود من خودم قبل از عید توی گوگل زیاد میچرخیدم و مطالب و خاطرات بچه ها رو پیدا میکردم ولی تنها مشکلی که داشتم این بود که تاریخ این نوشته ها رو پیدا نمیکردم . . .
یعنی نمیدونستم ما کیه مال چه سالیه . . .پس از این نظرم وبلاگش خوبه . . .
مورد دوم که برمیگرده به شخصیت بچه های وبلاک جلال اینه که در پایان مطالبش مینویسه از کدوم منبع . . .
مثلا نوشته بود مسایل لازم برای خدمت چیا ببریم و اخرش اسم روزبه هم اورد . . . که توی نوع خودش جالب بود . .
چیزی که از عکس ها دستگیرم شد این بود که نباید نگران بود . . . چون حداقل به تمدن شهری نزدیکین . .(بزرگراهو کارخونه و . . . .)
بهتر از بقیه است که تو بیابونن . . . .
مطمینا این وبلاگ(اگر دوستان زحمت فیلتر کردنشو نکشن)بدرد خیلیها بعد از ما میخوره . . . .
من که خیلی خوشم اومد . . . ای ولا داره مخصوصا شعراش که نشون میده که چقدر هتله . . . .
کاشکی منم میدونستم کجام . . .
فدات
پادگان توی شهر میخوای، بیا ولیعصر تبریزچیزی که از عکس ها دستگیرم شد این بود که نباید نگران بود . . . چون حداقل به تمدن شهری نزدیکین . .(بزرگراهو کارخونه و . . . .)
بهتر از بقیه است که تو بیابونن . . . .
سلام بچه ها - من هفته دیگه آموزشیم در 02 تهران تموم میشه و روز چهارشبه مراسم تحلیف است . اولش خیلی سخت بود اما الان فقط آموزش هست و خنده .... اینحا هتل نیست اما رفتار کارکنان اون خیلی محترمان است و شما بجای سرباز آقای دانشجو خطاب میشید و گاهی هم دائم لیسانس بودنتون رو تو سرتون میزنن . از سه تا گروهانش قصر از همه بهتره ... ( وقتی رفتید میفهمید قصر کجاست ) البته گروهان یکش بهترین جاست و گروهان دومش بدترین جا و خیلی سخت گیر هست اما بجاش خوب آموزش میبینید ... ما امروز بازدید رو پس دادیم و خیلی عالی گرفتیم . .... به هر حال دوستانی که اینجا میفتن زیاد نگران نباشید .... بد نخواهد گذشت ....
سلام بچه ها
من کد 75 خوردم
کسی می دونه کجاست؟ چه جور جاییه ؟ بعدش کجا می ندازدمون؟
اگه کسی هست که این کد را خورده بهم پیام خصوصی بزنه
در ضمن لباس را چیکار کنیم؟ اونجا بهمون می دهند؟
ممنون اگه راهنمایی کنید
راستی ایا امکان تغییر این کد ها هست؟
خوش به حالته به خدا
من کد مازادم دارم خدا خدا میکنم بیفتم همین کد 75
خوش شانس بودی تو.باید خدا رو شکر کنی.
این کد وزارت دفاع هست. آموزشی فقط قزوینه بعدش جاهای دیگه می دونم مثلا اصفهان دراه خیلی جاها داره لباس هم نمی پوشی تو ایام بعد آموزشی .
گلا یکی از بهترین جاهای ممکنه. دعا کن همخدمت باشیم. منم می خوام بیام اونجااااااا
صفحات قبل را تا جایی که تونستی بخون چون واقعا کمک میکنه و موثره هم سوالها هم جواب ها.
چه عجب اینجا یکی پیدا شد مازاد باشه ...![]()
سلام بچه ها - من هفته دیگه آموزشیم در 02 تهران تموم میشه و روز چهارشبه مراسم تحلیف است . اولش خیلی سخت بود اما الان فقط آموزش هست و خنده .... اینحا هتل نیست اما رفتار کارکنان اون خیلی محترمان است و شما بجای سرباز آقای دانشجو خطاب میشید و گاهی هم دائم لیسانس بودنتون رو تو سرتون میزنن . از سه تا گروهانش قصر از همه بهتره ... ( وقتی رفتید میفهمید قصر کجاست ) البته گروهان یکش بهترین جاست و گروهان دومش بدترین جا و خیلی سخت گیر هست اما بجاش خوب آموزش میبینید ... ما امروز بازدید رو پس دادیم و خیلی عالی گرفتیم . .... به هر حال دوستانی که اینجا میفتن زیاد نگران نباشید .... بد نخواهد گذشت ....
دوستان کسی با ما همسفر نمیشه 9 روز تا بیرجند نبود من شهاب 04 تکاور بیرجند افتادم پادگان امام رضا دوستان اگه اطلاعاتی در مورد این پادگان دارین و با ما همسفر هستن لطفا به ایدی من به یاهو پی ام بدید تا با هم اشنا بشیم
[email protected]
خوش به حالته به خدا
من کد مازادم دارم خدا خدا میکنم بیفتم همین کد 75
خوش شانس بودی تو.باید خدا رو شکر کنی.
این کد وزارت دفاع هست. آموزشی فقط قزوینه بعدش جاهای دیگه می دونم مثلا اصفهان دراه خیلی جاها داره لباس هم نمی پوشی تو ایام بعد آموزشی .
گلا یکی از بهترین جاهای ممکنه. دعا کن همخدمت باشیم. منم می خوام بیام اونجااااااا
صفحات قبل را تا جایی که تونستی بخون چون واقعا کمک میکنه و موثره هم سوالها هم جواب ها.
دوستان کسی با ما همسفر نمیشه 9 روز تا بیرجند نبود من شهاب 04 تکاور بیرجند افتادم پادگان امام رضا دوستان اگه اطلاعاتی در مورد این پادگان دارین و با ما همسفر هستن لطفا به ایدی من به یاهو پی ام بدید تا با هم اشنا بشیم
[email protected]
مهم :
ما هم گروهان 1 و 2 داشتیم و در واقع مثل شما هی میگفتن گروهان 1 بهترینه و گروهان 2 بدترین! در صورتی که اینطور نبود و هردو یجور بودن
من خودم گروهان یکم بودم و کارایی که با ما میکردن با گروهان 2 هم میکردن ولی خوب گروهان 2 کمی اذیت میکردن شبا موقع خواب . مثلا ما داشتیم میرفتیم بخوابیم ولی اونا داشتن بشین پاشو میرفتن!
در واقع گروهان 2 از نظر روحی ضربه میخوردن چون هی میگفتن گروهان 1 بهتره!
دوست ضمیمی من تو گروهان 2 بود که میگفت ما دعا دها میکردیم بریم نگهبانی با بچه ها جمع وسط بگیریم یه جا جمع شیم خوراکی در بیاریم بخوریم!:lol: ولی گروهان 1 قشنگ نگهبانی میداد بدون حتی نیشستن رو زمین :lol:
همین حرفاشون که میگفتن که گروهان 2 چرته ,گروهان 2 رو واقعا شیطون کرده بود نسبت به گروهان :lol:1