• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام علیکم!

امـــــــا جوادنیــــــــــــــــا!! روز شنبه رفتیم ترمینال و حدود ساعت 9 حرکت کردیم به سمت پادگان، نزدیکای ساعت 11 رسیدیم. بعد از کلی داد و بیداد و تحقیر در دژبانی، نشستن های طولانی زیر آفتاب و حضور و غیاب های متوالی و زائد بالاخره برگه سفیدها + برگه پذیرش رو تحویلمون دادند و رفتیم بالا برای تکمیل امور پذیرش!

اونجا هم نشستن طولانی زیر آفتاب بدون هیچ هدفی یکی از متداول ترین کارها بود... بالاخره ساعت 2 پذیرش تموم شد و بعد از گرفتن استحقاقی که شامل : پوتین، لباس (2)، لباس زیر (2)، یه نوع لباس و شلوار سفید خیلی بدن نما!، کمربند، کلاه (2)، جوراب (2)، دستکش (2) و یک ساک آبی رنگ کارشون با ما تموم شد و دوباره بعد از 3 ساعت نشستن زیر آفتاب و شنیدن حرف های درشت از گروهبانهای محترم!! و توضیحاتی که از نحوه دوختن علائم به لباس تا درست کردن پای شلوار با کش و ... بود با اتوبوس عازم تهران شدیدم و باید تا ساعت 4 بعد از ظهر دوشنبه با سری که با نمره صفر تراشیده شده، ملبس به لباس نظامی که آرم و علائم روی اون چسبانده شده و بهمراه تمام وسایلی که بهمون دادند خودمون رو به گروهان مربوط معرفی کنیم.

*میدونید چی از همه بیبشتر منو آزار میده؟ اینکه شما چند سال دانشجوی مهندسی متالورژی باشی اما به علت بی فکری و حال و هوای جوونی! دانشگاه رو رها کنی و حتی نری برای انصراف اقدام کنی تا دانشگاه نامه اخراجت رو بزنه و حالا مجبور باشی با سربازهایی که دیپلم و بعضا زیر دیپلم هستند (گرچه بعضی از دوستان بسیار با شخصیت هستند) توی یه جا اونهم با اون وضعیت برخورد از طرف مافوقها خدمت کنی! واقعا که تا آخرش منو پیر میکنه...

اقایون این جواد نیا کجا هست ؟؟؟ مردم از فضولی ... :blush::blush: لباساشون چطوریه میشه تو خیابون پوشید نگیرنمون به جرم بد لباسی؟؟؟

فدات

paul2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقایون این جواد نیا کجا هست ؟؟؟ مردم از فضولی ... :blush::blush: لباساشون چطوریه میشه تو خیابون پوشید نگیرنمون به جرم بد لباسی؟؟؟

فدات

جوادنیا همون صنایع دفاعهههههههههههه :happy::happy:

همون جایی که جواد نیست نترس لباساش خیلیم قشنگه
:D
راستی یه پیغام خصوصی داشتی؟!؟1 دیدی اصلا؟!؟
:f34r::wacko:

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
همگی آماده اند چیزی نمونده ها همش 8 روز دیگه فرصت دارید....

دوستانی که کد 256 خوردند بیاید اینجاhttp://hotelmodares16.blogfa.com

ضمنا یه پست جدید زدم و از آموزشی رفته ها میخوام اگه میشه بیاید اونجا به سوالم جواب بدید.
دوستان کد 256 میتونن به یاهو مسنجرم پی ام بند [email protected]

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جوادنیا همون صنایع دفاعهههههههههههه :happy::happy:

همون جایی که جواد نیست نترس لباساش خیلیم قشنگه
:D
راستی یه پیغام خصوصی داشتی؟!؟1 دیدی اصلا؟!؟
:f34r::wacko:

چاکر بچه های با معرفت مازاد .... تازه دیدم پی ام رو .... اره شاید یکی از خوبیهای مازاد همین تو کف موندناشه ...

اینم عالمیه .....

فدات

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
جوادنیا معروف به هتل جوادنیا ! مربوط هست به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح . آموزشیش راحته ولی بعدش اکثرا تشریف میبرن یگان پاسدار !!!!
لباسشم متاسفانه خاکیه ! آرم شبیه سپاهه ولی کارت ارتشیه .

seebchee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمام دوستان، من اعزامی 1/12 بودم به 01 و تقریبا آخراش هست
دیدم دوستان چندتا سوال در مورد 01 داشتن که جواب میدم
اول اینکه موبایل نیارین، به هیچ عنوان، چون دژبان میگرده اساسی و اگه پیدا کنه کارتون با بازرسی هست
بر فرض محال هم بیارید، کجا میخواهید حرف بزنید یا شارژش کنید، لامصب تو آسایشگاهاش پیریز برق نداره
تو 10 روز اول از مرخصی خبری نیست بعد کم کم شروع میشه ولی از من نصیحت زیاد روش حساب نکنید، معمولا به یه چیزی
گیر میدن و تا 6 نگهتان میدارن، تا دلتان بخواد باید نگهبانی بدید، یاد میگیرید چه طوری بپیچونید
فعلا
باز بر میگردم جواب میدم اگه سوالی بود

سلام
کجایی حاجی توضیح یادت رفت ما منتظریم
راستی یه سوال دیگه ماشین موزر ببریم که گیر نمیدن
یا حق
:eek:

mediaportal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از بچه ها پاسخشو در صفحه 73 داده بود گشتم بات پیدا کردم ....
دوستانی که خضرایی قراره خدمت بکنن بگم که من الان مدتیه اونجا مشغول خدمتم. لیسانسم و توی اداری هستم.
آموزشی رو ازه از دوره قبل شروع کردن و شما در واقع دوره دوم هستنین. دوره قبل هم فقط فوق دیپلم و لیسانس کرفت.
۲ هفته اول نمیزارن پنجشنبه جمعه بیاین خونه. در ضمن دوره قبل از پنجشنبه بعد از ظهر باید میرفتین تا جمعه ساعت ۳ ! از این دوره قراره بشه شنبه صبح. پس برید خدا رو شکر کنید.
هر روز اونجا هستید و عصرها هم همونجا هستید . مرخصی هم فقط برای پارتی ها.
نگهبانی هم بسته به تعدادتون ۲-۳ بار حتما آخر هفته باید نگهبانی بدید و حتما هستید.
۸۰۰۰ تومن هم که گرفتند حتما برید اعتراض کنید به بازرسی. به هیچ عنوان پادگان حق گرفتن پول بابت لباس رو نداره.
آموزش اصولا دوره سختیه. برای دیپلمه ها خیلی سخت تر. ولی خضرایی پادگان سختی نیست. البته به تسبت بقیه جاها. مثلا نیروی زمینی رس سرباز رو میکشن. اردو داره و هزار مصیبت که اینا توی نیروی هوایی بخصوص خضرایی وجود نداره.

در ضمن دوستای دیپلمه اون روز بچه هاتون رو دیدم توی پادگان. خیلی خیلی مواظب اینا باشین. از اون تیپ هایی هستند که آدم شدنشون طول میکشه و دودش توی چشم شما هم میره.
فقط اینو بگم که توی خضرایی مهمترین مساله نظم و دیسیپلین هست. آنکارد تخت و لباس و مو و احترام قوی نظامی. بعدش هم نظافت. اینا رو داشته باشید دیگه مشکلی برای ادامه خدمت وجود نداره.
به خاظر جا به جا شدن ساختمون های پادگان هم بهتون بیگاری و حمالی و اینا زیاد خواهد خورد احتمالا. غر نزنید که پدرتون رو در میارند.
غذاش به نسبت پادگان های دیگه عالیه. باورش نمیشه هرکسی من در مورد غذاش میگم براش.
با دژبان هم کل کل نکنید (اینو در مورد دوستان لیسانس هم میگم که ممکنه فکر کنن ۲ ماه بعد ستوان ۲ هستند و دژبان سرباز صفر نباید با اونا کاری داشته باشه) دژبانهای خضرایی نسبتا سگند.
بچه های لیسانس فرماندشون آدم خوش اخلاقی نیست و خیلی خیلی لج بازه. خودتون رو جلوش تابلو بکنید تا آخر دوره آخر هفته ها در خدمت گردانتون هستید. بسیار هم به همون آنکارد و لباس و نظافت حساسه. سنش هم زیاد نیست و لج بازیش زیاده. پرتون به پرش نگیره.

این توصیه دوستانه من به همه اینکه از همون روز اول سعی کنید منشی گروهانتون یشید. میتونید اکثر روزها واسه خودتون مرخصی رد کنید و از صبح تا شی در خالی که همه در خال بیگاری و بدو بدو هستند توی اتاق بخاری دار در حال چرت زدن هستید.

آها ! نماز توی خضرایی اجباریه و همیشه آمار گرفته میشه. سعی نکنید بپیچونید. کوچکترین خطایی در خضرای باید آخر هفته رو نگهبان باشید یا اصلا لغو مرخصی تا پایان دوره میشید. کاملا هم جدیه. هیچ چیز در خضرایی بی خودی برای ترسوندن گفته نمیشه.
:):):):):):)
آدرس وبلاگی که جیک و پیک کد 176 پادگان شهید خضرایی توش نوشته
http://khazraei.iranblog.com

mediaportal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آدرس وبلاگی که جیک و پیک کد 176 پادگان شهید خضرایی توش نوشته

http://khazraei.iranblog.com

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ای ولا حاج محسن رزمنده ...... حاجی عجیب تو کف شلوار گرمکن موندم میترسم بچه ها شاکی بشن

منو روشن کن از این شلوار ورزشیهای شمعی ببریم؟؟؟؟ حالا سفید نباشه چی میشه؟؟؟ اسلام به خطر میوفته؟؟؟

فدات

والا روز اول اموزشی گفتن شلوار با رنگ مشکی بیارید که تو چشم نرید!
یعنی همه هم رنگ باشن

ولی بعضیا بودن موقع خواب شلوارشون در میوردن از همین شلوار ورزشیا استفاده میکردن :D

من از بس خسته میشدم موقع خواب که دیگه با همون لباس شلوار سربازیم میخوابیدم!

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
آقا این پوتینی که توی آموزشی میدن جنسش خوبه؟
یا باید بریم از بازار جنس بهترش رو بگیریم؟

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوبه جنسش ...

ولی اگه واسه پات بزرگ یا کوچیک باشه مجبوری بری بیرون عوض کنی.

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوبه جنسش ...

ولی اگه واسه پات بزرگ یا کوچیک باشه مجبوری بری بیرون عوض کنی.

وقت میکنیم بریم عوض کنیم؟؟؟ مثل اینکه باید فردای همون روزی که لباس دادن برگردیم ..... توی تهران کسی میدونه لباس نظامی فروش کجا هست؟؟

اگر امام حسین ... کجای میدون ....؟؟؟

فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا روز اول اموزشی گفتن شلوار با رنگ مشکی بیارید که تو چشم نرید!
یعنی همه هم رنگ باشن

ولی بعضیا بودن موقع خواب شلوارشون در میوردن از همین شلوار ورزشیا استفاده میکردن :D

من از بس خسته میشدم موقع خواب که دیگه با همون لباس شلوار سربازیم میخوابیدم!

داداشه مایی ..... اقا شما کجا خدمت کردی ؟؟/ چند ماه خدمتی ؟؟ امار بچه های مازاد دوره خودتونو داری معمولا کجا تقسیم شدن ؟؟

1/2/89 نیرو دریایی سرباز میگیره؟؟

فدات

karim1111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

کسی نیروی هوایی مشهد نبود ؟

آقایون راهنمایی کنید تو رو خدا . ما افتادم نیوی هوایی مشهد ( کد 181 )

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وقت میکنیم بریم عوض کنیم؟؟؟ مثل اینکه باید فردای همون روزی که لباس دادن برگردیم ..... توی تهران کسی میدونه لباس نظامی فروش کجا هست؟؟

اگر امام حسین ... کجای میدون ....؟؟؟

فدات

اره وقتو که میدن . ما یه هفته وقت دادن بعد از گرفتن لباسمون! ولی وقت میدن نترسید اصلا ...
از حسن آباد بگیر اگه خواستی بری

و دیگه اینکه اگه لباس شلوارت بلند بودن ببر بیرون واست کوتاه کنن دیگه لازم نیست بری پول بدی عوض کنن...

داداشه مایی ..... اقا شما کجا خدمت کردی ؟؟/ چند ماه خدمتی ؟؟ امار بچه های مازاد دوره خودتونو داری معمولا کجا تقسیم شدن ؟؟

1/2/89 نیرو دریایی سرباز میگیره؟؟

فدات

قدات :D

من شهید ستاری .. نیرو هوایی بود ... مازاد هم شانسیه معلوم نیس کجا میوفتی ... هرجا که نیرو کم داشته باشه میگیرن از مازادها .... و 4 ماه خدمتم ....

با سلام

کسی نیروی هوایی مشهد نبود ؟

آقایون راهنمایی کنید تو رو خدا . ما افتادم نیوی هوایی مشهد ( کد 181 )

نگران نباش و اینو بدون نیرو هوایی هرجا باشه هتله :)

rieshsevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من اگر شده يه سر ميرم تا بيرجند اين شهابو تحويل پادگان ميدم و دم در منتظرش ميشم تا لباساشو بدن بهش و برگرده ... تا تنها نره ..... بابا يکي نيست همسفر شهاب بشه؟؟؟؟ بنده خدا ببين همش داره دنبال همسفر ميگرده :D:D

نگران نباش حاجي منم تنهام :( .... فقط به سلامتي سرباز بي کس ..;)

فدات

قربانت گروهبان جان من که خیلی خوشحال میشم با شما همسفر باشم اما شانس ما رو میبنی تو رو خدا مثل اینکه در سرتاسرمملکت به این بزرگی فقط من بیرجند افتادم

rieshsevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز من مسافر بیرجندم کسی نبود من شهاب هستم اول اردیبهشت اعزامم پادکان امام رضا 04 تکاور از دوستانی که با من همسفر هستن یا اطلاعاتی در مورد این پادگان دارن لطفا به ادرس من در یاهو پی ام بدن
[email protected] خوشحال میشم اشنا بشیم با هم

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها میگم نیاز هست قبل اعزام پیاده روی کنیم تا روز آموزشی کم نیاریم ؟؟

دوستانی که کد 256 خوردند بیاید اینجاhttp://hotelmodares16.blogfa.com

دوستان کد 256 میتونن به یاهو مسنجرم پی ام بند [email protected]

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام به همگی

تشکر از مبحث زیباتون و نوشته های مفیدتون

بچه ها کسی از آموزشی های امریه خبری داره ؟سخت میگیرن راحت میگیرن سخت تر میگیرن ؟!!!!! چجوریاس معمولا ؟ امریه لیسانسی ها قاعدتا . من از یکی پرسیدم گفته خوبه .

بالا