• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایشالله :D

یگان بستگی داره چی باشی ... مثلا پاسدار باشی ... بعضی جاهام 1 ماه اشخوری میدن تو یگان ولی بعد از 1 ماه قسمت میشن جاهای باحال و اشخوری در میان و زیر دستشون سربازی میاد ....

بله

دوره کد از 2 ماه هست تا 8 ماه

که تموم کنی از سربازای دیگه بهترمیشه وضعتون .. مثلا موهات بلند میکنی راحت دیگه اشخوری نمیدی و کارای سخت نداره ...

الان شما کجا هستی ؟؟ پاسدار خونه؟؟ پس اصلا که خدمت نمیکنی همش خونه ای:D:D:rolleyes:

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا این راسته که در آموزشی هر کس بخواهد حمام بیشتری بره صبح قبل از بیدار باش میتونه بلند بشه و بره دوش بگیره؟؟
من به دوش گرفتن هر صبح عادت دارم و اگر اینطور باشه حاضرم 4 بلند بشم و تنی به آب بزنم.

من شنیدم که میزارن نگران نباش

فدات

slimon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا محسن و سایر دوستان عزیز ..
من کارت تکمیلی دارم که آموزشی رو حذف میکنه و امریه هم گرفتم به نظر شما باید صبر کنم تا 40 روز بعد آموزشی تا نامه ما امریه ایی ها بیاد یا نه؟
چون میترسم شرکتی که امریه دارم بگه باید همون روز 1.4 بعد آموزشی بیاید .. کسی میتونه من رو راهنمایی کنه ؟

دوستانی که کد 256 خوردند بیاید اینجاhttp://hotelmodares16.blogfa.com

دوستان کد 256 میتونن به یاهو مسنجرم پی ام بند [email protected]

نخیر شما میری پادگان آموزشی بعد به اونجایی که امریه داری نامه میدن و معرفیت میکنند و میگن تو تاریخ فلان باید خودت رو اونجا معرفی کنی .
حالا کجا امریه گرفتی ؟ :rolleyes:

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
نخیر شما میری پادگان آموزشی بعد به اونجایی که امریه داری نامه میدن و معرفیت میکنند و میگن تو تاریخ فلان باید خودت رو اونجا معرفی کنی .
حالا کجا امریه گرفتی ؟ :rolleyes:

شما امریه ایی بودی و مطمئنی که شرکت کاری نداره ؟
من شرکت سپاسد امریه دارم

hamed9537

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونید قضیه از چه قراره:
چون 277 مربوط به پادگان فاتب هست و باتوم بدست تربیت میکنه برای یگان ویژه پلیس تهران
و یگان ویژه هم حداکثر فوق دیپلم میگیره واسه همین

آقا یعنی اگه تو برگه اعزامت 277 فاتب خورده باشه و لیسانس باشی 100% عوضت می کنن و میفرستنت یه جای دیگه؟؟؟

hamed9537

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اینم یه امار برای کسانی که میپرسن شنبه میدون **** چه خبره:شاید کمتر از نیم ساعت بیشتر کار داشته باشید.یه جا جمع میشید،همه رو به با توجه به کدهای روی برگه سفید از هم جدا میکنند. یه برگه که شامل آدرس محل اموزشیتون هست با تاریخ و ساعت مراجه بهتون میدن و میگنن برید.نه کچل کنید نه وسیله ببرید فقط برگه هاتون باهاتو باشه.
من خودم دیروز آموزشیم تموم شد و 2 ماه تو همچین روزی خیلی استرس داشتم.ولی الان فکرشو که میکنم خندم میگیره.
من کدم 277 بودم و تو مرکز آموزش ناجا(فاتب) تو خیابون معلم تهران خدمت کردم و حالشو بردم و فردا هم میخوام برم برای تقسیم.اگه کسی کدش 277 خورده بگه یه امار توپ از به اصطلاح پادگان بهش بدم.
موفق باشد.

آقا ما میخوایم بریم فاتب. یعنی برامون زدن 277
آمارش رو بده قربون دستت.

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

کسی نبود جواب مارو بده

میخواستم جوابتو بدم ولی فکر میکردم از پست های قبلی حتما جوابتو گرفتی داداشم . . .:)

ببین حاجی جان توی پادگان پریز برق نیست .... اگر بود که بچه ها همه موبایل میبردن . . . من خودم هم معمولا ریشامو با موزر میزنم چون تیغ اذیتم میکنه . . .

نگران نباش هفته اول که مرخصی دادن میای بیرون میری یک ارایشگاه تمیز . . . میزنی ریشارو:) هرچی بلندتر عجر معنویش بیشتر . . . :lol::lol::lol::lol::D:D:wacko:

فدات

slimon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما امریه ایی بودی و مطمئنی که شرکت کاری نداره ؟
من شرکت سپاسد امریه دارم

بله
چون محل خدمتم محیطش نظامی نبود و مسکونی بود با لباس شخصی میرفتم (البته از نام بردن اونجا صرفنظر میکنم) :rolleyes:
البته امریه برای یه جا دیگه داشتم ولی بعد آموزشی همه چیز عوض شد و شانسی منو انداختند اونجا که از اونجایی که امریه داشتم زمین تا آسمون فرق کرد . ;)

دادا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان من افتادم 02 ارتش تهران چطور پادگانی هست؟ بهترین جاش کجاست؟ راه در رو هاش از چه قراره من هفته دیگه عازمم با لیسانس. ممنون.

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدین:

1- من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد IT هستم و انشاالله تا آخر تابستون امسال پایان نامه رو دفاع می کنم. به علت بیماری باید معاف از رزم بشم، با این حساب کی باید برم دنبال امریه؟ آیا با حالت عادی فرق می کنه؟

2- وقتی معاف از رزم باشی و امریه داشته باشی اصلا پادگان نمیری؟ اصلا معافیت از رزم با گرفتن امریه مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟

3- اگه کسی به علت بیماری معاف از رزم بشه، کارت پایان خدمتش با بقیه فرق می کنه یعنی برای استخدام می تونن بفهمن معاف از رزم بوده؟!

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدین:

1- من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد IT هستم و انشاالله تا آخر تابستون امسال پایان نامه رو دفاع می کنم. به علت بیماری باید معاف از رزم بشم، با این حساب کی باید برم دنبال امریه؟ آیا با حالت عادی فرق می کنه؟

2- وقتی معاف از رزم باشی و امریه داشته باشی اصلا پادگان نمیری؟ اصلا معافیت از رزم با گرفتن امریه مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟

3- اگه کسی به علت بیماری معاف از رزم بشه، کارت پایان خدمتش با بقیه فرق می کنه یعنی برای استخدام می تونن بفهمن معاف از رزم بوده؟!

کسانیکه معاف از رزم میشوند نمیتوانند امریه بگیرند
بله در کارت درج میشه معاف از رزم
کلا نری دنبالش راحتری، بچه های ما که معاف از رزم شدن مثل ما دارن کار میکنند.
شما امریه داشته باشی فقط 2 ماه آموزشی رو میری پادگان بعدش میری اونجایی که امریه ازش گرفتی

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
بله
چون محل خدمتم محیطش نظامی نبود و مسکونی بود با لباس شخصی میرفتم (البته از نام بردن اونجا صرفنظر میکنم) :rolleyes:
البته امریه برای یه جا دیگه داشتم ولی بعد آموزشی همه چیز عوض شد و شانسی منو انداختند اونجا که از اونجایی که امریه داشتم زمین تا آسمون فرق کرد . ;)

مرسی از راهنماییت امروز از شرکت پرسیدم گفت مشکلی نیست. تنها باید کارت تکمیلیم رو تایید کنم.

پس خداحافظ آموزشی البته بگم برای گرفتن کارت تکمیلی چند روز آموزشی دیدم.:rolleyes:

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
شما امریه داشته باشی فقط 2 ماه آموزشی رو میری پادگان بعدش میری اونجایی که امریه ازش گرفتی
اتفاقا یکی از شرایط گرفتن امریه معاف از رزم بودنه ، چون خودم دنبالش بودم میدونم که میگم!

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
همچنان در انتظار برگ سبز و سفید!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا 7 روز دیگه باید برما عجب گیری کردما برگ سبز اولی اومد تاریخ رو عوض کردم هنوز هیچ خبری نیست:(:(:(:(
نکنه اونی که تو **** وظیفه کرج بود واسه منو یادش رفته:blink:

حالا خوبه بیاد بگه مازاد دیگه حرصم در میاد از بس الاف کردن منو

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همچنان در انتظار برگ سبز و سفید!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا 7 روز دیگه باید برما عجب گیری کردما برگ سبز اولی اومد تاریخ رو عوض کردم هنوز هیچ خبری نیست:(:(:(:(
نکنه اونی که تو **** وظیفه کرج بود واسه منو یادش رفته:blink:

حالا خوبه بیاد بگه مازاد دیگه حرصم در میاد از بس الاف کردن منو

برادر یه سر به **** وظیفه بزن ....

حالا میفهمیمی کد مازاد چه مزییه؟؟؟:(:(

فدات

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام و ممنون بابت راهنمایی ها

اتفاقا یکی از شرایط گرفتن امریه معاف از رزم بودنه ، چون خودم دنبالش بودم میدونم که میگم!

اینکه معاف از رزم بودن شرط گرفتن امریه باشه اینطور فکر نمی کنم! یعنی همه افرادی که امریه گرفتن معافیت پزشکی برای آموزشی داشتن؟! خودم چند نفر رو دیدم که اینطور نبوده!

پس توصیه شما اینه که اصلا نرم دنبال معافیت از رزم؟!

دوران آموزشی برای فوق ها با بقیه فرق می کنه؟!

پادگان یا دسته جدایی از سایر مقاطع تحصیلی دارن؟

دوره کــــد جریانش چیه؟

با توجه به کاهش درجه ها، به فوق لیسانس چه درجه ای میدن؟

ممنون

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم چندتا عکس از بچه های پادگان نیشابور ... حالشو ببرین....

http://170_2_1_x.mihanblog.com/post/6

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
برادر یه سر به **** وظیفه بزن ....

حالا میفهمیمی کد مازاد چه مزییه؟؟؟:(:(

فدات

آخه دوستم میگفت واسه من یک هفته قبلش اومد از 4 شنبه یک هفته قبلش شروع شده تا شنبه نیاد میرم **** دمت جیز

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه دوستم میگفت واسه من یک هفته قبلش اومد از 4 شنبه یک هفته قبلش شروع شده تا شنبه نیاد میرم **** دمت جیز

میتونی یه تماسم بگیری با مرکز مشاوره ...... ولی باید 24 ساعت بشینی پای تلفن تا بگیره .... بعدشم که گرفت حالا حال بکنن جواب بدن یا نه ....

من فکر کنم برگه سفیدم از همه زودتر اومد .... قبل عید بود زنگ زدم مرکز مشاوره با بدبختی جواب دادن و وقتی از پشت تلفن گفت 226 هستی .... 2/3 ساعت بعدش پیک موتوری اووردش در خونه ....

فدات

بالا