• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
عزیزان لطف کنن پیشنهاد کور کورانه ندن و از ال 90 الکی بد نگن تو رنج 15 تومن ال 90 بهترین ماشینی هست که میشه خرید و من تا حالا از هرکی که داشته چه اقوام چه تو خیابون پرسیدم تا حالا به جز خوبی چیزی ازش نگفتن
یکی از اشنا هامون هم ماشین بازه یعنی پراید و 405 و پرشیا و 206 و همرو داشته حالا ال 90 داره خودش میگه یه چرخ ال 90 رو به صدتا از اونا نمیدم ار دوتا مقاله از ال 90 بخونین بد نیست
ال 90 ماشینیه که استاندارد اروپا داره و الانم تو اروپا استفاده میشه و اگرم بگیم ازش استقبال خوبی نشده جای تعجب نیست چون در مقایسه با ماشین ها اروپایی مسلما خیلی نقص داره ولی در مقایسه با ماشین های تولید داخل اصلا قابل مقایسه نیست بازم پیشنهاد میکنم از چندتا سایت معتبر مقالاتی که تعدادشون هم کم نیست راجع به ال 90 بخونین
البته اینم در نظر داشته باشین ال 90 پارس خودرو با ال 90 ایرانخودرو زمین تا آسمون فرقشون هست و اصلا طرف ایران فرقون نرین برای ال 90
در زیر نمونه یکی از صد مقاله ای که در مورد ال 90 خوندم رو میزارم
http://www.centralclubs.com/topic-t49344.html

Last edited:

radium

Registered User
لایک‌ها
4
با 4.5 چه ماشینی بهتره گرفت؟

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
هر ماشيني گرفتي بگيري فقط ارابه مرگ نگير!!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
با 4.5 چه ماشینی بهتره گرفت؟
با این پول بهتره بری سراغ ماشین های خارجی دهه 90
مثه کورسا ریسر اسپرو لنسر و ... البته اگه تمیزشو بتونی به این قیمت گیر بیاری عالیه.
ماشین خارجی فقط تمیزش رو بخر.
دنبال پراید و ... هم نباش چون با 4/5 یه پراید جنازه بهت میدن. پراید صفرش چیه که جنازش باشه .... مگه پیکان بخری!:wacko:

mortiner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
من یه پراید دارم مدل 85 75000 کار کرده بین پراید ها واقعا عالیه شتاب دنده 4 که حرف نداره با دنده 4 از 90 تا 140 پر کردم عالیه همه پراید هارو میگیره

ولی اصلا کنترل نداره اشغال ترین گاری پرایده

میخوام بفروشم 2 - 3 تومن بذارم روش یه 405 یا 206 یا هرچی که خوب باشه
کم مصرف هندلینگ خوب فرمون هیدرولیک به نظر شما چی بگیرم؟

مارمولک

Registered User
لایک‌ها
3
میخوام بفروشم 2 - 3 تومن بذارم روش یه 405 یا 206 یا هرچی که خوب باشه
کم مصرف هندلینگ خوب فرمون هیدرولیک به نظر شما چی بگیرم؟

اگر کم مصرف بودن برات مهمه دور 405 رو خط بکش چون با اون موتور عقیقه اش آفت بنزینه. اگر عمده رفت و آمدت تو شهره 206 عالیه. در اون رده ریو هم بد نیست.

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
206!
1.gif

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
برای تعویض دنده بدون کلاچ گرفتن باید دور موتور و گازی که میدید هم اندازه دور گیبکس باشه

اینطوری بگیم بهتره :

وقتی ماشین دور میگیره و میخواد دنده عوض کنید تا حدی باید ماشینتون سرعت گرفته باشه که با نگه داشتن ثابت گاز در همون حالت اگه کلاچ بگیرید دور موتورتون از اونی که هست بالاتر نره

یعنی موتور در حال فشار به گیربکس برای بالا بردن دور ماشین نباشه

یعنی موتور نخواد دور ماشین رو با گازی که بهش داریم میدیم رو یکی کنه

تو ماشین های جدید کشویی که تو گیربکس داره یه جورایی کار یک دهم کلاچ رو میتونه انجام بده

حالا اگه دنده بدون صدا جا خورد و راحت رفت که هیچی
اما اگه با فشار و سفتی جا خورد این یعنی که کشویی داخل گیربکس داره کار همسان سازی دور موتور و سرعت گیربکس ( سرعت ماشین ) رو یکی میکنه و فشار بیش از حد و تعدد در این کار به دنده گیربکس نمیتونه فشار بیاره و خود کشویی خراب میشه ( پایین اومدن گیربکس 405 و تعویض یکی از کشویی ها مثلا کشویی دنده 3 و 4 که با هم هستن با وسائلی مثل نمد و ... حدود 120 تومن اب میخوره ( خود کشویی 30 تومنه اصلیش )

کلا اگه دنده هم جا نخورد و صدا داد اون صدا از دنده گیر بکس نیست از دنده کشویی هست

فشار بیش از حد و اصرار به وارد شدن دنده بجز فشار اومدن به گیربکس باعث فشار به ماهک و ... میشه

نیم کلاچ و یا کلاچ هایی که ریگلاژ درستی ندارن و یا زمانی که در سرعت بیسار کم در ترافیک هستید و باید دنده 1 بزنید هم همین فشار وارد میشه

با احترام / حجت

mr hitler

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
دوستان می خواستم ببینم این پراید 141 چه تفاوتی با پراید معمولی به جز از لحاظ ظاهر ی داره از یکی از دوستان شنیدم که پراید معمولی بهتره چون 141 بعد از یه مدت به سروصدا می افته اتاقش نظر شما رو می خواستم
یه سوال دیگه این بود که چطوره با 8 تومن برم یه پزو 405 مدل 82 یا 83 بخرم ترو تمیزشو میگن خرجش بالاس مثلا چقدر
البته اگه بخوام 141 بگیرم 6 تومن نهایت می خوام پول بدم
ولی اگه بخوام 405 بخرم میتونم پولمو به 8 تومن هم برسونم نظر شما چیه چیکار کنم به نظرتون
و بین پراید معمولی و 141 کدومو انتخاب کنم
با تشکر

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
از نظر سازمان استارندارد
141 رتبه بی کیفیت ترین خودرو رو دریافت کرده
و حداقل 100 نمره منفی بیشتر نسبت به پراید صبا داره

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
از نظر سازمان استارندارد
141 رتبه بی کیفیت ترین خودرو رو دریافت کرده
و حداقل 100 نمره منفی بیشتر نسبت به پراید صبا داره

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
141 ما داشتیم اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم
زمستونها وقتی صندوق عقب بالا میرفت چون صندوق عقب چسبیده به شیشه بود تمام گرمای داخل خودرو از بین میرفت
پراید معمولی خیلی بهتر از این 141 هاست ( به نقل از آقاجون)

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
مصرف سوخت و هزینه های جانبی فوقالعاده کم = پراید

راحتی و هندلینگ مناسب و مسافرت و... = 405

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
پرايد و بطور مشخص141 بسيار بي كيفيت است. از قطعات تزئيني گرفته تا سروصدا و مشكلات درب صندوق و ...

405 بگير يا حتي روآ جديدها خيلي بهتر از پرايده. موتورهاي تغيير يافته و درب صندوق نيز يك تكه شبيه 405 شده.

141 اصلاً نگير. اگر مجبور شدي پرايد صندوقدار معمولي سفيد بگير.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
عزیزان لطف کنن پیشنهاد کور کورانه ندن و از ال 90 الکی بد نگن تو رنج 15 تومن ال 90 بهترین ماشینی هست که میشه خرید و من تا حالا از هرکی که داشته چه اقوام چه تو خیابون پرسیدم تا حالا به جز خوبی چیزی ازش نگفتن
یکی از اشنا هامون هم ماشین بازه یعنی پراید و 405 و پرشیا و 206 و همرو داشته حالا ال 90 داره خودش میگه یه چرخ ال 90 رو به صدتا از اونا نمیدم ار دوتا مقاله از ال 90 بخونین بد نیست
ال 90 ماشینیه که استاندارد اروپا داره و الانم تو اروپا استفاده میشه و اگرم بگیم ازش استقبال خوبی نشده جای تعجب نیست چون در مقایسه با ماشین ها اروپایی مسلما خیلی نقص داره ولی در مقایسه با ماشین های تولید داخل اصلا قابل مقایسه نیست بازم پیشنهاد میکنم از چندتا سایت معتبر مقالاتی که تعدادشون هم کم نیست راجع به ال 90 بخونین
البته اینم در نظر داشته باشین ال 90 پارس خودرو با ال 90 ایرانخودرو زمین تا آسمون فرقشون هست و اصلا طرف ایران فرقون نرین برای ال 90
در زیر نمونه یکی از صد مقاله ای که در مورد ال 90 خوندم رو میزارم
http://www.centralclubs.com/topic-t49344.html

100% تائيد نميشه. دوست ماشين باز من كه مجبور شده بود بخاطر شرايط پارس خودرو ال 90 بگيره خيلي پشيمان بود. هم از عدم راحتي راننده و هم ديد ماشين و قيافه اش. :hmm:

mr hitler

Registered User
لایک‌ها
8
از همه دوستانی که راهنمایی کردن متشکرم
من که با این اوصاف کلا بی خیال 141 شدم
به ااحتمال زیاد یه 405 با 8.5 میلیون تومن میخرم تحقیق کردم میشه یدونه مدل 84 رو خرید حالا دوستان به نظرتون همچین مدلی(84) لگن نشده میدونم بستگی به تمیزیه ماشینش داره ولی در کل
در ضمن شنیدم که 405 اصطحلاکش بالاست و زود به خرج می افته نظر شما چیه؟
از رو ا هم به شدت بیزارم
بازم ممنون

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
داداش بيخودي پول واسه ماشين دست دوم نده كه پشيمون ميشي. من ميگم برو يه پرايد صفر بخر حداقل تا مدتي خرج نداره و گارانتي داره. البته بعضي ها ميگن پرايد نو كيفيتش پايينه و گارانتي بدرد نميخوره و از اين حرفها ولي به نظر من گوش نده. ماشين نو هر چي هم كه باشه ريسك خرابيش كمتر از ماشين 7-8 سال كاركرده است. بعد دو سه سال كه ديدي داره به خرج ميفته بفروش يكي ديگه بخر. پژو 405 با قيمت 8 ميليون يعني گرفتاري!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تا وضعیت بنزین مشخص نشده واسه خرید ماشن بهتره دست نگه داشت!

بالا