• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شما توی شهر خودتون خدمت می کردید یا نه؟
اگه نه که خودتون رو شرایط دار (مثلا ازدواج) کنید (+ کمی پارتی) تا بتونید در شهر خودتون خدمت کنید تا ادامه خدمت براتون ساده تر بشه . یعنی صبح ها ساعت 6 برید پادگان و ساعت 2 برگردید

radium

Registered User
لایک‌ها
4
ایا میشه همزمان که از معافیت تحصیلی استفاده میکنیم. دفترچه رو هم بفرستیم؟
آخه این 10-12 ماه که طول میکشه تا اعزام شی واقعا ظلمه.
نمیشه کاری کرد که زود اعزام شد؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
سلام
شما توی شهر خودتون خدمت می کردید یا نه؟
اگه نه که خودتون رو شرایط دار (مثلا ازدواج) کنید (+ کمی پارتی) تا بتونید در شهر خودتون خدمت کنید تا ادامه خدمت براتون ساده تر بشه . یعنی صبح ها ساعت 6 برید پادگان و ساعت 2 برگردید
شرايطش عوض شده
بايد يكسال از تاريخ ازدواج گذشته باشه
بهترين راهش اينه خودت بري خودتو معرفي كني
اگه د‍‍ژباني بگيرت خيلي برات گرون تموم ميشه اما اگه خودت خودتو معرفي كني 100 درصد به نفعت هست
برات كميسيون تشكيل ميدنو احتمالا هم اضافه ميخوري اما اگر دليل داشته باشي ادامه خدمتتو ميگذروني
من 3 سال فرارم ديدم مشكلي براي ادامه خدمتش پيش نيومده
فقط كلي دليل جم كن ببر

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ایا میشه همزمان که از معافیت تحصیلی استفاده میکنیم. دفترچه رو هم بفرستیم؟
آخه این 10-12 ماه که طول میکشه تا اعزام شی واقعا ظلمه.
نمیشه کاری کرد که زود اعزام شد؟

متاسفانه نمیشه همزمان با تحصیل برای اعزام اقدام کرد.فقط بعضی از معافیت ها مثل معافیت کفالت هست که مشکلی نداره..چون بالاخره تاریخ فارغ التحصیلی و اخرین مدرک تحصیلی شما به همراه کپی نامه دانشگاه مبنی بر تایید فارغ التحصیلی شما باید باشه.ولی وقتی تاریخ اعزام شما مشخص شد میتونی جلو بندازی.خودشون میگن باید با کسی که میخواد تاریخ اعزامش رو عقب بنداه جابه جا کنی.ولی اگه اینم نشد میتونی تا 4 ماه جلو بندازی.از دوستان داشتیم بهمن دفترچه رو ثبت کرد تاریخ اعزامش افتاد آبان رفت **** وظیفه آورد تیر .

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها این تایپیک رو تازه دیدم . . . . چرا 2 تا تایپیک سربازی درست کردین ؟؟؟ خب اینطوری بچه ها گیج میشن . . .

من الان توی تایپیک اشنایی مختصر با دوران اموزشیم . . . .

radium

Registered User
لایک‌ها
4
متاسفانه نمیشه همزمان با تحصیل برای اعزام اقدام کرد.فقط بعضی از معافیت ها مثل معافیت کفالت هست که مشکلی نداره..چون بالاخره تاریخ فارغ التحصیلی و اخرین مدرک تحصیلی شما به همراه کپی نامه دانشگاه مبنی بر تایید فارغ التحصیلی شما باید باشه.ولی وقتی تاریخ اعزام شما مشخص شد میتونی جلو بندازی.خودشون میگن باید با کسی که میخواد تاریخ اعزامش رو عقب بنداه جابه جا کنی.ولی اگه اینم نشد میتونی تا 4 ماه جلو بندازی.از دوستان داشتیم بهمن دفترچه رو ثبت کرد تاریخ اعزامش افتاد آبان رفت **** وظیفه آورد تیر .

قدیما تو کوچه و خیابون میافتادن دنبال ملت زورکی ببرنشون سربازی. حالا باید پارتی پیدا کنیم که زود ببرنمون.
از راهنماییتون واقعا ممنونم.
در مورد معافیت پزشکی چی. من تو دفترچه دیدم نوشته بود نمیشه وقتی از معافیت تحصیلی استفاده میکنی بری معافیت پزشکی بگیری.
ولی بعضی ها شنیدم اقدام کردند و موفق هم شدن.
بعد حساسیتشون چطورییه؟ میشه یه مشکل کوچیکو بزرگ جلوه بدیم یا خیلی سختگیر هستن؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
قدیما تو کوچه و خیابون میافتادن دنبال ملت زورکی ببرنشون سربازی. حالا باید پارتی پیدا کنیم که زود ببرنمون.
از راهنماییتون واقعا ممنونم.
در مورد معافیت پزشکی چی. من تو دفترچه دیدم نوشته بود نمیشه وقتی از معافیت تحصیلی استفاده میکنی بری معافیت پزشکی بگیری.
ولی بعضی ها شنیدم اقدام کردند و موفق هم شدن.
بعد حساسیتشون چطورییه؟ میشه یه مشکل کوچیکو بزرگ جلوه بدیم یا خیلی سختگیر هستن؟

طبق قانون نمیشه همزمان با تحصیل برای معافی پزشکی اقدام کرد.شما تو آیین نامه پزشکی نگاه کنی شاید تنها مورد چشم باشه که به مدرک تحصیلی مربوطه.یعنی برای معافیت دائم برای دیپلم جمع دو چشم باید 8 باشه وفوق دیپلم به بالا باید 10 باشه.در موارد دیگه اصولا نباید مشکلی باشه.اینم جزء موضوعاتیه که قراره تو قانون جدید **** وظیفه اصلاح بشه.چون برخی معافیت های پزشکی از جمله چشم رو میخوان تغییر بدن.درسته ممکنه مواردی باشه که دوستان در حین تحصیل اقدام کرده باشن.اونا دیگه زیرآبی رفتن ومدرکشون رو تو دفترچه دیپلم ذکر کردن.البته دوستانی هم داشتیم که موفق نشدن چون از طرف دانشگاه خواستنشون وگفتن که **** وظیفه نامه زده از ادامه تحصیل این فرد در صورتیکه مشغول به تحصیل در زیر مجموعه آموزش عالی باشه ممانعت به عمل بیاد.برای مدارک تحصیلی بالاتر سختگیریشون بیشتر میشه.ولی در کل اگه اون مورد معافیت رو نداشته باشین به هیچ وجه نمیتونین جور دیگه ای نشون بدین.یه سری بیماریها هست که وابسته به مدارکه مثل سونوگرافی یا آزمایشهای متعدده مثل اعمال جراحی یا بیماریهای قلبی. اما یه سری بیماریها تشخیصشون پزشک محوره.مثل فتق و واریکوسل یا یه سری بیماریهای اسکلتی ومفاصل مثلا صافی کف پا یه جا بگن صافی کف پای شما نرمه معاف از رزم یه جا بگن سخته معاف دائم یعنی تا آخرین لحظه مطمئن نیستی که معاف هستی یانه.حتی اگه شورای پزشکی تایید کنه سرهنگ مسئول ممکنه شما رو دوباره بفرسته بیمارستان .هر اتفاقی ممکنه بیفته.

Last edited:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
دوستان ممنون میشم جواب این دو سوال نسبتا یاده من رو بدین و در میان انبوه سوالات گم نشه!

- من الان دفترچه رو باید برم از پست بگیرم یا از پلیس + 10 ؟
- یکی از آشنایان ما گفته که دفترچه ات رو بده تا ببرمت توی ****. حالا من کدوم دفترچه رو باید بهش بدم؟ همین که از پست می گیرم رو تکمیلش کنم + مدارک بهش بدم؟ یا اینکه اینها رو بفرستم به **** وظیفه بعد اون دفترچه ایی رو که اون ها برام پست می کنند رو باید بهش بدم؟

پیشاپیش ممنون.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بچه ها من یه دوست دارم که سابق بیماری تشنج داره
روزی 2 بار قرص میخوره
استرس و شب بیداری واسش بده
تحت معالجه دکتر هم هست
این دوست من معاف هست یا نه

radium

Registered User
لایک‌ها
4
از اطلاعات کاملتون ممنونم.
باید بیخیال بشم.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان ممنون میشم جواب این دو سوال نسبتا یاده من رو بدین و در میان انبوه سوالات گم نشه!

- من الان دفترچه رو باید برم از پست بگیرم یا از پلیس + 10 ؟
- یکی از آشنایان ما گفته که دفترچه ات رو بده تا ببرمت توی ****. حالا من کدوم دفترچه رو باید بهش بدم؟ همین که از پست می گیرم رو تکمیلش کنم + مدارک بهش بدم؟ یا اینکه اینها رو بفرستم به **** وظیفه بعد اون دفترچه ایی رو که اون ها برام پست می کنند رو باید بهش بدم؟

پیشاپیش ممنون.

سلام.شما دفترچه رو از پلیس + 10 بگیرین. وقتی شما دفترچه رو پر میکنین ومدارک رو آماده میکنین میبرین پلیس + 10 مدارک ودفترچه رو میگیره ومشخصات رو ثبت میکنه واون قسمت هایی از دفترچه رو که پر کردین جدا میکنه.دیگه برای شما دفترچه نمیاد.نامه میاد برگ سبز اعزام.تاریخ اعزام رو مشخص میکنه.از ثبت مشخصات تا موقع اعزام معمولا کمتر از 6-5 ماه طول نمیکشه.اگه آشناتون گفته دفترچه رو با مدارک بدین اونو بدین.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سلام.شما دفترچه رو از پلیس + 10 بگیرین. وقتی شما دفترچه رو پر میکنین ومدارک رو آماده میکنین میبرین پلیس + 10 مدارک ودفترچه رو میگیره ومشخصات رو ثبت میکنه واون قسمت هایی از دفترچه رو که پر کردین جدا میکنه.دیگه برای شما دفترچه نمیاد.نامه میاد برگ سبز اعزام.تاریخ اعزام رو مشخص میکنه.از ثبت مشخصات تا موقع اعزام معمولا کمتر از 6-5 ماه طول نمیکشه.اگه آشناتون گفته دفترچه رو با مدارک بدین اونو بدین.
مرسی. دستت درد نکنه!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوستان، این برادر ما آموزشی افتاده 05 کرمان. چجور جاییه؟ کسی بوده تاحالا؟

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام من رفتم میدون **** برای گرفتن معافیت کفالت اونها هم 3 برگه بهم دادند که یکیش برای کلانتری محل بود یکی ثبت احوال یکی هم دفتر ازدواج طلاق
اول برای کلانتری که رفتم گفتن 3 نفر از بستگان به عنوان شاهد باید نامه رو امضا کنند حالا میخواستم بدونم برای ثبت احوال و دفتر ازدواج طلاق هم شاهد باید ببرم یا نه؟کلا دیگه احتیاجی به شاهد هست؟(آخه مدارک رو راحت میزاری زیر بغلت ولی شاهد پوستت کنده میشه)

radium

Registered User
لایک‌ها
4
نمیشه معافیت کفالت واسه مادربزرگ گرفت؟ شنیدم میشه. اطلاعی ندارید؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
نمیشه معافیت کفالت واسه مادربزرگ گرفت؟ شنیدم میشه. اطلاعی ندارید؟

تنها مراقب ونوه ذکور بالای 18 سال میتونه درخواست معافیت کفالت کنه مشروط براينكه جد و جده فاقد فرزند باشند (فرزندان فوت كرده باشند) در خصوص جده نيز فاقد همسر باشد

monacielo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان و مدیران سایت
اینجانب متولد 1356،لیسانسه،متاهل،مادر فاقد شوهر و پدرم سال 72 فوت کرده
با توجه به اینکه سال 82 معافیت تحصیلیم به پایان رسیده و تنها برادرم 15 سال پیش خدمتش رو به پایان رسونده آیا میتونم از یکی از انواع معافیت ها استفاده کنم؟
قبلا از راهنماییتون ممنونم.

لطفا اگه اطلاعی دارید از جواب دریغ نکنید.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
ممنون میشم به سوالم جواب بدین، نگرانم!

من با این آشنامون صحبت کردم؛ بهم گفت که شما مدارک رو ارسال کن و بعد که برگه و تاریخ اعزامت رسید بهم خبر بده. حالا سوال من اینه، اگه مثلا بعد از ارسال مدارک برای **** وظیفه مثلا بیافتم نیروی انتظامی ( خدا نکنه! ) و تاریخ اعزامم بیاد، امکانش هست که مکان خدمت عوض بشه و مثلا برم پیش این آشنامون؟

امکانش هست؟ کسی تجربه ی این چنینی داشته؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا اگه اطلاعی دارید از جواب دریغ نکنید.

سلام.نه متاسفانه.چون شما دارای برادر بالای 18 سال هستین نمیتونین از معافیت کفالت استفاده کنین.فعلا هم معافیت سنی عفو ***** برای دارندگان مدرک کارشناسی تا پایان متولدین سال 54 هست وشامل شما نمیشه.مورد دیگه ای رو هم اشاره نکردین تا بواسطه اون معافیت بگیرین.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون میشم به سوالم جواب بدین، نگرانم!

من با این آشنامون صحبت کردم؛ بهم گفت که شما مدارک رو ارسال کن و بعد که برگه و تاریخ اعزامت رسید بهم خبر بده. حالا سوال من اینه، اگه مثلا بعد از ارسال مدارک برای **** وظیفه مثلا بیافتم نیروی انتظامی ( خدا نکنه! ) و تاریخ اعزامم بیاد، امکانش هست که مکان خدمت عوض بشه و مثلا برم پیش این آشنامون؟

امکانش هست؟ کسی تجربه ی این چنینی داشته؟

مشکلی نداره.نگران نباش.تمامش بستگی به آشناتون داره.حتی تا دم در اتوبوس که کسی داره میره آموزشی میشه برگردوند.اگه آشناتون گفته مسئله ای نداره.میگم که از زمان ثبت مدارک تا اعزام 8-7 ماه فاصله است.کسی که بتونه کاری انجام بده واسش کاری نداره.شما تو هر یگانی بیفتی جابجایی امکان داره.یه اعلام نیاز میکنن مثلا به رشته شما نیاز دارن درخواست میدن جابه جا میکنن.

بالا