• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ولی خداوکیلی این قانون که درجه ها رو تغییر دادن خیلی ناجور شده.فوق دیپلم شده گروهبان.لیسانس استوار.تازه فوق لیسانس ستوان.من اول فکر کردم شایعه ست.اما با یکی از بچه های وظیفه ناجا صحبت کردم گفت اجرا شده.خودش فوق دیپلم بود شده بود گروهبان.

radium

Registered User
لایک‌ها
4
اینم از مزایای بالا رفتن تحصیالات در ایران! حتما اگه 4 سال دیگه هم اکثر مردم برن دکترا بگیرن به دکترا گروهبانی میدن.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
مشکلی نداره.نگران نباش.تمامش بستگی به آشناتون داره.حتی تا دم در اتوبوس که کسی داره میره آموزشی میشه برگردوند.اگه آشناتون گفته مسئله ای نداره.میگم که از زمان ثبت مدارک تا اعزام 8-7 ماه فاصله است.کسی که بتونه کاری انجام بده واسش کاری نداره.شما تو هر یگانی بیفتی جابجایی امکان داره.یه اعلام نیاز میکنن مثلا به رشته شما نیاز دارن درخواست میدن جابه جا میکنن.
مرسی دمت گرم. امیدوارم مشکلی پیش نیاد!

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
سلام
من می خوام هر چه سریعتر برم سربازی
من دفترچه رو 15 اسفند فرستادم ... نامه اش اومده که اول شهریور تاریخ اعزامم هست (مدرکم لیسانسه)
ولی می خوام اول تیر برم...
چه کاری باید انجام بدم؟

کل مدت سربازی من 6 ماهه(سابقه جبهه و جانبازی پدر)
می خوام هر چه سریعتر اعزام شم که زودتر برگردم برای کنکور فوق لیسانس بخونم
به نظرتون چی کار کنم؟
خیلی خیلی ممنون پیشاپیش

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من می خوام هر چه سریعتر برم سربازی
من دفترچه رو 15 اسفند فرستادم ... نامه اش اومده که اول شهریور تاریخ اعزامم هست (مدرکم لیسانسه)
ولی می خوام اول تیر برم...
چه کاری باید انجام بدم؟

کل مدت سربازی من 6 ماهه(سابقه جبهه و جانبازی پدر)
می خوام هر چه سریعتر اعزام شم که زودتر برگردم برای کنکور فوق لیسانس بخونم
به نظرتون چی کار کنم؟
خیلی خیلی ممنون پیشاپیش

سلام.باید بری **** وظیفه درخواست بدی.فکر میکنم روزهای دوشنبه است.همه کسانی که میخوان تاریخ اعزامشون رو تغییر بدن یا اعتراضی دارن یه صف طویلی تشکیل میشه رسیدگی میکنن.قبلا روزهای دوشنبه بود.حالا شما دوباره تماس بگیر با **** وظیفه بپرس روزش عوض نشده باشه.

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
سلام.باید بری **** وظیفه درخواست بدی.فکر میکنم روزهای دوشنبه است.همه کسانی که میخوان تاریخ اعزامشون رو تغییر بدن یا اعتراضی دارن یه صف طویلی تشکیل میشه رسیدگی میکنن.قبلا روزهای دوشنبه بود.حالا شما دوباره تماس بگیر با **** وظیفه بپرس روزش عوض نشده باشه.
ممنون از پاسختون
فقط من اصفهان زندگی می کنم
باید برم مرکز **** وظیفه اصفهان... یا **** وظیفه مرکزی تهران؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از پاسختون
فقط من اصفهان زندگی می کنم
باید برم مرکز **** وظیفه اصفهان... یا **** وظیفه مرکزی تهران؟

خواهش میکنم.اینکه گفتم مال تهران بود.در اصفهان هم حتما به همین ترتیب یک روز رو در هفته معین کردن.شما اول به **** وظیفه اصفهان مراجعه کن.

lpfan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من متولد 5.8.1369 هستم.سال پیش(1388) کنکور دادم قبول نشدم حالا امسالم(1389) میخوام کنکور بدم.اعزامم توی دی یا بهمن بوده.دفترچمو توی فروردین 1389 گرفتم گفتن چون غیبت خوردی تقاضای یک سال مرخصی کن تا اگه دانشگاه قبول شدی بتونی بری.حالا من رفتم دکتر بهم گفت به علت تیروئید و کوتاهی یکی از پاهات میتونی معاف بشی.حالا میخواستم بدونم من که غیبت دارم میتونم معاف شم به فرض که شوری بگه شما شرایط معافی رو داری؟ در ضمن اگه بگه شرایط معافی رو نداری :( چطوری برای مرخصی اقدام کنم ؟
لطفا راهنمایی کامل کنید چون واقعا اعصابم خورد شده.:wacko::eek:hno:
با تشکر موفق باشید.

Last edited:

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای معافیت پزشکی

نباید غیبت داشته باشی

تیروئید کم کاری داری یا پر کاری

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من متولد 5.8.1369 هستم.سال پیش(1388) کنکور دادم قبول نشدم حالا امسالم(1389) میخوام کنکور بدم.اعزامم توی دی یا بهمن بوده.دفترچمو توی فروردین 1389 گرفتم گفتن چون غیبت خوردی تقاضای یک سال مرخصی کن تا اگه دانشگاه قبول شدی بتونی بری.حالا من رفتم دکتر بهم گفت به علت تیروئید و کوتاهی یکی از پاهات میتونی معاف بشی.حالا میخواستم بدونم من که غیبت دارم میتونم معاف شم به فرض که شوری بگه شما شرایط معافی رو داری؟ در ضمن اگه بگه شرایط معافی رو نداری :( چطوری برای مرخصی اقدام کنم ؟
لطفا راهنمایی کامل کنید چون واقعا اعصابم خورد شده.:wacko::eek:hno:
با تشکر موفق باشید.

سلام.شما هر زمان که شرایط معافیت پزشکی رو داشته باشی میتونی اقدام کنی.غیبت برای معافیت کفالت مشکل سازه.برای معافیت پزشکی شما چندسال هم غیبت داشته باشی مسئله ای نیست.هر دو موردی که گفتی جزء شرایط معافیت پزشکی هست ومیتونی اقدام کنی.البته اگه پزشک بیمارستانهای خودشون تایید کنه که دیگه کاملا مطمئن میشی.شما هرچه سریعتر اقدام کن برای معافیت پزشکی.حالا اگه معاف نشی به دلیل غیبت به شما نهایت سه ماه اضافه خدمت میخوره.فقط در صورتیکه غیبتت بخشیده بشه وبرگ سبز اعزام شما مهر بدون غیبت بخوره شما میتونی در دانشگاه ادامه تحصیل بدی.در مورد مرخصی هم باید بری **** وظیفه.من این مورد رو نشنیده بودم.چون در مورد کسانی که غیبت دارن یه مقدار سخت میگیرن نمیدونم به چه عنوانی شما میخوای مرخصی رو بگیری؟

lpfan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.شما هر زمان که شرایط معافیت پزشکی رو داشته باشی میتونی اقدام کنی.غیبت برای معافیت کفالت مشکل سازه.برای معافیت پزشکی شما چندسال هم غیبت داشته باشی مسئله ای نیست.هر دو موردی که گفتی جزء شرایط معافیت پزشکی هست ومیتونی اقدام کنی.البته اگه پزشک بیمارستانهای خودشون تایید کنه که دیگه کاملا مطمئن میشی.شما هرچه سریعتر اقدام کن برای معافیت پزشکی.حالا اگه معاف نشی به دلیل غیبت به شما نهایت سه ماه اضافه خدمت میخوره.فقط در صورتیکه غیبتت بخشیده بشه وبرگ سبز اعزام شما مهر بدون غیبت بخوره شما میتونی در دانشگاه ادامه تحصیل بدی.در مورد مرخصی هم باید بری **** وظیفه.من این مورد رو نشنیده بودم.چون در مورد کسانی که غیبت دارن یه مقدار سخت میگیرن نمیدونم به چه عنوانی شما میخوای مرخصی رو بگیری؟

من رفتم پیش یه مشاور **** وظیفه گفت که موقع فرستادن دفترچه توی فرم(نگفت کدوم فرم) گزینه ی تقاضای تمدید رو تیک بزن تا غیبتت پاک شه.حالا من نمیدونم که حرفاش چقدر صحت داره ولی آدم مسنی(55 - 65 سال) بود.
حالا غیبتمو آشنا دارم میتونم پاکش کنم.اگه کمیسیون بگه که سربازم برگ سبزو بهم میدن؟

lpfan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای معافیت پزشکی

نباید غیبت داشته باشی

تیروئید کم کاری داری یا پر کاری

کم کاری یا همون هیپو تیروئید.راستی من در حال حاضر دارم قرص لئو تیروکسین مصرف میکنم اگه اونجا ازم آزمایش بگیرن که به خاطر اینکه قرص میخورم چیزی توی آزمایش معلوم نمیشه.پس چکار کنم؟ بگم از دکترم نامه میارم قبول میکنن؟ یا کپی از پرونده ی پزشکیم؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
من رفتم پیش یه مشاور **** وظیفه گفت که موقع فرستادن دفترچه توی فرم(نگفت کدوم فرم) گزینه ی تقاضای تمدید رو تیک بزن تا غیبتت پاک شه.حالا من نمیدونم که حرفاش چقدر صحت داره ولی آدم مسنی(55 - 65 سال) بود.
حالا غیبتمو آشنا دارم میتونم پاکش کنم.اگه کمیسیون بگه که سربازم برگ سبزو بهم میدن؟

غیبت اگه حل بشه مسئله ای نیست.حقیقتش من آخرین ورژن دفترچه مال سال پیش رو دیدم.این گزینه تقاضای تمدید رو ندیدم.به هر حال الان شما غایب محسوب میشی.تا موقعی که تکلیف غیبتت رو مشخص نکنی برای ادامه تحصیل ممنوعیت داری.اول که مدارک رو برای معافیت پزشکی ثبت میکنی بعد چند روز نامه میاد برای بیمارستان.اونجا آزمایشات رو انجام میدن در مورد تیروئیدت وکوتاهی پا.بعد نتایج رو میفرستن **** وظیفه وقت میده برای شورا.تو شورا چند حالت داره یا میگه معاق دائم هستی یا معاف از رزم میکنه یا معافیت موقت میده میگه برو 6 ماه بعد بیا یا اینکه اعزام به خدمتی.چه شما غیبت داشته باشی یا نه در صورتیکه اعزام به خدمت بشی برگ سبز میاد درب منزل.اما اگه غیبت داشته باشی مهر غیبت میخوره.اونوقت نمیتونی ادامه تحصیل بدی.اگه شما میخوای تو کنکور امسال شرکت کنی بهتره هرچه سریعتر اقدام کنی تا در صورتیکه ایشالا قبول بشی مشکلی نداشته باشی.در مورد تیروئیدت برای شورا هرچی آزمایش وپرونده پزشکی داری ببر..چون تو شورا در مورد بیماریهای غدد کاری نمیتونن بکنن.فقط نتایج آزمایشات وجواب بیمارستان براشون مهمه.اما در مورد کوتاهی پا درسته قانون داره ولی ممکنه تو شورا سلیقه ای برخورد کنن.

Last edited:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
آقا اینقدر جواب منو ندادین که خودم رفتم **** وظیفه یه برگه داد گفت برو پول بریز و اینا 6 اردیبهشت هم با بیمار (پدرم) بیا **** وظیفه برای کمسیون پزشکی
اونجا چه خبر میشه ؟ چه کار مثبتی میتونم بکنم ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
آقا اینقدر جواب منو ندادین که خودم رفتم **** وظیفه یه برگه داد گفت برو پول بریز و اینا 6 اردیبهشت هم با بیمار (پدرم) بیا **** وظیفه برای کمسیون پزشکی
اونجا چه خبر میشه ؟ چه کار مثبتی میتونم بکنم ؟

سلام.شما تو سوال قبلت گفته بودی پدرم بردم کمیسیون پزشکی.کمیسیون پزشکی هم تایید کرد.در صورتیکه شورای پزشکی نبوده .چون شورای پزشکی آخرین مرحله هست دیگه بعد از اون درصورت تایید از کارافتادگی باید یه سری پول بریزی بانک با مدارک تحویل بدی تا کارتت بیاد.تو شورای پزشکی مدارک و پرونده پزشکی پدرتون رو چک میکنن .بهتره هرچی پرونده و مدارک سابقه عمل وبیمارستان پدرتون داره ببرین.دیگه کار دیگه ای نیست.ایشالا که بدون دردسر معاف بشین.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
خب من هم امروز دفترچه اعزام رو پست کردم رفت! در واقع یعنی به پلیس + 10 تحویل دادم! فعلا منتظریم.

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
من معافیت موقت بهم دادن ولی میخام لغوش کنم برم سربازی باید دوباره شورا برم؟

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
من دانشجو دانشگاه پیام نور هستم و از معافیت تحصیلی استفاده می کنم ... میترسم نتوونم توی 6 سال تموم کنم ... و شرایط گرفتن معافیت پزشکی رو دارم .... آیا تبصره یا قانونی هست که من بتونم حین درس خوندن برای معافیت پزشکل اقدام کنم ؟ ( چون پیام نور دانشگاه غیر حضوری هست این به ذهنم اومد )

Blind Pig ®

Registered User
لایک‌ها
0
من دانشجو دانشگاه پیام نور هستم و از معافیت تحصیلی استفاده می کنم ... میترسم نتوونم توی 6 سال تموم کنم ... و شرایط گرفتن معافیت پزشکی رو دارم .... آیا تبصره یا قانونی هست که من بتونم حین درس خوندن برای معافیت پزشکل اقدام کنم ؟ ( چون پیام نور دانشگاه غیر حضوری هست این به ذهنم اومد )
دوست گرامی شرایط بنده هم مثل شما بود .
قانونشون می گه که موقع استفاده از یک معافیت ( مثلا معافیت تحصیلی ) نمی تونی برای معافیت های دیگه اقدام کنی .
نهایتن اگر تموم کردی دوره رو یا انصراف دادی شیش ماه مهلت داری که توی اون شیش ماه می تونی دفترچه رو پست کنی و برای معافیت پزشکی اقدام کنی .

بالا