• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به امید برد استقلال

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
عجب حالی داااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد :D

همینه yeeeeeeees
bilakh.gif

Last edited:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
به نظرم طالبلو خیلی حیفه. رفتار خوبی باهاش ندارند. محمدی دروازه بان دوضربه. هیج توپی رو یکضرب نمیگیره رو دور افت هم بیوفته خیلی افت میکنه. خیلی اشتباهه سرمایه گذاری رو محمدی و تیم بد ضربه ای میخوره بعدا

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
واقعا مجیدی نشون داد یکی از فرصت طلب ترین مهاجم هاست
به دلم افتاده بود امروز مجیدی گل میزنه !
اونم چه گلی ! خیلی هد قشنگی بود !
من نفهمیدم اونجا مرفاوی به مجیدی چی گفت ! مجیدی چی جواب داد
با درخشش مجیدی تو این فصل اگه استقلال تمدید نکنه
باشگاه های دیگه سریع میبرنش!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام
تبريك ميگم !
تو بازي كه خستگي از ساق هاي بچه ها ميباريد يك برد خوب داشتيم ...
آرش رو كه از بهزيستي آورديم ديگه عادت كرديم .

واقعا متاسفم واسه استقلال ، اگر اون موقع كه نياز داشت تماشاگرا حمايتش كنند ، تنهاش نميزاشتند الان به جاي فكر به نايب قهرماني به قهرماني فكر ميكرديم :(
والله اونايي كه اين همه تيم رو اذيت كرند بايد خجالت بكشند !

اينا منظورمه ، دار و دسته يآقاي لمپن !!!

/حاشيه ديدار استقلال و راه‌آهن/
اعتراض هواداران استقلال به مرفاوي

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال پس از پايان ديدار برابر راه آهن با وجود كسب پيروزي عليه سرمربي تيم خود موضع گرفتند.

به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران تيم استقلال كه از اعتراض صمد مرفاوي به فرهاد مجيدي در جريان بازي ناراحت بودند پس از پايان بازي عليه سرمربي اين تيم شعار دادند. آنها به نشانه حمايت از كاپيتان تيم خود با سر دادن شعار "مجيدي با غيرت " بار ديگر اعتراض خود را به صمد مرفاوي نشان دادند.

* اميرحسين صادقي كه از شعار هواداران استقلال عليه مرفاوي بشدت عصباني شده بود، به سمت هواداران استقلال رفت و با آنها درگيري لفظي پيدا كرد و قصد داشت به سمت آنها برود كه با وساطت عمران‌زاده و منتظري راهي رختكن شد.

* هواداران استقلال قصد داشتند به سمت بازيكنان اين تيم بروند كه ماموران انتظامي به شدت با اين دسته از هواداران برخورد كردند.

* فرهاد مجيدي پس از پايان بازي درحالي كه قصد داشت به سرعت زمين را ترك كند تا با صمد مرفاوي روبرو نشود، روي پله هاي منتهي به رختكن تعادل خود را از دست داد و زمين خورد.

* امين نوروزي پزشك استقلال در پي اعتراض هواداران اين تيم به مرفاوي اعتراض خود را به هواداران نشان داد.

استقلال امروز برابر راه آهن با يك گل پيروز شد و به رده دوم جدول صعود كرد.

به نظرم طالبلو خیلی حیفه. رفتار خوبی باهاش ندارند. محمدی دروازه بان دوضربه. هیج توپی رو یکضرب نمیگیره رو دور افت هم بیوفته خیلی افت میکنه. خیلی اشتباهه سرمایه گذاری رو محمدی و تیم بد ضربه ای میخوره بعدا

به نظر من بهترين تصميم تو تاريخ مربيگري مرفاوي همين بود !
ما تو 10-15 بازي آخر هيچ وقت نگران دروازباني نبوديم ...

طالبلو اون موقع كه رحمتي رو 1 فصل نيكت نشين كرد بايد فكر اين روزها رو ميكرد !
طالبلو تو هر بازي رو گل ها مقصر بود :hmm:

استقلال اول بشي آخر بشي دوستت داريم :heart::heart:

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا برد زورزوریمون مبارک !

خدا کنه حتی 1% هم احتمال موندن امیرآبادی و برهانی توی تیم نمونه :)

من نمیدونم این مرفاوی چه فکری کرد که عوض اینکه اکبرپور رو ببره حمله و به جای رینالدو جباری رو بیاره برهانی رو آورد !!!!!!!!!!!!!!!!!

در هر صورت مرفاوی مرد تصمیم های درست نیست :)

دوم شدیم :) خدا رو شکر

ایشال بازی بعدی رو باید توی عربستان حتما ببریم

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اينا منظورمه ، دار و دسته يآقاي لمپن !!!

به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران تيم استقلال كه از اعتراض صمد مرفاوي به فرهاد مجيدي در جريان بازي ناراحت بودند پس از پايان بازي عليه سرمربي اين تيم شعار دادند. آنها به نشانه حمايت از كاپيتان تيم خود با سر دادن شعار "مجيدي با غيرت " بار ديگر اعتراض خود را به صمد مرفاوي نشان دادند.

بالا بری پایین بیایی بهترین مربی لیگ هست و واعظ خیلی اشتباه کرد روی از دست دادن قلعه نوعی. حالا هر چه قدر میخوایی بگو.

و اینه محبوبیت داش فرهاد.

اینشالله صمد رو سال دیگه نبینیم (امین):rolleyes:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بازم ممنون جلالی
سخت نبود به نظرم سختش کردیم
خدا رو شکر حالا نباید کار رو تموم شده بدونیم. هنوز یه بازی مونده و نباید بهش بی توجه بود ضمن اینکه ممکنه تو عربستان هر اتفاقی بیافته
خدای نکرده اگه ببازیم نباید بی روحیه شد و با برد نباید مغرور شد. این سهمیه چهارم رو هواست باید دومی رو حفظ کرد.
لطف کنید رو قضیه مجیدی و مرفاوی زیاد مانور ندید. همه اونها دلشون آبیه .
اس اس میره آسیا ، خدا به همراش .................

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بالا بری پایین بیایی بهترین مربی لیگ هست و واعظ خیلی اشتباه کرد روی از دست دادن قلعه نوعی. حالا هر چه قدر میخوایی بگو.

همون ديگه ، سقف آرزوهاتون شده ليگ ...
تيم رو آخر كرد و آسيا گفت بازيكن نداشتيم من عنايتي رو داشتم قهرمان ميشدم ، تيم 15 ميلياردي گرفت حذف شد ، گفت نه فصل ديگه قول ميدم به خدا !

پر افتخار ترين تيم آسيا احتياجي به قهرماني ليگ نداره !

نميدونم چرا كسي 10 بازي آخر آقاي بهترين مربي رو با الان مقايسه نميكنه ...

از مجيدي انتظار اين حركت رو نداشتم ///

در پي درگيري لفظي با كاپيتان استقلال
مرفاوي: يقه بزرگ‌تر از مجيدي را هم مي‌گيرم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تصميم‌گيري در مورد كاري كه كاپيتان ما در بازي با راه‌آهن انجام داد، با من است و همه بايد بدانند يقه بزرگ‌تر از مجيدي را هم مي‌گيرم.

به گزارش خبرگزاري فارس، صمد مرفاوي پس از پيروزي تيمش مقابل راه‌آهن در خصوص اين بازي اظهار داشت: ما از شروع مسابقه بر توپ و ميدان تسلط داشتيم و حملات خوبي را روي دروازه تيم راه‌آهن تدارك ديديم. نيمه دوم نيز كاملا در اختيار ما بود و بازيكنانم به همه چيز تسلط داشتند.
وي ادامه داد: تيم حريف دفاع بسته‌اي انجام داد، البته هر تيمي تاكتيك خاص خود را دارد و نبايد از حق بگذريم كه راه‌آهن بازي خوبي انجام داد. خوشبختانه توانستيم در دقايق پاياني روي دروازه حريف فشار بياوريم و خدا را شكر مي‌كنم كه 3 امتياز را گرفتيم.
مرفاوي در ادامه در خصوص درگيري لفظي با فرهاد مجيدي و شعارهاي پياپي هواداران استقلال عليه وي گفت: بازيكن آن چيز كه من مي‌خواهم را بايد انجام دهد، مي‌خواهد فرهاد مجيدي باشد و يا بزرگ‌تر از او. هوادار تيم استقلال نبايد كاري به من و بازيكن تيم داشته باشد. من مسئله‌اي را به فرهاد مجيدي تذكر دادم و او نيز بايد وظيفه اش را انجام مي‌داد.
وي در ادامه با تاكيد بر اينكه از شعارهاي هواداران تيم استقلال ناراحت شده است افزود: مسئول فني تيم من هستم. آن هواداراني كه آن بالا شعار مي‌دهند بايد بدانند بيش از آنكه دل آنها بسوزد دل من براي بردن تيمم در زمين مي‌سوزد. آنها نبايد به اين مسائل ريز اعتراض داشته باشند.
سرمربي تيم استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه پرسيده بود، آيا واكنش شما به فرهاد مجيدي مقابل دوربين‌هاي تلويزيوني به شخصيت استقلال لطمه‌اي وارد نمي‌كند گفت: حرف شما را قبول ندارم. به شخصيت تيمي استقلال هم هيچ لطمه‌اي وارد نشده است.
وي كه خيلي ناراحت به نظر مي‌رسيد ادامه داد: هرفردي مي‌خواهد ناراحت باشد، به من مربوط نيست. چه با فرهاد مجيدي چه با مجتبي محبوب مجاز، من بايد پاسخگوي هواداران باشم. اگر بر سر مجيدي فرياد نمي‌كشيدم اين گل را نمي‌زد.
مرفاوي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس كه پرسيد چرا هواداران استقلال در طول اين فصل بارها خواستار جدايي شما از تيم شده اند، گفت: آن هواداراني كه قصد و غرضي ندارند دستشان را مي‌بوسم و مخلص آنها نيز هستم اما آنهايي كه با غرض اين كار را انجام مي‌دهند به خدا واگذار مي‌كنم. گوشم از حياكن و رهاكن‌ها پر است.
سرمربي تيم استقلال در ادامه صحبت‌هايش گفت: دلم خيلي پر است. قبل از من خيلي از مربيان كارهايي كردند و صداي هيچكس در نيامد؛ ولي من هواي آن بالايي‌ها را ندارم و به كسي باج نمي‌دهم. حتي آن زمان كه آن مربي‌ها قبل از من اينكارها را مي‌كردند شماي خبرنگار چنين سؤالاتي را از آنها نمي‌پرسيديد.
وي در ادامه در خصوص اينكه منظورش از آن مربي‌ها چه كسي است، گفت: كاري به اين مربي و آن مربي ندارم و اسم كسي را هم نمي‌آورم؛ ولي صحنه‌هايي را كه گفته‌ام به چشم ديده‌ام. من به دنبال چيزهاي ديگر نيستم و فقط حق و حقانيت را مي‌خواهم. بايد قبول كنيم كه ما به دنبال ستاره و ستاره‌بازي هستيم و اين مسائل به فوتبال ما كمك نخواهد كرد.
سرمربي تيم استقلال در خصوص اعتراض تماشاگران تيم استقلال پس از پايان مسابقه به او گفت: آن هواداري كه از مسائل فني سر در مي‌آورد نبايد اعتراضي داشته باشد. در طول اين فصل برديم گفتند حيا كند، باختيم گفتند رها كن، مساوي كرديم به ما فحاشي كردند ولي از ته دلم مي‌گويم آنها تماشاگران واقعي تيم استقلال نيستند.
وي در خصوص اعتراض سياوش اكبرپور هنگام تعويض گفت: اتفاقا سياوش تشكر هم كرد، اصل را رها كرده‌ و به اين مسائل فرعي مي پردازيد. فقط فرهاد مجيدي اعتراض كرد، البته من يقه بزرگ‌تر از مجيدي را هم مي‌گيرم.
مرفاوي در ادامه در خصوص اينكه آيا مجيدي در اختيار كميته انضباطي باشگاه قرار مي‌گيرد يا خير گفت: مجيدي اول در اختيار من است، بايد تصميم بگيرم كه چه‌كار كند. اينكه او در مسابقه بعدي ما بازي مي‌كند يا نه تشخيص من خواهد بود و باز هم مي‌گويم كه به او و بزرگ‌تر از او باج نمي‌دهم.
مرفاوي در مورد بحث داوري اين مسابقه گفت:‌ نمي‌توانم در خصوص داوري حرف خاصي بزنم. اگر اشتباهات داوري نبود شايد حالا ما در صدر جدول قرار مي‌گرفتيم، با اين حال داوران هم انسان هستند و بايد در بعضي از موارد به آنان حق داد.
وي در پايان در خصوص اينكه با توجه به نتايج ساير تيم‌ها چقدر براي استقلال شانس دوم شدن قائل است،‌ گفت: من به نتايج ديگر تيم‌ها كاري ندارم اما تمام تلاش خود را مي‌كنيم كه رتبه دومي را براي استقلال كسب كنيم.

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98

البته من حرکت فرهادرو تایید نمی کنم اما در حال حاضر محبوب ترین بازیکن آبی پوشانه نباید مرفاوی روی یه موقعیت اینطوری دادوهوار راه می انداخت

با بقیه صحبتهاتون به شدت موافقم!
واعظ واقعا به استقلال خیانت کرد می تونستیم این فصل باز هم قهرمان باشیم. دو فصل پیاپی، کاری که تو لیگ برتر هیچ تیمی موفق به انجامش نشده

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
واعظ واقعا به استقلال خیانت کرد می تونستیم این فصل باز هم قهرمان باشیم. دو فصل پیاپی، کاری که تو لیگ برتر هیچ تیمی موفق به انجامش نشده

به چه قيمت ؟
به قيمت حقارت در آسيا ؟ به قيمت ترويج فرهنگ لمپنيزم ؟
من واعظ رو تائيد نميكنم ولي ميگم حالا چون واعظ بده نبايد به استقلال ضربه زد ، مرفاوي گناه داره نبايد در صورت برد هم فحش بخوره ...

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
به چه قيمت ؟
من واعظ رو تائيد نميكنم ولي ميگم حالا چون واعظ بده نبايد به استقلال ضربه زد ، مرفاوي گناه داره نبايد در صورت برد هم فحش بخوره ...
یه سوال داشتم اگر همچین توهینی قلعه نویی وسط زمین! به کاپیتان می کرد شما چی می گفتید اینجا؟

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
به چه قيمت ؟

به قیمت حقارت در برابر پرسپولیس
کل مملکت ما روی این فرهنگ بنا شده حالا قلعه نویی کجاشو می خواد گسترش بده؟!
با تیکه دوم صحبتهای شما موافقم اما یه آدم خوب یه آدم دوست داشتنی لزوما یه مدیر خوب ازآب در نمیاد. صمد دوبار اینرو به خوبی نشون داده

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مرفاوی ادم سالمیه. حالا بحث فنی به کنار ولی من فکر میکنم که اون نون قلبش رو میخوره و بخاطر سادگی وصداقتش حریف آدمهایی از جنس ............ نمیشه. احساس رو بزارید کنار و با خودتون منطقی فکر کنید. مطمعنا به ضررش قضاوت نمیکنین. من هم قبول دارم که بعضی وقتا تعویض یا ارنجش اشتباهه ولی اینها مسائلی جدا از انسانیته. منم دوس داشتم مثل شما که تیمم بازم قهرمان بشه ولی به چه قیمتی؟ همین صمد اگه مثل خیلی ها و نه فقط یه نفر پاش رو میگذاشت روی بعضی از چیزا الان اول بودیم ولی خدایی ارزش داشت؟
اگه به یاد بیارید اون بازی که همه داشتن به مرفاوی فحاشی میکردن و دقیقه نود و دو مجیدی گل زد و صمد و همه گریه شون گرفت دیگه به این نقطه سیاه امروز توجه نمیکنید.
فشار بعضیا برای به سمت خود کشیدن بعضی از بازیکنهای ابی باعث شده که باشگاه و صمد برای حفظ بازیکن هاشون به اونا بازی بدن وهمین باعث ضعیف شدن بازی تیم تو چند بازی اخیره. مثلا همین برهانی. حالا چه خوب و چه بد. بابت بازیش الان مجیدی و سیاوش به مشکل خوردن .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
به قیمت حقارت در برابر پرسپولیس
کل مملکت ما روی این فرهنگ بنا شده حالا قلعه نویی کجاشو می خواد گسترش بده؟!

اولندش مملكت مهد فرهنگ هست ولي خوب ( 30 يا 30 نشه ... )
باخت مقابل پرسپوليس يك امتياز منفي خوب قبول ولي دليل بر عدم توااناييهاش هست ؟ تيم رو با اين همه فشار تا دوم جدل آورد بالا تو ليگ قهرمانان برد مرحله ي بعد اگر كملا همه چير خوب باشه و مثب فكر كنيم اگر استقلال الشباب رو ببره مرفاوي كاري كرد كه 10-15 ساله لحظه شماري ميكنيم ، آرزوش رو داريم ....

با تیکه دوم صحبتهای شما موافقم اما یه آدم خوب یه آدم دوست داشتنی لزوما یه مدیر خوب ازآب در نمیاد. صمد دوبار اینرو به خوبی نشون داده

یه سوال داشتم اگر همچین توهینی قلعه نویی وسط زمین! به کاپیتان می کرد شما چی می گفتید اینجا؟

خوب جواب حرف هاي شما مشابه هست !
شما سال قبل رو يادوت نمياد اون گندي كه آقاي لمپن مدير زد ؟ جريان جباري قهرش اختلاف و حاشيش تيم رو پاشوند ؟ باعث آبرو ريزي شد ؟
با امسال با هادي عقيلي فحش ركيك داده بود بهش ؟ اين مديريت هست ؟

مرفاوی ادم سالمیه. حالا بحث فنی به کنار ولی من فکر میکنم که اون نون قلبش رو میخوره و بخاطر سادگی وصداقتش حریف آدمهایی از جنس ............ نمیشه. احساس رو بزارید کنار و با خودتون منطقی فکر کنید. مطمعنا به ضررش قضاوت نمیکنین. من هم قبول دارم که بعضی وقتا تعویض یا ارنجش اشتباهه ولی اینها مسائلی جدا از انسانیته. منم دوس داشتم مثل شما که تیمم بازم قهرمان بشه ولی به چه قیمتی؟ همین صمد اگه مثل خیلی ها و نه فقط یه نفر پاش رو میگذاشت روی بعضی از چیزا الان اول بودیم ولی خدایی ارزش داشت؟
اگه به یاد بیارید اون بازی که همه داشتن به مرفاوی فحاشی میکردن و دقیقه نود و دو مجیدی گل زد و صمد و همه گریه شون گرفت دیگه به این نقطه سیاه امروز توجه نمیکنید.
فشار بعضیا برای به سمت خود کشیدن بعضی از بازیکنهای ابی باعث شده که باشگاه و صمد برای حفظ بازیکن هاشون به اونا بازی بدن وهمین باعث ضعیف شدن بازی تیم تو چند بازی اخیره. مثلا همین برهانی. حالا چه خوب و چه بد. بابت بازیش الان مجیدی و سیاوش به مشکل خوردن .

موافقم با شما !
البته من فقط ميگم از صمد حمايت تا روز آخر بعد نتيجه هاش رو مقايسه ميكنيم ...

قهرماني تو ليگ + آخر شدن در آسيا OR نايب قهرماني ليگ و رفتن تو 8 تيم برتر آسيا بعد 10-15 سال ( شايد هم قهرماني ...‌)

kamion

Registered User
لایک‌ها
604

ما همه استقلالی ها رو دوست داریم...
اما باید واقع بین بود
استقلال 2-0 استقلال اهواز => نتیجه نهایی 3-2 باخت
استقلال 1-0 پرسپولیس => نتیجه نهایی 2-1 باخت
استقلال 2-0 ملوان => نتیجه نهایی 2-2 تساوی
استقلال 1-0 صبا => نتیجه نهایی 2-1 باخت
استقلال 1-0 الجزیره => نتیجه نهایی 2-1 باخت
خوب اینها رو شما برای من نشون بده اگر هوادارا توش نقش داشتند؟ همین آرش برهانی شما فراموش کردید که قبل از افتش چنتا گل 3 امتیازی زد برای تیم، نمونه اش گل دقیقه 93 بازی سایپا!!
واقعا من برام قابل درک نیست حرف هایی که پرسپولیسی ها قبلا میزدند الان برای استقلال میزنید، حتی یک مدرک هم ندارید اما افتخارات استقلال به یقما می برید! که مثلا پاک بازی کردیم؟ یعنی شما ها قهرمانی پارسال خوشحال تون نکرد، تو تیم استقلال شخصیت قهرمانی ندید با داوری و باند بازی قهرمان شد؟ یک رد از باند بازی تو قهرمانی پارسال و حذفی نشون من بدین که الان عین یک پرسپولیسی با افتخار میگید ===> قهرمان بشیم اما با چه قیمتی؟ واقعا من برام جای تعجب داره

Last edited:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
واقعا مرفاوی مزلوم واقع شده
حرفاشو تایید میکنم .... همین جا هم کم نبودن کسایی که 24 ساعت کوبیدنش .... اگه بردیم گفتن شانس اوردیم اگه مساوی کردیم کوبیدنش .. اگه باختیم بد و بیراه گفتن ...
فراموش نکنیم چنتا بازی رو به اشتباهات فردی بازیکن ها واگذار کردیم یا گل نزدن های آرش ... اگه امتیاز همون هارو هم داشتیم شاید الان با یک بازی مونده تو باد قهرمانی خوابیده بودیم ..
اگه صمد بده .... کدوم مربی لیگ باید سر مربی میشد؟ یعنی این تیم نباید از خودش یه پشتوانه داشته باشه ؟
صمد هر چی باشه جزو خانواده استقلاله ...هم برای این تیم زحمت کشیده و هم بابتش هزینه شده از زمان بازیکنیش تا الان ... هیچ فکر کردین همین قلعه نوعی از کجا قلعه نوعی شده ؟ مگر سال اول تو استقلال تیم دوم نشد؟
واقعا حقش نیست ... انصاف نیست اسنطور برخورد با کسی که عمرش رو تو استقال هزینه کرده ...
مگه همین قلعه نوعی تو آسیا سال گذشته چه گلی به سرمون زد ؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
امیر خان هم جزو خانواده استقلاله ... حالا اگه به دلایلی از این تیم رفته درست نیست ... ازش بت بسازیم بکنیمش چماغ بزنیم تو سر مربی فعلی ... یا اینکه واعظ مقصره ...ما نمیدونیم چه خبره ..ولی هیچ کسی حق سوء استفاده از موقعیتش برای استقلال نداره ..هرکی هم هر گ...ه..ی شده از همین تیم بوده ... شاید ایشون پول خون اجدادشم میخواسته شایدم نه ! ما چه میدونیم :eek:

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
زنده باد استقلال
به امید موفقیت همه ابی دلان
یا حق

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
البته اگر قصد مقایسه آسیا هم دارید یکم ترمز بکشید! و منصفانه مقایسه کنید
اولا استقلال تو کورس قهرمانی لیگ بود، همین ذوب آهن به خاطر اسیا از کورس دور شد! پس بی تاثیر نیست
استقلال تو گروهی بود که یک تیمش فینالیست شد و یک تیمش تا نیمه نهایی بالا رفت.
استقلال پارسال با الجزیره ای که امسال مارو 2-1 برد ، بازی 2-0 باخته رو با ترکیب ذخیره هاش 2-2 مساوی کرد!
استقلال از تیم نایب قهرمان آسیا (الاتحاد) تو زمین خودشون واقعا روی بدشانسی و چند اتفاق باخت

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
ا
خوب جواب حرف هاي شما مشابه هست !
شما سال قبل رو يادوت نمياد اون گندي كه آقاي لمپن مدير زد ؟ جريان جباري قهرش اختلاف و حاشيش تيم رو پاشوند ؟ باعث آبرو ريزي شد ؟
با امسال با هادي عقيلي فحش ركيك داده بود بهش ؟ اين مديريت هست ؟
[

اگه منظورت تعویضه به نظر من اگر کسی واقعا توهین کرده جباری بوده نه قلعه نویی با اون حرکتش! اتفاقا من دنبال میکردم قلعه نویی سکوت کرده بود و جباری هنوز تا چند ماه تو هر مصاحبه اش یه جیز میگفت...
منم همین میگم ما هممون یه زمونی دانش آموز بودیم معلم که نماد فرهنگ و تحصیل کرده هست هم ... سر کلاس فوش میده!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا