به امید برد استقلال
به امید برد ..به امید برد استقلال
به نظرم طالبلو خیلی حیفه. رفتار خوبی باهاش ندارند. محمدی دروازه بان دوضربه. هیج توپی رو یکضرب نمیگیره رو دور افت هم بیوفته خیلی افت میکنه. خیلی اشتباهه سرمایه گذاری رو محمدی و تیم بد ضربه ای میخوره بعدا
اينا منظورمه ، دار و دسته يآقاي لمپن !!!
به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران تيم استقلال كه از اعتراض صمد مرفاوي به فرهاد مجيدي در جريان بازي ناراحت بودند پس از پايان بازي عليه سرمربي اين تيم شعار دادند. آنها به نشانه حمايت از كاپيتان تيم خود با سر دادن شعار "مجيدي با غيرت " بار ديگر اعتراض خود را به صمد مرفاوي نشان دادند.
بالا بری پایین بیایی بهترین مربی لیگ هست و واعظ خیلی اشتباه کرد روی از دست دادن قلعه نوعی. حالا هر چه قدر میخوایی بگو.
و اینه محبوبیت داش فرهاد.
اینشالله صمد رو سال دیگه نبینیم (امین)![]()
بالا بری پایین بیایی بهترین مربی لیگ هست و واعظ خیلی اشتباه کرد روی از دست دادن قلعه نوعی. حالا هر چه قدر میخوایی بگو.
و اینه محبوبیت داش فرهاد.
اینشالله صمد رو سال دیگه نبینیم (امین)![]()
واعظ واقعا به استقلال خیانت کرد می تونستیم این فصل باز هم قهرمان باشیم. دو فصل پیاپی، کاری که تو لیگ برتر هیچ تیمی موفق به انجامش نشده
یه سوال داشتم اگر همچین توهینی قلعه نویی وسط زمین! به کاپیتان می کرد شما چی می گفتید اینجا؟به چه قيمت ؟
به قيمت حقارت در آسيا ؟ به قيمت ترويج فرهنگ لمپنيزم ؟
من واعظ رو تائيد نميكنم ولي ميگم حالا چون واعظ بده نبايد به استقلال ضربه زد ، مرفاوي گناه داره نبايد در صورت برد هم فحش بخوره ...
به چه قيمت ؟
به قيمت حقارت در آسيا ؟ به قيمت ترويج فرهنگ لمپنيزم ؟
من واعظ رو تائيد نميكنم ولي ميگم حالا چون واعظ بده نبايد به استقلال ضربه زد ، مرفاوي گناه داره نبايد در صورت برد هم فحش بخوره ...
به قیمت حقارت در برابر پرسپولیس
کل مملکت ما روی این فرهنگ بنا شده حالا قلعه نویی کجاشو می خواد گسترش بده؟!
با تیکه دوم صحبتهای شما موافقم اما یه آدم خوب یه آدم دوست داشتنی لزوما یه مدیر خوب ازآب در نمیاد. صمد دوبار اینرو به خوبی نشون داده
یه سوال داشتم اگر همچین توهینی قلعه نویی وسط زمین! به کاپیتان می کرد شما چی می گفتید اینجا؟
مرفاوی ادم سالمیه. حالا بحث فنی به کنار ولی من فکر میکنم که اون نون قلبش رو میخوره و بخاطر سادگی وصداقتش حریف آدمهایی از جنس ............ نمیشه. احساس رو بزارید کنار و با خودتون منطقی فکر کنید. مطمعنا به ضررش قضاوت نمیکنین. من هم قبول دارم که بعضی وقتا تعویض یا ارنجش اشتباهه ولی اینها مسائلی جدا از انسانیته. منم دوس داشتم مثل شما که تیمم بازم قهرمان بشه ولی به چه قیمتی؟ همین صمد اگه مثل خیلی ها و نه فقط یه نفر پاش رو میگذاشت روی بعضی از چیزا الان اول بودیم ولی خدایی ارزش داشت؟
اگه به یاد بیارید اون بازی که همه داشتن به مرفاوی فحاشی میکردن و دقیقه نود و دو مجیدی گل زد و صمد و همه گریه شون گرفت دیگه به این نقطه سیاه امروز توجه نمیکنید.
فشار بعضیا برای به سمت خود کشیدن بعضی از بازیکنهای ابی باعث شده که باشگاه و صمد برای حفظ بازیکن هاشون به اونا بازی بدن وهمین باعث ضعیف شدن بازی تیم تو چند بازی اخیره. مثلا همین برهانی. حالا چه خوب و چه بد. بابت بازیش الان مجیدی و سیاوش به مشکل خوردن .
مرفاوی ادم سالمیه. حالا بحث فنی به کنار ولی من فکر میکنم که اون نون قلبش رو میخوره و بخاطر سادگی وصداقتش حریف آدمهایی از جنس ............ نمیشه. احساس رو بزارید کنار و با خودتون منطقی فکر کنید. مطمعنا به ضررش قضاوت نمیکنین. من هم قبول دارم که بعضی وقتا تعویض یا ارنجش اشتباهه ولی اینها مسائلی جدا از انسانیته. منم دوس داشتم مثل شما که تیمم بازم قهرمان بشه ولی به چه قیمتی؟ همین صمد اگه مثل خیلی ها و نه فقط یه نفر پاش رو میگذاشت روی بعضی از چیزا الان اول بودیم ولی خدایی ارزش داشت؟
اگه به یاد بیارید اون بازی که همه داشتن به مرفاوی فحاشی میکردن و دقیقه نود و دو مجیدی گل زد و صمد و همه گریه شون گرفت دیگه به این نقطه سیاه امروز توجه نمیکنید.
فشار بعضیا برای به سمت خود کشیدن بعضی از بازیکنهای ابی باعث شده که باشگاه و صمد برای حفظ بازیکن هاشون به اونا بازی بدن وهمین باعث ضعیف شدن بازی تیم تو چند بازی اخیره. مثلا همین برهانی. حالا چه خوب و چه بد. بابت بازیش الان مجیدی و سیاوش به مشکل خوردن .
ا
خوب جواب حرف هاي شما مشابه هست !
شما سال قبل رو يادوت نمياد اون گندي كه آقاي لمپن مدير زد ؟ جريان جباري قهرش اختلاف و حاشيش تيم رو پاشوند ؟ باعث آبرو ريزي شد ؟
با امسال با هادي عقيلي فحش ركيك داده بود بهش ؟ اين مديريت هست ؟
[