• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
عیار مربیگری صمد مرفاوی کاملا" مشخص شد تو این بازی، مربی حریف 2 تا تعویض کرد، 2 تاشونم گل زدند فکر کنم !؟
تعویض جانواریو فاجعه بود!
دفاع راست و چپ که تعطیل! به خصوص پژمان منتظری ..
مجتبی جباری هم چه بد توپ رو لو داد و حریف به گل رسید!

حیف شد تیمی به این ضعیفی رو شکست ندادند ..
اگر گل تو وقت 30 دقیقه می بود میشد جبران کرد ..

best20

Registered User
لایک‌ها
0
تو چند پست اخير 100 تا كلمه الاغ و خر ديدم چه خبرتونه

وقتي بازيكن از 10 سانتي متري توپ رو به بيرون مي زنه مربي چي كار كنه ؟؟ بازيكناي نيمكت نشين هم همون آش و همون كاسه

مشكل استقلال يه چيزه فقط : " مرض گل نزني "

سيد صالحي تو سپاهان هر توپي رو گل مي كرد از وقتي اومده استقلال ........

مجيدي هم استاد تو آفسايد قرار گرفتن و موقعيت خراب كردنه يه دونه مي زنه صد تا خراب مي كنه تازه به مربي هم اعتراض ميكنه

ajorlu

Registered User
لایک‌ها
24
سلام

بچه ها چیزی که نباید بشه شده کاری هم نمیشه کرد وقتی نیمه اول اونجور یه قل دو قل بازی میکردن و گلهای

مسلم رو نمیزدن گفتم ما این بازی رو میبازیم و متاسفانه همینجورم شد

واقعا ناراحتم با این بازیکنهایی که امشب خودشون نبودن. ما به خودمون باختیم:(:(

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
دلم میخواد ببینم این صمد امشب توی کنفرانس بعد بازی چی میگه و گردن کی میندازه این نتیجه رو. خدا کنه یه خبرنگار درست و درمون باشه در مورد تعویضش بپرسه
بذار بگم.ميگه داوري بد بود اگه مجيدي به تيرك نميزد ميرفتيم بالا اخرشم از afc به خاطر تك حذفي بودن انتقاد ميكنه

در اخر با تشكر از واعظي اشتياني

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
به خدا با این گندی هم که اس اس تو عربستان زد بازم بد نباخت یعنی 3-2 اگه رفت و برگشتی بود نتیجه خیلی خوبی بود براش. تو تهران راحت می تونست صعود کنه. ولی چه میشه کرد وقتی AFC نکبت اینجوری بازی ها را برگزار می کنه. در کل خیلی حیف بود. واقعا بدشانسی اورد استقلال.

کاش AFC را هم می دادن به همون کره و ژاپن.

اگه به تیم چهارم گروه خودش نمیباخت الان تو آزادی بازی میکرد! کلا تیم خیلی قوی نبود چند تا برد اخیر طرفداران رو گول زده بود. تیم مشکل ساختاری داره. مربیگری هم خیلی ضعیفه نیمه دوم نیمه مربیان که مربی اونها کلا صمد رو کرد نمد!

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
به خدا با این گندی هم که اس اس تو عربستان زد بازم بد نباخت یعنی 3-2 اگه رفت و برگشتی بود نتیجه خیلی خوبی بود براش. تو تهران راحت می تونست صعود کنه. ولی چه میشه کرد وقتی AFC نکبت اینجوری بازی ها را برگزار می کنه. در کل خیلی حیف بود. واقعا بدشانسی اورد استقلال.

کاش AFC را هم می دادن به همون کره و ژاپن.

مقصر آسیا نیست دوستان، تقصیر بعضی ها هستند که بازی 1-0 برده تو امارت رو میبازن، تیم صدرنشین دوم می کنند و بازی بعدیش میوفته تو خونه حریف....

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اگه به تیم چهارم گروه خودش نمیباخت الان تو آزادی بازی میکرد! کلا تیم خیلی قوی نبود چند تا برد اخیر طرفداران رو گول زده بود. تیم مشکل ساختاری داره. مربیگری هم خیلی ضعیفه نیمه دوم نیمه مربیان که مربی اونها کلا صمد رو کرد نمد!
مقصر آسیا نیست دوستان، تقصیر بعضی ها هستند که بازی 1-0 برده تو امارت رو میبازن، تیم صدرنشین دوم می کنند و بازی بعدیش میوفته تو خونه حریف....
درسته. با این که مربی و بازیکن ها و مدیرعامل و بقیه عوامل تو ناکامی این فصل استقلال سهیم بودن ولی با این وجود اگر AFC اینا را تک حذفی برگزار نمی کرد باز یه امیدی بود که حداقل تا یک هشتم را بره.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اتفاقا به نظر من اون باخت خیلی هم خوب بود. بازی با الشباب اگه یه سرمبی درست درمون داشت که میدونست چطوری بازیکنها رو به بازی بگیره خیلی راحت تر از بازی با تیمهای ازبک بود. حتی توی همین عربستان هم راحت میشد صعود کرد. هر چند اگه این برعکس میشد (یعنی الشباب دوم میشد و استقلال اول خیلی بهتر بود) در کل منظورم صعود مقابل این عربستانی خیلی راحت تر از صعود مقابل ازبک وبد.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
وقتي بازيكن از 10 سانتي متري توپ رو به بيرون مي زنه مربي چي كار كنه ؟؟

برادر من این چه حرفیه؟؟
چطور همین بازیکنا تو نیمه اول 5 تا موقعیت درست می کنن ولی نیمه دوم..

حرف شما راجع به گل نزن بودن فورواردای ایران کاملا درسته اما تیمی که رمقی واسش نمونده تیمی که مربی به فنا دادتش چی کار کنه:(

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
برادر من این چه حرفیه؟؟
چطور همین بازیکنا تو نیمه اول 5 تا موقعیت درست می کنن ولی نیمه دوم..

حرف شما راجع به گل نزن بودن فورواردای ایران کاملا درسته اما تیمی که رمقی واسش نمونده تیمی که مربی به فنا دادتش چی کار کنه:(

داش محسن خیلی خالم گرفتس :(

اخه خدایا نگاه چه جوری بازی برده رو باختیم...

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب همه ی حرفا رو دوستان زدن.

شاید در آینده ای نزدیک :

خداحافظ واعظ.
خداحافظ مرفاوی.
و بزودی درود بر نقدی زاده و رفقا.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
تو چند پست اخير 100 تا كلمه الاغ و خر ديدم چه خبرتونه

وقتي بازيكن از 10 سانتي متري توپ رو به بيرون مي زنه مربي چي كار كنه ؟؟ بازيكناي نيمكت نشين هم همون آش و همون كاسه

مشكل استقلال يه چيزه فقط : " مرض گل نزني "

سيد صالحي تو سپاهان هر توپي رو گل مي كرد از وقتي اومده استقلال ........

مجيدي هم استاد تو آفسايد قرار گرفتن و موقعيت خراب كردنه يه دونه مي زنه صد تا خراب مي كنه تازه به مربي هم اعتراض ميكنه
من نمی دونم اکبرپور چطوری وان توپ رو گل نکرد ! دیگه مهاجم خوب فرقش اینجا مشخص میشه !
اتفاقا مجیدی خوب بازی کرد! یه پاس گل داد یه پنالتی گرفت یه ضربه به تیرک زد
یه ضربه هم که به دروازه بان زد ! درسته خوب نزد اما نباید انتظار داشته باشیم همه کارها رو یکنفر انجام بده !
خدایی اگه تمام استقلالی ها مثل مجیدی با تعصب بازی میکردن الان راحت با ختالاف چند گل
این تیم رو برده بودیم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اگر بدتون نمیاد منم می گم که امشب بد نبودید
فرصت گل زیادی داشتید . بعضی هاشم مثل فرصتای مجیدی موقعیت 120% گل بود .
بنظرم خیلی بیش از حد دارید مرفاوی بنده خدا رو مورد عنایت قرار می دید . بی تقصیر نیست اما همه تقصیرا هم به گردنش نیست
الان توی لیگ دوم هستید
برخلاف سپاهان شما به مرحله بعد صعود کردید
و با توجه به مسابقه مس و ذوب . میشه گفت همه ایرانی ها یا پیش از استقلال حذف شدند یا همزمان
فکر نمی کنم فاجعه ای رخ داده باشه
با وجود سپاهان و دارو دسته اش هم قهرمانی توی لیگ به ما و شما نمی رسه هیچوقت
واقعا نتایج مرفاوی نتایج بد و اسفباری نیست .
امسال اگر - فوتبال پاک - رو در نظر بگیرم اولین مربی از نظر نتیجه گرفتن هست و اگر در نظر نگیریم احتمالا دومی !
یکم انصاف داشته باشید . می دونم ناراحتید
ولی تیمتون خوب بازی می کنه . فرصت می سازه . جای ما باشید که باید ابر و باد و مه و خورشید و افشاریان و ... دست به دست هم بدن تا یه توپ ببریم توی هجده قدم اونوقت چی می گید ؟!

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
صمد و واعظ به خاطر يك فصل بازي با اعصاب هوادارا ميتونن استعفا بدن وبا هم برن يه تيم ديگه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اين محمدي هر چقدر بازيهاي قبل خوب بود اين بازي كه خيلي مهم بود سوتي داد و گند زد رفت.
نميدونم اين جباري كه يه فصل فيزيوتراپي ميكرد الان وقت بازي كردنش بود

اتفاقا جباری خوب بازی کرد ...

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
کلا بازی استقلال رو اعصابه... خوب شد بازی رو کامل ندیدم!!

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
داش محسن خیلی خالم گرفتس :(

اخه خدایا نگاه چه جوری بازی برده رو باختیم...
نوکرم آرین جون حیف بود، تیم ِ ردیفی بود جا واسه بالا رفتن داشت؛ فقط اینشه که سوختن داره وگر نه اصلا حوصله ی شر و ور های واعظ رو بعد صعود به دور بعد نداشتم

اه
حالا کو تا سال دیگه که باز بریم آسیا
این تیم پتانسیل بالا رفتن حتی تا فینالو داشت

واقعا حیف!!!!

اگر بدتون نمیاد منم می گم که امشب بد نبودید
فرصت گل زیادی داشتید . بعضی هاشم مثل فرصتای مجیدی موقعیت 120% گل بود .
بنظرم خیلی بیش از حد دارید مرفاوی بنده خدا رو مورد عنایت قرار می دید . بی تقصیر نیست اما همه تقصیرا هم به گردنش نیست
الان توی لیگ دوم هستید
برخلاف سپاهان شما به مرحله بعد صعود کردید
و با توجه به مسابقه مس و ذوب . میشه گفت همه ایرانی ها یا پیش از استقلال حذف شدند یا همزمان
فکر نمی کنم فاجعه ای رخ داده باشه
با وجود سپاهان و دارو دسته اش هم قهرمانی توی لیگ به ما و شما نمی رسه هیچوقت
واقعا نتایج مرفاوی نتایج بد و اسفباری نیست .
امسال اگر - فوتبال پاک - رو در نظر بگیرم اولین مربی از نظر نتیجه گرفتن هست و اگر در نظر نگیریم احتمالا دومی !
یکم انصاف داشته باشید . می دونم ناراحتید
ولی تیمتون خوب بازی می کنه . فرصت می سازه . جای ما باشید که باید ابر و باد و مه و خورشید و افشاریان و ... دست به دست هم بدن تا یه توپ ببریم توی هجده قدم اونوقت چی می گید ؟!

به به دوست ِ دشمن:lol:
من با حرفات زیاد موافق نیستم
بحث اصلی من فرق فاحش بین دو نیمه است (این یعنی مربی)
بقیشو واقعا حوصله ندارم
شاید ادیت کردم :دی

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
حذف شدن ديگه فرق نداره دور مقدماتي يا يك هشتم فقط از نظر مالي يه مقدار فرق ميكنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا