• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
یه مدیر بیاد که واقعا فهم داشته باشه بهش هم 3-4 سال هم وقت بدن، اونم یه مربی کار درست خارجی بیاره (هر دو تاش محاله) اونوقت می شه رو استقلال واسه دو سال دیگه حساب کرد وگر نه همین آش ِ و همین کاسه
مگه الکی ِ خداییش خیلی از فوتبال روز عقبیم

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
مرفاوی: ما سرتر از الشباب بودیم
ریاض – " من به الشباب تبریک می گویم. آنها برنده شدند اما فکر می کنم ما بهتر از آنها بازی کردیم". این حرف های صمد مرفاوی مربی استقلال بعد از حذف در ریاض بود.
استقلال تهران 3-2 مقابل الشباب عربستان بازنده شد و از لیگ قهرمانان آسیا کنار رفت.

در آخرین بازی سه شنبه شب مرحله شانزدهم لیگ قهرمانان آسیا در حالیکه بازی با تساوی 2-2 پیش می رفت در دقیقه 88 ولید الجیزانی برای بار سوم دروازه محمدی را باز کرد و فرصتی برای جبران نگذاشت تا آبی های تهران با لیگ قهرمانان خداحافظی حسرت باری داشته باشند.

مرفاوی گفت: " این بازی زیبایی بود در همه جنبه ها. چه از لحاظ فنی و چه از لحاظ موقعیت هایی که پیش آمد و گل هایی که زده شد".

" ما در بسیاری از زمان بازی سرتر بودیم و یک گل غیرمنتظره باعث حذف ما شد".

" همه بازیکنان من فوق العاده بازی کردند و جریان کار را در دست داشتند. ما می توانستیم برنده باشیم. گل سوم آنها خیلی دیر زده شد با این وجود بچه های ما کار را واگذار نکردند هر چند دیگر وقتی نمانده بود".

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خوب...

دیگه بگی نگی آبا از آسیاب افتاد..

از فردا هم شروع می شه؛ نقد ها و تحلیل های متفکرانه!! دوختن آسمون و ریسمون به هم..
فقط می مونه حنجره ی جر خورده ی هوادار بیچاره و دل شکسته اش که الکی الکی...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

استقلال واقعا حیف بود , خیلی راحت می تونستیم بازی رو ببریم ولی همونطوری که مزدک موقع خراب کردن موقعیت های گل گفت که بعدا حسرت این موقعیت ها را خواهیم خورد , حالا داریم حسرت اون توپ هایی رو می خوریم که گل نشد:دی

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مرفاوی: ما سرتر از الشباب بودیم
ریاض – " من به الشباب تبریک می گویم. آنها برنده شدند اما فکر می کنم ما بهتر از آنها بازی کردیم". این حرف های صمد مرفاوی مربی استقلال بعد از حذف در ریاض بود.
استقلال تهران 3-2 مقابل الشباب عربستان بازنده شد و از لیگ قهرمانان آسیا کنار رفت.

در آخرین بازی سه شنبه شب مرحله شانزدهم لیگ قهرمانان آسیا در حالیکه بازی با تساوی 2-2 پیش می رفت در دقیقه 88 ولید الجیزانی برای بار سوم دروازه محمدی را باز کرد و فرصتی برای جبران نگذاشت تا آبی های تهران با لیگ قهرمانان خداحافظی حسرت باری داشته باشند.

مرفاوی گفت: " این بازی زیبایی بود در همه جنبه ها. چه از لحاظ فنی و چه از لحاظ موقعیت هایی که پیش آمد و گل هایی که زده شد".

" ما در بسیاری از زمان بازی سرتر بودیم و یک گل غیرمنتظره باعث حذف ما شد".

" همه بازیکنان من فوق العاده بازی کردند و جریان کار را در دست داشتند. ما می توانستیم برنده باشیم. گل سوم آنها خیلی دیر زده شد با این وجود بچه های ما کار را واگذار نکردند هر چند دیگر وقتی نمانده بود".

مربي بايد اينقد هيمنه و هيبت و البته كاريزما داشته باشه كه بازيكن براش هر كاري بكنه.

جدا متاسف شدم كه از اين تيم به اين مسخرگي باختين نيمه اول خدائيش هر دو تيم دفاعشون مث اتوبان بود

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام !
ديروز بعد بازي حال نداشتم بيام پاي كامپيوتر ، به بدرين شكل ممكن باختيم ...

استقلال 3 ساله بعد از اينكه عنايتي استقلال رو به پول فروخت و رفت امارات و خودش رو نابود كرد ، ما از داشتن يك مهاجم 6 دنگ محروم بوديم !

مرفاوي 2 تا كار خوب كرد در كل بازي :
1-بازي ندادن به آرش برهاني كه اگر بود و باز توپ خراب ميكرد من تلويزون رو ميشكوندم !
2- آوردن جبازي بود كه تو 10 دقيقه ي اولي كه اومد تيم رو يك جوني داد كه فرهاد اون تك به تك و كاظمي اون هد رو خط رو خراب نكرده بود ...

در مجموع استقلال خوب بازي كرد ،‌خط دفاع افتضاح ، صادقي افتضاح تر ، من نميدونم چرا سمت چپ استقلال افقدر باز بود !
اگر اون موقع كع 2-1 جلو بوديم يكي از اون 5 تا موقعيت گل ميشد بازي تموم شده بود !

من نميدونم مرفاوي چي ميبينه توي اين رحمتي ، خيلي افتضاح هست ...

دوستان داشتم پست ها رو ميخوندم يك نكته بود متوجه نشدم !
هي ميگيد مرفاوي اتوريته نداره ، كسي ازش حساب نميبره ، حرفش رونميخونن ، سوالم اينه كه آقايوني كه به بازيكنا فحش ميدن ، تو رختكن كتك كاري ميكنن ، دم زمين نعره ميزنن هم موفق نشدند ،‌ پس فكر نميكنين تو يك ليگ حرفه اي مثل جام باشگاههاي آُسيا نعره زدن و داد زدن تاثيري نداره ؟
استقلال باخت چون زياد دفاع كرد ، توپاش گل نشد و ... نباخت چون يكي نبود كه بازينا ازش بترسند ! باخت چن ترسو بازي كرد شايدم مرفاوي ترسو هست ولي ربطي به حرفش رو نخوندن و نعره نزدن نداره ...

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
عجیبه !! چرا اینقدر شما ناراحتید . خوب بازی کردید که . با بد شانسی حذف شدید به نظر من که پرسپولیسیم . فکر کنم تاثیرات گل دقیقه 88 هست وگرنه اصلا وقتی میزبانی افتاد توی عربستان مشخص بود شانس برد استقلال 10% هم نیست .

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
سلام !
ديروز بعد بازي حال نداشتم بيام پاي كامپيوتر ، به بدرين شكل ممكن باختيم ...

استقلال 3 ساله بعد از اينكه عنايتي استقلال رو به پول فروخت و رفت امارات و خودش رو نابود كرد ، ما از داشتن يك مهاجم 6 دنگ محروم بوديم !

مرفاوي 2 تا كار خوب كرد در كل بازي :
1-بازي ندادن به آرش برهاني كه اگر بود و باز توپ خراب ميكرد من تلويزون رو ميشكوندم !
2- آوردن جبازي بود كه تو 10 دقيقه ي اولي كه اومد تيم رو يك جوني داد كه فرهاد اون تك به تك و كاظمي اون هد رو خط رو خراب نكرده بود ...

در مجموع استقلال خوب بازي كرد ،‌خط دفاع افتضاح ، صادقي افتضاح تر ، من نميدونم چرا سمت چپ استقلال افقدر باز بود !
اگر اون موقع كع 2-1 جلو بوديم يكي از اون 5 تا موقعيت گل ميشد بازي تموم شده بود !

من نميدونم مرفاوي چي ميبينه توي اين رحمتي ، خيلي افتضاح هست ...

دوستان داشتم پست ها رو ميخوندم يك نكته بود متوجه نشدم !
هي ميگيد مرفاوي اتوريته نداره ، كسي ازش حساب نميبره ، حرفش رونميخونن ، سوالم اينه كه آقايوني كه به بازيكنا فحش ميدن ، تو رختكن كتك كاري ميكنن ، دم زمين نعره ميزنن هم موفق نشدند ،‌ پس فكر نميكنين تو يك ليگ حرفه اي مثل جام باشگاههاي آُسيا نعره زدن و داد زدن تاثيري نداره ؟
استقلال باخت چون زياد دفاع كرد ، توپاش گل نشد و ... نباخت چون يكي نبود كه بازينا ازش بترسند ! باخت چن ترسو بازي كرد شايدم مرفاوي ترسو هست ولي ربطي به حرفش رو نخوندن و نعره نزدن نداره ...

گل سوم , با لو دادن توپ به شکل مسخره ای توسط جباری صورت گرفت . البته نمیگم جباری بازیکن بدیه , انصافا" یه چیزی شبیه (نه در اون سطح) ژاوی تو فوتبال ماست . ولی نباید با جانواریو تعویض میشد. باید اون شلغم (رحمتی) رو بیرون میکشید .

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
نیمه اول بازی قشنگی بود ولی تو نیمه دوم عقب کشیدیم که همین شد بلای جونمون به نظرم مشکل استقلال مرفاوی نیست مشکل گل نزدنه

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
گل سوم , با لو دادن توپ به شکل مسخره ای توسط جباری صورت گرفت . البته نمیگم جباری بازیکن بدیه , انصافا" یه چیزی شبیه (نه در اون سطح) ژاوی تو فوتبال ماست . ولی نباید با جانواریو تعویض میشد. باید اون شلغم (رحمتی) رو بیرون میکشید .

البته حق باش ماست توپ رو جباري لو داد ولي بعد از اون 10 نفر شتباه كردند ، از اين توپ ها 100 تا لو دادند ، اگر هر كي لو ميداد گل ميشد كه هيچي ، جبازي هم شانس بد هست كه اون توپ لو رفت ، ولي به نظر من تعويض خوبي بود !

در مورد تعويض هم به نظرم منطقي حرفت ، رحمتي در حد ليگ 3 هست !

Last edited:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
به نظر من که کلا استقلال .. اون استقلال بازی های اول اسیایی دیدیم نبود . .
چرا نیمه اول خوب بود فقط. . نیمه دوم فقط سوتی بازار بود!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اگه قرار حسین کاظمی همین طور بمونه، واقعا در حد استقلال نیست! برگرده همون سپاهان...
اصلا میانه تعطیله توپ که میاد تو پا کاظمی من منتظر حمله تیم حریف م!
آرش چرا!!؟ بابا 12 تا گل زده نصف بازی های لیگم نبوده!

اووووه ه ه ه ه .... تازه میگی برهانی چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟

برهانی ضرر محضه ... میدونی چرا ؟ چون باید یه تیم روانپزشکی و مشاوره هم استخدام کنی که مبادا افت روحیه پیدا کنه .... بره بهتره ... هم برای خودش و هم برای ما

در مورد کاظمی هم قبول دارم .... وقتی رو فرم باشه خیلی خوبه و وقتی افت کنه خیلی بده ... تقریبا سه چهارم از زندگیش هم روی دور افته ... پس اونم بره و یه هافبک داعی توپ بگیریم بهتره .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
كاظمي مردش از بقيه ي هافبك دفاعي هاي ايران بهتره !
البته تو ليگ ...
كي رو بياره جاش فهم پستش رحمتيه ، يادتون نيست 1 سال نبود اين سان جان اومده بود چه وضعي بود اون وسط !
استقلال چپش خيلي صعيف ، چپ و حمله !

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام دوستان

استقلال واقعا حیف بود , خیلی راحت می تونستیم بازی رو ببریم ولی همونطوری که مزدک موقع خراب کردن موقعیت های گل گفت که بعدا حسرت این موقعیت ها را خواهیم خورد , حالا داریم حسرت اون توپ هایی رو می خوریم که گل نشد:دی

گزارشگر که مزدک نبود

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
واقعا متاسفم
حیف شد که استقلال حذف شد
حالا دیگه امیدم به ذوب آهن هستش
نمیدونم تا کی باید اینقدر جلو یه مشت عرب کم بیاریم !
به نظر من مشکل نه مرفاوی هست نه کاظمی نه ...
مشکل خیلی بزرگتر از این حرف هاست
مشکل نبود امکانات و ... هست

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
كاظمي مردش از بقيه ي هافبك دفاعي هاي ايران بهتره !
البته تو ليگ ...
كي رو بياره جاش فهم پستش رحمتيه ، يادتون نيست 1 سال نبود اين سان جان اومده بود چه وضعي بود اون وسط !

کاملا موافقم علیرضا، البته به اون دو مورد سر مربی رو هم اضافه کن
icon10.gif

چپ که تعطیله، مجیدی رو کنار بذاریم حمله هم رسما تعطیله! (گرچه تقریبا تمام تیم های ایرانی همین وضع رو دارن)

ولی بازم در مجموع تیم خوبی داشتیم این فصل، حیف شد! (امان از واعظ
102.gif
)

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
گزارشگر که مزدک نبود
من از جام جم ایران دیدم مزدک گزارشگر بود.

آقا این محمد محمدی چرا اینجوری بود؟ اون وسط چرا پاس ها دقیق نبودن اکثرشون لو میرفتن

اون تعویض واسه چی بود آخه؟؟؟

خیلی خیلی حالم گرفته شد اصلا انتظار نداشتم اون از بازی قبلی که باختیم به اون تیم اینم از این بازی برده رو 3-2 باختیم
امیدوارم ذوب آهن کاری بکنه تا فینال بیاد حدقل

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حذف استقلال ، پایان آرزوهای آبی..

e012ff5e-eb47-4f25-9d8b-cb7b354aff3b.jpg

خیلی ساده ! باختیم و حذف شدیم در حالیکه اصلا سزاوار این شکست نبودیم هرچقدر هم کاش کاش بگیم هیچی عوض نمیشه .. حالا دیگه هیچی نداریم تا پشت اون یک فصل ناموفق رو نادیده بگیریم
از قدیم گفتن " یک ده آباد به از صد شهر خرابه " و ما این فصل صد تا شهر خراب دشت کردیم و بس ..

عدم حفظ قهرمانی فصل پیش
شکست از رقیب سنتی
حذف از جام حذفی
حذف از رقابت های آسیائی ..

گیریم در بهترین حالت نایب قهرمان لیگ بشیم فقط ،در صورتیکه شایعات پیرامون 2 سهمیه برای ایران (که با این عملکرد ناموفق تیمهای ایرانی دو از ذهن هم نیست ) صحیح باشه سال بعد آسیائی هم نیستیم !

هیچی نمیگم ! فقط قضاوت رو به دوستان میسپرم ..

این یعنی پشت سر گذاشتن یک فصل موفق ؟؟؟؟
این یعنی عملکرد موفق مدیریت وکادر فنی ؟؟!

تازه این فصل قرارداد اغلب بازیکنان محوری هم تموم میشه و با این اوضاع و احوال بازیکنان فعلی سال دیگه دگرگونی ترکیب هم شامل حالمونه !

باز هم از قدیم گفتن ! : " نیمه دوم نیمه مربیانه " استقلال تو چند بازی در نیمه اول سرتر از حریف بوده و تو نیمه دوم غافلگیرانه و بی تدبیر با نهایت افسوس بازی رو واگذار کرده ؟؟؟؟

از این اما ها فراوونه ولی صحبت راجع بهش فقط افسوس و حسرت آدم رو زیاد میکنه ،

براستی :

چرا به چیزی که سزاوارش بودیم نرسیدیم ؟؟
الان چه کسی جوابگوئه ؟
اصلا مقصر کیه ؟
این فصل ناکام بودیم یا باکام ؟؟.. ؟؟

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
چرا نیمه اول خوب بود فقط. . نیمه دوم فقط سوتی بازار بود!
جدا الان این سوالته؟ :lol: پستهای قبلی کاملا مشخص میکنه.

اووووه ه ه ه ه .... تازه میگی برهانی چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟

برهانی ضرر محضه ... میدونی چرا ؟ چون باید یه تیم روانپزشکی و مشاوره هم استخدام کنی که مبادا افت روحیه پیدا کنه .... بره بهتره ... هم برای خودش و هم برای ما

در مورد کاظمی هم قبول دارم .... وقتی رو فرم باشه خیلی خوبه و وقتی افت کنه خیلی بده ... تقریبا سه چهارم از زندگیش هم روی دور افته ... پس اونم بره و یه هافبک داعی توپ بگیریم بهتره .
برهانی اگه بره و یه مهاجم خوب بیاد جاش بله اما اگه بره و دوباره یکی مثل سیدصالحی کهع امسال اومد بیاد همون نره بهتره.
کاظمی واقعا بهترین هافبک دفاعی های ایرانهو اندو بیاد جاش خوبه اما اینکه یه گاگول دیگه رو بیارن نه فایده ای نداره

شدیدا چپ باید تقویت بشه. امسال کلی ضربه خوردیم از اون سمت

گزارشگر که مزدک نبود
نه اسمش رو گفت یادم نیست. یعنی واقعا صدا و سیما یه گزارش گر درست درمون نداشت بیاره این بشر رو گزاشته بودن؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا