باختيم
بعد از بی لياقتی و باخت تو امارات ميشد حدس تو عربستان کارمون تموم ميشه.بازی تک حذفی رو از اين عرب ها بردن کار خيلی سختيه!
الشباب جلو ما هيچی نداشت،اما فراموش نکنيم همين تيم تو گروه سپاهانی بوده که نتونسته ازش صعود کنه، همين طور پاختاکور هم تو اين گروه دوم شده، پس کمی منصف باشيم، اين بازی اصلاً بازی راحتی نبود،استقلال نيمه اول و همينطور بعد از مساوی شدن تو نيمه دوم عالی بود
و اين حرف که اين تيم هيچی نبود و بايد راحت ميبرديم حرف درستی نيست .
هنوز هم ميگم اين تيم از تيم سال قبل خيلی بهتره! واقعاً حقمون باخت نبود
اما در مورد مرفاوی ، مرفاوی تو اين بازی ترسيد و مزدش رو هم گرفت،بازی با تک مهاجم،تاکتيک دفاعی و تعويض اشتباه،ميشه گفت صمد واقعاً هنوز مرد روز های سخت نشده
در هر صورت باختيم و حذف شديم ،امسال هم جامی نگرفتيم،اما با قاطعيت ميگم اين استقلال بهترين تيم حال حاضر ايرانه.
دوستان داشتم پست ها رو ميخوندم يك نكته بود متوجه نشدم !
هي ميگيد مرفاوي اتوريته نداره ، كسي ازش حساب نميبره ، حرفش رونميخونن ، سوالم اينه كه آقايوني كه به بازيكنا فحش ميدن ، تو رختكن كتك كاري ميكنن ، دم زمين نعره ميزنن هم موفق نشدند ، پس فكر نميكنين تو يك ليگ حرفه اي مثل جام باشگاههاي آُسيا نعره زدن و داد زدن تاثيري نداره ؟
استقلال باخت چون زياد دفاع كرد ، توپاش گل نشد و ... نباخت چون يكي نبود كه بازينا ازش بترسند ! باخت چن ترسو بازي كرد شايدم مرفاوي ترسو هست ولي ربطي به حرفش رو نخوندن و نعره نزدن نداره ...
عليرضا جان منظور من از اينکه مرفاوی اتوريته نداره اين نيست که بياد به بازيکنش فحش به يا اخراجش کنه تا همه ازش حساب ببرن
من صحبتم راجع به شخصيت مرفاوی هست که اونقدر اقتدار نداره که حتی وقتی سر بازيکنش داد ميزنه ،تماشاگر ها بهش اعتراض ميکنن و اين يعنی فاجعه،يعنی اينکه اين مربی با اينکه اين همه زحمت واسه اين تيم ميکشه،هيچ جايگاهی پيش تماشاگر ها نداره
اگه 3 تا بازی رو ببره ،يکی رو ببازه همه عليهش شعار ميدن و...
مرفاوی اصلاً فن بيان نداره و نميتونه درست حرف بزنه ،مخصوصاً وقتی کمی عصبی باشه ، به عنوان مثال مصاحبه آخر بازی با راه آهن که تو 90 نشون داد ،من به عنوان يه استقلالی کلی به طرز رفتارش خنديدم.
قلعه نويی 3 سال طول کشيد تا استقلال رو قهرمان کنه من خودم اون دوره ها استاديوم زياد ميرفتم ، قلعه نويی هم تيمش بد بازی ميکرد و همين طور ميباخت ولی هميشه اعتماد طرفدار هاشو داشت،چه ميبرد و چه ميباخت
اين چيزی که مرفاوی به هيچ وقت به دلايل مختلف ازش بهره نبرده.