• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
اگر بدتون نمیاد منم می گم که امشب بد نبودید
فرصت گل زیادی داشتید . بعضی هاشم مثل فرصتای مجیدی موقعیت 120% گل بود .
بنظرم خیلی بیش از حد دارید مرفاوی بنده خدا رو مورد عنایت قرار می دید . بی تقصیر نیست اما همه تقصیرا هم به گردنش نیست
الان توی لیگ دوم هستید
برخلاف سپاهان شما به مرحله بعد صعود کردید
و با توجه به مسابقه مس و ذوب . میشه گفت همه ایرانی ها یا پیش از استقلال حذف شدند یا همزمان
فکر نمی کنم فاجعه ای رخ داده باشه
با وجود سپاهان و دارو دسته اش هم قهرمانی توی لیگ به ما و شما نمی رسه هیچوقت
واقعا نتایج مرفاوی نتایج بد و اسفباری نیست .
امسال اگر - فوتبال پاک - رو در نظر بگیرم اولین مربی از نظر نتیجه گرفتن هست و اگر در نظر نگیریم احتمالا دومی !
یکم انصاف داشته باشید . می دونم ناراحتید
ولی تیمتون خوب بازی می کنه . فرصت می سازه . جای ما باشید که باید ابر و باد و مه و خورشید و افشاریان و ... دست به دست هم بدن تا یه توپ ببریم توی هجده قدم اونوقت چی می گید ؟!

نه واقعا خیلی نتایج خوبیه! برید بیرون با ماشین بوق بزنید! دسته گل برای مرفاوی تو فرودگاه هم فراموش نشه. بالاخره دوم لیگ شدیم و جز 16 تیم آسیا واقعا افتخار آمیزه!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اگر بدتون نمیاد منم می گم که امشب بد نبودید
فرصت گل زیادی داشتید . بعضی هاشم مثل فرصتای مجیدی موقعیت 120% گل بود .
بنظرم خیلی بیش از حد دارید مرفاوی بنده خدا رو مورد عنایت قرار می دید . بی تقصیر نیست اما همه تقصیرا هم به گردنش نیست
الان توی لیگ دوم هستید
برخلاف سپاهان شما به مرحله بعد صعود کردید
و با توجه به مسابقه مس و ذوب . میشه گفت همه ایرانی ها یا پیش از استقلال حذف شدند یا همزمان
فکر نمی کنم فاجعه ای رخ داده باشه
با وجود سپاهان و دارو دسته اش هم قهرمانی توی لیگ به ما و شما نمی رسه هیچوقت
واقعا نتایج مرفاوی نتایج بد و اسفباری نیست .
امسال اگر - فوتبال پاک - رو در نظر بگیرم اولین مربی از نظر نتیجه گرفتن هست و اگر در نظر نگیریم احتمالا دومی !
یکم انصاف داشته باشید . می دونم ناراحتید
ولی تیمتون خوب بازی می کنه . فرصت می سازه . جای ما باشید که باید ابر و باد و مه و خورشید و افشاریان و ... دست به دست هم بدن تا یه توپ ببریم توی هجده قدم اونوقت چی می گید ؟!
درسته خوب نتیجه گرفتیم اما چه فایده داره وقتی هیچ جامی نگرفتیم !
الان همه می دونن دفاع استقلال مشکل داره ! منتظری که همیشه مشکل داشته
نه درست دفاع میکنه نه سانتر میکنه نه توپ رو میتونه جلو ببره ! بازیکن حریف 2 تا رقص پا کنه جا میمونه
اون طرف که یوسفی هر چند بهتر بود اما روی نفوذ های که روی دروازه شد کاملا اسیب پذیر بو
اگه 3 هیچ میباختیم غمی نبود اما اینکه 2-1 جلو باشی و 2 تا گل بخوری خیلی تحملش سخته!
این تیم توی همه پستها باید تقویت بشه !

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
صمد و واعظ به خاطر يك فصل بازي با اعصاب هوادارا ميتونن استعفا بدن وبا هم برن يه تيم ديگه

بعدش جناب سعیدلو یکی دیگه از تو جیبش در می آره می گه برو داداش، حالش رو ببر یکی دو سال به اسم استقلال معروف شو بعدش اگه خواستی کاندید شو یا یه پولی به جیب بزن!!!

خانه از پایبست ویران است!!!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
من نمی دونم اکبرپور چطوری وان توپ رو گل نکرد ! دیگه مهاجم خوب فرقش اینجا مشخص میشه !
اتفاقا مجیدی خوب بازی کرد! یه پاس گل داد یه پنالتی گرفت یه ضربه به تیرک زد
یه ضربه هم که به دروازه بان زد ! درسته خوب نزد اما نباید انتظار داشته باشیم همه کارها رو یکنفر انجام بده !
خدایی اگه تمام استقلالی ها مثل مجیدی با تعصب بازی میکردن الان راحت با ختالاف چند گل
این تیم رو برده بودیم

حالا مگه اونها مهاجمشون کریس رونالدو بود؟ اگه قرار بود هر حمله ای تو سطح تیمهای آسیایی گل بشه اونها هم کم موقعیت نداشتن. ضمن اینکه تیم حالت بازنده داشت حتی اگه اون توپ اکبرپور هم گل میشد تازه بازی مساوی شده بود نمیبردیم که.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
لطفا بخوانید:

نمیدونم چی بگم
قرار گذاشتیم تا صبح صد تا پست آبی بدیم. اینجا کل پی تی رو رو سرمون بزاریم...... خوب کلمه حیف رو برا همین جاها ساختن دیگه. حالا صدتا پست آبی میدیم که توش فقط حسرت موج بزنه

فکر میکنم ، میبینم اگه واقعا لال بودم این جور وقتا چقدر بد بود. آدم دوست داره داد بزنه، به زمین و زمان بد و بیراه بگه، دوست داره به همه بگه آخه چرا این اینطوری کرد ؟ چرا اون اینجوری شد؟ و خلاصه به خاطر لال بودن شاید دها برابر بیشتر از موضوع اصلی حرص میخوردم که نمیتونم درد رو بگم. و .... اما حالا که لال نیستم چی بگم؟
دوست دارم هم لال بشم هم کر. چه بهتره که اینجور وقتا آدم کور هم بشه. اصلا عقل نباشه چطوره؟ بهتر نیست؟ من که به دیوونه ها حداقل تو این مواقع حسودی میکنم.
شب بخیر. اما حالا که همه چیز از دست رفت دوست دارم اینو بگم که حرفه ای بودن یعنی اینکه همین امشب باشگاه استقلال باید تو رختکن تیمش رو برای سال بعد آماده کنه. اگه میخواد تصمیم بگیره یا روحیه بسازه برای یه فصل، یا هر کار دیگه ای. فردا صبح ساعت 6 صبح هم دیر شده. اما کو حرفه ای............

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
تو چند پست اخير 100 تا كلمه الاغ و خر ديدم چه خبرتونه

وقتي بازيكن از 10 سانتي متري توپ رو به بيرون مي زنه مربي چي كار كنه ؟؟ بازيكناي نيمكت نشين هم همون آش و همون كاسه

مشكل استقلال يه چيزه فقط : " مرض گل نزني "

سيد صالحي تو سپاهان هر توپي رو گل مي كرد از وقتي اومده استقلال ........

مجيدي هم استاد تو آفسايد قرار گرفتن و موقعيت خراب كردنه يه دونه مي زنه صد تا خراب مي كنه تازه به مربي هم اعتراض ميكنه

بازیکنا که خیلی وقته رفتن ماه عسل .... ما دیگه بحثمون از اینکه بازیکنا چیکار میکنن گذشته ... وگرنه همه میدونن که :

1- حیدری افت کرده
2 - منتظری گم شده
3 - کاظمی و یوسفی ماست هستن
4 - رحمتی یکی از افتضاح ترین بازیکنای تاریخ استقلاله
5 - مجیدی هم که ماشالا بهترین موقعیتا رو مثل آماتور ترین بازیکنا از دست میده و بدترین موقعیتا رو گل میکنه

اینم میدونیم که داوری همیشه به ضررمون بوده ...

بحث ما تعویض مرفاویه ... توی ان فروم از هر کی بپرسی بت میگه که تویض جان واریو اشتباه بود ... همه فهمیدن که رحمتی باید تعویض بشه ... رحمتی باید میومد بیرون .. کاظمی جاشو میگرفت و جباری و جان واریو کنار هم بازی میکردن ...

از لحاظ تاکتیکی هم سمت چپ که کلا هیچی ... یوسفی و بیک زاده و امیر آبادی یکی از اون یکی بدتر

سمت راست هم همه فهمیدن که منتظری وقتی میره جلو جا میمونه .... باید خسرو متمایل به راست میشد که این منتظری دفاع بمونه ....

نگید اینا رو الان که بازی تموم شده دارم میگم ... شاید همه ی کسایی که اینجا پست دادن در حین بازی هم نظرشون همین بوده .... البته غیر از مرفاوی ترسوووووو

+_()*&^%$#@!!@#$%^&*)(_+

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
نه واقعا خیلی نتایج خوبیه! برید بیرون با ماشین بوق بزنید! دسته گل برای مرفاوی تو فرودگاه هم فراموش نشه. بالاخره دوم لیگ شدیم و جز 16 تیم آسیا واقعا افتخار آمیزه!

الان عصبانی هستی یه چیزیم به من می گی
منم پرسپولیسیم هرچی بگم متهمم

ببین عزیز جان
دوم شدید توی لیگ . اول کی شد ؟ یه تیم که همه دنیا به باندبازی متهمش می کنن و 15 میلیارد خرج شده
از گروهتون اومدید بالا . خب همون تیم 15 میلیاردیه که توی ایران یکه تازه ، عرضه همین کارو هم نداشت ! اصلا هرجا مسائل پشت پرده در کار نباشه اون تیمه و مربیش مات می شن !

خب من نمی گم بریم بیرون بوق بزنیمو
اما کارایی که صمدمرفاوی با همین تیم معمولی که خودتونم نصف بازیکناشو درحد تیم نمی دونید نتیجه ای گرفته که اون تیم 15 میلیاردیه با اونهمه بندوبساط نگرفته
انقدم منفی باف نباشید
کدوم تیم ایرانی بهتر از شما نتیجه گرفته ؟

تیمتون تقویت بشه تیم خوبیه
حالا بیا منو بزن

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
حالا مگه اونها مهاجمشون کریس رونالدو بود؟ اگه قرار بود هر حمله ای تو سطح تیمهای آسیایی گل بشه اونها هم کم موقعیت نداشتن. ضمن اینکه تیم حالت بازنده داشت حتی اگه اون توپ اکبرپور هم گل میشد تازه بازی مساوی شده بود نمیبردیم که.
نه اتفاقا مهاجمهای اونها خیلی داغون بودند دفاع استقلال اتوبان بود ! صحنه های گل اونها رو یادت بیار
دفاع روی هر سه موقعیت گل سوتی داد ! اضافه کن محمدی رو به جمع شون!
اگه گل رو میزد روحیه استقلال بالا میرفت عربها دیگه تو وثت اضافه خسته میشدن و کار تموم بود
به نظر من این بازیکن ها امروز مقصر اصلی بودند
دفاع : منتظری - یوسفی
هافبک دفاعی : کیانوش رحمتی ( خیلی بد بود ) - کاظمی ( پر اشتباه - بی انگیزه - به جز موقعیت گل)
جان واریو خوب بازی نکرد ! نه شوت خوبی نزد نه ضربه ایستگاهی خوبی
یه موقعیت گل خوب هم داشت که خراب کرد
مجیدی خوبد بود - اکبرپور به جز موقعیت اخر خوب بود

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بعد از اون بحث دو سه شب پیش دیگه نمیخواستم تو این تاپیک چیزی بنویسم ولی ....

به نظر من امروز استقلال خوب بود - یعنی بازیکنای استقلال خوب بودن - تو اون هوای گرم و با یک تیم بدون تاکتیک البته ببخشید تیم یه تاکتیک داشت اونم دفاع دفاع دفاع.
ولی بازم همین بازیکنا دو تا زدن و حداقل 3 تا دیگه هم میتونستن بزنن.
ولی خب بازم یه چیزی مشهود بود
آخرای بازی خود عربها هم وا داده بودن و قبل از گل سومشون دو سه بار تو کورس کم آوردن - مخصوصا مدافعینشون که این وسط ما یه بازیکن سرعتی میخواستیم تا یا به گل برسیم یا حداقل عربا رو مجبور کنیم به خاطر ترس از سرعت اون بازیکن بچسبن به دفاع.ولی خب مربی ما فقط یک کار رو بلده - البته جای تحسین داره که بجای فابیو بیژن کوشکی رو نیاورد تو چون سابقه داشته که جلوی تیمهای ضعیف از این کارا انجام بده.
به هر حال من فکر میکنم تیم عرب نصف توان استقلال نداشت و با ابراز تاسف از باخت تاج کبیر آسیا همچنان میگم صمد در حد لیگ برتر ایران هم نیست والا دو سال پیش که از استقلال رفت حداقل یک پیشنهاد از لیگ برتر دریافت میکرد.و این فقط از مدیرانی مثل واعظ و نجف نژاد بر میاد که این شخص رو مربی پر افتخار ترین تیم قرن 20 آسیا کنن.

lovely11380

Registered User
لایک‌ها
32
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

گلش رو شما ببرید دستش رو من میارم
خیلی ازش شکارم
تیم رو به ...... داد

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
لطفا بخوانید:

نمیدونم چی بگم
قرار گذاشتیم تا صبح صد تا پست آبی بدیم. اینجا کل پی تی رو رو سرمون بزاریم...... خوب کلمه حیف رو برا همین جاها ساختن دیگه. حالا صدتا پست آبی میدیم که توش فقط حسرت موج بزنه

فکر میکنم ، میبینم اگه واقعا لال بودم این جور وقتا چقدر بد بود. آدم دوست داره داد بزنه، به زمین و زمان بد و بیراه بگه، دوست داره به همه بگه آخه چرا این اینطوری کرد ؟ چرا اون اینجوری شد؟ و خلاصه به خاطر لال بودن شاید دها برابر بیشتر از موضوع اصلی حرص میخوردم که نمیتونم درد رو بگم. و .... اما حالا که لال نیستم چی بگم؟
دوست دارم هم لال بشم هم کر. چه بهتره که اینجور وقتا آدم کور هم بشه. اصلا عقل نباشه چطوره؟ بهتر نیست؟ من که به دیوونه ها حداقل تو این مواقع حسودی میکنم.
شب بخیر. اما حالا که همه چیز از دست رفت دوست دارم اینو بگم که حرفه ای بودن یعنی اینکه همین امشب باشگاه استقلال باید تو رختکن تیمش رو برای سال بعد آماده کنه. اگه میخواد تصمیم بگیره یا روحیه بسازه برای یه فصل، یا هر کار دیگه ای. فردا صبح ساعت 6 صبح هم دیر شده. اما کو حرفه ای............

حیف که پی تی دکمه تشکر نداره.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
Last edited by a moderator:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
وقتی فکر میکنم که قراره مرفاوی سال بعد هم تو تیم باشه اعصابم تخماتیک میشه ....

خدا کنه یه مربی کاردرست بیاریم ....

علاوه بر اون این لیست سیاهمونه :

1 - آرش برهانی
2 - سید صالحی
3 - بیک زاده
4 - یوسفی
5 - امیرآبادی
6 - منتظری
7 - کیانوش رحمتی

بابا درآمد حاصل از فروش اینا برای خرید لا اقل 2 - 3 تا بازیکن خوب کفافا میده ... البته حاضریم رحمتی رو با آفتابه هم طاق بزنیم :happy:

لیست مورد نیاز :

1 - یه مربی نترس و کاربلد
2 - میلاد میداوودی
3 - میلاد زنید پور
4 - محمد نوری
4 - امیر حسین فشنگچی
5 - صابر میرقربانی

چطوره ؟

kamion

Registered User
لایک‌ها
604

1 - آرش برهانی
2 - سید صالحی
3 - بیک زاده
4 - یوسفی
5 - امیرآبادی
6 - منتظری
7 - کیانوش رحمتی

بابا درآمد حاصل از فروش اینا برای خرید لا اقل 2 - 3 تا بازیکن خوب کفافا میده ... البته حاضریم رحمتی رو با آفتابه هم طاق بزنیم :happy:

لیست مورد نیاز :

2 - میلاد میداوودی
3 - میلاد زنید پور
4 - محمد نوری
4 - امیر حسین فشنگچی
5 - صابر میرقربانی

چطوره ؟
اگه قرار حسین کاظمی همین طور بمونه، واقعا در حد استقلال نیست! برگرده همون سپاهان...
اصلا میانه تعطیله توپ که میاد تو پا کاظمی من منتظر حمله تیم حریف م!
آرش چرا!!؟ بابا 12 تا گل زده نصف بازی های لیگم نبوده!

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
ياد حرف حجازي افتادم بنده خدا ميگفت استفلال امروز ميبره

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
ایشالا بازی فردا رو میبریم .... خدا کنه بریم ... از ته دلم دوست دارم که این بازی رو ببریم ... اگه ببریم قول میدم بریم توی 4 تیم ...

خدایا یعنی میشه این بازی رو ما ببریم ؟؟

راستی راسته میگن میلاد زنیدپور به پرسپولیس چراغ سبز نشون داده ؟

میلاد از همنون بچگی عاشق پرسپولیس بود و شک نکنید که به پرسپولیس میره....
واقعا بازیکن خوبیه....
یادش بحیر منو میلا با سعید حلافی (بازیکن پرسپولیس که الان قرضی برای راه آهن بازی میکنه ) توی یه تیم بازی میکردیم این دو نفر رفتن بالا من ..... حیف...
میلاد جناح چپ بازی میکرد من مهاجم نوک بودم ولی حیف .....

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656

1 - آرش برهانی
2 - سید صالحی
3 - بیک زاده
4 - یوسفی
5 - امیرآبادی
6 - منتظری
7 - کیانوش رحمتی

لیست مورد نیاز :

2 - میلاد میداوودی
3 - میلاد زنید پور
4 - محمد نوری
4 - امیر حسین فشنگچی
5 - صابر میرقربانی

چطوره ؟

مرفاوی مرد روزهای سخت نیست .. آدم ترسویی هست... هر چند تقریبا محاله ولی امیدوارم سال اینده ژنرال برگرده...
از لیست سیاه شما من اینا رو میکشم بیرون...
آرش برهانی
یوسفی
منتظری (البته نه اینکه همشهری هستیم نه بازیکن خوبیه)

به لیست مورد نیاز
ژنرال
میداوودی
محمد نوری
احمد جمشیدیان
فشنگچی
منوچهری
میلاد زنید پور پرسپولیسیه... احتمالش خیلی خیلی کم هست که بیاد استقلال ولی بازم هم میزارم توی لیست

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ياد حرف حجازي افتادم بنده خدا ميگفت استفلال امروز ميبره

:( اونم مثل همه چیز حروم شد و از دست رفت. ایشاا... زنده باشه.
این فوتبال درسته بالا و پایین داره اما تلخیش خیلی بیشتر از شیرینیش میزنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا