مثل اینکه کریمیان قضیه اش جدی هست.من به شخصه امیدوارم همینطور باشه چون در حال حاظر یکی از بهترین هافبک های ایران هستش. اگه جباری بمونه و به روزای اوجش برگرده ( البته اون اگه رو دقت کنید ! ) قطعا زوج خیلی خوبی میشن.
كريميان براي استقلال جانواريو ميشود ؟
جذب جانواريو توسط باشگاه سپاهان سبب شده خيليها منتقد باشگاه استقلال بشوند. حتي بسياري از بازيکنان هم جدايي جانواريو را به ضرر تيمشان دانستند و در مصاحبههاي خود به جدايي فابيو اشاره کردهاند.
البته واعظ آشتياني دليل قانعکنندهاي براي اين انتقادها دارد و با بيان اينکه باشگاه نميتواند مثل سپاهانيها براي جذب جانواريو مبلغي بالغ بر يک ميليارد و دويست ميليون تومان هزينه کند به نوعي خود را از هجمه انتقادها دور ميکند. با اين حال باشگاه استقلال هم چندان بيکار ننشسته است و قصد دارد در فصل نقل و انتقالات حضور پر رنگي داشته باشد. جذب فيليپ آلوز دسوزا و جواد شيرزاد طي روزهاي اخير باعث شد تا حدودي از اين انتقادها کاسته شود اما باشگاه فعاليت خود در فصل نقل و انتقالات را با جذب اين دو بازيکن به همين جا ختم نخواهد کرد.
استقلاليها خيلي دوست دارند حالا که ستاره برزيليشان را از دست دادند با يکي از ستارههاي سپاهان به توافق نهايي دست يابند. اين اتفاق هم چندان دور از ذهن نيست چرا که آبيها با مهدي کريميان، هافبک مياني تيم سپاهان به توافق اوليه دست يافتهاند و به زودي اين بازيکن را جذب خواهند کرد. کريميان فصل قبل يکي از ارکان اصلي سپاهان بود و تنها در يک بازي به ميدان نرفت. اين بازيکن با تاييد مذاکره استقلاليها ميگويد: «من اهل بازارگرمي نيستم اما چند روز پيش يعني پنجشنبه هفته قبل باشگاه استقلال با من مذاکره کرد و خودم هم خيلي دوست دارم اين انتقال صورت بگيرد. پيشنهاد مالي باشگاه استقلال خيلي خوب بوده و به شخصه علاقهمندم در اين تيم بازي کنم. به هرحال همه بازيکنان دوست دارند در تيمهاي استقلال و پرسپوليس بازي کنند و من هم از اين قاعده مستثني نيستم.»
کريميان درباره اينکه چه زمان با آبيها به توافق نهايي ميرسد هم توضيحاتي ميدهد: «قرار است امروز به باشگاه سپاهان بروم و درباره ماندن يا نماندن در اين تيم گفتوگو کنم. با اينحال خودم فکر ميکنم احتمال استقلالي شدنم بيشتر است. به احتمال فراوان يک روز پس از مذاکره با باشگاه سپاهان به تهران ميآيم تا با مسوولان باشگاه استقلال مذاکرات نهاييام را انجام بدهم.»
مهدي کريميان با 28 سال سن و توانايي بازي در پستهاي مختلف ميتواند گزينه خوبي براي خط مياني آبيها باشد. به خصوص اينکه او فصل قبل هم در تيم سپاهان بازي کرده و با توجه به اينکه زردپوشان نصف جهان توانستند جانواريو را با پيشنهادي اغواکننده از چنگ استقلال دربياورند، جذب مهدي کريميان ميتواند اندکي ميان استقلال و سپاهان تعادل برقرار کند هرچند که همه ميدانند مهدي کريميان با وجود همه شايستگيهايش اما براي استقلال جانواريو نميشود. البته تضميني هم وجود ندارد که جانواريو همان بازيهايي که در استقلال انجام داد را بتواند در تيم سپاهان هم تکرار کند.
منبع
البته این رو میشه کاملا فهمید که واعظ داره این کار رو از رو لج با قلعه نوعی میکنه و میخواد هر جوری شده کریمیان رو بیاره استقلال. و گرنه این اقا از رو دلسوزی برای تیم کاری نمیکنه ! امروز هم دو مرتبه سایت باشگاه رو کرد دفتر یادداشت خودش و با فدراسیون فوتبال در افتاده و شروع کرده به بیانیه دادن طبق این
لینک !
پ.ن: اون مصاحبه قبلی رو که در مورد کریمیان گذاشته بودم رو پاک کردم چون این کاملتر بود.