• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
با استعفای واعظ‌آشتیانی
مجیدی در استقلال نمی‌ماند

خبرگزاری فوتبال ایران - با استعفای واعظ آشتیانی از مدیریت باشگاه استقلال فرهاد مجیدی نیز در این تیم نمی‌ماند. مجیدی که رابطه بسیار خوبی با واعظ داشت گویا از موضوع استعفا با خبر بود و به همین دلیل در این مدت قراردادش را با استقلال تمدید نکرد.

با استعفای واعظ آشتیانی از مدیریت باشگاه استقلال فرهاد مجیدی نیز در این تیم نمی‌ماند. مجیدی که رابطه بسیار خوبی با واعظ داشت گویا از موضوع استعفا با خبر بود و به همین دلیل در این مدت قراردادش را با استقلال تمدید نکرد تا تکلیف مدیریت استقلال مشخص شود که با رفتن واعظ تکلیف مجیدی هم مشخص شد و او نیز در استقلال نمی‌ماند.

مجیدی دو پیشنهاد از تیم‌های عربی دارد که قرار است هفته آینده پای میز مذاکره با‌ آنها بنشیند و قراردادی با یکی از این تیم‌ها به امضا برساند. یکی از این تیم‌ها اماراتی و دیگری از کشور قطر است.

مجیدی سابقه طولانی بازی در کشور امارات دارد و سال‌ها در این کشور در تیم‌های مختلف بازی کرده است،‌او در فصل گذشته عملکرد بسیار خوبی داشت و به همین دلیل مورد توجه دوباره تیم‌های عربی قرار گرفت.

با جدایی مجیدی او نیز جزو ستارگانی خواهد بود که از این تیم جدا می‌شود، پیش از او جان واریو، سیاوش اکبرپور، حسین کاظمی نیز از تیم استقلال جدا شده بودند.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اكبرپور سومين خريد جديد استيل‌آذين

خبرگزاري فارس: بازيكن فصل گذشته استقلال با حضور در باشگاه استيل آذين قرارداد 2 ساله خود را امضا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بعدازظهر امروز سياوش اكبرپور، بازيكن فصل گذشته استقلال به باشگاه استيل آذين آمد و پس از مذاكره با مصطفي آجورلو، مديرعامل اين باشگاه، قرارداد 2 ساله خود با اين باشگاه را امضا كرد.

اكبرپور پس از مذاكرات كوتاه با مديرعامل استيل آذين قرارداد 2 ساله خود را با اين باشگاه امضا كرد تا پيراهن استيل آذين را براي 2 سال به تن كند. اكبرپور پس از سوشا مكاني و ميلاد زنيدپور سومين خريد جديد باشگاه استيل آذين است.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
فصل جديد به نظرم حال به هم زن ترين فصل استقلال باشه:hmm:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من موندم اين اكبرپور واسه چي رفت ؟
ادعاي استقلالي بودنش تا اون سر دنيا ميره ، اون وقت نميتونه 2 روز صبر كنه ببينيم كي ميشه مدير عامل !
حالم به هم ميخوره از اينجور بازيكنا !
2روز ديگه مصاحبه ميكنه ، من به خاطر يك سري مسائل رفتم ، خودش ميدونه ...
مشكلت با واعظ بود اونم كه گور به گور شد !

اينم ماله شما ( با غيرت ترين بازيكن تيممون )

9-3-1389%5CIMAGE634109171767343750.jpg

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
این واعظ منظورش از این مصاحبه اخرش چی بود؟ که سعیدلو پرسپولیسیه؟! چیا میگه این؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ادعاي استقلالي بودنش تا اون سر دنيا ميره ، اون وقت نميتونه 2 روز صبر كنه ببينيم كي ميشه مدير عامل !

واقعا حیف ! حیف اون داش سیا داش سیا گفتن های تو سرما و گرما که هواداران سر میدادن .. چه اون وقتی که برگردون هاش گل میشد چه اون وقتی که از 2 متری میزد وسط آسمون ! .. حیف

فوتبال ملی رو که بعد از علی دائی شستم گذاشتم کنار .. ظاهرا فقط باید دلخوش جام جهانی و فوتبال خارجی بود

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
واقعا حیف ! حیف اون داش سیا داش سیا گفتن های تو سرما و گرما که هواداران سر میدادن .. چه اون وقتی که برگردون هاش گل میشد چه اون وقتی که از 2 متری میزد وسط آسمون ! .. حیف

فوتبال ملی رو که بعد از علی دائی شستم گذاشتم کنار .. ظاهرا فقط باید دلخوش جام جهانی و فوتبال خارجی بود

واقعا !
حالا مشكلت با واعظ بود ، با استقلال كه نبود !

بعضيا لياقت ندارند تو استقلال باشيد ...

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43

با غیرت ترین ؟! :blink:
شوخی میکنی علیرضا ؟ از کی تا حالا اکبرپور با غیرت ترین بازیکن تیممون بوده ؟!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
نوید به نظر منم یکی از بازیکن هایی بود که دم از با غیرتی می زد , ولی مساله اینجاست که پول با آدم ها چه می کنه:دی

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
تیم ... به فا.. رفته !!
اگه قریب نیاد هیچ کس دیگه ای نمیتونه تیم رو جمع کنه اینو مطمئن باشین..

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

با غیرت ترین حالا شاید نشه گفت ولی همیشه با غیرت و پر توان بازی میکرد برا اس اس

نوید به نظر منم یکی از بازیکن هایی بود که دم از با غیرتی می زد , ولی مساله اینجاست که پول با آدم ها چه می کنه:دی

چی بگم .. :hmm:

تیم ... به فا.. رفته !!
اگه قریب نیاد هیچ کس دیگه ای نمیتونه تیم رو جمع کنه اینو مطمئن باشین..

کامی جان گل بوده به سبزه هم آراسته شده برادر !

تا الان میگفتیم یه سرمربی بالا سر تیم نیست که 4 تا بازیکن حسابی بیاره و تیم رو جمع کنه حالا دیگه مدیرعامل هم نیست که سرمربی یه رو بیاره . ... ؟!

فعلا خانه از پای بست ویرانه است :hmm:

پ ن : مجید جون دیدی بیخود عصبانی نبودم ؟؟ این جریانات حالا حالا ها پیامد منفی برا تیم داره :(

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
اکبرپور پر تلاش بوده ، اما اکثرا عصبی و موقعيت خراب کن،به شخصه از رفتنش ناراحت نيستم.

راستی هنوز تو کفه اينم که کی اين وسط داره بازيکن ميخره ،مدير عامل هم که تعطيل شد.

ولی جداً تيم امسالمون چه تيمی بود ،با چه بازيکن هايی و چه پتانسيلی،گند زدن بش رفت.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
اینجا! دو تا تیم پرطرفدارمون نمیتونن خوب باشن. همیشه اول فصل با بازیکن و پول و بدهی و مربی و مدیر یکی رو میکوبند...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
این واعظ منظورش از این مصاحبه اخرش چی بود؟ که سعیدلو پرسپولیسیه؟! چیا میگه این؟

منظورش اینه:

آشتياني درباره‌ي جلسه‌ي يك‌شنبه شب هيات مديره استقلال با سعيدلو گفت: گزارش جامعي را در حضور سعيدلو و اعضاي هيات مديره از وضعيت استقلال ارائه كردم. همچنين اشاره‌اي به وضعيت فوتبال و وضعيت ناهنجار مديريت فوتبال داشتم و سعيدلو هم اذعان داشت كه از بسياري از مسايل ناهنجار مديريتي فوتبال اطلاع دارد. البته گفتم كه اين فوتبال شايسته همين مديران است و اگر قرار است فوتبال رشد كند به آدم‌هايي نياز دارد كه برنامه‌ريز و مدبر باشند. همچنين در اين جلسه من در رابطه با مسايل مالي هم صحبت كردم. سازمان تربيت بدني نزديك به 5 ماه است كه هيچ پولي به باشگاه استقلال نداده است. سعيدلو در اين جلسه صراحتا گفت كه پول ندارد و نمي‌تواند به استقلال كمك كند. او همچنين به روشني گفت كه برايش مدال و قهرماني اهميتي ندارد و ترجيح مي‌دهد پول ورزش را خرج ورزش همگاني كند. سعيدلو در وسط صحبت‌هايش گفت كه وقتي "تيم ما" در رده دهم بود تغيير مربي داديم و بعد من متوجه شدم منظورش از تيم ما، پرسپوليس است. البته من به او متذكر شدم كه اشتباه نكنيد زماني كه كرانچار از پر سپوليس رفت اين تيم سوم بود و در نهايت پس از تغييراتي كه انجام گرفت استقلال در جايگاه پرسپوليس قرار گرفت و پرسپوليس چهارم شد.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
بله خوب اگر به دم زدن باشه که واعظ هم دم زیاد میزد
t5hq2u.gif

با غیرت ترین حالا شاید نشه گفت ولی همیشه با غیرت و پر توان بازی میکرد برا اس اس

نه فرزاد جان، اون سبک بازیش هست، ربطی به غیرت و این مسائل نداره.
قبل از اینکه بیاد استقلال هم همون بود، در استیل آذین هم همونطور بازی خواهد کرد
wink2.gif

پ.ن: من بین بازیکن ها فقط برای شخصیت و مرام دو نفر احترام و ارزش قائل بوده و هستم، فرهاد و خسرو. از بقیه شون انتظاری ندارم.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
به سلامتی فصل بعد باید با تیم امید بریم توی زمین. کسی مونده از فصل قبل؟

در مورد پرسپولیسی بودن سعیدلو هم توی اکثر فرومها بخش استقلالش همین بحثه.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604

الان یاد بنری افتادم تو استادیوم که یکسری هوادار از کجا ساخته بودن برای اکبرپور با چه ذوق شوقی هم حتما اورده بودن،. خیلی حالم گرفته شد! :(

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خيلي جالبه يك بار داشتم از استاديم ميومدم خونه ، تو مينيبوس يك بنده خدايي بود ميگفت اين اكبرپور اميلمونه ، ميفت از بچهگي چنان استقلالي بوده هيچ كس جرت نداشت پيشش بگه استقلال فلان !
حالا الان تو اين شرايط تيم رو فروخت !

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
همه که رفتن اقا...
الان فرهاد هم زمزمش هست که میره.. خسرو هم که بدجوری سپاهان میخوادش. کاظمی هم که بین سپاهان و استیل گیره !

خدایی الان چی مونده از تیم؟! یکی بیاد این رو بگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا