• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
حنيف عمران زاده و حسين كاظمي با استيل آذين قرارداد بستند

سايت گل ـ‌ باشگاه استيل آذين با دو بازيكن ديگر استقلال به توافق رسيد تا فصل رويايي را در دوره نقل و انتقالات داشته باشد. اين دو بازيكن حنيف عمران‌زاده و حسين كاظمي هستند.

عمران‌زاده از نيم فصل دوم براي استقلال بازي كرد و بلافاصله نيز به تيم ملي دعوت شد. او يك مدافع جوان و سريع است كه به جاي هادي عقيلي جذب باشگاه استيل آذين شد تا حضور مدافع سپاهان در استيل آذين منتفي شود.

عمران‌زاده حدود 200 ميليون تومان ارزان‌تر از عقيلي براي استيل آذين تمام شده است كه با توجه به شرايط سني اين انتقال كاملاً‌ به سود تيم پرستاره تهراني است.

حسين كاظمي نيز هافبك محبوب امير قلعه‌نويي است كه در سه باشگاه سايپا، استقلال و سپاهان سابقه بازي دارد كه اين تجربه مي‌تواند به استيل آذين كمك كند، با امضاي قرارداد كاظمي حضور آندو تيموريان در اين باشگاه به نظر از دستور كار خارج شده است. استيل آذين قبل از كاظمي و عمران‌زاده با سياوش اكبرپور از استقلال و سوشا مكاني و ميلاد زنيدپور و حسن اشجاري قرارداد بسته بودو به اين ترتيب شش سهميه ليگ برتري آنها با پايان رسيده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اینم یکی دیگه: البته انگار تکراری شد
عمران زاده
بزودی قراردادم را با استیل آذین امضا می کنم

اما فکر نمیکنم درست باشه چون یه سال دیگه قرار داد داشت به شرط تمدید. و این جور قراردادها رو نمیشه یکطرفه فسخ کرد. تا از طرف باشگاه کسی این کار رو نکنه که نمیتونه قرداد رو رسما ثبت کنه. چون قبلش باید تکلیف قراردادش با استقلال روشن بشه.

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
لعنت به این پول که چه کارایی میکنه:
حسین کاظمی رو خیلی دوست داشتم. واقعا تو ایران جزو بهترینهاست. حیف شد. خیلی حیف.
وقتی دیدم حالم گرفته شد:
امسال میریم دسته یک.
46122104252843049292.jpg

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
آقا بيايد همين جا با بچه ها تشکيل يه تيم بديم ،فصل جديد واسه استقلال بازی کنيم !!! همه رفتن!

عمران زده واقعاً حيفه.

از اين به بعد بازيکن هايی که از استقلال ، پرسپوليس ميرن ، تيميشون مشخصه،يک راست ميرن تو تيم استيل آذينينا!

البته پول خوب همه کار ميکنه ،جای گلايه اي هم نيست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اخه این استیل هنوز سرمربی نداره !!!

بعد مگه سهمیه نداریم !! اینا تا الان n تا بازیکن گرفتن !!! تیمهای دیگه چی !!!

نکنه میخوان قهرمان اسیا بشن !! بدون سرمربی! پیروانی رو میخوان بذارن بالا سر اینها !!!!!!!!!!!!!!!!

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
استيل آذين قبل از كاظمي و عمران‌زاده با سياوش اكبرپور از استقلال و سوشا مكاني و ميلاد زنيدپور و حسن اشجاري قرارداد بسته بودو به اين ترتيب شش سهميه ليگ برتري آنها با پايان رسيده است.

خوب خدا رو شکر!! من نگران بودم خسرو و جباری و آرش و همه ی اس اس رو بخرن!!

آقا بيايد همين جا با بچه ها تشکيل يه تيم بديم ،فصل جديد واسه استقلال بازی کنيم !!! همه رفتن!

من از همین الان برا پست فوروارد اعلام آمادگی می کنم:blink:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اقا منم مدافع میام بازی میکنم!!
وضعیعتی درست کردن تازه یه مدافع درست حسابی پیدا کرده بودیم !!
ر*ی*د*ن رفت..
بیخیال استقلال واسه سال دیگه!

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
اقا منم مدافع میام بازی میکنم!!
وضعیعتی درست کردن تازه یه مدافع درست حسابی پیدا کرده بودیم !!
ر*ی*د*ن رفت..
بیخیال استقلال واسه سال دیگه!
کامی یه سره بکش زیرش برسه به خودم، گور بابای تاکتیک!!

بیخیال استقلال واسه سال دیگه؟؟؟
تیمی نمی مونه که بره فصل دیگه می بینی که فقط دو نفریم جدی جدی لیستمون پر شه هنر کردیم

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
البته کاظمی داخلی بسته همچنین حنیف. اگه مدیر عامل بیاد شاید بتونه برگردونتشون. مخصوصا اگه قلعه نوعی بیاد کاظمی هیچ جا نمیره :دی

قلعه‌نويي ديروز به تهران آمد

از ابتداي ليگ نهم خيلي‌ها دوست داشتند امير قلعه‌نويي به استقلال باز گردد اما فضايي كه ميان او و امير واعظ آشتياني حاكم بود اين پيوند را ممكن نمي‌كرد. با استعفاي امير واعظ آشتياني از باشگاه استقلال اما دوباره گمانه‌زني‌ها درباره بازگشت امير قلعه‌نويي به نقطه اوج رسيده است. خيلي‌ها دوست دارند حالا كه فضا براي بازگشت قلعه‌نويي فراهم شده اين مربي دوباره سكان هدايت استقلال را برعهده بگيرد. ديروز صحبت از اين بود كه آيا امير قلعه‌نويي مي‌تواند به استقلال باز گردد يا خير؟ پاسخ اين سوال را بايد از اصفهان دريافت كرد چرا كه گفته مي‌شد او با اين تيم قراردادش را ثبت كرده است البته تحقيقات نشان مي‌دهد امير قلعه‌نويي هنوز قرارداد خود را با باشگاه سپاهان به ثبت نرسانده و هيات فوتبال استان اصفهان هم اين موضوع را تأييد مي‌كند. تنها كسي كه قرارداد خود را با باشگاه سپاهان ثبت كرده فابيو جانواريو، هافبك مياني استقلال است اما امير قلعه‌نويي هنوز براي ثبت قراردادش به هيات فوتبال استان اصفهان مراجعه نكرده است. به اين ترتيب هنوز راه بازگشت او به استقلال وجود دارد و شايد هر مديري در آينده صندلي مديريت باشگاه را صاحب شود براي بازگرداندن امير قلعه‌نويي به استقلال آستين بالا بزند. به هر حال اميدواريم هر اتفاقي رخ مي‌دهد به قول علي سعيدلو، رييس سازمان تربيت بدني به نفع مردم و فوتبال باشد.
در همين رابطه شنيده مي‌شود ديروز محمدرضا ساكت براي رسمي كردن قرارداد امير قلعه‌نويي با او تماس گرفته تا راهي هيات فوتبال اصفهان شود. قلعه‌نويي اما در پاسخ به خواسته ساكت حضور در هيات فوتبال اصفهان و ثبت قرارداد را به آينده موكول كرده. همچنين گفته مي‌شود قلعه‌نويي در فرودگاه اصفهان و در حال مراجعت به تهران مشاهده شده؛ سفر به تهراني كه گفته مي‌شود با تغيير مديريت در باشگاه استقلال بي ارتباط نيست. :2:
منبع

احتمالا فصل آينده هم در استقلال مي‌مانم

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هنوز براي تيم فصل آينده ام تصميمي نگرفته ام، اما احتمال دارد مجددا در تيم استقلال بازي كنم. حسين كاظمي روز سه شنبه در گفت و گویی اظهار داشت: هر چند با مسئولان باشگاه استيل آذين مذاكراتي انجام داده ام، اما حدود شش سال در تيم استقلال زحمت كشيده ام و احتمال دارد مجددا براي اين تيم بازي كنم.
وي تاكيد كرد: در حال حاضر هيات مديره و مدير عامل باشگاه استقلال استعفا داده‌اند و هنوز شرايط و برنامه‌هاي اين باشگاه براي فصل آينده مشخص نيست هافبك تيم فوتبال استقلال با اشاره به پيوستن سياوش اكبرپور به تيم استيل آذين تصريح كرد: هر چند با اكبرپور در استقلال هم بازي بوده ام و وي قراردادش را با باشگاه استيل آذين ثبت كرده است، اما تا دو روز آينده وضعيتم براي ليگ دهم مشخص خواهد شد.
وي با رد شايعه مذاكره با مسئولان باشگاه سپاهان گفت: با باشگاه سپاهان مذاكره خاصي نداشته ام و در حال بررسي شرايط تيم‌هاي مختلف هستم.

با شرایط پیش آمده به تیمم بر می گردم

مدافع تیم فوتبال مس کرمان گفت: افرادی که مستأجر بودند صاحب‌خانه‌ها را بیرون کردند اما با رفتن هیأت مدیره و تغییر شرایط به تیم استقلال برمی‌گردم. پیروز قربانی در گفتگویی اظهارداشت: من با اعضای هیأت مدیره مستعفی استقلال مشکلی نداشته و ندارم. خوشحالم که امیدوار رضایی همچنان در باشگاه مانده است.
وی ادامه داد: اگر شرایط تغییر کند صددرصد به تیمم بازمی‌گردم. استقلال خانه من است و سال گذشته نیز مجبور شدم از این تیم بروم. افرادی که مستأجر بودند صاحب‌خانه‌ها را بیرون کردند اما با رفتن هیأت مدیره و تغییر شرایط به تیم استقلال برمی‌گردم.
قربانی در خصوص شرایط پیچیده استقلال و عقب ماندن این تیم در فصل نقل و انتقالات گفت: باید اسکلت اصلی تیم در این شرایط حفظ شود. استقلال تیم بزرگی است و بازیکنان این تیم نیز بزرگ هستند. با این حال در این شرایط باید اولویت کار باشگاه تمدید قرارداد بازیکنان فعلی تیم باشد.
وی در خاتمه اضافه کرد: استقلال به لحاظ نیروی انسانی چیزی کم ندارد.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اقا من 80ميليون ميگيرم در هر نقطه زمين از درون دروازه تا نوك حمله و روي نيمكت هم حاضر به خدمت هستم!
ديگه از جباري روي نيمكت كمتر نيستم كه.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خیلی جالبه برام دوستانی هستند که از این خائنینی که استقلال رو تنها گذاشتند حمایت میکنند !

استقلال تیمی هست که مدیر عامل نداره ، مربی نداره !
خوب الان باید تنهاش گذاشت ؟
به چه دلیل ؟
چون ثبات نداره ؟
مگر کی داشت ؟ همیشه حاشیه داشته ! همیشه مشکل داشته !
حال آدم از این بازیکنا به هم میخوره !
نیکبخت هم 10 سال واسه استقلال بازی کرد !
چی شد ؟
الان باید قدر اون رو دونست !!!!!!!!!!!!!
نیکبخت رو میشه درک کرد ، با مربی مشکل داشت ! ولی اینا واسه چی رفتند ؟ اصلا استقلال کسی رو داره که باهاش مشکل داشته باشه ؟ فقط واسه پول تیم رو نابود کردند !

اکبرپور میگه ، من با مدیر عامل مشکل داشتم ! کو مدیر عامل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو که بعد رفتن اون رفتی ، واسه 600 میلیون رفتی آخه دروغ گو ! با پیرهن قرمز عکس نگرفته ؟ باید 1 سال بپوشه !!!!!

کاظمی میگه من آرامش میخواستم ، باشه برو با آرامش بازیکن ولی خائنی ...

برید این حرف تو کت من نمیره ، کسی که تیم رو تو بحران تنها گذاشت ، به پول فروخت خائنه ....

اگر قلعه نویی به استقلال برگرده من خودم که تا دیروز فحشش میدادم ، مریدش میشم !
دیگه غیرت مرده !

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خیلی جالبه برام دوستانی هستند که از این خائنینی که استقلال رو تنها گذاشتند حمایت میکنند !

استقلال تیمی هست که مدیر عامل نداره ، مربی نداره !
خوب الان باید تنهاش گذاشت ؟
به چه دلیل ؟
چون ثبات نداره ؟
مگر کی داشت ؟ همیشه حاشیه داشته ! همیشه مشکل داشته !
حال آدم از این بازیکنا به هم میخوره !
نیکبخت هم 10 سال واسه استقلال بازی کرد !
چی شد ؟
الان باید قدر اون رو دونست !!!!!!!!!!!!!
نیکبخت رو میشه درک کرد ، با مربی مشکل داشت ! ولی اینا واسه چی رفتند ؟ اصلا استقلال کسی رو داره که باهاش مشکل داشته باشه ؟ فقط واسه پول تیم رو نابود کردند !

اکبرپور میگه ، من با مدیر عامل مشکل داشتم ! کو مدیر عامل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو که بعد رفتن اون رفتی ، واسه 600 میلیون رفتی آخه دروغ گو ! با پیرهن قرمز عکس نگرفته ؟ باید 1 سال بپوشه !!!!!

کاظمی میگه من آرامش میخواستم ، باشه برو با آرامش بازیکن ولی خائنی ...

برید این حرف تو کت من نمیره ، کسی که تیم رو تو بحران تنها گذاشت ، به پول فروخت خائنه ....

اگر قلعه نویی به استقلال برگرده من خودم که تا دیروز فحشش میدادم ، مریدش میشم !
دیگه غیرت مرده !
تا مدیریت مشخص نشه هیچکس برنمیگرده .. باید یکی با اون بالاخره مذاکره کنه!!
به هر حال مرد اونیه که بیاد استقلال رو الان جمع کنه و به بعضیا اجازه نده تیم رو به فضاحت کامل بکشن . .اخه چه وضعیتیه !
دیگه کی مونده که نفروختن؟ ؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
شما فکر کردید اینها تعصب سرشون میشه؟؟؟!!! اینها فقط به پول تعصب دارن و بس .

یه چند سالی هم هست مد شده هر بازیکنی از استقلال یا پرسپولیس جدا میشه میره مصاحبه میکنه میگه :

- هواداران بدانند به خاطر پول نرفتم (آره جون عمت)
- بعداً همه چیز را خواهم گفت ( تو که هر چی بگی راست میگی)
- ...
-..
-.

و چرندیاتی از این دست .

این بحران سازی ها هم بدون استثنا سازماندهی شده و از پیش تعیین شده است . یک سال نوبت استقلاله سال بعدش نوبت پرسپولیس و این چرخه ادامه دارد .

البته این بار بد چیزی گریبون استقلال رو گرفته چون رییس سازمان تربیت بدنی هم پرسپولیسیه .

یکی باید این سعیدلو رو بندازه بیرون . آخه اونو با اون شکم گندش چه به ورزش!!!!

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
یعنی اینقدر استقلال بدبخت شده؟

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
فکر کنم فصل بعد باید برای سقوط نکردن جنگید!
حیف این تیم که اختیارش دست نااهلش افتاده ..

حیف ~!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
همون بازیکنا سرمست از بستن قرارداد کلان با تیم جدیدشون وقتی که به گوششون برسه که ما به خاطر رفتنشون از تیم اینقدر ناراحت هستیم تو دلشون قه قه بهمون میخندن و در خوشبینانه ترین حالت دلشون برامون میسوزه و ما رو مستحق ترحم میدونن .

هر کدوم اینها برای یک سال حدود 500 میلیون میگیرند در حالیکه من با این همه تحصیلات و داشته های علمی و معنوی که دارم تا آخر عمرم اگه هر روز سگ دو بزنم و جون بکنم شاید نصف این پول رو هم نتونم در بیارم .

وقتی پولش رو یکی دیگه گرفته ، عشقش رو اون می کنه ، بهترین ماشین و خونه و امکانات رو اون داره ، برای تعطیلات به بهترین نقاط دنیا میره ، بهترین سرمایه گذاری ها رو میکنه و کلی هم واسه اینو اون خودشو میگیره و کلاس میگذاره ، پس چرا من باید غصشو بخورم؟؟؟؟!!!!

فوتبال ایران مثل یک سفره کثیف میمونه . فقط کسانی باید براش غصه بخورن و ناراحت بشن که سر این سفره تریلیاردی نشسته اند یا امیدوارند که روزی بنشینند . نقش من و شما به عنوان هوادار فقط سیاهی لشکره و بس.

پس بهتره هممون تو این اوضاع و احوال وخیمی که روز به روز هم قراره بدتر از این بشه فکر نون باشیم که خربزه آبه و خیلی زرنگ باشیم حواسمون به کلاه خودمون باشه که باد نبره.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تا مدیریت مشخص نشه هیچکس برنمیگرده .. باید یکی با اون بالاخره مذاکره کنه!!
به هر حال مرد اونیه که بیاد استقلال رو الان جمع کنه و به بعضیا اجازه نده تیم رو به فضاحت کامل بکشن . .اخه چه وضعیتیه !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من هافبک دفاعی وا میستم. الگوم هم که معلومه. سفید امضا میکنم مادام العمر. خداییش ؟ مربیم کیه؟

منم قبول دارم / اینا توجیه و برای دلگرمی دادن به خودمون جلوی غریبه تر ها. بازیکنی که رفت بی تعصبه.
وگرنه براشمهم نیست تو باشگاه کی باشه. مهم اینه که تیم و پراهن و هوادارا عوض نمیشه.
اگه پول میخوان مشکلی نیست ولی حرف از تعصب مضحکه.

یعنی اینقدر استقلال بدبخت شده؟

یه چیز تو همین مایه ها.

اما من با اینکه از این وضع خیلی ناراحتم ولی با این حال به نظرم اگه دو تا آدم بیرن بزارن سر تیم میشه تیمو درست کرد.
تا حالا هم از این مورد ها زیاد پیش اومده. مگه همین وحید از کجا اومد؟ اولین باری که بازی کرد تو اصفهان و جلوی سپاهانی بود که دو سال بهش باخته بودیم. یا پیروز و امیر حسین . نوازی . همین مجیدی و خیلی های دیگه.
وقتی بکهام تو اوج بود همه میگفتند از این بهتر نمیاد یا رونالدو ولی بعد رونالدینیو اومد زیدان که واقعا رو دست نداشت ولی حالا مسی هست و این راه ادامه داره. بازیکن که قحط نمیاد. این نادانها بلد نیستند از پولشون درست استفاده کنند. با پول هر کدوم از این قراردادها میشه 10 مثل محبوب مجاز و بازیکن جون تولید کرد.
من فکر میکنم نگران بودن بابت بازیکن بی فایده باشه و باید بیشتر نگران این باشیم که چه طرز تفکری میخواد بیاد بالا سر تیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا