• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اميرقلعه‌نويي خبرسازترين چهره فصل نقل و انتقالات؛ از سپاهان به استيل، از استيل تا استقلال
سرمربي قهرمان ليگ سه تيم را به صورت پروپا قرص خواستار خود مي‌بيند. به نظر شما او به كدام تيم خواهد رفت؟

سايت گل ـ وقتي مربي تيم قهرمان باشيد به طور حتم خواهان زياد خواهي داشت و امير قلعه‌نويي هم در ليگ ايران چنين شرايطي دارد و او در حال بازي(مذاكره) با دو تيم مطرح ليگ است اما نگاهش به دنبال سومين تيم است تا وضعيتش مشخص شود. او كه بارها پيش از قهرماني مي‌گفت در سپاهان آرامش دارد و حاضر است قراردادش را با اين تيم تمديد كند. البته به اين كار دست زد اما دنيا پر از حوادث پيش‌بيني نشده است. او روز گذشته با مديران استيل آذين به گفت‌وگو نشسته تا نشان بدهد چه مربي انعطاف‌پذيري است.
اما در حالي كه خبر حضور احتمالي او در استيل آذين خيلي‌ها را شوكه كرده است، يكي از نزديكان سازمان تربيت بدني، خبر تازه‌اي را در اختيار خبرنگار گل مي‌گذارد و عنوان مي‌كند كه قلعه‌نويي گزينه‌اي براي مربيگري استقلال است، سابق بر اين وقتي پاي استقلال در ميان مي‌آمد امير از ساير پيشنهادات چشم‌پوشي مي‌كرد.​
در حال حاضر با توجه به اوضاع بغرنج استقلال اميد سازمان تربيت بدني به قلعه‌نويي است تا با حضور او در اين باشگاه تغييرات جديد مشكلات كمتري را به همراه داشته باشد. گفته مي‌شود قلعه‌نويي قول حضور در استقلال را به مسئولان سازمان داده است. اما در اين بازار شايعه هيچ خبري قابل تكيه نيست. جز اينكه بدون شك قلعه‌نويي ركورد دستمزد مربي در ايران را خواهد شكست. با اين همه خواستگار او بايد هم وقت بخرد و با پيشنهادها بازي كند.
منبع

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
من بعید می دونم امسال شرایط به حالت عادی برگرده و اونایی که واسه موفقیت کار می کنن پا پیش نمی ذارن!!
فقط اونایی می آن که استقلال رو دوست دارن و می خوان کمکش کنن یا تازه می خوان از صفر شروع کنن و استقلال واسشون یه سکوی پرشه...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
یعنی میشه قریب یا فتح الله زاده بیان و دوباره قلعه نوعی برگرده به تیمش؟

البته تو این مملکت هیچی بعید نیست ولی روش حساب نکنید چون سپاهان بیخیال نمیشه و فکر نمیکنم با این وضعیت مهره ای این تیم رو قبول کنه.
تازه همه رو برده سپاهان دور خودش جمع کرده. ول کنه بیاد اس اس؟ نمیاد

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
فکر میکنم با این گندی که زدن استقلال تا دو سه سال حداقل تیم بشو نیست.
فکر کن چقدر زحمت کشیده شده بود تا این تیم با این مهره ها جمع بشن - فکر میکنید دوباره چقدر طول میکشه که اینهمه بازیکن خوب تو تیممون باشه؟

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
قلعه نویی اگر واقعا استقلال براش مهمه و ادعا داره که اون زمون استقلال دسته دو اوردنش دسته یک الان هم یه همچین وضعی پیش اومده بیاد و تیم جمع کنه!
مگرنه همونجا بمونه دیگه نه حرفی درباره استقلال بزنه نه ادعا تعصب کنه، تو 90 هم دید که تو اصفهان علارقم اینکه سپاهان قهرمان کرده محبوبیت نداره
پورحیدری هم عین قلعه نویی
جناب فتح ا... زاده هم اگر واقعا تمایل داره مدیر استقلال بشه، باید الان بیاد نه موقعی که وضع تیم خوبه خوب اون موقع 100 نفر متقاضی مدیریت استقلال هستند

راستی منصوریان هم خبری نیست ازش

چند وقت پیش یه مطلب زده بودند: استقلال محل کسب تجربه نیست! آخر هم همین میشه خیلی همت کنند مظلومی میارند.... حجازی هم که هنوز نیمده گفته اگر زیرآب نزنند و فلان نکنند قهرمان می کنند خوب نمی خواد بیای فردا تیم میکنی 13 جدول یا حالا 6 جدول بعد میگی زیرآب زدند

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
راستی منصوریان هم خبری نیست ازش

چند وقت پیش یه مطلب زده بودند: استقلال محل کسب تجربه نیست! آخر هم همین میشه خیلی همت کنند مظلومی میارند....
حجازی هم که هنوز نیمده گفته اگر زیرآب نزنند و فلان نکنند قهرمان می کنند خوب نمی خواد بیای فردا تیم میکنی 13 جدول یا حالا 6 جدول بعد میگی زیرآب زدند

منصوریان که شد دستیار قطبی.
مظلومی که خداییش مربی خوبیه :cool:

ناصر خان هم که نه میارنش نه با این شرایط میتونه کار کنه. به نظر من اسم این ها رو میارن تا بعضیها خودشون رو وارد ماجرا کنند و به داد تیم برسند.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
به نظ من هم الان بهترن گزینه مربیگری استقلال مظلومی ه

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
امیدوار رضایی، پرویز مظلومی را به استقلال فرا خواند!

11-3-1389%5CIMAGE634110396495156250.jpg

شنیده ها حاکی از آن است که پرویز مظلومی در یک قدمی پیوستن به پاس همدان با تماس تلفنی امیدوار رضایی مواجه شد که از مظلومی خواسته به او در استقلال بپیوندد .

ظاهرا امیدوار رضایی در صحبت های خود با مظلومی به پیشنهاد سعیدلو برای قبول سرپرستی باشگاه استقلال اشاره کرده و از مظلومی خواسته به پیشنهاد پاس همدان جواب منفی بدهد و به فکر لیست بازیکنان مورد نظر خود برای استقلال باشد.

مظلومی و پاس همدان کنسل شد تا همه چیز برای وصلت امیدوار رضایی و پرویز مظلومی در استقلال آماده شود.

--- منبع ---

باشگاه استيل آذين بايد رضايتنامه بگيرد!
مانوسي‌فر
مشاور مديرعامل مستعفي استقلال در امور بين‌الملل گفت: قراردادي كه عمران‌زاده سال گذشته با استقلال به ثبت رساند دو ساله بود.

A0712336.jpg

اصغر مانوسي فر در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره ادعاي حنيف عمران زاده مبني بر اينكه شرايط قراردادش با استقلال به گونه‌اي است كه مي تواند از اين تيم جدا شود، اظهار داشت: قرارداد اين بازيكن با استقلال سال گذشته در هيات فوتبال تهران دو ساله امضا شد. با شنيدن خبر مذاكره او با استيل آذين در حال بررسي اين مسئله هستيم كه چطور ايشان در حال مذاكره است.

وي با بيان اينكه روز گذشته به عزيز محمدي نيز اين موضوع را متذكر شده، عنوان كرد: بنده اكنون سمتي در استقلال ندارم اما به دليل تعهد اخلاقي كه به اين باشگاه دارم روز گذشته به رئيس سازمان ليگ اعلام كردم عمران زاده با استقلال قرارداد دو ساله دارد و آنها حواس خود را بابت مذاكرات او با استيل آذين جمع كنند.

مانوسي فر درباره اينكه گفته مي شود بندي در قرارداد عمران زاده قيد شده كه وي مي تواند در سال دوم از استقلال جدا شود، گفت: فرم قراردادي كه سازمان ليگ به باشگاه ها ارائه مي كند يكسان است و در اين فرم ها امكان اضافه كردن هيچ بندي نيست. حتي امكان دستكاري در فرم قرارداد هم نيست. عمران زاده طبق قراردادي كه سال گذشته با استقلال امضا كرده از سرمايه هاي اين باشگاه است.

مشاور سابق واعظ آشتياني تصريح كرد: حتي اگر توافقي بين او و باشگاه استقلال براي جدايي از اين تيم در سال دوم باشد، باشگاه استيل آذين اگر خواهان اوست بايد از باشگاه استقلال رضايتنامه بگيرد. اكنون هم كه باشگاه مديرعامل ندارد بايد سرپرست موقت باشد تا حق امضا براي صدور رضايتنامه داشته باشد. باشگاه استيل آذين بدون جلب رضايت استقلال نمي تواند عمران زاده را جذب كند.

--- منبع ---

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ظاهرا امیدوار رضایی در صحبت های خود با مظلومی به پیشنهاد سعیدلو برای قبول سرپرستی باشگاه استقلال اشاره کرده و از مظلومی خواسته به پیشنهاد پاس همدان جواب منفی بدهد و به فکر لیست بازیکنان مورد نظر خود برای استقلال باشد.

این تنها خبر خوبیه که میشه داشته باشیم. خداییش اگه بیارنش با 4 تا جوون یقه همه رو میگیریم. مظلومی تنها کسیه که میتونه حتی جلو سپاهان با مربیش و استیل با پولش و پرسپولیس با داییش رو بگیره.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
[] ---

باشگاه استيل آذين بايد رضايتنامه بگيرد!
مانوسي‌فر
مشاور مديرعامل مستعفي استقلال در امور بين‌الملل گفت: قراردادي كه عمران‌زاده سال گذشته با استقلال به ثبت رساند دو ساله بود.

A0712336.jpg

پس خفه شو نمک به حروم !
یک سال واعظ به خاطر تو با همه دعوا کرد ، حالا نمک دون میشکنی ؟

عشق است خسرو حیدری ، یک مرد تو استقلال باشه اینه !!!
(اگر خلافش ثابت نشه )

ببینید :

12-3-1389%5CIMAGE634110788494843750.jpg

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
پس خفه شو نمک به حروم !

عشق است خسرو حیدری ، یک مرد تو استقلال باشه اینه !!!
(اگر خلافش ثابت نشه )

ببینید :

خسرو حيدري جداي از تكنيك بي نظيش كه هميشه منو به وجد مي آورد، يك مرد و يك استقلالي متعصب است.
موفق و پيروز باشد انشاالله

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پس خفه شو نمک به حروم !

رفیق خیلی عصبانی نباش. کار زمونه و آدماهاش از نمک و نمکدون گذشته. زود قضاوت نکنیم بهتره/ تا چی پیش بیاد.
به قول کی (نمیدونم کی بود) همچیمون باید به هم بیاد دیگه. اینم فوتبال حرفه ای مونه.

عشق است خسرو حیدری ، یک مرد تو استقلال باشه اینه !!! (اگر خلافش ثابت نشه )

منم امید وارم خلافش ثابت نشه. (البته انگار خسرو فی بالا داده که قبول نکردن/ 700 تا به سپاهان پیش داده بود) امید که بمونه.

خدا رو شکر امروز انگار خورشید از یه طرف دیگه در اومده.
دیروز گفتم که تا اس اس رضایتش رو نده نمیتونه بره.
خوب اگه مظلومی درست در بیاد و خسرو هم نره و البته با احتساب حنیف روز بدی نبوده. هر چند ما فقط یار از دست دادیم و بازیکن تاپی هم نگرفتیم ولی خوب فکر میکنم با مظلومی فرهاد هم بمونه.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
منم امید وارم خلافش ثابت نشه. (البته انگار خسرو فی بالا داده که قبول نکردن/ 700 تا به سپاهان پیش داده بود) امید که بمونه.

خدا رو شکر امروز انگار خورشید از یه طرف دیگه در اومده.
دیروز گفتم که تا اس اس رضایتش رو نده نمیتونه بره.
خوب اگه مظلومی درست در بیاد و خسرو هم نره و البته با احتساب حنیف روز بدی نبوده. هر چند ما فقط یار از دست دادیم و بازیکن تاپی هم نگرفتیم ولی خوب فکر میکنم با مظلومی فرهاد هم بمونه.

آقا دستت درد نكنه. با اين خبرها و نظرات مثبتت ما رو دلگرم كردي. اميدوارم استقلال مثل هميشه كامل ظاهر بشه.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
رفیق خیلی عصبانی نباش. کار زمونه و آدماهاش از نمک و نمکدون گذشته. زود قضاوت نکنیم بهتره/ تا چی پیش بیاد.
به قول کی (نمیدونم کی بود) همچیمون باید به هم بیاد دیگه. اینم فوتبال حرفه ای مونه.

عصبانی بودن من واسه اینکه همه دیگه آدم شدن !
میگن شهر بی کلانتر باشه قوباغه هم هفتیر کش میشه !!!!
واقعا همینه ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
عصبانی بودن من واسه اینکه همه دیگه آدم شدن !
میگن شهر بی کلانتر باشه قوباغه هم هفتیر کش میشه !!!!
واقعا همینه ...

درسته. منم قبول دارم.
بیک زاده ای که یه پاس نیم متری هم برای استقلال نداده داره گربه میرقصونه.
چه برسه به اونایی که خوب بودن. اصولا تو ایران اینطوری جا افتاده.
قبل از فصل زور دست بازیکن هاست.
طی فصل همه میخوان بازی کنند و دعوا میکنند و هیچکس حرف کسی رو قبول نداره.
بهر حال اینجوریه دیگه.

ولی استقلال با این بازیکنها استقلال نشده که با رفتنشون از پا بیوفته. این باشگاه هست که به آدمها هویت میده. ما زنده ایم و نفس میکشیم
بابا تو رو خدا اینقدر نا امید نباشید
درسته که از نگاه منطقی تیم و به تاراج دادن ولی خوب دیگه اینقدر هم بدبخت نشدیم
ما یه تیم داریم اسمش استقلال
پرچمش آبی
هواداراش دل آبی و دل دریایی/آسمونی/ بابا دنیا که آخر نشده
چقدر اینجا ساکت و سرده!!!!!
یالا اس اسی ها بیان شوری بدین بابا. ترکیدیم. وضعمون از سقوط به سری بی که بدتر نشده. با چهار تا لوتی آبی (مثل آواتارم که یووه ای بودن رو نشون دادو از سری بی اورد بالا تیم رو) استقلال هم درست میشه. قول میدم تا هفته دیگه اینجا برای همه خط ونشون بکشیم. من میگم محبوب مجاز آقای گل لیگ دهم میشه و سه سال بعد با قرارداد 5 میلیون یورویی میره به استیل
آها ی کجایید: ؟ آقا فرزاد/ آرین / جواد /علی/ bnc/ آقا مجید/ سراب/ وحید / محسن/ دیگه یام نمیاد/ بقیه/ بیایید دیگه.
آرین نیستی ؟ دلم برا آواتارت تنگیده.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
بی غیرت ها رفتن از تیم. کاظمی هم ثبت کرد.
هاشم بیگ زاده هم شرش رو کم کرد خدا رو شکر :دی
خسرو اگه تمدید کنه خیلی عالی میشه. وحید هم مثل اینکه گفته نمیرم. (شنیدم)

پس خفه شو نمک به حروم !
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه لحظه فکر کردم علیرضا با من بودی :دی

و خبر فوري ـ احتمال بازگشت واعظ به استقلال

سايت گل ـ دقايقي پيش يك منبع آگاه به سايت گل خبر داد كه احتمال بازگشت مجدد واعظي آشتياني مديرعامل مستعفي استقلال به اين باشگاه قوت گرفته است.
ظاهراً‌ روز گذشته در ميان دولتمردان گفت‌وگوهايي در اين زمينه صورت گرفته و با توجه به اينكه انتخاب يك مدير جديد با توجه به شرايط موجود كار ساده‌اي نيست، تصميم بر آن شده سعيدلو با استعفاي واعظ موافقت نكند و او به استقلال بازگردد.
ظاهراً‌ امروز همچنين جلسه‌اي درباره بودجه‌بندي سال آينده دو تيم پرسپوليس و استقلال برگزار مي‌شود كه در آن به نوعي تكليف دو تيم در سال آينده روشن خواهد شد.
هنوز اين اخبار تأييد نشده و بايد درانتظار اخبار تكميلي ماند.

* منبع *

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا