• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
همش بحث بزگسالان شد. جواد جان اینقدر اسپم نکن :دی

منم برد مقتدرانه 4-0 تیم امید استقلال رو در دربی امیدها تبریک میگم. (ایشالله برای بزرگسالا 1-2 فصل دیگه (این فصل که به *** رفته تیم))
منم تبریک میگم بردمون رو !!
راستی دروازبان خوبی توی امیدها هم داریم!! اینم بیاد تیم اصللی خوبه ها!
فکر کنم علی صادقی بود !

پورحیدری هم اعلام آمادگی ککمک به اس اس رو کرده !
راست میگه بهتره استقلال زودتر جمع شه والا معلوم نیست چی بشه !

- علیرضا پستت تکراری نبود؟!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اختصاصي/ رييس مجمع باشگاه استقلال تهران: خبرهاي خوشي در راه است

ورزش. فوتبال. زريبافان
تهران- رييس مجمع باشگاه استقلال تهران با توجه به ديدار اخير خود با علي سعيدلو معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني گفت: خبرهاي خوشي در راه است كه اين تيم را به روزهاي طلايي خود باز مي‌گرداند.

مسعود زريبافان در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: در اين ديدار بحث‌هاي مهمي درباره وضعيت كنوني و آينده باشگاه استقلال مطرح شد كه مطمئنا با حمايت سازمان تربيت بدني تلاش خواهيم كرد تا استقلال را به روزهاي طلايي آن بازگردانيم.

وي ادامه داد: با تشكيل هيات مديره استقلال، به سمت تفاهم و همكاري حركت مي‌كنيم و مي‌توانيم به هواداران اطمينان دهيم كه چشم انداز بسيار خوبي پيش روي باشگاه مورد علاقه آنان قرار دارد.

رييس مجمع باشگاه استقلال تهران تصريح كرد در آينده‌اي نزديك با مرتفع شدن مشكلات باشگاه، نگراني هواداران نسبت به آينده تيم محبوب خود نيز برطرف خواهد شد.

وي افزود: با توافق به عمل آمده با رييس سازمان تربيت بدني، تركيب هيات مديره و مدير عامل جديد باشگاه و بلافاصله پس از آن، كادر فني و سرمربي تيم فوتبال استقلال مشخص خواهد شد و مسائل مديريتي اين باشگاه نيز به زودي مرتفع مي‌شود.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
امیدوارانه چشم انتظاریم
048.gif

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
این خبر رو تا اخرش بخونید.

صدای پای ژنرال آبی پوشان به گوش میرسد

امیر قلعه نویی پس از دیدار ظهر امروز با علی سعیدلو ، جدی ترین گزینه بازگشت به استقلال است.

قلعه نویی که به نوشته یکی از نشریات ورزشی به بهانه حضور در یک برنامه تلویزیونی به تهران آمده بود ، ظهر امروز به دفتر علی سعیدلو رفت تا در رابطه با حضور در باشگاه استقلال با او صحبت کند.

قلعه نویی اگرچه با سپاهان قراردادی داخلی را امضا کرده اما چون بیش از72 ساعت از این قرارداد گذشته و هنوز این برگه در هیات فوتبال استان اصفهان به ثبت نرسیده ، قلعه نویی می تواند به هر تیمی که دوست داشته باشد بپیوندد. البته هنوز جزئیات دقیقی از حاصل نشست قلعه نویی و سعیدلو منتشر نشده است اما کنسرسیومی که قصد سرمایه گذاری در استقلال را دارد همگی از دوستان صمیمی قلعه نویی هستند و حضور آنها بی شک سبب بازگشت او می شود. قلعه نویی و ساکت در سپاهان اگرچه فصلی موفق را سپری کردند اما اختلافات زیادی را بر سر بازیکنان شاخص تیم دارند و البته این حقیقتی غیر قابل کتمان است که هیچ کس چون قلعه نویی نمی تواند رضایت خاطر طرفداران استقلال را برای هدایت این تیم جلب کند

منبع

یعنی میشه؟
rollingf.gif

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
این خبر رو تا اخرش بخونید.

منبع

یعنی میشه؟
rollingf.gif

یعنی این فصل با امیرخان و یک سری بچه های با غیرت روی تیم هایی که ستاره های پوشالی استقلال رو خریدند رو کم میکنیم !

نمونه ی بازیکن بی ارزش :

عمران‌زاده:
واعظ آشتیانی می‏ماند، استقلال می‏ماندم

من صحبت‏های اولیه را با باشگاه استیل‌آذین انجام داده‌ام اما هنوز هیچ توافقی حاصل نشده، با این حال نمی‌دانم چطور برخی روزنامه‌ها از حضور قطعی من در این تیم صحبت می‌کنند.
مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: اگر واعظی در تیم می‌ماند قطعا من هم در استقلال می‌ماندم.

حنیف عمران‌زاده در گفتگو با ایپنا، اظهارداشت: هیچگاه نگفتم که در قراردادم بندی برای جدایی از استقلال وجود دارد. من تفاهم‌نامه‌ای با واعظی آشتیانی امضا کردم که با توجه به اینکه یک نیم فصل را از دست داده بودم در پایان فصل می‌توانم باوجود این تفاهم‌نامه و در صورت عدم توافق با باشگاه به سایر پیشنهاداتم رسیدگی کنم و با تیمهای دیگر مذاکره کنم.

وی ادامه داد: اگر واعظی در تیم می‌ماند قطعا من هم در استقلال می‌ماندم. قرارداد من 2 ساله است و دیروز هم به باشگاه رفتم تا صحبتهای کلی انجام دهم. با این حال تفاهم‌نامه من رسمیت دارد و قانونی است و طبق آن مذاکره من با سایر تیمها مشکلی ندارد.

عمران زاده همچنین اظهارداشت: من صحبت‏های اولیه را با باشگاه استیل‌آذین انجام داده‌ام اما هنوز هیچ توافقی حاصل نشده، با این حال نمی‌دانم چطور برخی روزنامه‌ها از حضور قطعی من در این تیم صحبت می‌کنند.

Last edited:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
مدافع متعصب پيروز قرباني بود كه 10 سال تو تيم بود و مجبور شد بره.
عمران زاده كه عددي نيست

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
یعنی این فصل با امیرخان و یک سری بچه های با غیرت روی تیم هایی که ستاره های پوشالی استقلال رو خریدند رو کم میکنیم !

نمونه ی بازیکن بی ارزش :

عمران‌زاده:
واعظ آشتیانی می‏ماند، استقلال می‏ماندم

من صحبت‏های اولیه را با باشگاه استیل‌آذین انجام داده‌ام اما هنوز هیچ توافقی حاصل نشده، با این حال نمی‌دانم چطور برخی روزنامه‌ها از حضور قطعی من در این تیم صحبت می‌کنند.
مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: اگر واعظی در تیم می‌ماند قطعا من هم در استقلال می‌ماندم.

حنیف عمران‌زاده در گفتگو با ایپنا، اظهارداشت: هیچگاه نگفتم که در قراردادم بندی برای جدایی از استقلال وجود دارد. من تفاهم‌نامه‌ای با واعظی آشتیانی امضا کردم که با توجه به اینکه یک نیم فصل را از دست داده بودم در پایان فصل می‌توانم باوجود این تفاهم‌نامه و در صورت عدم توافق با باشگاه به سایر پیشنهاداتم رسیدگی کنم و با تیمهای دیگر مذاکره کنم.

وی ادامه داد: اگر واعظی در تیم می‌ماند قطعا من هم در استقلال می‌ماندم. قرارداد من 2 ساله است و دیروز هم به باشگاه رفتم تا صحبتهای کلی انجام دهم. با این حال تفاهم‌نامه من رسمیت دارد و قانونی است و طبق آن مذاکره من با سایر تیمها مشکلی ندارد.

عمران زاده همچنین اظهارداشت: من صحبت‏های اولیه را با باشگاه استیل‌آذین انجام داده‌ام اما هنوز هیچ توافقی حاصل نشده، با این حال نمی‌دانم چطور برخی روزنامه‌ها از حضور قطعی من در این تیم صحبت می‌کنند.
واعظ قبلش گندش روو زده ؟ !رضایتنامه داده!!
عجب آ!

عمران زاده چند سر از پیروز بالاتره

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
عمران زاده بازیکن خوبی بود این ضعف باشگاهه که نتونسته بازیکناش رو حفظ کنه لطفا مثل 15 ساله های احساسی صحبت نکنید.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
قلعه نویی در دیدار با سعیدلو: مشکلی برای هدایت استقلال ندارم

جلسه 20 دقیقه امروز امیرقلعه نویی و علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی ممکن است تمام معادلات فعلی فوتبال ایران را تحت تاثیر خود قراردهد.
قلعه نویی گه پس از توافق اولیه با سپاهان در منزل سردار آجورلو مدیر استیل آذین برای پذیرش هدایت این تیم به گفت و گو نشست امروز به عنوان بهترین گزینه برای هدایت استقلال با رئیس سازمان تربیت بدنی به مذاکره نشست تا خاطره مذاکرات قیبی اش با محمد علی آبادی رئیس پیشین سازمان در ذهن ها زنده شود.
امیر در ین گفت و گو در پاسخ به سئوال سعیدلو درباره حضور در استقلال اعلام کرده که مشکلی برای این کار ندارد. او که در شبکه 3 سیما گفته بود دز سپاهان خواهد ماند در نهایت با توجه به اراده سازمان استقلالی خواهد شد. قلعه نوییو حضور وی در ستقلال در حایل حاضر بی دردسر ترین و کم هزینه ترین گزینه برای حضور در استقلال به نظر می رسد. البته سازمانی ها بیم ان را دارند که علی پروین جدیدی این بر در استقلال متولد شود.
در حال حاضر ناصرحجازی گزینه حضور در هیئت مدیره است و مشخص نیست که با حضور امیر او بازهم این سمت را خواهد پذیزفت ی نه؟ ،
منبع

صدای پای ژنرال آبی پوشان به گوش میرسد
قلعه نویی با سعیدلو توافق کرد به استقلال برگردد؟
امیر قلعه نویی پس از دیدار ظهر امروز با علی سعیدلو ، جدی ترین گزینه بازگشت به استقلال است.

قلعه نویی که به نوشته یکی از نشریات ورزشی به بهانه حضور در یک برنامه تلویزیونی به تهران آمده بود ، ظهر امروز به دفتر علی سعیدلو رفت تا در رابطه با حضور در باشگاه استقلال با او صحبت کند.
قلعه نویی اگرچه با سپاهان قراردادی داخلی را امضا کرده اما چون بیش از72 ساعت از این قرارداد گذشته و هنوز این برگه در هیات فوتبال استان اصفهان به ثبت نرسیده ، قلعه نویی می تواند به هر تیمی که دوست داشته باشد بپیوندد. البته هنوز جزئیات دقیقی از حاصل نشست قلعه نویی و سعیدلو منتشر نشده است اما کنسرسیومی که قصد سرمایه گذاری در استقلال را دارد همگی از دوستان صمیمی قلعه نویی هستند و حضور آنها بی شک سبب بازگشت او می شود. قلعه نویی و ساکت در سپاهان اگرچه فصلی موفق را سپری کردند اما اختلافات زیادی را بر سر بازیکنان شاخص تیم دارند و البته این حقیقتی غیر قابل کتمان است که هیچ کس چون قلعه نویی نمی تواند رضایت خاطر طرفداران استقلال را برای هدایت این تیم جلب کند

منبع

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خیلی جالبه دوستانی که فکر میکنن خیلی اهل منطق و هندسه ی اقلیدسی هستند و در فراق احساس صحبت میکنند ، لطف کنید نظراتتون رو فقط از دیدگاه خودتون بیان کنید و به دیگران توهین نکنید !
هر شخصی آزاد هست هر گونه دوست داره فکر کنه ، نظر بده ، پس لطفا احترام به دیگران رو درک کنید !!!

در ضمن اینجا کلوب شرطبندی نیست که احساس توش نباشه ، اینجا اکثرا عاشق استقلال هستند ، و بازیکنایی رو دوست دارند که عاشق استقلال باشند !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بحث نداره که هم باشگاه باید هوای بازیکنش رو داشته باشه هم بازیکن باید به تیمش تعصب داشته باشه.
تو این شرایط باشگاهی ایران و مخصوصا الان استقلال این که بخواهیم همه با تعصب رفتار کنند شاید یه مقدار رویایی باشه والبته همه دوس داریم که بازیکن ها به تیم تعصب داشته باشند ولی وقتی مدیر به فکر تیم و بازیکنش نیست ما چه توقعی داشته باشیم از بازیکن؟
مطمعن باشید اگه یکی مثل فتح ا... زاده بود نمیگذاشت این بازیکن ها بروند و ما هم امروز به اونا نمیگفتیم بی تعصب.
به قول نوید بر باعث و بانیش لعنت.

آقا بابت تذکر : چشم. اخه زبونم عاجز مونده بود که چی بگم.

یه سوال غیر تخصصی و شاید هم تخصصی:
اگه این شایعات و اتفاقا رقم بخوره: قیافه ساکت چه شکلی میشه؟
راستی شنیدم جانواریو هم هنوز قراردادش رو تو هیات ثبت نکرده. درسته؟ کسی خبر داره؟

Last edited:

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
راستی شنیدم جانواریو هم هنوز قراردادش رو تو هیات ثبت نکرده. درسته؟ کسی خبر داره؟
خوب خیلی خوب میشه :rolleyes: ! من شخصا خیلی ناراحت شدم جانوآریو رفت! اینجور معلومه مشکلش فقط به خاطر پول هم نبوده و مدیریت هم دخالت داشته شاید الان پشیمون شده ضمن اینکه اگر قلعه نویی بیاد احتمال داره جانوآریو همراش بیاره! ساکت تو نود دید که هوادرای سپاهان از قهرمانی در سه هفته مونده به پایان لیگ خوشحال نیستند خوب قلعه نویی بی خیال بشه به نفعشم هست! کاش تو این هفته یه خبری بشه مگرنه فصل بعد باید به 13ام سه سال پیش قناعت کنیم... من خیلی جاها از قلعه نویی طرفداری و حمایت کردم اما الان یک آزمایش هست اگر اومد استقلال که خوب... اگر نه واقعا دیگه نمیشناسمش
مظلومی من شک دارم معلوم نیست چی بشه مس هم پارسال مثل امسال استقلال (تقریبا) بازیکن های خوبشو از دست داد و تا سقوط داشت پیش می رفت! حالا نمی دونم عاقلانه هست که بدن مظلومی؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
دوستان عزیز من از امروز به بعد به این کلوپ اضافه میشم
امیدوارم تیممون سریع تر وضعیتش مشخص شه و بسته شه تا تمام بازیکنان از تیم نرفتن !

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
بحث نداره که هم باشگاه باید هوای بازیکنش رو داشته باشه هم بازیکن باید به تیمش تعصب داشته باشه.
تو این شرایط باشگاهی ایران و مخصوصا الان استقلال این که بخواهیم همه با تعصب رفتار کنند شاید یه مقدار رویایی باشه والبته همه دوس داریم که بازیکن ها به تیم تعصب داشته باشند ولی وقتی مدیر به فکر تیم و بازیکنش نیست ما چه توقعی داشته باشیم از بازیکن؟
مطمعن باشید اگه یکی مثل فتح ا... زاده بود نمیگذاشت این بازیکن ها بروند و ما هم امروز به اونا نمیگفتیم بی تعصب.
به قول نوید بر باعث و بانیش لعنت.

آقا بابت تذکر : چشم. اخه زبونم عاجز مونده بود که چی بگم.

حرف شما درسته ولی حرفهای بچه گونه و صرفا احساسی هم خیلی جالب نیست.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
حرف شما درسته ولی حرفهای بچه گونه و صرفا احساسی هم خیلی جالب نیست.

دوست عزیز من حرف شما هم قبول دارم
ولی چرا یه بازیکن مثل خسرو حیدری ، میاد اعلام میکنه که فقط یه انتخاب دارم اونم استقلاله
ولی بازیکنای دیگه مثل سیاوش اکبرپور و ... میرن تیم های دیگه ؟
اگه این اسمش تعصب به تیم نیست پس چیه ؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ولی چرا یه بازیکن مثل خسرو حیدری ، میاد اعلام میکنه که فقط یه انتخاب دارم اونم استقلاله

نه دوست عزیز !
خسرو بی خود میکنه میگه فقط و فقط استقلال ، باید منطقی باشیم و مثل مردها جا افتاده فکر کنیم و به خسرو بگیم تو چرا پیشنهاد 2 میلیاردی سپاهان رو ول کردی میخوای اینجا بمونی ! فوتبال حرفه ای شده پسر ، برو حال کن !

دوست من اگر استقلال فقط 6 تا بازیکن اینجوری داشته باشه قهرمان ایران میشه !
تنها چیزی که باعث میشه تیمی که واببسته به دولت هست سر پا بمونه غیرت هست ، چون ما نه پول داریم مثل استیل آذین و نه امکانات مثل سپاهان /

خسرو حیدری با این جمله ای که گفت مطمئن باش تا آخر فصل محبوبیتش از منصوریان بیشتر میشه !

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C9%5CPhoto%5C2794.jpg

پ.ن : البته امیدوارم خسرو رو چیز خور نکنند !

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

بحث تعصب رو الان ندارم. بحث بچه گانه شدن بعضی پست هاست. مثلا یک کاربری انتظار داره عمران زاده یا دیگران به خاطر تیم بیاد چندین میلیون کمتر بگیره و حرف نزنه در حالیکه بازیکن پولکی و مصدومی مثل جباری رو هی اسمش رو میاره. یا مبعلی مبعلی میکنه یا محمدی پرسپولیسی رو هی بالا میبره. میدونی یا بحث تعصب هست یا نیست نمیشه که از قیافه یکی خوشت بیاد و جباری جباری کنی و تعصب اون بازیکن ها برات مهم نباشه و بعد به یک بازیکن خوب دیگه به خاطر احساسات و به بهانه تعصب نداشتن توهین کنی. کلا پست ها رو دقت کنی یکی دو نفری هستند 2 تا پست پشت سر همشون با هم تناقض داره....

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
گزارش ويژه:قريب – قلعه‌نويي؛ تيم جديد استقلال از دوشنبه آغاز مي‌كند.

سايت گل – بنا بر اخبار بسيار موثق از سازمان تربيت‌بدني، امير قلعه‌نويي با علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت‌بدني به توافق كامل رسيده تا دوباره كارش را در استقلال آغاز كند.
جلسه روز گذشته سعيدلو و قلعه‌نويي، و پاسخ مثبت سرمربي سپاهان به رئيس سازمان باعث شده كه معادلات تازه‌ اي شكل بگيرد؛ به خصوص كه قلعه‌نويي به سعيدلو گفته است قراردادش با سپاهان رسميت ندارد و مي‌تواند در استقلال مربيگري كند.
گزينه موردنظر سازمان براي سرپرستي استقلال هم كسي جز دكتر حسين قريب نيست كه با امير قلعه‌نويي استقلال را قهرمان ايران كرده است. دكتر قريب كه چند روز پيش اعلام كرده بود علاقه‌اي به حضور در استقلال ندارد، ممكن است با اصرار امير و البته نقش‌آفريني كامران منزوي، معاون سابق خودش كه در شركت دشت‌مرغاب(یک و یک)، توانسته نظر مثبت مديران را براي كمك مالي به استقلال جلب كند، به كار بازگردد.البته گفته مي شود اين شركت هنوز براي حضور در پروژه استقلال مردد است.

طبق شنيده‌ها امير قلعه‌نويي و قريب از روز دوشنبه كار خود را آغاز خواهند كرد. اين در حالي است كه ناصر حجازي عضو قطعي هيات مديره‌اي است كه قرار است جانشين هيات مديره قبلي بشود. اگر حجازي اين پست را بپذيرد، براي اولين‌بار با مديران غيرورزشي فوتبال در ايران بر خواهد خورد. حضور حجازي در هيات‌مديره نظر مستقيم سعيدلو و براي تكريم از اين اسطوره سابق استقلالي‌هاست.
استقلال براي شروع فصل جديد مشكلاتي دارد. بحث بدهي‌ها و همين‌طور جدايي چند بازيكن، از جمله سياوش اكبرپور و حسين كاظمي بخشي از اين مسائل است كه ممكن است با حضور قلعه‌نويي تغيير كند. از جمله اين مسائل احتمال بازگشت جان‌واريو به استقلال است. فابيو هم مثل قلعه‌نويي قرارداد خود را رسما ثبت نكرده است. در حال حاضر سازمان تربيت‌بدني و بنيه مالي‌اش مهمترين نكته در اين معادله محسوب مي‌شوند. اگر اراده به حضور قلعه‌نويي و مقابله با واعظ آشتياني باشد، مشكلات تا حد زيادي حل خواهد شد.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
واااای که سرم گیج رفت از اینهمه خبر ضد و نقیض!!
فکر کنم اینجا تنها کسی که هاشم رو قبول داشت من بوددم :دی و هنوزم می گم ببینید این بازیکن زیر دست یه مربی کار بلد چی می شه!!
ایشالا تیم زود تر یه سر و سامونی بگیره بلکه بتونه تکونی به خودش بده..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا