این خبر رو تا اخرش بخونید.
منبع
یعنی میشه؟
یعنی این فصل با امیرخان و یک سری بچه های با غیرت روی تیم هایی که ستاره های پوشالی استقلال رو خریدند رو کم میکنیم !
نمونه ی بازیکن بی ارزش :
عمرانزاده:
واعظ آشتیانی میماند، استقلال میماندم
من صحبتهای اولیه را با باشگاه استیلآذین انجام دادهام اما هنوز هیچ توافقی حاصل نشده، با این حال نمیدانم چطور برخی روزنامهها از حضور قطعی من در این تیم صحبت میکنند.
مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: اگر واعظی در تیم میماند قطعا من هم در استقلال میماندم.
حنیف عمرانزاده در گفتگو با ایپنا، اظهارداشت: هیچگاه نگفتم که در قراردادم بندی برای جدایی از استقلال وجود دارد. من تفاهمنامهای با واعظی آشتیانی امضا کردم که با توجه به اینکه یک نیم فصل را از دست داده بودم در پایان فصل میتوانم باوجود این تفاهمنامه و در صورت عدم توافق با باشگاه به سایر پیشنهاداتم رسیدگی کنم و با تیمهای دیگر مذاکره کنم.
وی ادامه داد: اگر واعظی در تیم میماند قطعا من هم در استقلال میماندم. قرارداد من 2 ساله است و دیروز هم به باشگاه رفتم تا صحبتهای کلی انجام دهم. با این حال تفاهمنامه من رسمیت دارد و قانونی است و طبق آن مذاکره من با سایر تیمها مشکلی ندارد.
عمران زاده همچنین اظهارداشت: من صحبتهای اولیه را با باشگاه استیلآذین انجام دادهام اما هنوز هیچ توافقی حاصل نشده، با این حال نمیدانم چطور برخی روزنامهها از حضور قطعی من در این تیم صحبت میکنند.