• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خیلی جالب شده این فروم !
کسی حرف از بد بودن تعصب و غیرت میزنه که 2 ماه پیش در حالی از طالبلو دفاع میکرد که داشت تیشه به ریشه ی تیم میزد !
محمدی یک نیم فصل ذخیره بود یک کلمه حرف نزد ، طالبلو خودش به اندازه ی یک لیگ حاشیه درست کرد ، بعد هر بازی قهر میکرد و یک لشگر آدم میرفت آقا رو میاورد !

من هنوز هم عمران زاده رو یک بازیکن بی ارزش می دونم چون نیم فصل واسه استقلال بازی کرد ، قراد دوساله داره ، پول یک فصل کامل رو گرفته هی میگه میخوام برم ! خوب برو گم شو ...

هنوز هم میگم زوج مبعلی جباری بهترین خط میانه لیگ میشه ، اگر استیل آذین بزاره !

شک نکنید اگر جباری هم آماده بود یکی میشد مثل عمران زاده من اصلا اون رو یک بازیکن با غیرت نمیدونم ، جریان پارسالش هنوز یادمه ...

خیلی جالبه کسی که هنوز فرق نظر دادن ، توهین کردن رو نمیدونه چجوری به خودش اجازه میده در مورد دیگران حرف بزنه ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
واااای که سرم گیج رفت از اینهمه خبر ضد و نقیض!!
فکر کنم اینجا تنها کسی که هاشم رو قبول داشت من بوددم :دی و هنوزم می گم ببینید این بازیکن زیر دست یه مربی کار بلد چی می شه!!
ایشالا تیم زود تر یه سر و سامونی بگیره بلکه بتونه تکونی به خودش بده..

وای نگو محسن ، این هاشم اوضاعش افتضاح هست !
من هر دفعه توپ رو خراب میکرد میخواستم خودم رو خفته کنم ...

منظورت از مربی کار بلد کیه ؟ کاپلو ؟
امیرخان هم نتونست آدمش کنه توایران کی میخواد راش بندازه ؟

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
@ علیرضا
خوب من موندم تو رو چه حسابی داری از عملکرد مجهول جباری تو فصل آتی خرف می زنی؟؟
من شک ندارم اگه بشه جباری رو با قیمت معقول رد کنیم بره سود کرددیم..

ادیت:
چرا.. من هنوزم می گم بازی ِ هاشم رو قبول دارم. مربی هم یکی که بازیکن، شخصیتش و توانایی هاش رو درک کنه

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی جالب شده این فروم !
کسی حرف از بد بودن تعصب و غیرت میزنه که 2 ماه پیش در حالی از طالبلو دفاع میکرد که داشت تیشه به ریشه ی تیم میزد !
محمدی یک نیم فصل ذخیره بود یک کلمه حرف نزد ، طالبلو خودش به اندازه ی یک لیگ حاشیه درست کرد ، بعد هر بازی قهر میکرد و یک لشگر آدم میرفت آقا رو میاورد !

من هنوز هم عمران زاده رو یک بازیکن بی ارزش می دونم چون نیم فصل واسه استقلال بازی کرد ، قراد دوساله داره ، پول یک فصل کامل رو گرفته هی میگه میخوام برم ! خوب برو گم شو ...

هنوز هم میگم زوج مبعلی جباری بهترین خط میانه لیگ میشه ، اگر استیل آذین بزاره !

شک نکنید اگر جباری هم آماده بود یکی میشد مثل عمران زاده من اصلا اون رو یک بازیکن با غیرت نمیدونم ، جریان پارسالش هنوز یادمه ...

خیلی جالبه کسی که هنوز فرق نظر دادن ، توهین کردن رو نمیدونه چجوری به خودش اجازه میده در مورد دیگران حرف بزنه ...

به این میگن یک پست سراسر تناقض!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
@ علیرضا
خوب من موندم تو رو چه حسابی داری از عملکرد مجهول جباری تو فصل آتی خرف می زنی؟؟
من شک ندارم اگه بشه جباری رو با قیمت معقول رد کنیم بره سود کرددیم..

ادیت:
چرا.. من هنوزم می گم بازی ِ هاشم رو قبول دارم. مربی هم یکی که بازیکن، شخصیتش و توانایی هاش رو درک کنه

من با دشما موافقم ولی بعید میدونم هیچ تیمی پول خوبی بابت جباری بده. اما با این وجود فروشش مفیده.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خوب / من یادمه وقتی همین یه ماه پیش و قبل از بازی با الشباب درباره پیشنهاد وسوسه کننده عربها به خسرو حرف میزدیم نظرات مختلف بود و هر کی نظری داشت: یکی گفت بی تعصبه یکی گفت باید بهش حق داد و ... خیلی حرفای دیگه که میتونید برید و بخونیدشون اما شاید نیازی به این کار نباشه. باید قبول کنیم که وقتی یکی مثل خسرو اینچنین حرفی رو زده ما خیلی خوشحال میشیم و همه لقبهای خوب رو بهش میدیم ولی همین الان به حسین کاظمی چی میگیم؟ خوب حالا اگه جانواریو به احتمال 1 % برگشت درباره اون چی میگیم؟ همون روز اول که با پیش 1/2 میلیاردی رفت اصفهان بهش چی گفتیم؟
ببنید ما چون اینطرف قضیه هستیم و طرفدار پس همیشه خواهان شرایط بهتر هستیم.
منم مثل شما بازیکن با تعصب رو میزارم رو سر/ بعد پست ندید که از بی تعصب ها دفاع کردم. :دی
اما باید یه مقدار هم منطقی باشیم. شما باشید جان واریو. از برزیل مهد فوتبال بیایید ایران برای یه قرارداد 1 میلیون دلاری(یا همون 1/2 میلیاردی) نمیرید به یه شهر دیگه تو ایران؟
خوب حالا اون خارجیه همین اکبر پور و حسین کاظمی کم برای ما زحمت نکشیدند. تو همه این قهرمانی های چند سال اخیر ما بودند . هر دوتاشون. هر بازیکنی هم روز بد و خوب داره. حالا این که باشگاه صاحب نداشته و یکی اومده اینا رو با قرارداد های کلون برده باید بگیم بی غیرته؟ شما جای کاظمی حاضر نیستید برای دو سال یک میلیارد بگیرید؟ مطمعنا پاش برسه وسوسه کننده هست. یک میلیارد پول کمی نیست. من یه طور دیگه نگاه میکنم و میگم بازم غیرت داشته که برای 400 میلیون نرفته پرسپولیس.
این یه قضیه نصبیه و نمیشه بگیم حتما بی تعصب بوده و یا اینکه کاملا حق داشته. این تصمیم ها در طیفی از این موارد گرفته میشه
حالا نه احساسی باشید نه کاملا منطقی/ بسه دیگه بحث کردن.

خوبه که جانی هنوز رسما ثبت نکرده.
البته تو سایت مهر زده تمرینات سپاهان از دو روز دیگه شروع میشه / پس این چیه و اون چیه؟

اینجا

ادیت: از بس حرف زدم یادم رفت بگم. احتمالا واعظ پسورد سایت استقلال رو بلعیده و به کسی نمیده. :D چند روزه تغییر نمیکنه.

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
در اینکه ما ایروونیا زیادی احساسی هستیم هیچ شکی نیست..
دوس داریم واسه خودمون اسطوره درست کنیم هیچ شکی نیس..
اما به همون شدت هم دوس داریم اسطورمون رو از اون اوج و جایگاهی که واسش درست کردیم پرت کنیم پایین!!
من خودم از سیاوش به اندازه ی یه بزرگ تیم هیج وقت خوشم نمی اومده اما به عنوان کسی که سه تا آقای گل واسه استقلال آورده (یه قول قلعه نویی) و کلی زحمت کشیده ارزش کارش رو پائین نمی آرم

در ضمن بین بازیکنی که میره امارات و قطر و می ره سپاهان فرقی نمی بینم!! جفتشون دنبال پول و زندگیشونن..

چند نفر از ماها الان می آیم بگیم ای ول داداش زاده کجاس؟ حسن زاده، تقوی، ادموند اختر کجاس؟ پس اونا باید به فکر زندگی بعد از فوتبالشون هم باشن

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
در اینکه ما ایروونیا زیادی احساسی هستیم هیچ شکی نیست..
دوس داریم واسه خودمون اسطوره درست کنیم هیچ شکی نیس..
اما به همون شدت هم دوس داریم اسطورمون رو از اون اوج و جایگاهی که واسش درست کردیم پرت کنیم پایین!!
من خودم از سیاوش به اندازه ی یه بزرگ تیم هیج وقت خوشم نمی اومده اما به عنوان کسی که سه تا آقای گل واسه استقلال آورده (یه قول قلعه نویی) و کلی زحمت کشیده ارزش کارش رو پائین نمی آرم

در ضمن بین بازیکنی که میره امارات و قطر و می ره سپاهان فرقی نمی بینم!! جفتشون دنبال پول و زندگیشونن..

چند نفر از ماها الان می آیم بگیم ای ول داداش زاده کجاس؟ حسن زاده، تقوی، ادموند اختر کجاس؟ پس اونا باید به فکر زندگی بعد از فوتبالشون هم باشن

خوب آدم ها بعضی چیزها رو به دست میارن ، به جاش بعضی چیزهای دیگه رو از دست میدن !
عنایتی میتونست خیلی خیلی محبوب تر از این حرف ها بشه ، خودش نخواست و رفت (البته من بهش حق میدم) ...

این بازیکن ها هیچ وقت اسطوره نمیشن ، هیچ وقت !

عقيلي به پيشنهاد پرسپوليس پاسخ منفي داد

خبرگزاري فارس: مدافع ملي پوش سپاهان با توجه به شرايط خانوادگي از حضور در پرسپوليس صرف نظر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، هادي عقيلي با توجه به مذاكراتي كه با علي دايي داشت از او مهلتي جهت بررسي شرايط انتقال به پرسپوليس را خواستار شده بود. وي ديشب در تماسي با حبيب كاشاني اعلام كرد به دليل شرايط خانوادگي و سكونت در شهر اصفهان از پيوستن به پرسپوليس صرف نظر كرده است.
هادي عقيلي همچنين در اين تماس از هواداران پرسپوليس عذرخواهي كرد.

-----------------------
خوب پس احتمال اومدن ژنرال زیاد شده !

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
خب ، ژنرال خیلی داره به نیمکت آبی ها نزدیک میشه :

در ديدار «قلعه‌نويي» با رييس سازمان تربيت‌بدني چه گذشت؟
"امير" در يك قدمي بازگشت به استقلال

ناصر خان هم که به اس اس برمیگرده :

ناصر حجازي نخستين عضو هيات مديره جديد استقلال

ظاهرا فردا روز تایین کننده ای برای استقلال جدیده ..

البته:

قائم مقام باشگاه فولاد سپاهان اصفهان گفت: قلعه‌نويي براي تمديد قراردادش با تيم فوتبال سپاهان با ما حرف زده، قول داده و توافق كرده است كه بعيد است تعهداتش را زير پا بگذارد.

مسعود تابش در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در رابطه با نشست قلعه‌نويي با سعيدلو و احتمال حضور وي در تيم فوتبال استقلال تهران اظهار كرد: ما به اتفاقاتي كه در كادر مديريتي باشگاه استقلال رخ داده كاري نداريم. ما با امير قلعه‌نويي توافق كرديم و طبق برنامه‌اي كه اين مربي به ما داده است، تمرينات سپاهان هم از ساعت 10 صبح يكشنبه با حضور او آغاز خواهد شد.

وي افزود: ما در حال حاضر با هيچ مشكلي از اين حيث مواجه نيستيم، قلعه‌نويي با ما حرف زد، قول داد و توافق كرد، لذا دليلي نيست كه بخواهد زير همه آنها بزند. با شناختي كه از شخصيت اين مربي داريم بعيد است او بخواهد تمامي آن توافقات را زيرپا بگذارد. اگر تا الان قرارداد قلعه‌نويي با سپاهان ثبت نشده، به دليل گرفتاري‌هاي او و حضورش در تهران بود كه گفت چند روزي را مي‌خواهد در آنجا مشكلاتش را حل كرده و به محض حضور در اصفهان، قراردادش را ثبت خواهد كرد. طبق قرارهاي ما قلعه‌نويي يك‌شنبه در اصفهان خواهد بود و تمرينات را آغاز مي‌كند كه اميدواريم قراردادش را هم در اين روز به ثبت برسد.

قائم‌مقام مديرعامل باشگاه سپاهان تاكيد كرد: تمام بازيكنان جديدي كه سپاهان تاكنون جذب كرده و تمديد قرارداد با برخي بازيكنان، به طور كامل با نظر قلعه‌نويي بوده و اين نفرات قراردادهايشان را ثبت هم كرده‌اند. اين مربي به ما برنامه داده و برنامه‌ريزي‌هاي فني تيم هم طبق اين برنامه پيش مي‌رود. ما مطئمن هستيم كه هيچ مشكلي در ادامه راه از حيث توافقاتي كه با اشخاص مختلف داشتيم پيش نخواهد آمد.

منبع

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
در جدول کلي ليگ برتر؛ استقلال 23 گل و 23 امتياز از پرسپوليس پيش است

سايت گل- تيم استقلال تهران در پايان نهمين دوره ليگ برتر همچنان صدرنشين جدول کلي تاريخ ليگ برتر است و با تيم دوم که پرسپوليس است 23 امتياز فاصله دارد. استقلال تهران در 270 بازي که تاکنون انجام داده است، 468 امتياز کسب کرده و در ليگ دهم اولين تيمي خواهد بود که از امتياز 500 عبور مي کند. تيم دوم جدول نيز پرسپوليس است که با همين تعداد بازي 445 امتياز بدست آورده است. در آمار گلهاي زده نيز استقلال 23 گل از پرسپوليس پيش است و اولين تيمي است که از رکورد 400 گل عبور کرده است. استقلال 413 گل زده در کارنامه دارد و پرسپوليس 390 گل به ثمر رسانده است.

دوستان جدول هم اینجاست.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
قائم مقام باشگاه فولاد سپاهان اصفهان گفت: قلعه‌نويي براي تمديد قراردادش با تيم فوتبال سپاهان با ما حرف زده، قول داده و توافق كرده است كه بعيد است تعهداتش را زير پا بگذارد.

ها هااااااا. دیگه کارا داره تموم میشه / طرف دوست نداره باور کنه:lol::lol::lol:

ما به اتفاقاتي كه در كادر مديريتي باشگاه استقلال رخ داده كاري نداريم. ما با امير قلعه‌نويي توافق كرديم و طبق برنامه‌اي كه اين مربي به ما داده است، تمرينات سپاهان هم از ساعت 10 صبح يكشنبه با حضور او آغاز خواهد شد.
نمیتونه کار داشته باشه ولی خوب ترکش هاش بهش میخوره و به قول پوریا نابودش میکنه.:lol:

وي افزود: ما در حال حاضر با هيچ مشكلي از اين حيث مواجه نيستيم، قلعه‌نويي با ما حرف زد، قول داد و توافق كرد، لذا دليلي نيست كه بخواهد زير همه آنها بزند. با شناختي كه از شخصيت اين مربي داريم بعيد است او بخواهد تمامي آن توافقات را زيرپا بگذارد. اگر تا الان قرارداد قلعه‌نويي با سپاهان ثبت نشده، به دليل گرفتاري‌هاي او و حضورش در تهران بود كه گفت چند روزي را مي‌خواهد در آنجا مشكلاتش را حل كرده و به محض حضور در اصفهان، قراردادش را ثبت خواهد كرد. طبق قرارهاي ما قلعه‌نويي يك‌شنبه در اصفهان خواهد بود و تمرينات را آغاز مي‌كند كه اميدواريم قراردادش را هم در اين روز به ثبت برسد.

یه ضرب المثل هست میگه: خواب و شتر و پنبه دانه و بله دیگه:p:p

خوب واقعا خبر باهالی بود . کلی مسرور شدیم. این بازگشت اگه اتفاق بیافته به غیر ماجرای اس اس کلی با این ساکت برنامه داریم. بی صبرانه منتظر دیدن قیافش هستم وقتی تو بازی رویرو به اس اس برسند.
وای/ داره شروع میشه. در حد جام جهانی هیجان داره.:f34r:

در جدول کلي ليگ برتر؛ استقلال 23 گل و 23 امتياز از پرسپوليس پيش است
ادیت: بازم مثل همیشه تاریخ تکرار شده و ما سرور قرمزی ها هستیم. فکر نکنم تبریک بخواد / دیگه عادی شده . نه؟

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته به اون ها هم حق بدید. خب کلی بازیکن رو با نظر قلعه نویی انتخاب کردند. حالا یه دفعه قلعه نویی بگه میخوام برم استقلال خیلی به ضررشون تموم میشه.

در ضمن قلعه نویی توی برنامه 90 گفتم حاضره این فصل استقلال نیاد اما بره کشاورزی کنه

من شخصا فکر نکنم امیر قلعه نویی این فصل استقلال بیاد. احتمالش خیلی پایینه

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
واقعا دلتون رو صابون زدید که قلعه نویی برمیگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه اون برگرده من دیگه اینجا پست نمیدم!

عمرا برگرده!

حالا بر فرضا برگشت! با این تیم درب و داغون میخواد چه کار کنه؟؟؟؟؟؟؟

پرسپولیس هنوز چیزی نشده هم کریم انصاری فرد رو گرفت هم رضایی رو!

استقلال کی رو گرفته؟/ دسوزا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا دلم میخواد گریه کنم!

هر فصل همین داستانه... تیم ما تو نقل و انتقالات گند میزنه!!!

هیچ بازیکنی حاضر نیست بیاد استقلال! چرا؟ چون پول نمیدیم! همیشه پرسپولیس پیشنهاد مالی بالاتری میده!

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
قلعه نویی: به استقلال نمی‌آیم، از سه‌شنبه سپاهان را تمرین می‌دهم

پس از ملاقات روز پنجشنبه امیرقلعه‌نویی با علی سعیدلو این شایعه مطرح شد که قلعه‌نویی در آستانه بازگشت به این تیم قرار دارد اما سرمربی سپاهان به این شایعات پایان داد.
قلعه‌نویی در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: من با سپاهان صحبت کرده‌ام و به این تیم تعهد دارم. درست است هنوز قراردادم را ثبت نکردم اما صراحتاً اعلام می‌کنم از سه شنبه هفته جاری کارم را با سپاهان شروع می‌کنم و تیمم را در اصفهان تمرین خواهم داد. بنابراین حضورم در استقلال منتفی است.
سرمربی سپاهان در خصوص احتمال حضور ناصر حجازی به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال گفت: به ایشان تبریک می‌گویم و امیدوارم در کارشان موفق باشند.

منبع: خبرگزاری فارس

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
خوب دیگه، تموم شد!:hmm:
واعظ تیم نابود کرد

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
واقعا دلتون رو صابون زدید که قلعه نویی برمیگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اون برگرده من دیگه اینجا پست نمیدم!

عمرا برگرده!

حالا بر فرضا برگشت! با این تیم درب و داغون میخواد چه کار کنه؟؟؟؟؟؟؟

پرسپولیس هنوز چیزی نشده هم کریم انصاری فرد رو گرفت هم رضایی رو!

استقلال کی رو گرفته؟/ دسوزا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هیچ بازیکنی حاضر نیست بیاد استقلال! چرا؟ چون پول نمیدیم! همیشه پرسپولیس پیشنهاد مالی بالاتری میده!

عزیزم از قدیم هم تو خونه بین برادرها مساوات نبوده/ همیشه یه بچه برای بابا عزیزتر. و پرسپولیس پولدار تره چون عزیزتره.
در ضمن قلعه نویی توی برنامه 90 گفتم حاضره این فصل استقلال نیاد اما بره کشاورزی کنه

شما مگه تو ایران زندگی نمیکنی؟
داداش من خوب میاد بعد میگه دارام تو زمین بغل استادیوم کشاورزی میکنم/
یه تبصره میزنند دیگه. تازه اگه نگه دوس داشتم و اشکالش چیه؟ من فکر کنم اگه این سوال رو ازش بپرسند میگه (خوب اونوقت اینجوری گفتن الان اینطوری میگم. اشکالش چیه؟ علی-همون علی معروف- بعد هم یه اشاره تا دیگه کسی این سوال رو نپرسه. :lol: )
قضیه دایی ولابی رو تو تیم ملی یادته؟ همون شب وقتی این حرف رو زد من گفتم حالا خوبه اینم مثل علی دایی هفته بعد بیاد استقلال که حالا داره با تاخیر میاد.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185

چون سعید لو .... ! خودش پرسپولیسیه ، به تیم خودش بیشتر میرسه

استقلال هم امسال سر همین به گ* کشیده شد !

چون این مردک اینجوری میخواست ! که شد !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چون سعید لو .... ! خودش پرسپولیسیه ، به تیم خودش بیشتر میرسه

استقلال هم امسال سر همین به گ* کشیده شد !

چون این مردک اینجوری میخواست ! که شد !

درسته که پرسپولیسیه ولی من قبول ندارم که تیم رو به اون چیزی که شما میگی:lol: کشیده.
همیشه به پرسپولیس بیشتر حال دادند. اوجش هم تو زمان دادکان بود که من خوب یادمه به ندرت استقلال تو تهران جمعه بازی میکرد همون سه سالی که قریب هم مدیر آبی بود.
ولی الان هنوز اتفاقی نیوفتاده. واعظ رو برداشته که دستش درد نکنه با اینکه تاخیر داشته تو این تصمیم.
واعظ فقط برای ما حاشیه داشت و دشمنی با این و اون.
الان هم دیر نیست و جلو ضرر رو از هر جا بگیری منفعته.
داره همه چیز درست میشه.
من به دل گفتم صبوری کن صبوری/ تو هم بگو و صبر کن. ما فقط چند تا بازیکن از دست دادیم که چندتایی رو هم برمیگردونیم به امید خدا بقیش هم باشه برای تو زمین.
نگرانی؟ فکر نکنم ضرورتی داشته باشه. صبر کن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا