milad 1000
Registered User
ادم واقعا تو اين فوتبال قاطي ميكنه كي به كيه چي به چيه حساب كجاست كتاب كجاست؟!
ولی استقلال با این بازیکنها استقلال نشده که با رفتنشون از پا بیوفته. این باشگاه هست که به آدمها هویت میده. ما زنده ایم و نفس میکشیم
بابا تو رو خدا اینقدر نا امید نباشید
درسته که از نگاه منطقی تیم و به تاراج دادن ولی خوب دیگه اینقدر هم بدبخت نشدیم
ما یه تیم داریم اسمش استقلال
پرچمش آبی
هواداراش دل آبی و دل دریایی/آسمونی/ بابا دنیا که آخر نشده
چقدر اینجا ساکت و سرده!!!!!
یالا اس اسی ها بیان شوری بدین بابا. ترکیدیم. وضعمون از سقوط به سری بی که بدتر نشده. با چهار تا لوتی آبی (مثل آواتارم که یووه ای بودن رو نشون دادو از سری بی اورد بالا تیم رو) استقلال هم درست میشه. قول میدم تا هفته دیگه اینجا برای همه خط ونشون بکشیم. من میگم محبوب مجاز آقای گل لیگ دهم میشه و سه سال بعد با قرارداد 5 میلیون یورویی میره به استیل
آها ی کجایید: ؟ آقا فرزاد/ آرین / جواد /علی/ bnc/ آقا مجید/ سراب/ وحید / محسن/ دیگه یام نمیاد/ بقیه/ بیایید دیگه.
آرین نیستی ؟ دلم برا آواتارت تنگیده.
ولی استقلال با این بازیکنها استقلال نشده که با رفتنشون از پا بیوفته. این باشگاه هست که به آدمها هویت میده. ما زنده ایم و نفس میکشیم
پرچمش آبی
یالا اس اسی ها بیان شوری بدین بابا. ترکیدیم. وضعمون از سقوط به سری بی که بدتر نشده. با چهار تا لوتی آبی (مثل آواتارم که یووه ای بودن رو نشون دادو از سری بی اورد بالا تیم رو) استقلال هم درست میشه. قول میدم تا هفته دیگه اینجا برای همه خط ونشون بکشیم. من میگم محبوب مجاز آقای گل لیگ دهم میشه و سه سال بعد با قرارداد 5 میلیون یورویی میره به استیل
آها ی کجایید: ؟ آقا فرزاد/ آرین / جواد /علی/ bnc/ آقا مجید/ سراب/ وحید / محسن/ دیگه یام نمیاد/ بقیه/ بیایید دیگه.
ما هستیم داش جواد. مخلصیم رفیق. این اواتارو میگی؟ :دی
لحظه لحظه زندگی دمت گرم. اینو که میگی ها،،، هر روز صد بار بحال خودم غصه میخورم.تاسف برای این جایی که ما داریم زندگی میکنیم...
چیزی که امروز منو عصبی کرد مصاحبه امروز واعظ بود. اقا عرض کردن که قهرمانی دو سال پیش رو ایشون برای تیم اوردن و تنها مدیری هستن که بعد قهرمانی , سال بعدش هم تیم رو سوم کردن. مرتیکه *&#$*%...
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه لحظه فکر کردم علیرضا با من بودی :دی
پرچمش آبی
و خبر فوري ـ احتمال بازگشت واعظ به استقلال
سايت گل ـ دقايقي پيش يك منبع آگاه به سايت گل خبر داد كه احتمال بازگشت مجدد واعظي آشتياني مديرعامل مستعفي استقلال به اين باشگاه قوت گرفته است.
ظاهراً روز گذشته در ميان دولتمردان گفتوگوهايي در اين زمينه صورت گرفته و با توجه به اينكه انتخاب يك مدير جديد با توجه به شرايط موجود كار سادهاي نيست، تصميم بر آن شده سعيدلو با استعفاي واعظ موافقت نكند و او به استقلال بازگردد.
ظاهراً امروز همچنين جلسهاي درباره بودجهبندي سال آينده دو تيم پرسپوليس و استقلال برگزار ميشود كه در آن به نوعي تكليف دو تيم در سال آينده روشن خواهد شد.
هنوز اين اخبار تأييد نشده و بايد درانتظار اخبار تكميلي ماند.
* منبع *
امیدوارم مجید جان 1 درصد هم درست نباشه![]()
درسته استقلال هميشه استقلاله و به كسي متكي نيست اما ممكنه دو سه فصل طول بكشه تيمي مثل اين دو سال داشته باشيم.
به نظرم خيلي ها هستن كه دوس ندارن اس اس بالاتر از پرس پوليس باشه.
خبر فوري ـ احتمال بازگشت واعظ به استقلال
سايت گل ـ دقايقي پيش يك منبع آگاه به سايت گل خبر داد كه احتمال بازگشت مجدد واعظي آشتياني مديرعامل مستعفي استقلال به اين باشگاه قوت گرفته است.
ظاهراً روز گذشته در ميان دولتمردان گفتوگوهايي در اين زمينه صورت گرفته و با توجه به اينكه انتخاب يك مدير جديد با توجه به شرايط موجود كار سادهاي نيست، تصميم بر آن شده سعيدلو با استعفاي واعظ موافقت نكند و او به استقلال بازگردد.
ظاهراً امروز همچنين جلسهاي درباره بودجهبندي سال آينده دو تيم پرسپوليس و استقلال برگزار ميشود كه در آن به نوعي تكليف دو تيم در سال آينده روشن خواهد شد.
هنوز اين اخبار تأييد نشده و بايد درانتظار اخبار تكميلي ماند.
* منبع *
تو دوتا روزنامه امروز هم حرف از جلسه سعیدلو با قلعه نوعی و برگشت امیر به تیم بود. چرا دروغ بگم ! خیلی دوست دارم برگرده خیلی...
کی دوست نداره؟