• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
ادم واقعا تو اين فوتبال قاطي ميكنه كي به كيه چي به چيه حساب كجاست كتاب كجاست؟!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ولی استقلال با این بازیکنها استقلال نشده که با رفتنشون از پا بیوفته. این باشگاه هست که به آدمها هویت میده. ما زنده ایم و نفس میکشیم
بابا تو رو خدا اینقدر نا امید نباشید
درسته که از نگاه منطقی تیم و به تاراج دادن ولی خوب دیگه اینقدر هم بدبخت نشدیم
ما یه تیم داریم اسمش استقلال
پرچمش آبی
هواداراش دل آبی و دل دریایی/آسمونی/ بابا دنیا که آخر نشده
چقدر اینجا ساکت و سرده!!!!!
یالا اس اسی ها بیان شوری بدین بابا. ترکیدیم. وضعمون از سقوط به سری بی که بدتر نشده. با چهار تا لوتی آبی (مثل آواتارم که یووه ای بودن رو نشون دادو از سری بی اورد بالا تیم رو) استقلال هم درست میشه. قول میدم تا هفته دیگه اینجا برای همه خط ونشون بکشیم. من میگم محبوب مجاز آقای گل لیگ دهم میشه و سه سال بعد با قرارداد 5 میلیون یورویی میره به استیل
آها ی کجایید: ؟ آقا فرزاد/ آرین / جواد /علی/ bnc/ آقا مجید/ سراب/ وحید / محسن/ دیگه یام نمیاد/ بقیه/ بیایید دیگه.
آرین نیستی ؟ دلم برا آواتارت تنگیده.

داش جواد دمت گرم
کاملا درسته ، استقلال همیشه استقلاله حالا هر بازیکی توش باشه ، این حرص و جوشی هم که ماها میخوریم برای حساسیتی یه که برای همیشه موفق بودن اس اس داریم والا بقول همون شعار معروف
استقلال اول بشی آخر بشی دوستت داریم

54.jpg

ولی استقلال رو دستی دستی به تاراج دادن خدا از مسببینش نگذره ..

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ولی استقلال با این بازیکنها استقلال نشده که با رفتنشون از پا بیوفته. این باشگاه هست که به آدمها هویت میده. ما زنده ایم و نفس میکشیم
پرچمش آبی
یالا اس اسی ها بیان شوری بدین بابا. ترکیدیم. وضعمون از سقوط به سری بی که بدتر نشده. با چهار تا لوتی آبی (مثل آواتارم که یووه ای بودن رو نشون دادو از سری بی اورد بالا تیم رو) استقلال هم درست میشه. قول میدم تا هفته دیگه اینجا برای همه خط ونشون بکشیم. من میگم محبوب مجاز آقای گل لیگ دهم میشه و سه سال بعد با قرارداد 5 میلیون یورویی میره به استیل
آها ی کجایید: ؟ آقا فرزاد/ آرین / جواد /علی/ bnc/ آقا مجید/ سراب/ وحید / محسن/ دیگه یام نمیاد/ بقیه/ بیایید دیگه.

ما هستیم داش جواد. مخلصیم رفیق. این اواتارو میگی؟ :دی

همه حرفهات بدون شک درسته. حرفهای فرزاد عزیز هم تو پست بالا تایید. مگه قراره غیر اینا باشه؟ استقلال اگه همه بازیکناش هم برن , به تنهایی فقط اسم استقلال خودش اونقدر بزرگ هست که دیگه نیازی نیست من چیزی بگم. اگه الان یه سری اینجا ناراحتیم از اینه که اگه امسال یه نفر رو داشتیم که فقط یه خورده دلسوز بود و دلش با تیم بود میتونست با حفظ کردن مهره های اصلی تیم و گرفتن چنتا بازیکن خوب دیگه , تیمی رو برا فصل بعد ببنده که تا سالها از یاد هوادارا فراموش نشه.. ولی حیف که ترسیدن و نذاشتن... کامی bnc یادمه چند روز پیش حرف قشنگی زد اینجا.استقلال چند سالی بود که داشت از لحاظ هماهنگی و تیمی سال به سال بهتر و قوی تر میشد. من اصلا نمیتونم اینو هضم کنم که این ماجراهای امسال برای اس اس اتفاقی بوده باشه... تاسف برای این جایی که ما داریم زندگی میکنیم...

چیزی که امروز منو عصبی کرد مصاحبه امروز واعظ بود. اقا عرض کردن که قهرمانی دو سال پیش رو ایشون برای تیم اوردن و تنها مدیری هستن که بعد قهرمانی , سال بعدش هم تیم رو سوم کردن. مرتیکه *&#$*%... :hmm:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ما هستیم داش جواد. مخلصیم رفیق. این اواتارو میگی؟ :دی

نوکرم/ آره بابا خیلی قشنگه، نمیدونم چرا منو یاد بازی GTA میندازه .
جون خودم صدتا آواتار ردیف دارم ولی دلم نمیاد جز تمثال مبارک چیز دیگه ای رو بزارم. برا همین به آواتار بقیه بیشتر توجه میکنم.
تاسف برای این جایی که ما داریم زندگی میکنیم...
لحظه لحظه زندگی دمت گرم. اینو که میگی ها،،، هر روز صد بار بحال خودم غصه میخورم.

چیزی که امروز منو عصبی کرد مصاحبه امروز واعظ بود. اقا عرض کردن که قهرمانی دو سال پیش رو ایشون برای تیم اوردن و تنها مدیری هستن که بعد قهرمانی , سال بعدش هم تیم رو سوم کردن. مرتیکه *&#$*%...

حساب کتاب که نداره. میگه. همون که خودت گفتی .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه لحظه فکر کردم علیرضا با من بودی :دی

:D
من کوچیکتم !
با اون دوست عزیز بودم که عشق و حالش رو کرد ، منشوری شد ، پول استقلال رو هم به باد داد ، حالا شاخ شده !

زنده باد استقلال ...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

پرچمش آبی

بله درسته جواد جان تنها چیزی که برای ما مهمه تیم استقلال هستش :happy:

//

و خبر فوري ـ احتمال بازگشت واعظ به استقلال

سايت گل ـ دقايقي پيش يك منبع آگاه به سايت گل خبر داد كه احتمال بازگشت مجدد واعظي آشتياني مديرعامل مستعفي استقلال به اين باشگاه قوت گرفته است.
ظاهراً‌ روز گذشته در ميان دولتمردان گفت‌وگوهايي در اين زمينه صورت گرفته و با توجه به اينكه انتخاب يك مدير جديد با توجه به شرايط موجود كار ساده‌اي نيست، تصميم بر آن شده سعيدلو با استعفاي واعظ موافقت نكند و او به استقلال بازگردد.
ظاهراً‌ امروز همچنين جلسه‌اي درباره بودجه‌بندي سال آينده دو تيم پرسپوليس و استقلال برگزار مي‌شود كه در آن به نوعي تكليف دو تيم در سال آينده روشن خواهد شد.
هنوز اين اخبار تأييد نشده و بايد درانتظار اخبار تكميلي ماند.

* منبع *

امیدوارم مجید جان 1 درصد هم درست نباشه :eek:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
درسته استقلال هميشه استقلاله و به كسي متكي نيست اما ممكنه دو سه فصل طول بكشه تيمي مثل اين دو سال داشته باشيم.
به نظرم خيلي ها هستن كه دوس ندارن اس اس بالاتر از پرس پوليس باشه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بچه ها تیم امیدمون هم بد نیست ها. میشه چند تا بازیکن ازش آورد/
بگیر منو: رفت و برگشت مجموعا 5-0

علیرضا میبینی بوی پول خورده به دماغشون. داران میان تا 2-3 سال دیگه همینا قرداد یک میلیاردی میبندند.
یادشون میره از کجا به کجا رسیدن.

پیروزی پرگل امیدهای استقلال برابر پرسپولیس
تیم فوتبال امید استقلال با پیروزی بر امید پرسپولیس به مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال امیدهای باشگاه‌های تهران صعود کرد.

دور برگشت از مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال امیدهای باشگاه‌های تهران عصر امروز چهارشنبه با دیدار دو تیم امید استقلال و پرسپولیس پیگیری شد که این مسابقه با برتری 4 بر صفر تیم امید استقلال به پایان رسید.

در این مسابقه که از ساعت 17:30 دقیقه در ورزشگاه دستگردی و با قضاوت مهدی سیدعلی برگزار شد، محمدصادق بارانی(72 و 80)، فرید عابدینی(85) و مهرداد موسوی(1+90) برای تیم امید استقلال گل زدند تا این تیم با برتری 4 بر یک در مجموع دو دیدار رفت و برگشت راهی مرحله یک چهارم نهایی این مسابقات شود.

تیم فوتبال امید پرسپولیس در این دیدار از دقیقه 25 و به دنبال اخراج مصطفی باقری ها با 10 نفر به بازی ادامه داد.

تیم فوتبال امید استقلال تهران در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال امیدهای باشگاه‌های تهران برابر استیل آذین به میدان خواهد رفت. هدایت تیم امید استقلال برعهده آرش لب جویی بود و مجید نائینی هدایت تیم پرسپولیس را برعهده داشت.

از سوی دیگر علی دوستی سرمربی و مهدی غفاری مربی تیم فوتبال زیر 19 سال کشورمان هم با حضور در ورزشگاه دستگردی، دیدار تیم‌های امیدهای استقلال و پرسپولیس در چارچوب مسابقات امیدهای باشگاه‌های تهران را از نزدیک تماشا کردند.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
هاشم بيک زاده هم که رفت همگی از شرش خلاص شديم،کاش امير آبادی هم به عنوان اشانتيون رو هاشم ميدادن به سپاهان يه دفعه راحت ميشديم.
اين وسط فقط جانواريو حيف شد که رفت ،عمران زاده هم اميد وارم بمونه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درسته استقلال هميشه استقلاله و به كسي متكي نيست اما ممكنه دو سه فصل طول بكشه تيمي مثل اين دو سال داشته باشيم.
به نظرم خيلي ها هستن كه دوس ندارن اس اس بالاتر از پرس پوليس باشه.

دیگه داره این امر برای من مشتبه میشه که این یک پروسه هست که یکی دو سال به استقلال رسیدگی بشه و یکی دو سال به پرسپولیس ، این بی سر و صاحب شدن و برگ ریزون آبی خیلی مشکوک میزنه

همون تیم پارسال استقلال اگه درست سازماندهی میشد میتونست تو آسیا آقائی کنه کسی هست که با حرف من مخالف باشه ؟

اسامی رو یه مرور کوچیک بکنین : طالبلو ، امیر حسین ، حنیف ، خسرو ، فابیو ، کاظمی ،سیاوش ، جباری ،آرش ، فرهاد

اینا الان هرکدومشون به اندازه یک تیم ارزش دارن حالا ارزش مادیش بماند ! از این راحت تر نمیشد تیشه به ریشه یک تیم زد

ولی عب نداره ! استقلال همیشه استقلاله

ادیت : برد مقتدرانه شیر بچه های آبی تو دربی رو هم به همه آبی دلان تبریک میگم ، بخدا اگه من کاره ای بودم به همین جوونا تیم رو میبستم حاشا به غیرتشون ..

Last edited:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
میگن آدما تو شرایط سخت خودشون رو نشون میدن، همینه!

واقعا گلی به جمال و مرام خسرو، خیلی راحت تر از بقیه میتونست تابحال به هر تیمی که میخواست بره، اونم با مبالغ نجومی.

خبر فوري ـ احتمال بازگشت واعظ به استقلال

سايت گل ـ دقايقي پيش يك منبع آگاه به سايت گل خبر داد كه احتمال بازگشت مجدد واعظي آشتياني مديرعامل مستعفي استقلال به اين باشگاه قوت گرفته است.
ظاهراً‌ روز گذشته در ميان دولتمردان گفت‌وگوهايي در اين زمينه صورت گرفته و با توجه به اينكه انتخاب يك مدير جديد با توجه به شرايط موجود كار ساده‌اي نيست، تصميم بر آن شده سعيدلو با استعفاي واعظ موافقت نكند و او به استقلال بازگردد.
ظاهراً‌ امروز همچنين جلسه‌اي درباره بودجه‌بندي سال آينده دو تيم پرسپوليس و استقلال برگزار مي‌شود كه در آن به نوعي تكليف دو تيم در سال آينده روشن خواهد شد.
هنوز اين اخبار تأييد نشده و بايد درانتظار اخبار تكميلي ماند.

* منبع *

109.gif

075.gif

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ضدحمله سازمان به واعظ:
بودجه 8 میلیاردی برای استقلال

خبرگزاری فوتبال ایران - سازمان تربیت بدنی در تلاش برای بهبود وضعیت باشگاه استقلال است تا این باشگاه پرطرفدار بتواند در لیگ دهم نیز مدعی باشد. پس از استعفای واعظ آشتیانی، سازمان طی نامه‌ای از او درخواست کرد تا برای جلسه با سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی به دفتر او برود.

سازمان تربیت بدنی در تلاش برای بهبود وضعیت باشگاه استقلال است تا این باشگاه پرطرفدار بتواند در لیگ دهم نیز مدعی باشد. پس از استعفای واعظ آشتیانی، سازمان طی نامه‌ای از او درخواست کرد تا برای جلسه با سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی به دفتر او برود.

اما مدیرعامل مستعفی استقلال این پیشنهاد را نپذیرفت و با این اقدام سعیدلو به دنبال راهکارهای دیگر برای بهبود وضعیت استقلال است. رئیس سازمان تربیت بدنی با پیشنهادی از سوی یک شرکت محصولات غذایی معتبر مواجه شده است که این شرکت عنوان کرده که حاضر است مبلغ 4 میلیارد تومان به استقلال کمک کند و با کمک 4 میلیاردی سازمان شرایط استقلال بهبود پیدا کند.

یکی از مدیران قدیمی استقلال از مدیران این شرکت محصولات غذایی معتبر است که در صورت توافق سازمان با این پیشنهاد او عضو هیئت مدیره استقلال خواهد شد.

منبع

//////////////////

تشویق سعیدلو؛ قلعه نویی و فتح الله زاده در دربی امیدها

خبرگزاری فوتبال ایران - بعد از ظهر امروز دربی سرخابی در رده امید ها برگزار شد که در این بازی استقلال توانست با چهار گل پرسپولیس را شکست دهد. نکته این بازی تشویق سعیدلو؛ فتح الله زاده و قلعه نویی در طول بازی از سوی لیدرهای استقلال بود که حتی بازی را نیز تحت شعاع قرارداده بود.

بعد از ظهر امروز دربی سرخابی در رده امید ها برگزار شد که در این بازی استقلال توانست با چهار گل پرسپولیس را شکست دهد. نکته این بازی تشویق سعیدلو؛ فتح الله زاده و قلعه نویی در طول بازی از سوی لیدرهای استقلال بود که حتی بازی را نیز تحت شعاع قرارداده بود. با تعطیلی لیگ و تمرینات استقلال لیدرهای این باشگاه دربی امید ها رابرای تشویق مدیر و مربی دلخواه خود در نظر گرفته بودند. در جمع لیدرهای پرسپولیس خبری نبود و آنها با تشویق حبیب کاشانی رضایت خود را از این مدیر ابراز داشتند.

منبع
///////////////////

تو دوتا روزنامه امروز هم حرف از جلسه سعیدلو با قلعه نوعی و برگشت امیر به تیم بود. چرا دروغ بگم ! خیلی دوست دارم برگرده خیلی...

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
تو دوتا روزنامه امروز هم حرف از جلسه سعیدلو با قلعه نوعی و برگشت امیر به تیم بود. چرا دروغ بگم ! خیلی دوست دارم برگرده خیلی...

کی دوست نداره؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
کی دوست نداره؟

والا مگه خودت ندیدی واعظ چجوری یه عده رو با حرفهای بیخودش نسبت بهش بد کرده بود؟ چجوری تفرقه انداخته بود بین هوادارا؟

الان اینم هست که اون ساکت به این راحتیا نمیزاره اون بیاد.ولی کاش که بیاد.دیروز تو بازی امید استقلال شعار همه تماشاگرای اس اس این بوده که: ژنرال برگرد به تیمت

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
بمب خبری منفجر شد!!؟؟ساعاتی پیش قلعه‌نویی با سعیدلو دیدار کرد

سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال با رئیس سازمان تربیت بدنی دیدار و گفت‌وگو کرد

امیر قلعه‌نویی پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) با حضور در محل سازمان تربیت بدنی با علی سعیدلو دیدار کرد.
با توجه به وضعیت نامشخص استقلال و استعفای دسته جمعی اعضای هیأت مدیره (به جز امیدوار رضایی) برخی منابع خبری اعلام می‌کنند امیر قلعه‌نویی گزینه اول مربیگری استقلال است. هرچند از جزئیات جلسه امروز تاکنون خبری منتشر نشده اما دیدار قلعه‌نویی و سعیدلو را می‌توان در راستای احتمال بازگشت این مربی به استقلال ارزیابی کرد.
قلعه‌نویی به گفته خود و مسئولان باشگاه سپاهان برای تمدید قرارداد با این تیم به توافق رسیده اما هنوز قراردادش در هیأت فوتبال استان اصفهان ثبت نشده است. اگر چه ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان اعلام کرده بود تا پایان همین هفته قرارداد قلعه‌نویی ثبت می‌شود ولی ملاقات امروز این مربی با رئیس سازمان تربیت بدنی بر ابهامات موجود افزوده است.
باید دید در روزهای آینده چه اتفاقی می‌افتد و آیا قلعه نویی بار دیگر هدایت استقلال را برعهده می‌گیرد یا اینکه به عنوان سرمربی سپاهان دوباره به اصفهان باز خواهد گشت

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
شنیده بودم که قلعنه نوعی میخواد قرارداد دوساله ببنده با سپاهان....
ولی امیدوارم برگرده به استقلال ...
تنها مربی که میتونه استقلال رو از بحران نجات بده....

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
همش بحث بزگسالان شد. جواد جان اینقدر اسپم نکن :دی

منم برد مقتدرانه 4-0 تیم امید استقلال رو در دربی امیدها تبریک میگم. (ایشالله برای بزرگسالا 1-2 فصل دیگه (این فصل که به *** رفته تیم))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا