• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
همه که رفتن اقا...
الان فرهاد هم زمزمش هست که میره.. خسرو هم که بدجوری سپاهان میخوادش. کاظمی هم که بین سپاهان و استیل گیره !

خدایی الان چی مونده از تیم؟! یکی بیاد این رو بگه

فیلیپه دسوزا با آقا شیرزاد رو داریم فعلا :rolleyes:

بیک زاده هم گفته با 17 تیم دیگه داره مذاکره میکنه اونا نشد میمونه :)

ای !@#$# به مسببش .. :hmm:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
9-3-1389%5CIMAGE634109171767343750.jpg

تا اونجایی که متوجه شدم سر این عکس سیاوش دو ساعت همه رو معطل کرده و گفته من با لباس قرمز عکس نمیگیرم تا رفتن لباس دوم استیل رو آوردن برای عکس گرفتن.
دوستان اگر یکم منطقی فکر کنن یادشون میاد که سیاوش تمام مدتی که تو زمین بود به اندازه دو نفر دوندگی داشت و به نظر من کم کاری خیلی دیگه از بازیکنا رو هم جبران میکرد - در ضمن به نظر من نقش اصلی در آقای گلی عنایتی و برهانی رو اکبرپور به عنوان یک مکمل رو ایفا میکرد.

به هر حال مهره های خوبمون رفتن و واعظ با اینکه به گفته خودش میدونسته فصل بعد مدیر استقلال نیست داشت به عمد گند میزد به استقلال - هم داشت بازیکنای خوبمون رو میداد میرفتن و هم داشت 5 سهمیه لیگ برتریمون رو با امسال صالحی نژاد میسوزوند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

لجم گرفته کامی اونهم شدیدددد !
یه مصاحبه ازش خوندم که گفته بود چند (!) پیشنهاد دارم که دارم بهشون فکر میکنم ! جائی رسیدیم اینم واسمون کلاس میذاره //

تا اونجایی که متوجه شدم سر این عکس سیاوش دو ساعت همه رو معطل کرده و گفته من با لباس قرمز عکس نمیگیرم تا رفتن لباس دوم استیل رو آوردن برای عکس گرفتن.
دوستان اگر یکم منطقی فکر کنن یادشون میاد که سیاوش تمام مدتی که تو زمین بود به اندازه دو نفر دوندگی داشت و به نظر من کم کاری خیلی دیگه از بازیکنا رو هم جبران میکرد - در ضمن به نظر من نقش اصلی در آقای گلی عنایتی و برهانی رو اکبرپور به عنوان یک مکمل رو ایفا میکرد.

به هر حال مهره های خوبمون رفتن و واعظ با اینکه به گفته خودش میدونسته فصل بعد مدیر استقلال نیست داشت به عمد گند میزد به استقلال - هم داشت بازیکنای خوبمون رو میداد میرفتن و هم داشت 5 سهمیه لیگ برتریمون رو با امسال صالحی نژاد میسوزوند.

اتفاقا منم بهاین فکر افتاده بودم که رنگ لباس 2 بازیکن با هم فرق داره ، ولی چه فایده یک فصل باید با همون پیراهن بازی کنه حالا یه عکس رو نگرفت بقیه رو چی ..

اینو قبول دارم خودمم عنوان کردم که همیشه با غیرت و تعصب بازی میکرد

با صالحی نژاد هم مثه اینکه داخلی بستن ..

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
مگه مهمه حالا با لباس سفید عکس بگیره؟ نکنه توی بازی هم میخواد جای گلر وایسه که قرمز نپوشه؟
در مورد این بازیکنا مثل اینکه فعلا بجز دسوزا (اونم مطمئن نیستم) دوتا دیگه داخلی بستن.

فتح الله زاده :مديرعامل استقلال نمي شوم
در حال حاضر بازيكنان خوبي از استقلال رفته‌اند و باشگاه مشكل نقدينگي دارد و مربي هم بالاي سر اين تيم نيست

56812_hp.jpg

سايت گل - برخلاف آنچه كه به نظر مي‌رسد، علي فتح‌الله زاده مديرعامل سابق استقلال، علاقه چنداني به پذيرش مديريت اين باشگاه پرطرفدار ندارد. حداقل اين چيزي است كه فتح‌الله زاده به سايت گل مي‌گويد.
فتح‌الله زاده كه مثل هميشه خوشحال و سردماع است در پاسخ به اين سئوال كه قصد پذيرش مديريت استقلال را دارد، مي‌گويد: خيال شما را راحت كنم من به هيچ وجه مديرعامل اين تيم نمي‌شوم.
آنچه كه به عقيده فتح‌الله زاده عامل مهمي براي عدم پذيرش پيشنهاد احتمالي سازمان است، شامل چند نكته مي‌باشد. او مي‌گويد: در حال حاضر بازيكنان خوبي از استقلال رفته‌اند و باشگاه مشكل نقدينگي دارد و مربي هم بالاي سر اين تيم نيست. همه اين عوامل دست به دست مي‌دهد تا هر كسي بخواهد مديريت استقلال را برعهده بگيرد، كار بسيار سختي در پيش داشته باشد.
فتح‌الله زاده كه نقدينگي را با توجه به قيمت‌هاي فعلي در بازار بازيكنان بزرگترين سرمايه هر تيمي مي‌داند، عقيده دارد استقلال فصل بسيار سختي را پيش رو خواهد داشت. وقتي از او سئوال مي‌كنيم كه آيا كناره‌گيري واعظ آشتياني در زمان بدي انجام نشد اينطور پاسخ مي‌دهد كه: دقيقا همينطور است. البته مشخص است كه فتح‌الله زاده كوچكترين دلخوشي از واعظ آشتياني ندارد.

منبع

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
من نمی دونم چرا ما فک می کنیم که یه بازیکن باید تا آخر عمرش به تیم وفادار بمونه..
اگه اینطور بود که توتی و رائول اسطوره ی تیمشون نمی شدن!!
در کل من خودم رو می ذارم جای داداش سیا بهش حق می دم؛ آره اگه یکی مثله اشجاری رو بگین که رسما به پول فروخت یه چیزی (تازه اونم واسه خوودش استدلال داره) اما اینا که نه مدیر دارن و نه سر مربی..
ای آقاااااااا

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

این حرفها بیشتر احساسی هست تا منطقی.
وقتی واعظ بود تو ترکیب دخالت میکرد طالبلو و کاظمی و چند نفر دیگه رو به خاطر گل بردن خونه قلعه نویی از تیم گذاشت کنار، حق بازیکن رو نمیداد به این اسم که پول نجومی نمیدیم.... فکر میکنم اینها که از سیاووش ایراد میگیرن خودشون جای اون بودن در جا میرفتن پرسپولیس

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

کاملا موافق

یکی از بازیکنانی باغیرت استقلال همین سیاوش بود

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
وقتی واعظ بود تو ترکیب دخالت میکرد طالبلو و کاظمی و چند نفر دیگه رو به خاطر گل بردن خونه قلعه نویی از تیم گذاشت کنار، حق بازیکن رو نمیداد به این اسم که پول نجومی نمیدیم.... فکر میکنم اینها که از سیاووش ایراد میگیرن خودشون جای اون بودن در جا میرفتن پرسپولیس

فکر کنم اکبرپور بعد از رفتن واعظ با استیل ثبت کرد نه قبلش ، در حالیکه کاظمی هنوز هم قراردادش رو رسمی ثبت نکرده
حرف بچه ها اینه که کاش کمی دیگه صبر میکرد و اگه شرایط محیا بود (حداقل ) برمیگشت ..

یعنی میشه امیر خان برگرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:rolleyes:

اون باهوش تر از این حرفاس که تو این شرایط به اس اس برگرده .. فوقش فصل دیگه

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
فکر کنم اکبرپور بعد از رفتن واعظ با استیل ثبت کرد نه قبلش ، در حالیکه کاظمی هنوز هم قراردادش رو رسمی ثبت نکرده
حرف بچه ها اینه که کاش کمی دیگه صبر میکرد و اگه شرایط محیا بود (حداقل ) برمیگشت ..

اکبرپور قبلش ثبت کرد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اکبرپور قبلش ثبت کرد

اون قرارداد داخلی بود که قبلش بسته بود مثه حسین کاظمی ولی اون هم هنوز ثبت نکرده

یا مثه اینکه یکساله بسته بودن و بعدش عنوان شده قراردادها باید 2 ساله باشه ، خلاصه اون قرارداد اولی جای ابطال داشته

خلاصه کلام اینه که " سیاوش رفته " و این صحبت ها هم آب رفته رو به جوی برنمیگردونه ..

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
فرهاد مجيدي منتظر بوده تكليف مديريت روشن شه حالا كه واعظ رفته اقا فرهاد هم ميخواد بره.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اگه قلعه نوعی برگرده (میدوننه اگه بتونه تیم رو توی این شرایط سامون بده محبوبیتش بین طرفدارا چند برابر میشه) قطعا کاظمی ثبت نمیکنه.
صادقی هم که توی استقلال جونا گفته قرارداد دارم هنوز.
این مساحبه سایت گل هم دروع از اب در اومده. فتح الله زاده توی روزنامه رسمی خودش گفته که اگه مذاکره کنن می ام.

به شرطى سرمربى مى شوم كه نفرات مورد نظرم را جذب كنند
ناصر حجازى: اگر برايم پاپوش درست نكنند استقلال را قهرمان آسيا مى كنم

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
استقلال تهران به شرکت «یک و یک » شیراز واگذار مى شود !

ظاهرا سازمان تربیت بدنى قصد ندارد امسال براى آبى هاى پایتخت هزینه کند لذا باشگاه استقلال به شرکت «یک و یک » واگذار مى شود تا تمامى هزینه هاى این باشگاه را متقبل شود. این شرکت تولیدکننده مواد غذایى و یکى از شرکت هاى متمول است که برخى از مدیرانش نظیر کامران منزوى سابقه مدیریت ورزشى را نیز در کارنامه دارند. این شرکت حتى تاکید کرده که مدیرعامل این فصل استقلال را نیز سازمان انتخاب کند.

از خاطره شیرین رایکوف 33 سال می‌گذرد

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
حسين كاظمي: در استقلال مي مانم
هافبک تيم استقلال گفت هنوز براي تيم فصل آينده ام تصميمي نگرفته ام، ‌اما احتمال دارد مجددا در تيم استقلال بازي کنم.

"سايت گل- حسين کاظمي" امروز در گفت و گو با ايرنا، اظهار داشت: هر چند با مسئولان باشگاه استيل آذين مذاکراتي انجام داده ام، اما حدود شش سال در تيم استقلال زحمت کشيده ام و احتمال دارد مجددا براي اين تيم بازي کنم.
وي تاکيد کرد: در حال حاضر هيات مديره و مدير عامل باشگاه استقلال استعفا داده اند و هنوز شرايط و برنامه هاي اين باشگاه براي فصل آينده مشخص نيست.
هافبک تيم فوتبال استقلال با اشاره به پيوستن سياوش اکبرپور به تيم استيل آذين تصريح کرد: هر چند با اکبرپور در استقلال هم بازي بوده ام و وي قراردادش را با باشگاه استيل آذين ثبت کرده است،‌ اما تا دو روز آينده وضعيتم براي ليگ دهم مشخص خواهد شد.
وي با رد شايعه مذاکره با مسئولان باشگاه سپاهان گفت: با باشگاه سپاهان مذاکره خاصي نداشته ام و در حال بررسي شرايط تيم هاي مختلف هستم.

منبع : http://www.goal.com/iran/news/1825/ایران/2010/06/01/1952953/حسين-كاظمي-در-استقلال-مي-مانم

اگه بمونه که خوبه
مثل اینکه مظلومی سرمربی پاس شده و جلالی هم که نمیاد خوب کی رو می خواند سرمربی کنند ؟؟؟

امیدوارم روزهای بهتری برای استقلال در انتظار باشه :eek:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مثل اینکه مظلومی سرمربی پاس شده و جلالی هم که نمیاد خوب کی رو می خواند سرمربی کنند ؟؟؟

به احتمال قوی امسال هم نامجومطلق باید در استقلال کسب تجربه کنه ..

بعیده روزهای چندان خوشی پیش رو باشه فرامرز جان ولی

امیدوارم ..

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
حسين كاظمي: در استقلال مي مانم
هافبک تيم استقلال گفت هنوز براي تيم فصل آينده ام تصميمي نگرفته ام، ‌اما احتمال دارد مجددا در تيم استقلال بازي کنم.

اگه بمونه که خوبه

خدا کنه حسین بمونه. من دیروز از قول پیروز قربانی خوندم که گفته بود حالا که واعظ رفته برمیگردم.
مظلومی نبسته. مهر و فارس امروز زدن که مدیر روستا تمدید کرده. فعلا که همه میخوان بیان استقلال از ناصر خان تا روشن و مظلومی و چند تای دیگه. فکر نمیکنم با این کاندید ها کسی به نامجو میدون بده.
اگه فتح ا.. زاده بیاد شیاد مجیدی بمونه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا